Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

LB menehi Crita Full saka pemain sepakbola sing nganggo julukan "Gabigol". Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa Kita lan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan babagan lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Gesang lan munggah saka Gabriel Barbosa. Kredit Gambar: Instagram lan DailyMail.

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, urip pribadine, bukti kulawarga, gaya urip lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan bentuk pemarkahan tujuan lan katrampilan teknis. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Gabriel Barbosa sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Maju playmaker Gabriel Barbosa Almeida lair ing dina 30 tanggal 1996 Agustus, ing kotamadya São Bernardo do Campo, ing pinggiran São Paulo ing Brasil. Dheweke minangka anak pertama saka putrane, Lindalva Barbosa lan bapake, Valdemir Barbosa. Lah, foto saka wong tuwa Gabriel Barbosa nalika nggabungake.

Tiyang sepah Gabriel Barbosa Valdemir lan Lindalva. Kredit Gambar: Instagram.

Pemain bal-balan sing nggumunake kebangsaan Brazillian kanthi akar kulawarga Portugis digedhekake ing latar mburi kulawarga kelas menengah ing lingkungan Montanhão, ing kotamadya lair nalika dheweke tansaya munggah karo adhine, Dhiovanna Barbosa.

Ngembang ing Montanhão enom Gabriel duwe bocah sing seneng karo bal-balan sing meh rusak karo kekerasan sing terus-terusan ing lingkungane. Kedadean kasebut asring banget amarga irama huru-hara saka bedhil jarak cedhak asring bocah cilik lan wong tuwane lagi scampering kanggo safety ing meja lan sofa.

Enom Joko duwe bocah sing seneng karo bal-balan nalika tuwuh ing tetanggan Montanhão. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Kapan Jibril ora ana ing ngisor meja utawa sofa dheweke njupuk lurung-lurung kanggo main bal-balan kaya bocah-bocah sing umure. Diwiwiti kanthi dhukungan sing ditresnani kulawargane, Gabriel miwiti latihan ing olahraga bal-balan njero ruangan disebut Futsal. Ora suwe sadurunge 8 taun-lawas wiwit nampilake ing game futsal sing kompetitif kanggo sisih junior ing klub omahe - Sao Paulo.

Ing pertandhingan sing nyenengake marang Santos, Gabriel nampilake katrampilan stellar sing nyenengake lucu legenda Santo Zito. Mangkono Gabriel diundang kanggo gabung karo sistem pemuda Santo FC ing ngendi dheweke bakal nglampahi bagean sing luwih apik ing karir awal main bareng karo kancane sing cedhak Neymar Jr.

Poto sing enom Gabriel Barbosa lan Neymar Jr, nalika bal-balan muda ing Santos FC. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Nalika ing Santos, Gabriel sumunar nalika munggah ing rangking pemuda Club. Nalika Jibril tekan wolung taun karo klub kasebut, dheweke duwe rekaman sing nggumunake ora kurang saka target 600 lan ngetang. Bentuk prolifik sing apik tenan entuk julukan jenenge "Gabigol" uga dijamin dheweke dadi papan ing SMP.

Sawise akeh penggemar kredit saka Gabriel, pelatih Santos, Muricy Ramalho ngajak Gabriel kanggo miwiti latihan karo pihak senior klub. Santos FC terus nggandhengake Gabriel karo perjanjian € 50 Million jangka panjang lan seneng-seneng ndeleng dheweke njaga wujud sawise nggawe debut minangka umur 16.

Gabriel Barbosa umur 16 nalika Santos nawarake kontrak profesional pertama ing 2013. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

2016 minangka campuran taun olahraga apik lan ala kanggo Gabriel. Kanggo miwiti kanthi apik, dheweke entuk telpon supaya bisa melu skuad Olimpiade Brasil kanggo Rio 2016 lan mbantu sisih 23 menang medali emas kaping pisanan ing sejarah kasebut. Sasampunipun Olimpiade, Jibril aman pindhah menyang Inter Milan lan kanthi temenan dheweke gagal.

Ora sabar karo bentuk Gabriel sing kurang apik, Inter Milan utangan menyang Benfica ing ngendi perjuangane terus. Ing puncak Gabriel ngumbara ing Italia, para penggemar lan wartawan udan kritik marang dheweke kanthi sawetara sing nuduhake manawa dheweke duwe kabotan lan ora pantes saka julukan "Gabigol" sing ngadeg kanggo nyetak gol target.

Gagal Gabriel Barbosa kanggo ngematake Inter Milan lan Benfica nggawe dheweke ora kalah karo pemain, nanging isih akeh sing nyatakake dheweke wis bobote. Kredit Gambar: FourFourTwo.
Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Pungkasanipun Gabriel dipinjam ing klub keprungu lanang nalika Santos ngluwari awake kanthi dadi juru kunci paling ndhuwur ing edisi 2018 / 2019 edisi Brasileirão kanthi tujuan 18. "Omah manis" Jibril asring mbengok amarga dheweke ora ngerti kepiye dheweke nemokake maneh mojo.

Gabriel Barbosa ngluwari awake ing Santos FC kanthi wujud pambiji tujuan penting sing ditutup para kritikus. Kredit Gambar: Youtube.

Maju ing wektu nulis, muter utangan kanggo Flamengo FC sing wis entuk target 34 ing penampilan 40! Apa maneh? Gabriel nyatakake minat kanggo main ing sisih Liga Premier Liverpool FC. Sanajan ana tliti sing ora yakin babagan rencana sing direncanakake, sapa sisih bal-balan Gabriel ngerti yen dheweke bakal dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Ora adoh saka jadwal bal-balan sing sibuk ing Gabriel, dheweke duwe urip katresnan sing menarik sing wis weruh dheweke dikenal karo adhine getih Neymar - Rafaella Santos. Maju ora ngerti yen wis duwe pacar umum sadurunge dheweke miwiti Rafaella ing 2017.

Dheweke tanggal mung sawetara wulan sadurunge arep dadi cara sing beda nanging nyala api lawas ing April 2019. Ora ana sing manuk tresna yen duwe putra utawa putrine isih durung gelem, nanging para penggemar duwe hubungane pengarep-arep yen duo njupuk perkara ing tingkat sabanjure kanthi melu enggal.

Gabriel Barbosa melu romantine karo pacar Neymar Jr, Rafaella Santos. Kredit Gambar: TheSun.
Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Perlu kulawarga kanggo ngrampungake penyerang penting kaya Gabriel. Kita nyritakake babagan kulawarga kulawarga Gabriel wiwit karo wong tuwané.

Babagan bapak lan ibune Gabriel Barbosa: Lindalva & Valdemir Barbosa minangka ibu lan bapak Gabriel masing-masing. Tiyang sepuh ingkang rumiyin saking kulawarga, nedahaken Gabriel bola sepak nalika umur alit lan kadhangkala nyilih dhuwit kanggo mbisakake para juru main kanggo latihan bal-balan. Dheweke bangga karo apa sing dadi Gabriel lan asring nduwe foto urip awal dheweke ing media sosial sing ditangani.

Foto Rare Childhood of Gabriel Barbosa karo wong tuwane. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan sadulur Gabriel Barbosa: Jibril ora duwe sedulur, nanging adhine sing luwih dikenal minangka Dhiovanna Barbosa. Dhiovanna minangka model Instagram sing duwe minat sinau basa asing. Dheweke banget cedhak karo sadulure Jibril yen dheweke duwe tato kanggo ngelingake yen dheweke mesthi cedhak ora kira-kira sejauh mana dheweke lelungan ing saindenging jagad.

Gabriel Barbosa karo mbakyune. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan sederek Gabriel Barbosa: Gegayutan karo leluhur Gabriel Barbosa lan umur kulawarga, saya ora ngerti babagan nenek moyange nalika bapak lan nenek ibu durung ngerti nalika nulis. Kajaba iku, ora ana cathetan saka sedulur, putrine lan sepupu playmaker kasebut nalika dheweke ora duwe ponakan utawa nice nalika nulis.

Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Sipat kapribaden sing nerangake Gabriel Barbosa minangka tandha Virgo Zodiak. Dheweke kalebu kaleksanane kanggo sih-rahmat, harmoni, kompetisi, lan kreatifitas. Kajaba iku, Jibril duwe persona sing wis sampurna lan kudu mbukak rincian babagan urip pribadi lan pribadi.

Pirembagan babagan minat lan hobi Jibril dheweke wis akeh kegiatan pastime sing kalebu ngrungokake musik, nyanyi, nglangi, ngunjungi pesisir sing apik lan nggunakake wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.

Gabriel Barbosa seneng nglangi lan nggunakake wektu ing Pantai. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Sanajan Gabriel Barbosa duwe nilai pasar € 23.00 yuta nalika nulis, regane net durung dingerteni amarga entuk bathi lan upah kaya ing Desember 2019.

Akibaté, Jibril ora asring urip karo gaya pemain sing nggumunake sing nduwe omah sing larang regane lan numpak mobil endah. Nanging, dheweke duwe mobil konversi sing apik lan ngerti babagan mbuwang liburan ing resor sing larang ing saindenging jagad.

Gabriel Barbosa njelajah ing mobil sing bisa dikonversi. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Gabriel Barbosa ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah cilik Gabriel Barbosa ing kene, minangka kasunyatan sing luwih dikenal utawa ora ana bukti sing ora kalebu ing bio.

Udud lan Ngombe: Gabriel Barbosa ora diwenehake kanggo ngrokok, uga ora bisa nemokake inuman keras. Pamuter kasebut cukup fokus kanggo njaga kesehatan ing pikiran lan awak sing apik nalika dheweke siyap kanggo nantang tantangan sing hadiah bal-balan paling dhuwur.

Tato: Mungkin salah sawijining pemain bal-balan sing paling tato ing sejarah olahraga kasebut, Gabriel duwe seni awak ing punggung, tangan, sikil lan gulu. Kacathet ing tato yaiku gambar saka wong tuwa, adhine lan singa kanthi mane sing bengis.

Ndeleng tato tato Gabriel Barbosa. Kredit Gambar: Instagram.

Agama: Pamuter kasebut bisa uga ora vokal babagan agama nanging tatoe sing nuduhake gambar Yesus ngomong babagan volume religius, kanthi kemungkinan milih katolikisme.

Apa sampeyan bisa nemokake gambar Yesus ing lengen tengen Gabriel Barbosa?

Mriksa: Thanks kanggo maca kita Gabriel Barbosa Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene