Kisah Kanak-kanak Jean-Philippe Mateta ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Jean-Philippe Mateta ditambah Fakta Biografi Untold

Kita nampilake jangkoan Kisah Kanak-kanak Jean-Philippe Mateta, Fakta Biografi, Urip Awal, Katresnan (pacar / bojo) Fakta, Kulawarga, wong tuwa, Urip pribadi, lan Gaya urip. Iki analisa lengkap babagan acara-acara penting sing diwiwiti wiwit isih enom wiwit dheweke misuwur.

Kehidupan Awal lan Wungu saka Jean-Philippe Mateta. - Lyonmag, TransferMarket lan Instagram
Gesang Awal lan Rising saka Jean-Philippe Mateta. - Lyonmag, TransferMarket lan Instagram

Ya, sampeyan lan aku ngerti Mateta minangka bocah anyar ing blok, sing profil bal-balan kurang didokumentasi. Kajaba iku, kasunyatan manawa dheweke minangka salah sawijining penyerang muda sing nyenengake ing Eropa, sing wis nambah target ing Wizardry.

Nanging, mung sawetara pembuangan bal-balan sing nimbang maca Biografi Jean Philippe Mateta, sing wis disiapake, lan pancen menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti crita babagan pemuda.

Kisah Kanak-kanak Jean-Philippe Mateta:

Jean-Philippe Mateta lair nalika tanggal 28 Juni 1997 ing Clamart, sawijining komune cilik sing dumunung ing pinggiran kidul-kulon Paris, Prancis. Pemain bal-balan kasebut dilahirake minangka putra pertama marang wong tuwane lan ing kulawarga sing duwe anak lanang lan wadon.

Nalika Prancis-Football nempatno, maju tuwuh dadi bocah sing tenang sing seneng menehi pasuryan sing mesem. Ngerti pora?…. Jean-Philippe Mateta wis bisa lair dadi kulawarga sing sugih yen kabeh perkara wis tiwas apik karo bapake. Kita bakal ngandhani kowe babagan kahanan apes sing bisa ditindakake dening bapake ing taun sadurunge dheweke lair.

Kulawarga lan Gesang saka Ibu-ibu Jean-Philippe Mateta (Bapakne):

Bintang lair ing Prancis duwe keturunan kulawarga Kongo, sing bisa ditelusuri bapake lan bisa uga, ibune uga. Bapakne Jean- Philippe Mateta biyen dadi juru main bal-balan sing main profesional ing Kongo. Ing yuswa 22 taun, karir bal-balan nggawe dheweke ninggalake kulawargane menyang Belgia.

Saiki teka ing bagean sedih. Ana kedadeyan tragis ing Eropa amarga bapak sing ora sengaja ndeleng awake dhewe berjuang karo cedera Thigh, sing tiba ing karir nalika umur enom kasebut.

Latar mburi Kulawarga Jean-Philippe Mateta nalika lair:

Penjaju Prancis sing mundhak saka latar kulawarga kulawarga kelas menengah ngisor. Wiwitane, wong tuwane Jean-Philippe Mateta nindakake tugas kanggo njaga kulawarga supaya ora aktif. Bapakne, sing mungkasi karir nalika umur 22 taun, njupuk tugas keamanan ing Clamart.

Komune Prancis (Clamart) ing ngendi wong tuwane Jean-Philippe Mateta mapan, misuwur dadi tetanggan kanggo para migran sing luwih seneng manggon ing kono amarga jarak cedhak Paris (perjalanan 31 menit).

Tuwane Jean-Philippe Mateta mapan ing Clamart sing drive 31 menit menyang Paris- Peta Google
Tuwane Jean-Philippe Mateta mapan ing Clamart sing drive 31 menit menyang Paris- Peta Google

Kaya Mateta, umume pemain bal-balan ing Afrika kulawarga - sing disenengi Dan-Axel Zagadou, Allan Saint-Maximin, Sebastien Haller kabeh ngentekake jaman enom nalika tuwuh ing pinggiran desa Perancis sing padha cedhak karo Paris.

Jean-Philippe Mateta Awal Gesang - Perjuangan antara Pendhidhikan lan Bola Sepak:

Kanggo bapake, sawise gagal nggawe jeneng kanggo awake dhewe ing game kasebut nggawe dheweke ndeleng bal-balan minangka olahraga sing ora disenengi lan dilarang. Susah, kapercayan iki kepeksa dadi anggota kulawarga. Wiwitane, bapak tegar negesake anake Jean-Philippe kudu ora kompromi pendhidhikan babagan apa wae bal-balan utawa bal-balan. Ngomong babagan kasebut, striker kasebut sapisan ngandhani Prancis-Football.

"Nalika aku isih cilik, bapak ora pengin kula nutul bal bal-balan. Aku mesthi kepengin dadi pemain bal-balan profesional, lan Sekolah ora dadi perkara.

Ngerti pora?… Antarane wong tuwa Jean-Philippe Mateta, yaiku ibune sing duwe pandangan liyane. Dheweke percaya kekarepane putrane kanggo terus urip ing impen bal-balan kulawarga. Matur nuwun, kesempatan kanggo nilar pendidikan pungkasane teka.

Kepiye Bal-balan menang liwat Education:

Wektu bocah cilik Mateta njupuk corak positif ing dina sing sithik banget. Iki minangka dina dheweke menang perang nglawan kepinginan bapake, mula bisa meksa nasibe. Menehi akun crita, juru main bal-balan nate kandha Prancis-balan. Ing tembunge:

"Ing sawijining dina, kanca-kanca dolanan bal-balan, banjur aku mutusake. Nalika dolanan, aku dribbled. Banjur pelatih tim teka lan ujar aku ...

'Sampeyan kudu teka lan ndhaptar!' Aku mangsuli yen bapak ora gelem. Aku menehi nomer nomer ibuku. Dheweke nelpon, nerangake marang wong tuwaku yen aku duwe potensial. Kanthi nggumunake, Bapakku akhire ditampa. "

Sing enom miwiti perjalanan bal-balan karo klub tetanggan Olympique de Sevran. Dheweke banjur pindhah menyang Sevran FC, sing 33.3 km adoh saka omah kulawargane supaya bisa entuk pengalaman pemuda.

Biografi Jean-Philippe Mateta- Dalan Crito:

Ngarsane gen kulawarga, sing nggawe Mateta tuwuh kaya Buta, luwih disenengi nalika umure. Amarga angel banget, bocah enom kasebut mesthi posisi kanggo main nglawan mungsuh sing lawas.

Wiwitane, bapake ngajar dheweke carane njupuk tanggung jawab lan ngatur tekanan nalika saingan pemain sing luwih lawas. Sanajan pemain sing luwih misuwur nyoba ngremehake dheweke, Mateta nolak kanthi nyetak gol lan ora nate nuduhake dheweke wedi.

Nolak kabeh rintangan sing diluncurake marang dheweke, Mateta nggambarake (JA Drancy) dadi akademi sing wis ngerti akeh penghormatan ing bal-balan amatir Prancis. Sawise nggumunake ing kono, bocah enom banjur nrima kontrak pemuda kanthi klub divisi sing luwih dhuwur (LB Châteauroux).

Bungah wong tuwa (apamane bapakne) lan anggota kulawarga ora ngerti yen dheweke wis lulusan bal-balan muda (taun 2016) kanthi kaurmatan. Sukses ora mandheg ning kana. Remaja kasebut miwiti perjalanan karir senior kanthi nyetak 20 gol ing siji musim.

Jean-Philippe Mateta Munculake Crita Biografi Fame:

Deleng target, raksasa bal-balan Perancis (Lyon) dadi nggodha, mula nggawe keputusan kanggo mlebu bocah enom kasebut. Nalika ing klub Prancis, Mateta nglanjutake lintasan lancar nalika dheweke entuk 22 target karir senior kanggo Lyon lan Le Havre (liwat utangan).

Mbalik maneh saka utang ing wulan Juni 2018, lintang sing mundhak nggawe keputusan sing paling penting ing karir- Mlaku ing luar negeri. Sanajan budhal saka Lacazette saka Lyon bisa nulungi. Nanging, rawuh saka Mariano Díaz, ngarsane Memphis Depay lan Nabil Fekir tegese luwih akeh kompetisi kanggo nyerang papan.

Ing wektu nggawe biografi Jean-Philippe Mateta, ahli sihir gol nyenengake urip sing nyenengake karo klub Bundesliga Mainz 05. Wiwit tekan pertengahan taun 2018, juru main bal-balan (sanajan ana operasi lutut sadurunge) wis urip kanthi jeneng minangka tondo asto klub paling larang.

Kaya Jonathan David, Mateta duwe akeh target nalika isih enom. Luwih menarik, cara dheweke mbela pertahanan nggawe penggemar mikir yen dheweke sabanjure Romelu Lukaku ing nggawe.

Kaya Romelu Lukaku, dheweke gedhe lan kuwat. Sing luwih penting, mesin Gol sing apik - Trans Mkt
Kaya Romelu Lukaku, dheweke gedhe lan kuwat. Sing luwih penting, mesin Gol sing apik - Trans Mkt

Tanpa mangu, para penyayang FIFA lan penggemar bal-balan akeh banget amarga bisa ndeleng kekuwatan liyane maju kanthi bakat kelas dunya. Jean-Philippe Mateta, tanpa mangu, wong sing kudu waspada ing antarane para penyerang Perancis sing ora ana pungkasane produksi. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Jean-Philippe Mateta Katresnan Urip - Gendakan, Anak Bagean?

Nalika urip gedhe ing Jerman, striker sing dhuwur 6 kaki 2 inci banjur njaluk idin saka wong tuwane supaya melu pacar. Alesan kanggo iki amarga bocah-bocah umur 22 taun ngrasa dheweke wis diwasa lan kudu miwiti kulawarga. Nggawe bojo lan duwe anak dadi prioritas.

Sadurunge pandemik COVID-19, bocah sing pacangan kasebut melu pacare. Gambar ing ngisor iki, pacar Jean-Philippe Mateta yaiku wong sing ora tanggung jawab dhewe sing ora nindakake apa-apa liyane saka nyedhiyakake dhukungan emosional kanggo wong lanang kasebut, nanging sampeyan tegese njaga urip dhewe.

Ketemu Pacar lan Garwane Jean-Philippe Mateta. - Instagram
Ketemu Pacar lan bojone Jean-Philippe Mateta dadi. - Instagram

Ngadili cara sing dituju, omah-omah tartamtu bisa dadi langkah resmi sabanjure. Luwih liya, mung masalah sadurunge dheweke dadi wong tuwa marang bocah sing ayu.

Urip pribadi Jean-Philippe Mateta:

Ing bagean sadurunge, kita ngebom sampeyan kanthi akeh babagan crita, biografi, lan urip hubungan Mateta. Saiki teka bagean sing bisa nggawe sampeyan takon:

Sapa Mateta?… .. Kepribadian kasebut ing ndhuwur?

Ngerteni babagan pemain bal-balan Pribadi -IG
Ngerteni babagan pemain bal-balan Pribadi -IG

Kanggo wong sing maca, njaluk jawaban kanggo pitakonan ing ndhuwur lan ndeleng foto ing ndhuwur, sampeyan bakal bisa njaluk gambaran lengkap babagan urip pribadi Mateta. Pertama, dheweke dadi kekasih asu gedhe.

Kaping pindho, babagan urip pribadine, Mateta yaiku wong sing nduweni tendensi introvert lan extrovert. Kadhangkala, dheweke bakal ngisi ulang kanthi mbuwang wektu kanthi sepi. Liya wektu, panyerang bisa galak banget. Ringkesan, Mateta duwe kapribaden ambivert. Tembung kasebut tegese wong sing duwe kualitas introvert lan extrovert.

Jean-Philippe Mateta Gaya urip:

Maju daya kasebut nampa upah mingguan € 19,000 lan gaji taunan € 989,900. Yen sampeyan kepingin weruh carane dheweke mbuwang dhuwit, banjur kita wis dijamin sampeyan.

Ana pitutur sing 'bakal mesthi miskin yen sampeyan nglampahi luwih akeh tinimbang sing digawe.' Mateta banget kita dhewe duwe gaya urip sing asor lan petualang. Kanggo ngupayakake awake dhewe, dheweke luwih seneng milih urip segara Spanyol ing Tenerife ing ngendi nyenengake Dolphins, mangan roti lan nikmati alam.

Ngerteni babagan urip pribadi juru main bal-balan
Ngerteni babagan urip pribadi juru main bal-balan

Jean-Philippe Mateta Mobil:

Peharbs, sampeyan ora ngerti, striker ngramal bagean sing akeh bandhane kanggo ngrampungake kebutuhan mobil. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, Mateta ora isin nuduhake mobil mewah kanggo para penggemar.

Jean-Philippe Mateta Car- Dheweke Maha Agung lan pancen penggemar mobil Big- Picuki
Jean-Philippe Mateta Car- Dheweke Maha Agung lan pancen penggemar mobil Big- Picuki

Ngalih saka mobil, Jean uga seneng nikmati, kanthi tanpa klambi, sepedha motor rong roda. Tanpa mangu, ana rong sisih kanggo urip lan gaya urip pribadi.

Penyerang seneng nglampahi dhuwit sing tuku blanja cilik- IG
Penyerang seneng nglampahi dhuwit sing tuku blanja cilik- IG

Gesang kulawarga Jean-Philippe Mateta:

Sejurus wiwit cilik, perkara sing paling penting kanggo jagad Mateta yaiku katresnan kanggo anggota kulawarga. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, ora ana sing luwih becik tinimbang momen ulang taun.

Wayahe ulang tahun dadi seneng kanggo kulawarga- IG
Wayahe ulang tahun dadi seneng kanggo kulawarga- IG

Babagan Wong tuwa Jean-Philipe Mateta:

Kabeh matur nuwun kanggo nuwuhake putra gedhe, ibu lan bapak sing duwe bal-balan ing Prancis dadi wong liya dihormati ing antarane komunitas ireng Clamart Prancis. Kaya sing dingerteni ing foto ing ndhuwur, wong tuwa Mateta wis nindakake upaya sadar kanggo ndhelikake awake dhewe saka masarakat.

Babagan Saudara Jean-Philipe Mateta:

Minangka sing bisa dingerteni, juru main bal-balan duwe sedulur lan sadulur sing dikepengini banget. Pengabdian Jean-Philippe kanggo ngrawat seduluré padha karo komitmen sing diwenehake ing lapangan. Minangka wong sing berorientasi kulawarga, Mateta mesthekake yen adhine njupuk kursus agen bal-balan supaya dheweke bakal makili dheweke dadi agen.

Ketemu adhine Jean-Philippe Mateta sing makili dheweke minangka agen dheweke .. Instagram
Ketemu adhine Jean-Philippe Mateta sing makili dheweke minangka agen dheweke .. Instagram

Kaluwarga Jean-Philipe Mateta:

Nalika isih mlaku, pemain bal-balan ora mung wong tuwane lan mbakyune mbuwang dhukungan dheweke. Mateta uga duwe sanak sedulur, sing ora beda karo bibi sing apik. Halo sampeyan maca, sampeyan bisa ndeleng dheweke ing foto ing ngisor iki?

Foto sing apik saka Ibu, adhine lan lik Jean-Philippe Mateta nalika dheweke seneng-seneng-Instagram
Foto sing apik saka Ibu, adhine lan lik Jean-Philippe Mateta nalika dheweke seneng-seneng-Instagram

Jean-Philippe Mateta Fakta:

Babagan crita bocah lan fakta biografi, sing bakal kita lakoni ing bagean iki, fakta sing sampeyan durung tau ngerti ana babagan Jean-Philippe Mateta.

Fact # 1- Dheweke Ora Tresna Agen Bola Sepak:

Wiwit jaman wiwitane dadi pemain bal-balan, Mateta mesthi dadi pendukung kanggo nyegah apa sing dianggep dheweke 'Limbah. ' Penyerang percaya Agen bal-balan nggawe dhuwit akeh kanggo apa-apa. Ngomong karo media Prancis, dheweke nate ujar yen ora milih agen. Ing tembunge;

"Agen nelpon kula akeh. Aku duwe pengacara lan cukup kanggo aku. Aku ora milih duwe agen. Nek jaman semana, aku isa kerja. Saiki aku ora kasengsem.

Aku ngerti apa sing wis dak kenal. "

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, salah sawijining anggota kulawarga Jean-Philipe Mateta (adhine bocah cilik) diparengake kanggo tugas agen. Kasunyatane, dheweke pancen nggawe dheweke sinau babagan iki.

Fact # 2- Agama:

Yen sampeyan isih ora percaya, katon wong tuwa Jean Philipe Mateta bisa uga wis ngangkat dheweke dadi muslim. Kanggo kabar sampeyan, kita duwe bukti foto babagan kasebut. Pemain bal-balan kasebut digambarke ing ngisor iki sawise ngrampungake sholat ing Masjid Agung Sheikh Zayed ing Abu Dhabi, UAE.

Jean-Philippe Mateta Agama- Maju nembe bali saka Heikh Zayed Grand Mosque ing Abu Dhabi, UAE. Dheweke mesthi dadi muslim- IG
Jean-Philippe Mateta Agama- Maju nembe bali saka Heikh Zayed Grand Mosque ing Abu Dhabi, UAE. Dheweke mesthi dadi muslim- IG

Liyane babagan Fakta Mateta Untold:

Fakta # 3- Idol Bal-balané:

Kaya pemain bal-balan Swedia Alexander Isak, Mateta kalebu wong sing ora weruh Messi or C Ronaldo minangka brahala sing. Amarga pigura sing dhuwur, dheweke percaya yen mung bisa duwe idola siji - Ora liya Zlatan Ibrahimovic. Ing tembunge;

"Nalika aku dhuwur lan nggoleki striker sing dhuwur kanthi cepet, sing nggawe sikep teknis lan geger. Apa sing dakkarepake ing Zlatan? ... Sisih pemarkahan sing ndadekake dheweke dadi juru kunci paling apik ing sejarah. Ora ana debat babagan iki. "

Fakta # 4- Pecah Upah:

Ing wulan Juni 2018, Mateta ngetokake kontrak karo FSV Mainz 05. Kontrak sing migunani iki yaiku sing ngasilake upah € 19,000 saben minggu lan gaji taunan € 989,900. Nggawe penghasilan dheweke dadi bit, kita duwe tokoh ing ngisor iki.

JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Sterling Pound (£)Entuk ing Dolar AS ($)
Saben taun€ 989,900£ 863,534$ 1,076,654
Saben sasi€ 82,492£ 71,961$ 89,721
Saben Minggu€ 19,000£ 16,735$ 21,883
Saben dina€ 2,714£ 2,391$ 3,126
Saben Jam€ 113£ 99.6$ 130
Saben Menit€ 1.88£ 1.66$ 2.17
Saben Detik€ 0.03£ 0.02$ 0.03

Adhedhasar statistik Gaji ing ndhuwur, iki kaya apa Jean-Philippe Mateta wis entuk wiwit sampeyan wiwit ndeleng Halaman iki.

€ 0

Peharbs, sampeyan ora tau ngerti. Wong rata-rata ing Jerman sing entuk total £ 1,610 saben wulan kudu kerja paling ora 4.2 taun kanggo entuk € 82,492, yaiku jumlah sing ditindakake dening striker ing 1 wulan.

kesimpulan:

Thanks kanggo adoh, maca crita ing Jean-Philipe. Nalika nggawe konten iki ing Mateta Crita bocah, kalebu karo Fakta Biografi, editor kita waspada kanggo akurasi lan keadilan.

Yen ngono, sampeyan ndeleng perkara sing ora pas ing artikel ing Jean-Philipe, coba coba pasang komentar utawa hubungi kita.

Pungkasane, kita wis nyiapake Jean-Philipe Mateta Wiki, sing bakal mbantu sampeyan entuk informasi cepet lan ringkes babagan penyerang kasebut.

Informasi WikiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Jean-Philippe Mateta
Nama Pangguna:The Trezeguet Anyar
Lair:28 Juni 1997 (umur 22)
Negara Asal:Kongo lan Prancis
Rama:Mateta (mantan pemain bal-balan ing Kongres)
Basa:Bapak Mateta
vokalSedulur (agenane)
dhuwur:1.92 m (6 ft 4 ing)
bobot: 84 kg
Zodiak:Cancer
Bal-balan Idol:Zlatan Ibrahimovic

Loading ...
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar