Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold

0
288
Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar TheSun lan BesthqWallPapers
Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar TheSun lan BesthqWallPapers

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Nelli". Crita Bocah-bocah cilik Gabriel Martinelli Lan Fakta Biografi Untold Untold sampeyan nggawa akun lengkap babagan acara-acara penting wiwit jamane isih enom.

Urip lan munggah saka Gabriel Martinelli
Urip lan munggah saka Gabriel Martinelli. Kredit menyang Arsenal, Sepak BolaLondon lan Srengenge

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka salah sawijining bocah sing paling cepet sing wis metu saka Brazil ing jaman saiki. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Gabriel Martinelli sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku Gabriel Teodoro Martinelli Silva. Gabriel Martinelli amarga dheweke asring diarani lair ing dina 18 tanggal 11 Juni 2001 marang ibune, (jeneng kulawarga: Silva) lan bapakne, Joao Martinelli ing Guarulhos, São Paulo, Brasil. Temokake ing ngisor iki foto saka wong tuwa Gabriel Martinelli sing bisa uga ana ing pertengahan 50 nalika nulis.

Ketemu karo Wong tuwa Gabriel Martinelli
Ketemu karo Ibu Bapa Gabriel Martinelli.- Pak lan Pak Joao Martinelli. Kredit kanggo IG

Gabriel Martinelli duwe kulawargane saka Guarulhos. Iki minangka kotamadya Brasil lan kutha paling akeh kaloro ing negara Brasil Sao Paulo. Ngerti pora?… Dheweke uga duwe akar keluargane saka Italia liwat bapake Joao Martinelli.

Akeh lintang bal-balan ing Brasil ora nate urip ngalami kamulyan sadurunge tekan stardom lan Gabriel Martinelli ora beda amarga dheweke asale saka latar kulawarga. Kaya sawetara pemain bal-balan (sing disenengi Roberto Fermino lan Gabriel Yesus), dheweke dikenalake menyang perjuangan ing dalan-dalan sanajan sadurunge bisa ngucapake jeneng kanthi bener. Kulawarga Gabriel Martinelli manggon ing salah sawijining wilayah Guarulhos sing paling miskin, bagean kutha sing mung dipuji kanggo ngasilake bocah kanthi bakat bal-balan. Gabriel Martinelli main bal-balan nalika dheweke dadi bocah.

Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Nalika isih cilik, Gabriel Martinelli kurang minat marang pasinaon lan mung seneng main bal-balan. Amarga kuwatir manawa kompetisi kanggo dolanan bal-balan akeh banget, mung sawetara wong sing paling dhuwur, mula wong tuwa Gabriel Martinelli kudu ngupaya pilihan supaya anake njaluk pendidikan formal liwat bimbingan ing omah.

Pendhidhikan Gabriel Martinelli diwiwiti karo Futsal. Kaya Philippe Coutinho sadurunge dheweke, kontrol sing cedhak karo Martinelli lan sikil cepet lair wiwit main futsal. Mbalik banjur, lapangan lokal ing Guarulhos dadi pot leleh kanggo bocah enom sing ngumpul saben sore kanggo dolanan bal-balan.

Lapangan lokal ing Guarulhos- Ngendi saiki diwiwiti kanggo Gabriel Martinelli
Lapangan Guarulhos ing papan lokal yaiku Football Football kanggo Gabriel Martinelli. Kredit Gambar: Srengenge

Sadurunge Gabriel Martinelli duwe berkah saka wong tuwane sing Nalika wektu terus, ngresiki mamang, ngerti yen dheweke duwe bakat lan bisa nggawe bal-balan. Minangka pelanggaran juara, Martinelli sinau perdagangan Futsal dadi maju lan saya mudun.

Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Saka yuswa sangang taun, prodhusen enom diarani dening Tim futsal Korinta sing ngajak dheweke kanggo nyoba. Martinelli menang ing pelatih nalika nyoba, sawijining prestasi sing bisa direkrut dadi tim. Martinelli cepet nggawe kesan karo tim Futsal ing Korintus. Ngerti pora?… Dheweke nyetak gol 66 ing Divisi Khusus Kejuaraan Metropolitan lan tujuan 56 liyane ing State Gold Series - nggawe tujuane ing wektu iki 122 ing total.

Gabriel Martinelli Awal Urip karo Futsal
Gabriel Martinelli Awal Urip karo Futsal. Ninggalake game kanthi Gol 142. Kredit: TowerHamlets

Saka 2012, main bal-balan ing lapangan lan ora Futsal dadi prioritas dheweke. Sadurunge ninggalake Futsal kanggo bal-balan ing lapangan, Martinelli ngetung kaping 20 tambahan sing nggawe target tally- 142. Kanthi bal-balan ing lapangan, Martinelli nyetak gol 63. Ing wektu nggayuh tujuan 202 kanggo Korinta, dheweke pramuka banjur diarani nalika semana Tim divisi kaping papat Brasil Ituano FC ing taun 2015.

Nalika ing Ituano FC, Gabriel Martinelli terus ngematake pelatih lan penggemar. Ngerti pora?... Amarga iki apik, prodigy enom sing digambar ing ngisor iki, ngrusak rekaman dadi pemain paling enom kanggo debut kanthi profésional kanggo Ituano.

Awal Karir Urip Gabriel Martinelli
Awal Karir Urip Gabriel Martinelli. Kredit Gambar: Sepak BolaLondon
Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Wiwit debut, Martinelli terus nuduhake akeh janji ing umur enom, sing narik kawigaten para raksasa Eropa ing game kasebut (Man Utd, Barcelona, ​​Real Madrid). Ngerti pora? Ing antarane kabeh raksasa Eropa, yaiku Manchester United sing nyoba dheweke pisanan, sing nuntut nyoba. Nalika nyoba, Gabriel Martinelli main ing sisih muda sing padha Mason Greenwood. Sayange, Manchester United nolak dheweke sanajan ngalami papat nyoba kanggo nggumunake. Sadurunge lunga menyang Manchester kanggo golek padang sing rumput ijo ing papan liya. Paul Pogba ketemu Brasil sing ditolak. Ing tembung saka Martinelli;

"Amarga katon rai, Pogba ngerti yen aku wong Brasil. Dheweke takon apa kabeh ora kepenak karo aku lan ing ngendi aku muter. Aku marang kabeh sing kedadeyan banjur, dheweke ngidini aku njupuk gambar. Dheweke uga ngati-ati nalika aku ana ing kono ”

Gabriel Martinelli dijaga dening Paul Pogba nalika njajal bareng karo United
Gabriel Martinelli dijaga dening Paul Pogba nalika njajal bareng karo United. Kredit: Srengenge

Sawise nyoba gagal karo Manchester United, Barcelona mung mutusake sepur Gabriel Martinelli ing akademi La Masia sing misuwur ing film liyane kanggo nonton dheweke sadurunge njupuk keputusan kanggo menehi tandha.

"Latihan karo La Masia minangka salah sawijining pengalaman sing paling apik ing bal-balan. Kejabi dadi salah sawijining akademi paling gedhe ing jagad, tingkat pelatihan saya dhuwur banget lan nggawe aku dadi akeh bal-balan."Martinelli sapisan ngandika.

Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Kanggo nggawe jeneng sing luwih gedhe lan luwih dihormati kanggo awake dhewe, Gabriel Martinelli mutusake bali menyang Brasil, terus karo klub Ituano FC. Kesempatan kasebut kudu entuk jeneng kanggo awake dhewe teka nalika dheweke milih melu Kejuaraan Negeri São Paulo sing populer.

Ngerti pora?… Gabriel Martinelli wiwit ngrembaka amarga dheweke duwe prestasi sing paling apik ing turnamen kasebut. Dheweke nate nuntun Ituano FC nalika menang tahapan klompok lan tekan saingan akhir semuanya matur nuwun marang tujuan apik tenan.

Gabriel Martinelli Rame to Fame- Ing kene, dheweke ngrayakake tujuan ing Turnamen Sao Paulo
Gabriel Martinelli Rame to Fame- Ing kene, dheweke ngrayakake tujuan ing Turnamen Sao Paulo. Kredit menyang Sepak BolaLondon

Prestasi Gabriel Martinelli entuk dheweke dadi papan sing kepenak ing kamp latihan pra-Copa América nasional Brasil ing Mei 2019. Apa ta tegese iki?. Tegese dheweke dipilih olahraga kanggo sepur sing disenengi Neymar, Coutinho lan pemain liyane saka pemain senior Brasil.

Uga, melu Campeonato Paulista AKA Paulistão (liga bal-balan profesional penerbangan paling dhuwur ing negara Brasil, São Paulo) dadi titik balik ing karir enom. Ngerti pora?… Sawise nggadahi kompetisi, Gabriel Martinelli ngrebut 3 penghargaan liga Paulistão sing apik banget yaiku: (Campeonato Paulista pendatang paling apik, Pamuter Countryside Taun lan Tim Taun utawa 2019).

Gabriel Martinelli Road to Fame Crita- Penghargaan Game 2019 Paulista
Gabriel Martinelli Road to Fame Crita- Penghargaan Game 2019 Paulista. Kredit kanggo Twitter

Sanajan isih enom, Martinelli nganakake jeneng ing negarane. Cukup sawise penghargaan kasebut, dheweke dadi tertarik karo klub paling ndhuwur 25 ing saindenging jagad sing wiwit njaluk tandha tangane. Antarane kabeh klub, yaiku Arsenal sing nate mbanting kekarepane. Nalika tekan Arsenal, prodhusy enom entuk kesempatan kanggo ketemu sawetara pahlawan kasebut.

"Aku ditampa kanthi paling apik. Amarga isih enom, aku sithik isin. Aku ndeleng para pemain sing aku mung dadi kesempatan kanggo ndeleng ing televisi lan PlayStation. Kabeh padha nampi aku lan apik ing omah"Dheweke nambah sawise gabung ing Arsenal.

Gabriel Martinelli nindakake langkah pertama kanggo nggayuh potensi kanthi net dobel sing nggumunake ing alas Nottingham. Sawise heroik Piala Carabao, dheweke uga nembak kaping pindho ing rute 4-0 standar Liege ing Liga Europa. Deleng ing ngisor seksi bukti video (Kredit kanggo Pejabat AFCVN).

Kasunyatane, bisa uga ana gandhengane gol ing dheweke sanajan taun-taun tender. Tanpa mangu, para penggemar Arsenal isih bisa ndeleng para pemuda sing berkembang dadi bakat kelas dunia ing ngarep mripat. Sisane, kita bakal ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Amarga dadi kondhang lan tekane ing London, jelas manawa akeh fans Arsenal lan Brasil kudu kepingin weruh manawa Gabriel Martinelli duwe pacar. Bebener iku; wong iki wis dijupuk. lan ing mburi juru main bal-balan sukses, ana pacar ayu sing dadi jenenge Rachel Akemy.

Ketemu pacar Gabriel Martinelli- Rachel Akemy
Ketemu pacar Gabriel Martinelli- Rachel Akemy. Kredit kanggo IG

Ora mung siji wulan sawise gabung karo Arsenal, Gabriel Martinelli njupuk sawetara langkah sing wani amarga dheweke nggawe komitmen kanggo omah-omah (pacar) pacare. Iki minangka pendekatan sing padha karo brahala Philippe Coutinho sing melu lan nikah karo pacare kanthi yuswa isih enom.

Loro Rachel Akemy lan Gabriel Martinelli ora nate kasempatan kanggo njupuk foto nalika ngunjungi tujuan endah. Bridge Bridge London yaiku one saka pacaran favorit pasangan nalika lagi luang.

Gabriel Martinelli lan Pacar ing London Bridge
Gabriel Martinelli lan Pacar ing London Bridge. Kredit kanggo IG
Ditilik kanthi cara loro-lorone padha karo hubungane, misale bisa dadi perkawinan bisa dadi sabanjure kanggo tilas.
Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Life Life pribadi Gabriel Martinelli bakal nulung sampeyan supaya bisa nggambarake wong sing luwih apik.

Gabriel Martinelli Fakta Life Life
Gabriel Martinelli Fakta Life Life. Kredit kanggo Instagram
Miwiti mati, Gabriel Martinelli minangka pejuang. Dheweke pancen urip sing wis ditemtokake lan nemtokake keputusan sanajan ana sing tenang lan apik. Ngandika babagan katon, Martinelli katon luwih tuwa tinimbang dheweke matur nuwun karo kemampuane lan kemampuan kanggo adaptasi karo urip sing ana.

Martinelli sing dadi 18 nalika nulis nulise banget babagan uripe katresnan. Dheweke ora wedi nggawe hubungane karo pacare kanthi umum amarga para pemain bal-balan liyane sing isih enom nalika umur enom bakal mundur. Iki pancen minangka ciri percaya dhiri lan kepinterane.

Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Martinelli sing dadi kekarepan kulawargane liwat tekad dheweke nggawe dalan keluargane dhewe kanggo kamardikan finansial kabeh matur nuwun kanggo bal-balan. Duwe anggota kulawarga sing sukses sing nggawe bal-balan nggawe kabeh wong ing kulawargane nyedhaki lan melu game bal-balan.

Ing video ing ngisor iki, kulawarga Gabriel Martinelli kalebu sedulur (sedulure), pamane lan mbakyune kabeh padha ngrameke nang apartemen cilik kasebut sawise nonton skor ing penampilan Arsenal sing kapisan. Kredit menyang Srengenge.

Babagan Rama Martin Martinelli: Joao Martinelli minangka wong Brasil kanthi akar Italia sing matur nuwun kanggo Eyang Martinelli. Iki lolos putrane Gabriel Martinelli entuk paspor Italia lan uga entuk papan kanggo duwe masa depan karo tim nasional Italia. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, ana uga sing meh padha karo bapak lan putra.

Ketemu Bapake Gabriel Martinelli
Ketemu Bapake Gabriel Martinelli. Kredit kanggo Instagram

Babagan Ibu Gabriel Martinelli: Little sethitik dikenal bab dheweke. Nanging, bisa dingerteni yen dheweke nglairake jenenge 'Silva' sadurunge nikah karo bojone Joao. Ditilik saka video ing ndhuwur, katon ibu Gabriel Martinelli nalika nulis isih manggon ing Brasil karo sisa kulawarga Martinelli.

Ketemu Ibune Gabriel Martinelli
Ketemu Ibune Gabriel Martinelli. Kredit kanggo Instagram
Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Asides mangertos babagan pribadine, mangertos babagan gaya urip Gabriel Martinelli ing lapangan bakal mbantu sampeyan entuk gambaran kapribadhen sing luwih lengkap.

Thanks kanggo upane, Gabriel Martinelli duwe dhasar kuwat kanggo njaga keuangane ing mriksa lan diatur. Kaya nalika ditulis, ora ana tandha-tandha manawa Martinelli urip gaya sing apik banget gampang ditemokake dening segelintir mobil lan omah gedhong sing larang.

Fakta Gaya Hidup Gabriel Martinelli- Diterangake
Fakta Gaya Hidup Gabriel Martinelli- Diterangake. Kredit kanggo GlobeFreak lan Instagram
Kemampuan Martinelli kanggo nyedhiyakake asisten finansial kanggo anggota kulawargane, padha karo komitmen sing diwenehake ing lapangan.
Kisah Kanak-kanak Gabriel Martinelli ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Agama: Gabriel Martinelli digedhekake saka omah agama Kristen, melu Diocese Katulik Roma Guarulhos nalika isih cilik. Dheweke ora ndhelikake ngucapake matur nuwun marang Gusti Allah nalika prayaan tujuane.

Serangan 911 kedadeyan nalika taun lair: Ngerti pora?… Mung 3% pangguna Internet sing nampa informasi babagan serangan 9 / 11 saka web. Pas tanggal 11 2001, ana pesawat udara Amérika ngrampok menyang menara kembar World Trade Center ing New York sing ambruk berturut-turut.

Gempa bencana dumadi nalika taun lair: Uga ing dalan bilai, gempa liar sing ngukur 7.9 ing skala Richer ngganggu Gujarat saka India tanggal Januari 26, mateni wong 20,000 lan cilaka 167,000.

Penting Teknologi dirilis nalika lair: Ing Januari 13, 2001, Wikipedia.org teka online. Ing Juli 2001, Google ngluncurake "Gambar Telusuri" sing populer sing nawakake pangguna luwih saka 250 yuta gambar. Pungkasan, ing 15 November, Microsoft ngluncurake konsol permainan video Xbox.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Gabriel Martinelli lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene