Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold

Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Spurs-Web lan Instagram
Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Spurs-Web lan Instagram

Paling Keri Dianyari

LB nampilake Crita babagan Sepak Bola Genius sing dijenengi "Monito". Iki minangka jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah, Biografi, Fakta Kulawarga, Ibu-ibu, Urip, Awal, lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit saiki dheweke dadi CATETAN marang nalika dheweke dadi POPULER.

Gesang lan munggah saka Giovani Lo Celso
Gesang lan munggah saka Giovani Lo Celso. Kredit Gambar: Instagram.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke bakat-bakat pemain tengah sing wis dadi tukang ganti game kanggo Spurs ing ngisor iki Jose Mourinho. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Giovani Lo Celso sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Jagad tengah Giovani Lo Celso lair tanggal 9 April 1996 ing kutha Rosario ing Argentina. Dheweke nomer telu saka papat bocah sing lair saka ibune, Sandra lan bapake, Juan Lo Celso.

Giovani Lo Celso lair saka wong tuwa sing ora ngerti sethithik.
Giovani Lo Celso lair saka wong tuwa sing ora ngerti sethithik. Kredit Gambar: Instagram lan PxHere.

Apa sampeyan ngerti yen Giovani minangka salah sawijine suku bangsa campuran Argentina karo asal-usul kulawarga Italia? Dheweke digedhekake ing tetanggan Sarmiento ing Rosario ing ngendi dheweke duwe bocah sing nyenengake seneng-seneng tuwuh bebarengan karo adhine - Francesco lan loro sedulur tuwa Luciana & Agustina.

Giovani enom nalika bocah cilik sing nyenengake nyenengake bareng karo kakak lan adhine Francesco
Giovani sing enom wis seneng-seneng ngembangake bareng seduluré Francesco lan loro liyane. Kredit Gambar: Instagram.

Akeh ing latar mburi kulawarga kelas menengah ing lingkungan Sarmiento, mula mokal kanggo Giovani ora dadi penggemar bal-balan. Omah sing dienggo Giovani mung 5 blok adoh saka lapangan bal-balan sing akeh banget. Uga duwe garasi cukup gedhe kanggo Giovani kanggo latihan bal-balan karo seduluré Francesco.

Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Kaya jendral umum, Giovani nganakake langkah sepisanan ing bal-balan kompetitif ing klub bocah lokal sadurunge muter karo keputusan klub lan liga kanggo miwiti karir remaja.

Klub bocah cilik kalebu San Jose, klub lokal ing ngendi karir Giovani wiwit semangat sadurunge dheweke melu akademi Atlética Jorge Griffa sing misuwur ing Argentina kanggo latihan intensif rong taun.

Dheweke main kanggo klub boyhood nalika taun formatif.
Dheweke main kanggo klub boyhood nalika taun formatif. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ing wekdal Giovani siap miwiti karir nonomanipun, piyambakipun nate ndherek tim paling luhur kalebu sisih Inggris - Everton. Nanging, umur 15 taun kasebut dadi anggota klub lokal Rosario Central kanggo ngrampungake impen bocah cilik.

Main kanggo Rosario Central minangka impen sing diarepake nganti pirang-pirang taun lan ngarep-arep supaya bisa nggayuh.
Main kanggo Rosario Central minangka impen sing diarepake nganti pirang-pirang taun lan ngarep-arep supaya bisa nggayuh. Kredit Gambar: Instagram.

Nalika ing Rosario Central, Giovani mekar ing kapinteran lan kematangan nalika dheweke munggah pangkat ing klub. Nyatane, PSG sisih Prancis duwe mata marang Giovani pirang-pirang wulan lan mlebu tandha prospek bal-balan sawise ngrampungake musim debut senior (2015/2016) kanggo Rosario Central.

Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Giovani ora wiwit main menyang PSG ora suwe sawise dheweke mlebu. Dheweke rada utangan bali menyang Rosario Central kanggo entuk pengalaman tim pertama kanggo musim 2016/2017. Sasampunipun kesepakatan utangan, pemain tengah terus menyang PSG lan duwe pengalaman sing winates kanggo main bareng Dani Alves, Adrien Rabiot, Draxler lan Cavani ing musim 2018/2019

Sasampunipun ngrampungake transaksi utangan, pemain tengah nyerang perpisahan menyang Rosario Central lan terus luwih dhuwur #
Sasampunipun ngrampungake transaksi utangan, pemain tengah nyerang perpisahan menyang Rosario Central lan terus luwih dhuwur. Kredit Gambar: Instagram.

Mesthine yen PSG ora duwe papan sing permanen kanggo Giovani. Kanthi mangkono, dheweke ora duwe masalah kanggo nyandhang dheweke ing sisih Spanyol Real Betis kanthi pilihan sing bakal dituku. Minangka ing Real Betis ing ngisor iki Quique Setien manawa Giovani nemokake wujud lan mutusake nggawe kesepakatan karo klub kasebut kanthi sebab sing jelas (luwih akeh wektu game).

Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Ing puncak karieré karo Real Betis, Giovani entuk reputasi mesin gol gol kanthi serangan berbisa, pembangunan sing nyebabake sisih Inggris Tottenham Hotspur kanggo mlebu dheweke utangan ing mangsa sepisan. Nanging, Argentina berjuang ing klub kasebut, ora amarga cedera pinggul sing dipilih nalika tugas internasional. Giovani duwe pengarep-arep isih nyoba golek papan ing klub kasebut nalika negarane Mauricio Pochettino diganti karo Jose Mourinho.

Sing ora dikalahake, Giovani kerja kanggo golek sih ing pengurus anyar kanthi mbukak skor nalika menang 4-0 Tottenham saka Red Star Belgrade ing Liga Juara-Juara UEFA. Ora let suwe dheweke nyalonake status minangka pemain tengah Spurs sing hebat banget kanthi damel gol pambuka nalika menang 2-1 nglawan Middlesbrough ing Piala FA.

Fame ngrangkul dheweke sawise nyumbang kontribusi utama sing ngrampungake status minangka salah sawijining penyerang formidabble Spurs
Fame ngrangkul dheweke sawise nyumbang kontribusi utama sing ngrampungake status minangka salah sawijining penyerang Spurs sing hebat banget. Kredit Gambar: TheTelegraph.
Sampeyan mung sawetara wektu sadurunge kita ndeleng dheweke lan kanca mitra tengah, Harry Winks, Tanguy Ndombele, Dele Alli lan Gedson Fernandes mindhah Spurs menyang level gedhe sabanjure. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.
Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Ora adoh saka urip karir Giovani Lo Celso, dheweke duwe urip katresnan sing nggumunake sing digawe ayu saka pacare Magui Alcacer. Dheweke ora mung pacar Giovani, nanging model renang, ahli fisioterapi uga kinesiologist.

Kanthi profil sing nggumunake iki, ora kaget yen Giovani tresna lan tresna marang pacare sing dheweke wis ketemu pirang-pirang taun kepungkur ing Rosario. Hubungan Giovani lan Magui durung nate nglairake anak apa wae - nalika nulis - uga wong sing duwe cinta ora duwe anak lanang utawa wadon ora dikawinake.

Ketemu Giovani Lo Celso Pacar Magui Alcacer
Ketemu Giovani Lo Celso Pacar Magui Alcacer. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Pindhah menyang urip kulawarga Giovani Lo Celso, dheweke diberkahi kanggo nduwe wong tuwa lan sedulur. Kita nggawa sampeyan babagan anggota kulawarga Giovani sing diwiwiti karo wong tuwane.

Babagan bapak lan ibu Giovani Lo Celso: Juan Lo Celso lan Sandra minangka ibu lan bapak tengah. Kontribusi sing akeh banget kanggo pembangunan lan kemajuan Giovani sing tetep isih tetep tetep dadi memori. Kaya ngono, jendral tengah mesthi cepet menehi kredit marang bapake kanggo melu latihan. Uga ora lali ora weruh ibune asring menehi pitunjuk marang wong mursid lan mesthi fokus ing bal. Wong tuwane Giovani isih bisa ngetrapake ikatan sing cedhak karo dheweke - nalika nulis - lan ngupayakake manawa dheweke entuk urip sing paling apik.

Babagan sadulur Giovani Lo Celso: Kaya sing sadurunge dingerteni, Giovani Lo Celso minangka anak nomer telu sing dilahirake menyang wong tuwane. Dheweke duwe rong sadulur cilik sing wis dikenal minangka Luciana lan Agustina uga adhine sing luwih enom - Francesco sing main dadi pemain tengah kanggo Rosario Central nalika nulis. Kabeh sedulur 4 duwe pengalaman urip sing paling nyenengake nalika tuwuh bebarengan. Dheweke uga seneng lan ndukung. Wong tuwane Giovani Lo Celso nglairake anak-anake ing ngisor iki.

Saka LR: Francesco, Giovani, Luciana, Agustina lan Giovani maneh.
Saka LR: Francesco, Giovani, Luciana, Agustina lan Giovani maneh. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan sederek Giovani Lo Celso: Ngalih menyang kulawarga kulawarga sing dawa Giovani Lo Celso, ora ana cathetan cathetan saka keturunan lan kulawarga, utamane simbah nenek moyang dheweke uga mbah kakung lan nenek. Kajaba iku, seduluré lan seduluré Giovani umume ora dingerteni nalika seduluré lan seduluré isih durung bisa dingerteni nalika nulis biografi iki.

Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Sapa Giovani Lo Celso?… Apa sampeyan tau mikir babagan apa sing nggawe tandha Giovani Lo Celso? Napa sampeyan nyoba kanggo ngerti inti saka pribadine sing ora pati ngerti? Ing ngisor iki mung minangka papan sing cocog kanggo ngrameke mata ing teks sing nyritakake babagan persona playmaker kanggo mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap.

Kanggo miwiti, persona Giovani nuduhake sipat sing dipamerake dening individu sing dipandu dening tandha Aries Zodiac. Dheweke dadi ambisi, gampang, emosional cerdas, bertenaga lan ora duwe masalah karo nyatakake kanyatan babagan urip pribadi lan pribadi. Kapentingan lan hobi Midfielder kalebu nglangi, lelungan lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kancane.

Wektu sing apik karo kanca-kanca tegese akeh kanggo pemain tengah.
Wektu sing apik karo kanca-kanca tegese akeh kanggo pemain tengah. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Gegayutan karo uji coba dhuwit lan gaweyan uang Giovani Lo Celso, dheweke entuk bathi lan upah kanggo muter bal-balan top penerbangan nalika pendhudhukan menehi sumbangan kanggo tuwuh regane net sing isih ditinjau nalika nulis bio iki.

Pemain tengah kasebut durung ditemokake mobil nyopir sing bisa uga nuduhake curiga babagan gaya urip mewah sing dikhianati nalika regane omah utawa apartemen sing durung dingerteni. Nanging, dheweke duwe barang kanggo mbuwang liburan ing resor sing larang kalebu Disneyland Park.

Gaya Urip Giovani Lo Celso- Waca sing kesawang duwe wektu sing apik ing Disneyland Park
Giovani Lo Celso- Waca sing kesawang duwe wektu sing apik ing Disneyland Park. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Nulis crita biografi lan biografi Giovani Lo Celso, ing kene ora bisa dingerteni fakta-fakta sing ora dingerteni.

Babagan perayaan target Giovani: seneng Bale & Gabriel Yesus, Giovani kanthi unik ngrayakake target kanthi ngunggulake tangan tengen nganggo 5 driji. Nalika pemain tengah ana ing kono, dheweke ngangkat tangan kiwa nganggo driji tangan sing ditunjuk ing tangan tengen. Miturut Midfielder, kabeh enem driji maju ditrapake kanggo saben anggota kulawargane langsung kalebu awake dhewe.

Ora saben wektu sampeyan bisa ndeleng celeberation tujuan unik kanthi makna dhasar
Ora saben wektu sampeyan ndeleng prayaan tujuan sing unik kanthi makna sing utama. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan Kewarganegaraan Italia Giovani: Midfielder nduweni warisan Italia sing bisa dilacak. Dadi, dheweke entuk kewarganegaraan ing negara kasebut lan duwe paspor Italia kanggo efek kasebut. Nanging, Giovani kaya Papu Gomez milih kanggo milih Argentina.

Rating Fifa: Apa sampeyan ngerti yen Giovani Lo Celso FIFA 20 Rating sakabèhé saka 83 ngomongake babagan jumlah karya sing diwenehake kanggo ngembangake keahliane wiwit dheweke wiwit main bal-balan top-flight? Sing nggumunake, dheweke uga duwe Rating Potensial nganti 89. Ora ana sing nolak kasunyatan manawa rating kasebut mung ora ana nanging ora ana!

Deleng rangking sing apik banget lan mundhak sing ngomongake babagan pembangunan Giovani Lo Celso ing bal-balan penerbangan ndhuwur.
Deleng rangking sing apik banget lan mundhak sing ngomongake babagan pembangunan Giovani Lo Celso ing bal-balan top-flight. Kredit Gambar: Youtube.

Udud lan ngombe: Giovani Lo Celso ora diwenehake kanggo ngrokok nalika nulis bio iki. Nanging, dheweke ngombe kanthi tanggung jawab karo kancane, kulawarga lan kanca ing acara khusus.

Tato: Pemain tengah - kanthi dhuwur 5 kaki, 10 inci - main ing liga sepuh saka pemain bal-balan enom sing ora duwe tato nalika nulis. Nanging, dheweke bisa uga nggawe rencana seni seni awak nalika mbesuke minangka salah sawijining sing paling apik ing donya.

Apa sampeyan nemokake tato Giovani Lo Celso? ... Ayo kita ngerti ing kothak komentar.
Apa sampeyan nemokake tato Giovani Lo Celso? ... Ayo kita katrangan ing kothak komentar. Kredit Gambar: Instagram.

Agama: Wong tuwane Giovani Lo Celso ngangkat dheweke netepi agama Kristen. Babagan iki kabukten ing jeneng asmane Sandra lan seduluré - Augustina lan Francesco. Nanging, ora dingerteni apa Giovani nindakake agama Kristen amarga dheweke ora akeh agama ing media sosial lan sajrone wawancara.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Giovani Lo Celso Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene