Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold

0
360
Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo MSN lan Twitter
Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo MSN lan Twitter

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal minangka "Jack". Kisah Kanak-kanak Jack Grealish Kita Lan Fakta Biografi Untold Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Crita Kanak-kanak Jack Grealish- Analisis kanggo Tanggal
Crita Kanak-kanak Jack Grealish- Analisis kanggo Tanggal. Kredit kanggo IG, Twitter, Waca rangkeng lan Wakil.

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, umur karier awal, dalan menyang crita fame, mundhak crita fame, hubungan, urip pribadi, urip kulawarga, gaya urip dll.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuane kanggo mbukak lan dadi pembela mangsa kepungkur. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Jack Grealish sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Diwiwiti, Jack Peter Grealish lair nalika dina taun 10 tanggal 1995 menyang ibune Karen Grealish lan bapake Kevin Grealish ing kutha Birmingham, Inggris. Ing ngisor iki foto apik saka wong tuwa Jack Grealish sing katon pungkasan 40.

Wong tuwa Jack Grealish- Karen lan Kevin Grealish
Wong tuwa Jack Grealish- Karen lan Kevin Grealish

Pemain bal-balan ing Inggris kanthi akar kulawarga Inggris lan Irlandia lair dadi anak nomer siji saka telung anak marang wong tuwané Karen lan Kevin sing dadi Katolik sing taat. Dheweke lair minangka bocah sing seneng-seneng sing nikmati saben keuntungan saka mbarep.

Sanajan lair ing Birmingham ing kulawarga kelas menengah, Jack dibesuk bebarengan karo seduluré Kevan Grealish lan sedulur-wadon- Kiera lan Holly. Dheweke tansaya munggah ing Solihull, sawijining kutha gedhe ing Inggris lan papan kanggo pabrik pabrik mobil roda papat sing misuwur Land Rover.
Papan lair Jack Grealish
Papan lair Jack Grealish. Kredit menyang WorldAtlas

Awal Jack urip ing Inggris Tengah ditandhani tragedi kulawarga. Grealish nyekseni sedane kakunge bayi sing dadi jenenge Keelan Daniel Grealish. Dheweke seda nalika umure Jack mung umur patang taun. Keelan Daniel ing ngisor iki nggambarake seda COT nalika umur sangang wulan ing wulan April 2000.

Jack Grealish kelangan adhike sing cilik nalika umur patang taun
Jack Grealish kelangan adhike sing cilik nalika umur patang taun. Kredit kanggo IG

Minangka Google nempatake, pati iki sing bener dikenal minangka penyakit bayi sing dadakan (SIDS) yaiku istilah sing digunakake kanggo nggambarake bayi sing tiwas kanthi turu nalika ora ana sebab utawa alesan sing bisa ditemokake.

Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Manggen ing Solihull ndeleng kulawarga Jack Grealish saliyane bocah-bocah saka kulawarga Katulik sing bocah-bocah padha sekolah ing Our Lady of Compassion Roman Catholic Catholic School. Grealish nemokake sukses ing olahraga nalika sekolah, prestasi sing nyebabake keputusan kanggo ngetutake bal-balan. Ngomong babagan bal-balan, saben anggota kulawarga Jack Grealish minangka penggemar Aston Villa.

Jack duwe pemain Aston Villa sing paling disenengi yaiku Paul Charles Merson, mantan pemain bal-balan sing nemokake sukses minangka pemain tengah lan nyerang dolanan kanggo Aston Villa. Paulus banjur dadi pundhi televisi bal-balan Inggris karo SkySports. Ing ngisor iki foto Jack ing klambi Aston Villa karo seduluré bebarengan karo idola bal-balan Paul.

Jack Grealish (kiwa) minangka bocah, karo seduluré, Sean Mills lan Paul Merson (tengah)
Jack Grealish (kiwa) minangka bocah, karo seduluré, Sean Mills lan Paul Merson (tengah)

Banjur, bocah loro dadi kabiasaan nunggu njaba latihan Villa kanggo njupuk foto karo Paul Merson, brahala sing nggawe penampilan 101 Premier League kanggo Villa saka 1998 dadi 2002.

Ora adoh saka ngunjungi latihan parkir Villa, Jack enom nindakake latihan bal-balan kanthi cara ngetutake lakune Paul Merson. Puter bal-balan lokal karo kanca-kanca ndeleng dheweke ora mung nggayuh katrampilan, overstepping tandha nanging nindakake samubarang biru kanthi bal bal-balan. Iki minangka prekara sing padha karo pemain tengah sing nyerang.

Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Bungah sing dialami kulawargane Jack Grealish ora ana watesan nalika ndeleng uji coba dhewe sing duwe warna kanthi kloter warna lan awake dhewe mlebu ing roaster akademi Villa.

Jack Grealish- Life Life Karir Awal
Jack Grealish- Urip Awal Karir karo Villa Academy. Kredit kanggo IG.
Wiwitan bal-balan minangka wiwitan minangka apa sing dikepengini dening wong tuwa Jack Grealish. Nalika main ing akademi Aston Villa, Jack nerusake pendhidhikan kaya menehi saran marang wong tuwane sing ora pengin dheweke mung main bal-balan. Gabungan sekolah karo karir bal-balan ndeleng Grealish nggawe akeh korban, saéngga tetep dadi pemain akademi rata-rata ing pawaihe.
Foto Kulawarga Jack Grealish
Foto Kulawarga Jack Grealish

Jack menang piala pisanan nalika umur 7. Ngerti pora?… Medal piala dheweke nyumbang kanggo sekolah dheweke kanggo ngormati sedulure Keelan. Sumbangan piala nggawe sekolah kanggo ngurmati sedulure nalika nggawe "Piala Kenangan Keelan Daniel Grealish”Sing saiki digunakake kanggo menehi tag kompetisi ing omah.

Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Sawise lulus saka Our Lady of Compassion Roman Catholic School School ing Solihull, Jack nglanjut pendhidhikan sekolah menengah sanajan dadi akademi akademisi karo Sekolah Menengah Romawi St Peter. Dheweke setuju karo wong tuwane yen pendhidhikan sekunder bakal dadi final, keputusan sing dipercaya bakal mbantu dheweke musatake ing karir.

Musim 2012-2013 minangka titik tolak kanggo karier Jack Grealish nalika mbantu timnya menang ing NextGen Series. Temokake ing ngisor iki nalika ngrayakake piala kasebut.

Jack Grealish Road kanggo Fame Crita- Ngewangi timnya menang 2012-13 NextGen Series
Jack Grealish- Ngewangi timnya menang 2012-13 NextGen Series. Kredit menyang Birmingham Mail

Turnamen kasebut dianakake negara-negara 24 beda-beda ing saindenging Eropa wiwit 15 tanggal Agustus 2012 tekan 1 tanggal April 2013. Kemenangan iki ndeleng bakat Inggris lan Irlandia entuk panggilan karir karir lan panggilan liya kanggo makili tim nasional Irlandia.

Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Pa ing pemandangan nasional sawise nggawe saklar saka Irlandia menyang Inggris U21 skuad, Jack ing 2016 nulungi timnya kanggo menang Toulon Tournament sing adiluhung.

Jack Grealish ngerayakno 2016 Toulon Tournament karo kancane
Jack Grealish ngerayakno 2016 Toulon Tournament karo kancane

Grealish sawise turnamen terus sumunar minangka pemain sayap lan nyerang pemain tengah kanggo Villa. Dheweke wis muji amarga kemampuane mlayu lan kaya sawetara sing diarani, memedi nglawan mungsuh. Minangka akibat saka gerakan sing ora sopan, dheweke entuk penghargaan nalika dadi pemain tim pertama lan mengko, dadi kapten. Minangka pimpinan, Jack pimpinan tim kanggo ngungut liga rekaman 10 liga kanthi berturut-turut.

Jack Grealish Munggah menyang Fame Story karo Aston Villa
Jack Grealish Munggah menyang Fame Story karo Aston Villa

Sepisan maneh, dheweke uga nuntun sisih Villa ing panggonan ing play-off ing ngendi kemenangan kanggo saingan entuk promosi menyang Liga Premier sawise ora telung taun. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Ing mburi Katrangan Aston Villa, ana pacar model sing nggumunake ing Sasha Attwood.

Jack Grealish lan pacare- Sasha Attwood
Jack Grealish lan pacare- Sasha Attwood. Kredit menyang nyebut.

Jack Grealish ketemu pacare nalika sekolah menengah. Dheweke dadi remaja sing sekolah bareng ing Sekolah Menengah Katolik Roma St Peter ing Solihull. Dheweke wis bebarengan bebarengan (kaya nalika nulis), minangka simbol hubungane tanpa drama.

Sasha Attwood minangka model saka Birmingham. Dheweke miwiti profesi sawise dipantau dening agen nalika umur 13 nalika dheweke lagi dolan karo ibu ing negarane. Attwood saiki mlebu menyang Model Mod, salah sawijining lembaga modhél modhél ing London lan Eropa.

Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Apa sing nggawe Jack Grealish obah?. Lungguhan lan ngendhokke nalika mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap babagan pribadine ing lapangan.

Miwiti, nalika melu bintang bal-balan, topik "pemain bal sing nggantheng”Asring ana ing wacana favorit penggemar. Akeh penggemar ndeleng Jack Grealish minangka Beckham wannabe matur nuwun kanggo handsomeness sing diringkes ing foto ing ngisor iki.

Fakta Life Life Jack Grealish
Fakta Life Life Jack Grealish
Ngirim asomone, akeh para penggemar wis takon; Napa Grealish nyandhang bantal shin ukuran bocah karo kaos sikil bal-balan dheweke mudhun nalika main?
Wangsulane sederhana !!. Katon legok Grealish minangka asil saka kepercayaan tahyul sing wis ditindakake dheweke. Mbantu dheweke njaga kemampuan ngontrol bola kanthi efektif. Grealish uga seneng ngencengi sudhut boot sing digandhengake karo kaos sikil cekak utawa duwe dawa muter.
Keturunan Jack Grealish Nerangake
Keturunan Jack Grealish Nerangake
Kepiye kapercayan kaya iki wis nyumurupi wasit waspada marang dheweke supaya ora narik stoking lan tumindak nganggo shinguard bocah.
Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Kulawarga Jack Grealish kabeh penggemar Aston Villa sing umuré. Nomer kulawargane langsung ing 6 lan kabeh wong Inggris lair karo kulawarga lan sanak keluarga Irlandia. Salah sawijining sedulur Jack, Kevan Grealish ora ana ing foto kulawarga ing ngisor iki.

Foto Kulawarga Jack Grealish
Foto Kulawarga Jack Grealish. Kredit kanggo IG

Jack Grealish ana ing antarane pemain bal-balan paling ndhuwur sing duwe bapak dadi agen. Kevin main peran penting ing urip bal-balan putrane. Saka rembugan istilah sing luwih apik ing kontrak kanggo ngatur urip ing lapangan, dheweke kabeh mung bisa. Bojone Jack, Karen Grealish ora vokal banget, ora kaya bojone. Dheweke luwih milih konsentrasi kanggo tugas ibune sing kurang. Kaloro wong tuwa Jack Grealish saiki entuk mupangat kanggo ngetrapake mentalitas sing angel menyang putra.

Sedulur Jack Grealish: Ketemu Kevan Grealish sing wis dikenal para penggemar dadi sedulur Jack lan mung sadulure sing isih urip. Kevan kaya wong tuwane lan adhine uga penggemar Villa sing mati.

Ketemu Jacks Brother- Kevan Grealish
Ketemu Jacks Brother- Kevan Grealish. Kredit menyang BMail

Kevan wis nggawe judhul utama sajrone peran kanggo mbela sedulur amba dheweke saka komentar negatif sing digawe dening media marang dheweke. Miturut 101GreatGoals, dheweke nuli njupuk menyang media kanggo mbuwang crita sing digawe wartawan James Nursey saka Mirror Football sing ngaku yen Grealish "trenyuh"Lan"ngeculake”Sawise gagal Tottenham.

Jack Grealish Brother Kevan mbanting Eunteung
Jack Grealish Brother Kevan mbanting Eunteung. Kredit menyang 101GreatGoals
Saudara Jack Grealish: Jack duwe loro sadulur bocah sing apik sing jenenge Holly lan Kiera. Sing mbarep saka sadulur loro, Kiera ngrayakake ulang taun 14th ing dina 14 tanggal 2015 Oktober. Iki kanthi implikasi tegese dheweke bakal dadi wong diwasa miturut taun 2019.
Jack Grealish lan Sisters
Jack Grealish lan Sisters- Holly (kiwa) lan Kiera (sisih tengen). Kredit kanggo IG

Babagan GrandParents Jack Grealish: Eyang kakung Jack minangka sebab kanggo warisan Irlandia. kang Eyang nenek moyang pucung saka Sneem, sawijining desa ing Républik Irlandia. Jack Grealish uga duwe akar Irlandia liwat mbah kakungnya sing asale saka Dublin.

Eyang Eyang Jack Grealish. Kredit kanggo Irlandia Herald
Eyang Eyang Jack Grealish. Kredit kanggo Irlandia Herald. Kredit kanggo IG
Getih Irlandia uga mili saka sisih bapakne amarga mbah bapakne uga saka Irlandia persis Gort, sawijining kutha ing sisih kidul County Galway West Ireland. Ngadili babagan iki, sampeyan bisa gampang nglacak asu kasebut supaya bisa digandhengake karo warisan Irlandia.
Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Minangka alam Jack kanggo ngirit dhuwit lan mesthi nempatake barang ing sisih. Dheweke ndeleng tuku mobil eksotis lan Mansions minangka mbuwang ora rasional lan minangka kabiasaan ala utawa masalah kanggo ngrusak. Ing wektu nulis, Jack milih terus kanggo solusi praktis sing ora regane akeh. Iki definisi gaya urip Jack Grealish.

Fakta Gaya Hidup Jack Grealish
Fakta Gaya Hidup Jack Grealish. Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Jack Grealish ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

INHALING NITROUS OXIDE: around April 2015, TheSun diduga nerbitake gambar sing nuduhake Jack Grealish bakal nyedhot apa sing dikenal dadi nitrous oxide, gas ngguyu, utawa 'hippy crack'kanggo tujuan rekreasi.

Jack Grealish ing tumindak kasebut
Jack Grealish ing tumindak kasebut. Kredit kanggo FoxesTalk

TheSun negesake manawa kedadeyan kasebut kedadeyan kira-kira 6 wulan kepungkur, lan tumindak kasebut dudu minangka asil saka prestasi anyar Jack kanggo klub dheweke. Tumindak kasebut ndeleng dheweke dielingake Tim Sherwood, mantan manajer dheweke.

HANYA ASSULTER ING INGGU JAU: Ing dina 10 tanggal Maret 2019, Grealish diserang dening invasi pitch terkenal sing nyerang pitch kanggo nyerang dheweke sajrone pertandingan derby Villa sing adoh menyang Birmingham City.

Wayahe Jack Grealish kena serangan Fan
Wayahe Jack Grealish kena serangan Fan. Kredit menyang EveningStandard

Banjur ing separo kapindho, Grealish nggawe statement kanthi nyetak menehi Aston Villa minangka kamenangan 1-0. Penyerang 27 taun kepungkur ditangkep lan dituding menyang pengadilan ing ngendi dheweke njaluk kesalahan amarga kesalahan nglanggar serangan lan serangan. Dheweke dihukum penjara sajrone minggu 14.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Jack Grealish lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene