Crita Kanak-kanak Japhet Tanganga ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

LB nyedhiyakake Full Story a Bal-balan Genius. Minangka jangkoan lengkap saka Japhet Tanganga kang Crita Bocah-bocah, Biografi, Fakta Kulawarga, Paraga, Urip Awal, lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit isih alit nalika dheweke isih misuwur.

Gesang Awal lan Rising Japhet Tanganga. Kredit Gambar: Picuki lan FootballLondon

Ya !!, kabeh wong ngerti pemain bal-balan saka asal kulawarga Kongole wis nyetel urip ing tingkat paling dhuwur ing bal-balan Inggris kabeh matur nuwun Siji Spesial. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Japhet Tanganga sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Budak Japhet Tanganga ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Mula, wong tuwa Japhet Tanganga menehi jeneng lengkap Japhet Manzambi Tanganga nalika lair. Pertahanan Anglo-Congolese lair ing dina kaping 30 Maret 1999 ing distrik London Wétan Hackney, Inggris. Saiki golek ing ngisor iki, salah sawijining wong tuwa Japhet Tanganga- kang katon kaya DAD sing mbokmenawa dadi manager dheweke.

Ketemu salah sawijining wong tuwa Japhet Tanganga- Bapak sing katon mirip dheweke sing mungkin dadi manajer dheweke. Kredit Gambar: Picuki

Sanajan lair ing London, kulawargane Japhet Tanganga duwe akar umure saka Afrika Tengah, sing sabenere DR Kongo. Peharbs, paling kamungkinan yen wong tuwane pindhah menyang Inggris minangka asil saka Perang Pisanan (1996-1997), perang sing dijenengi "Perang Donya Pisanan Afrika ".

Latar Kulawarga Japhet Tanganga: Saka sing kita kumpul, Japhet Tanganga dibesarkan ing latar kulawarga kulawarga kelas menengah. Wong tuwané kaya umume warga London sing kerja lan nduwe pendidikan finansial apik. Dheweke seneng lan ora tau berjuang karo dhuwit supaya kulawarga tetep maju.

Awal Japhet Tanganga: Lair menyang kulawarga sing seneng karo bal-balan, Japh cilik diwenehake karo tumindak nendhang bal bal-balan nalika bisa mlaku. Wiwitane, dheweke katon dadi bocah kaya ngono sing ora bakal kepengin banget duwe koleksi dolanan paling anyar kajaba dolanan.bal-balan'. Kajaba iku, hav sing seneng bal-balan DAD sing dadi penggemar Spurs sing gedhe, gampang Japh uga seneng lan nyengkuyung Hotspurs Tottenham minangka anak.

Crita Budak Japhet Tanganga ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Sanajan tresna marang bal-balan, wong tuwane Japhet Tanganga isih awal yen putra ora bakal kompromi pendhidhikane. Dheweke mlebu dheweke Akademi Kutha Greig dununge ing London borough Haringey. Ngerti pora?… Sekolah London sing misuwur iki sing diadegake ing taun 2002 kondhang Kejuaraan Inggris Robotika accolade sing dipikolehi ing taun 2018.

Sanajan sekolah karo Akademi Kutha Greig, usaha kanggo nampa pendhidhikan bal-balan menang. Ngerti pora?… faktor utama sing nduwe peran ing nasib bal-balan Tanganga yaiku jarak cedhak ing omah kulawargane lan White Hart Lane (Stadion Tottenham Hotspurs). Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, mung bakal njupuk anggota kulawarga Japhet Tanganga 13 menit kanggo lelungan menyang White Hart Lane saka Hackney kanggo nonton pertandingan bal-balan Spur.

Omah Kulawarga Japhet ing Hackney 13 menit adoh saka White Hart Lane. Credits: Gambar Google
Nyedhak taun-taun remaja, Japhet mulai nyoba uji coba akademisi bal-balan. Kaya sing diarep-arep, kabeh kedadeyan lan cepet bisa dingerteni manawa bocah sing begja wis nyoba uji coba akademi Tottenham- wayahe bungah kanggo kulawargane.
Crita Budak Japhet Tanganga ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Bocahe sing Bejo wis mlebu ing roaster akademi Spurs nalika umur 10 sawise nyoba sukses. Ngerteni kekarepane bocah lanang kanggo main bal-balan kanggo golek dhuwit, mula wong tuwane Japhet Tanganga apike bapake nindakake kabeh supaya bisa nyengkuyung.

Japhet Tanganga ngupayakake minangka pemain pertahanan janjeni liwat rangking pemuda Spurs. Dheweke dikembangake dadi precocious bocah cilik sing langsung nggawe kesan karo akademi. Japhet Little urip tim nglawan tim pertahanan lan serangan. Ing ngisor iki minangka seksi bukti video babagan njupuk gambar nalika jaman akademi.

Ganjaran kanggo sukses karir awal sawise 4 taun tetep dadi akademi. Wektu iki, kabungahan anggota kulawarga Japhet Tanganga ora ngerti watese dhewe-dhewe (nalika umure 14 taun) nimbali dadi bagéan saka tim U16 Inggris.
Crita Budak Japhet Tanganga ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Ing taun 2015 ing umur 16 taun, wis ana pirembagan babagan kontrak profesional lan beasiswa. Japhet Tanganga ing wektu kasebut ngerti supaya bisa nggayuh sukses, mesthine dheweke kudu duwe kualitas teknis, sekedhik nasib lan sing paling penting, ora kena nandhang lara (cilaka).

Ora butuh wektu sadurunge usaha wiwit mbayar. Pisanan, Japhet sing digambar ing ngisor iki mbantu partai akademi Spurs dheweke kanggo ngangkat a piala muda, siji sing dipengeti karo kanca-kancane kanthi bergaya ing ruangan lemari.

Japhet Tanganga Road to Fame Story. Kredit: Picuki
Ngerti pora?… Japhet uga dijenengi Pemain Paling Penting (MVP) sajrone Piala Korea Selatan ing wulan Agustus 2014. Ing ngisor iki minangka bukti video- prayaan dheweke lan perayaan gaya sepasanan. Iki nggambarake sesambungan jero sing ana.

Win Win Inggris: Saliyane menang piala nalika ing pemuda Spurs, Japhet Tanganga uga duwe peran integral ing Toulon Tournament 2017. Ngerti pora?… Dheweke ing samping Harvey Barnes lan Reece James mbantu negarane (Inggris) kanggo menang gelar Toulon sing kaping enem sawise ngalahake Ivory Coast ing final.

Japh bareng karo Reece James lan Harvey Barnes mbantu Inggris menang ing Toulon Tournament 2017. Kredit: ESPN
Crita Budak Japhet Tanganga ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Titik ganti ing proses pemanenan bal-balan Japhet Tanganga ditindakake nalika pungkasan Ugo Ehiogu sing dadi pelatih tim Tottenham Hotspur U23 sadurunge tiwas. Wong Nigeria lair Ugo tilar donya ing April 2017 sawise penangkapan jantung ing lapangan latihan Tottenham Hotspur.

Pungkasan Ugo Ehiogu minangka pitulung kanggo mbantu Tanganga menyang panelpon senior Spurs. Kredit: nyebut

Pelatih almarhum Spurs minangka instrumen kanggo mbantu Tanganga ing perjalanan menyang callup karir senior. Ing taun 2018 sasampunipun tiwas Ugo, Tanganga wis dilapor minangka pembela kuat sing misuwur kanthi header, jangkah lan teknik sing merek dagang. Sawise mlebu kontrak pisanan ing wulan Juni 2019, nom-noman kasebut nggawe debut senior ing telung wulan mengko (Sept 2019) ing pertandingan Piala EFL by Mauricio Pochettino.

Panemume BIG: Rawuhing Jose Mourinho Tanggal 20 Nopember 2019 dadi berkah BIG sing ora disamarake kanggo Anglo-Congolese. Sawetara minggu sawise tekan ing Spurs, the Siji Khusus miwiti panelusur pamuter pemuda sing bakal menehi harapan luwih gampang kanggo fullbacks berjuang Danny Rose. Japhet sing sregep dadi pilihan sing luwih disenengi ALL THANKS TO Kasedhiya Mourinho diamati.

Japhet Tanganga nindakake luwih saka cukup kanggo ngematake Jose Mourinho. Credits: Picuki, GI, LasgidiReport
Jose Mourinho dipercaya Tanganga kanthi cara sing dipercaya Scott McTominay nalika dheweke dadi bos United. Boss Spurs dipercaya dheweke kanthi pengalaman Jan Vertonghen, Ryan Sessegnon lan Ben Davies, menehi tugas herculean kanggo main pertandhingan EPL sing pertama nglawan Liverpool ing tanggal 11 Januari 2020.

Nalika ditakoni sadurunge pertandingan Liverpool ngapa Tanganga dimainake liwat pemain Spurs sing berpengalaman, Mourinho ujar mung: "Dheweke luwih cepet, dheweke luwih cepet. "Sawise match ayu sing dimainake Tanganga kanthi apik, Mourinho ujar ing ngisor iki;

"Dheweke main kanthi becik. Bocah kasebut duwe alesan seneng banget karo level sing anyar, ora kanthi asile jelas, nanging kanthi game pertama ing Liga Premier. Ora bisa dadi sing luwih gedhe lan dheweke pancen apik tenan. "

Ngalih, Tanganga nampi kesempatan sing diwenehake marang dheweke kagum kabeh wong. Dheweke saiki wis dirating ditingkat ing antarane penggemar Spurs. PALING PENTING, kuwi Jose Mourinho bocah lanang !! (nalika nulis).

Japhet minangka salah sawijining aset pertahanan paling larang regane Mourinho nalika nulis. Credits: FootballLondon lan TheSportsRush

Game liga utama Tanganga nglawan Liverpool ing tanggal 11 Januari 2020, mesthi salah sawijining asil sing kudu dilalekake. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Crita Budak Japhet Tanganga ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi mundhak misuwur sawise dibuwang ing musim 2019/2020, bisa uga yakin manawa sawetara penggemar Spurs kudu miwiti mikir babagan pitakon tartamtu. Kayata, yen pemain bal-balan ing London duwe pacar utawa yen wis nikah, tegese duwe bojo. Boten nolak kasunyatan sing katon seger Tanganga bakal nggawe dheweke dadi pacar karo pacar lan bahan bojo.

Sapa pacar Japhet Tanganga? - Fans Fans wis diwiwiti. Kredit: Picuki

Sawise ngentekake pirang-pirang jam ing internet kanggo clues, kita bakal kesimpulan manawa Japhet Tanganga nalika nulis katon gawe usaha sadar supaya ora ngumumake sapa pacare utawa garwane.

Ing sisih liya, Japh bisa uga tunggal (ing wektu nulis), pratelan sing nuduhake anane ora ana WAG. TAPI sampeyan ngerti kepiye bal-balan miturut Jose Mourinho bisa diapura nalika ora ditangani kanthi bener. Iki bisa dadi sebab kenapa Japh bisa uga ora duwe pacar utawa bojo nalika nulis.

Crita Budak Japhet Tanganga ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni babagan urip pribadi Japhet Tanganga bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap babagan pribadine ing lapangan dolanan.

Mula, ing antarane para pemain bal-balan, ana sawetara sing seneng katon apik lan Japhet dhewe. Ngili saka potret ing ngisor iki, Tanganga yaiku wong sing nggawe jagad iki bisa uga ana gegaman lan karir sampeyan dadi panas banget.

Japhet Tanganga Fakta Life Life
Tanpa mangu, Japh urip urip pribadi sing disenengi, ana sing pengin duwe pemain bal-balan.
Crita Budak Japhet Tanganga ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Pemain bal-balan Inggris enom urip kanthi teratur ing London Timur, kanthi gaya urip sing ora ana sing mbuwang rasional Nanging kebak petualangan SeaSide kaya sing ditampilake ing ngisor iki. Ngerti pora?!! Japhet asring katon nalika preinan gaya urip sing nyenengake ing tujuan segara populer.

Fakta Gaya Urip Japhet Tanganga
Ing wektu nulis, ora ana kedadeyan kaya ngapa karo mobil endah lan nuduhake omah gedhe (mansion) sing minangka tandha gaya urip flamboyant.
Crita Budak Japhet Tanganga ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Miwiti, jeneng kulawarga Japhet "Tanganga" ditingkat ditingkat: 1,969,394th ing antarane jeneng pungkasan sing paling misuwur ing saindenging jagad (lapuran nenek moyang). Ing bagean iki, kita bakal menehi katrangan lengkap babagan wong tuwa lan sedulur Japhet Tanganga.

Babagan Rama Japhet Tanganga: Tanganga Snr njaluk saka DR Kongo kanthi lair. Ing wektu nulis, saiki dheweke dadi manager kanggo putrane. Minangka wakil kanggo putrane, Tanganga Snr ngarepake pejabat DR Kongo dadi (rauh) ngubengi putrane kanthi nggayuh wong enom supaya bisa main kanggo dheweke tinimbang Inggris.

About Japhet Tanganga's Mum: TIbu anganga uga saka DR Kongo kanthi lair. Iki siji-sijine kasunyatan sing ana ing dheweke. Saka sing kita kumpul, katon ibune Japhet Tanganga nggawe upaya sadar supaya ora ana sorotane kanggo uripe pribadi.

Babagan Japhet Tanganga Saka kritik manawa Japhet lair ing London, bisa uga dheweke duwe sedulur (sadulur) uga kalebu warga Inggris. Ing wektu nulis, ora ana dokumentasi babagan sedulur sedulur Tanganga.

Crita Budak Japhet Tanganga ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Idol Bal-balané: Apa sampeyan ngerti? ... Japhet Tanganga dadi juru main bal-balan profesional Argentina Paulo Dybala. Sanajan main posisi sing beda-beda, juru main bal-balan sajrone jamane karo akademi Spurs lan U23 nindakake Perayaan Goal Gladiator, ana sing dipilih saka idola- Paulo Dybala.

Japhet Tanganga nduwe Paulo Dybala dadi Idol Bal-balané. Gambar Credits: goal lan Picuki

Rating FIFA Japhet Tananga: Rating pamuter ing ngisor is tansah dadi topik diskusi sing populer nalika pemain bal-balan sing enom wiwit sumunar. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, FIFA 20 ora beda karo Japhet Tanganga. Susah, tukang game video FIFA bakal angel nggunakake 66 peringkat kasebut (deleng ing ngisor iki) ing pertandhingan langsung.

FIFA 20 Ratings nuduhake dheweke minangka salah sawijining pemain sing paling asor amarga bubar kesusu. Kredit: SoFIFA

Nanging, ing mode karir FIFA, Tanganga ditakdirkan nduwe masa depan sing apik- potensial saka 82. Ngelingi cara dheweke kesusu menyang adegan bal-balan Inggris, mula luwih jelas manawa dheweke bakal tuwuh FIFA 20 saiki. 82 rating- bisa uga 90 utawa ndhuwur.

Agama: Wong tuwané Japèt Tanganga ngangkat wong sing manut karo iman agama Kristen. Ngerti pora?… "Yafet”Iku jeneng sing diwenehake kanggo salah siji saka telu putrane Rama Nuh ing Kitab Injil Purwaning Dumadi. Kasunyatan iki mbuktekake dheweke minangka Kristen miturut agama.

Katresnan Tattoo: malah kowé Budaya tato misuwur ing jagading olahraga saiki, Tanganga ing wektu nulis katon dadi penawar kanggo mlebu. Iki nggambarake dheweke bebas tato.

Mriksa: Thanks kanggo maca kita Japhet Tanganga Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene