Kisah Kanak-kanak Florentino Luis ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Fakta Biografi Florentino Luis kita nampilake lengkap babagan Crita Bocah-bocah, Awal Urip, Wong Tuwa, Fakta Kulawarga, Pacar, Istri, Urip lan Gaya Urip. Iki minangka analisa lengkap babagan acara-acara penting sing diwiwiti wiwit dina wiwitane nalika dheweke misuwur.

Kisah Urip Florentino Luís - Lah, crita sing ora ana ing Biografi. Pic: Picuki

Ya, sampeyan lan aku ngerti pemain bal-balan Portugis duwe N'Golo Kante-E energi sing apik ing gaya dolanane. Iki, tanpa mangu, ndeleng dheweke peringkat ing mangsa ngarep minangka salah sawijining Sepuluh Midfielder Pertahanan Paling Dhuwur ing Donya.

Sanajan accolade, kita mung ngerti sawetara fans bal-balan sing nganggep maca Biografi Florentino Luís sing wis disiapake, lan pancen menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Florentino Luis:

Kanggo wiwitan, julukan minangka 'Tino', lan jeneng lengkap dheweke yaiku 'Florentino Ibrain Morris Luís'. Pemain Bola Sepak Portugis lair nalika tanggal 19 Agustus 1999 ing tuwané Laura Luis, lan bapakne, Morris Luis, ing kutha Lisbon, Portugal.

Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, Breadwinner Kulawarga lair minangka putra lan anak pertama sing ora kesatuan antarane bapak ayu lan bapak sing apik banget. Wong tuwane Florentino Luis kayane wis umur 20 taun.

Florentino Luís lair minangka putra nomer siji lan anak pisanan saka kulawargane. 📷: IG

Amarga jurang umur antarane Tino lan sedulur-sedulure, bisa dingerteni. Kasunyatane pemain bal-balan kudu ngentekake dekade pisanan ing wiwitan taun, umume ing sekitar bapak lan biyunge. Saduluré bocah (digambarke ing ndhuwur) bisa uga durung lair nalika taun 2000 nganti 2010.

Latar mburi Family Family Florentino:

Kaping pisanan, ora ana cathetan sing nyatakake Tino, sing dibesarkan kanthi latar kulawarga. Dheweke tansaya munggah ing Massamá, mantan paroki sipil ing munisipalitas Sintra, Distrik Lisbon Portugal. Miturut statistik, meh 30,000 wong sing manggon ing Massamá, lan wong tuwa Florentino Luis minangka salah sawijining kulawarga sing kalebu mayoritas kulawarga kelas menengah.

Para wong tuwa Florentino Luís, kaya mayoritas wong ing Massamá, nglakokake kulawarga kelas menengah. Instagram: Instagram

Wiwitane, bapak sing serius duwe cara ngoleki rumah tangga. Loro-lorone Morris lan bojone Laura kaya rata-rata wong Portugis sing ora tau berjuang karo dhuwit. Sawise nglairake Florentino, para kekasih milih rencana kulawarga kanggo kemajuan pribadi lan ngilangake beban kanggo nyengkuyung kulawargane sing dawa ing Portugal lan Afrika.

Asal Kulawarga Florentino:

Ditilik saka rupa sing katon, katon ibu lan pemain bal-balan ora milih akar keluargane saka Portugal. Miturut Kaca Ngarep Florentino Luis, pemain bal bal-balan kasebut asale saka Afrika, yaiku Angola.

Apa sampeyan ngerti? ... fellow Portugis internasional - sing seneng karo Helda Costa lan William Carvalho uga duwe katurunan saka Angola. Pungkasan, duwe jeneng 'Luis' ora, tegese, Florentino ana hubungane Luis Suarez.

Biografi Florentino Luis - Asline Karir Bal-balan:

Pikirane dadi profesional dadi taun 2006, taun Piala Dunia sing apik !. Semono uga bungahe akeh kulawargan Portugis lan Angolan saya bungah nalika kalorone negara dadi posisi ing Group D saka tahap awal Piala Dunia 2006. Kanggo bapak Florentino Luis, luwih becik nélpon kesempatan kanggo kulawargane tinimbang ora mung nonton turnamen kasebut.

Piala Donya 2006 minangka pambuka kanggo bapak sing luwih dhisik sing ndeleng kesempatan kanggo kulawargane. 📷: Wiki lan IG

Apa sampeyan ngerti? ... Kinerja Portugal lan kecemerlangan jajahan Portugis (Angola) nggawe akeh kulawargane wiwit ndeleng masa depan bocah-bocah liwat bal-balan.

Kasus kasebut, ora beda karo wong tuwa Florentino Luis, utamane bapake. Mung setaun sawise Piala Dunia, Tino cilik (umur 7 taun) wis miwiti nganakake dhasar kanggo karir.

Crita Karir Futsal lan Perlu Pengawasan Kulawarga:

Sasampunipun Piala Dunia 2006, para akademi muda ing Portugal wiwit mekar sisih kiwa, tengen lan tengah. Wong tuwa Florentino Luis ngetrapake strategi njupuk pendekatan sing ora populer kanggo miwiti karir putrane. Nalika umume bocah-bocah mlebu bola sepak ruangan, wong tuwa uga nyetujoni putrane kanggo miwiti Futsal - varian bal-balan sing dimainake ing lapangan keras, lan utamane ing njero ruangan.

Pemain bal-balan ing Future wiwit main futsal karo tim sing diarani Tercena Futsal. Bukti ing ngisor iki nyatakake manawa Massama (ing ngendi kulawarga Florentino Luis manggon) mung limang menit drive menyang Tercena ing endi Tino ndhaptar ing Futsal. Kedadean kasebut ngidini bapak lan ibu Florentino supaya ngrungokake kemajuane.

Thanks kanggo pengawasan wong tuwa, wong Portugis enom ing wektu saiki, wiwit kesengsem ing dunia futsal sing kreatif lan rumit. Sing sejatine, muter bal-balan ing njero ruangan menehi Florentino Luis kanthi cepet, gerakan sing cepet, kontrol bal, agresi, stamina lan ketangkasan sing kita ngerti saiki duwe dina iki.

Biografi Florentino Luis - Dalan kanggo Fame Crita:

Ing taun 2009 (rong taun sawise dheweke main Futsal), bocah enom kasebut wis siap main bal-balan ing njaba. Kanggo miwiti wiwitan liyane, wong tuwa Florentino Luis isih njaga strategi sing luwih dhisik - yaiku, jarak cedhak saka klub menyang omah.

Nganggo lemah, Tino enom wis ndhaptar karo Real SC (Real Massamá), sawijining klub sing ana ing Queluz, kutha sing udakara 2.7km (6 menit drive) saka omah kulawarga Florentino Luis ing Massama.

Ngalih menyang Bal-balan Bal-Metu Mbayar:

Nalika ing Real Sport Clube, nggunakake pengalaman futsal awal mula ngasilake keuntungan maksimal. Little Florentino Luis, kaya sing ditampilake ing video ing ngisor iki, tansaya dadi salah sawijining bocah sing duwe whiz bal-balan, sing dadi penguasa lan uga mungsuh karo target. Ora lali, bocah enom kasebut saiki wis prayaan tujuan sing apik.

Klub Gedhung Bakal Ngalahake:

Dadi pinunjul ing akademi Real Sport Clube tegese siji bab. Ora liya, yen raksasa Portugis bakal nyerang para akademi kanggo nggoleki dheweke.

Sing sejatine, enom Florentino Luis mung urip ing Real Sport Clube setaun sadurunge powerhouse Portugis SL Benfica teka njaluk bapak lan ibune kanggo tandha tangane sing disetujoni kanthi sepenuh ati.

Biografi Florentino Luis - Kahanan Sing Gampang:

Florentino cepet nggabungake menyang akademi SL Benfica, feat sing ndeleng dheweke wis lulus warna kloter ing taun 2018. Sawise lulus, pemain tengah lengkap wiwit nggoleki perang menyang tim senior klub kasebut. Ora ana wektu, dheweke ngrampungake - mung sajrone setaun.

Nalika nerangake wong-wong sing ngetutake karir Florentino Luis, kabeh yakin manawa pemain bal-balan kasebut dituju superstardom. Kaya sawetara kanca-kancane nalika umure, dheweke wiwit nulungi Benfica nglumpukake piala gedhe kaya Liga Perdana, Supertaça lsp.

Ing umur tender 19 taun, pemain bal-balan Portugis wis digunakake kanggo nglumpukake Trofi Besar. Pic: Picuki

Ing umur tender 20, Florentino Luis saiki wis katon kaya pro sing akeh mangsa, yaiku sing mbesuk banget. Kaya Gedson Fernandes iya, bocah enom kasebut wis ngadeg kabeh tantangan sing diwenehake. Ing Benfica, kasile sukses leaps lan bound.

Kaya nalika ditulis nulis Biografi Florentino Luis, pemain tengah pertahanan saiki bakat paling anyar ing garis produksi SL Benfica. Asides sing dipuji dening klub utama Eropa, Tino saiki dadi rangking paling apik Wonderkids Wicara Olahraga kanggo Midfielder Pertahanan. Sing liyane, kaya sing dikandhakake (kalebu video sorot ing ngisor iki), saiki wis dadi sejarah.

Florentino Luis Kisah Katresnan:

Amarga akeh bal-balan profesional sing akeh, para pemain enom ora bakal nuduhake pacare. Nanging, iki dudu kasus basa Portugis, sing critane Asih sampurna menehi inspirasi.

Pertama, ayo ngenalake wong sing dadi pacar Florentino Luis sadurunge dadi bojo. Dheweke ora liya, yaiku Bruna Guerreiro, wanita sing tanggung jawab nggawe Tino minangka wong sing paling bahagia ing dunya.

Gendakan Florentino Luis Dadi Bojo - Bruna Guerreiro. 📷: Novagente

Miturut garis media sosiale, loro dadi kanca sing paling apik sing mengko dadi penyayang. Dheweke wiwit pacaran ing akhir taun 2016. Sawise wong tuwane nrima Bruna Guerreiro, pemain bal-balan Portugis, udakara wulan Fèbru 2020 mutusake ngluncurake pitakonan pokok. Tino nyatane kanthi gaya agung.

Para pemuda (umure 20 taun) cukup wani ngluncurake pitakonan pokok sing akeh pemain bal-balan ing jaman saiki wedi banget.

Sajrone pirang-pirang taun nulis crita biografi bal-balan, kita ora ndeleng utawa krungu pemain bal-balan enom (umure 20 taun) sing mutusake nggawe keterlibatan dheweke katon kaya adegan film. Nonton video sampurna saka Florentino Luis keterlibatan karo pacare, Bruna - ing wayahe, mula dheweke wis ganti urip.

Florentino Luis Kulawarga:

Rahasia menyang karir sukses ora mung saka kerja keras, nanging duwe kulawarga sing cedhak. Iku kluwarga sing tansah ana kanggo siji lan nyawiji karo katresnan. Ing bagean biografi iki, kita bakal ngandhani sampeyan liyane babagan Ibu-ibu Florentino Luis lan sisa-sisa anggota kulawarga sing cedhak.

Ketemu kulawarga sing cedhak karo Florentino Luis. Apa ora katon ayu bebarengan? 📷: IG

Babagan Florentino Luis Rama:

miturut Keterangan Goal babagan prodhusen midfield, Bapake Tino minangka pramuka bal-balan pertama sing pertama bakal ngluncurake supaya ngupayakake jasa putrane. Morris Luis katon dadi jinis bapak sing yakin ngerti pentinge hubungan kulawarga.

Ketemu Florentino Luis Dad. Rama super sosial minangka jinis sing paling dikarepake wong supaya duwe. 📷: IG

Babagan Florentino Luis Basa:

Ing pandhuan sepisanan ing Laura Luis, sampeyan bisa uga seneng ngajeni kepiye enom lan ayu. Gambar ing ngisor iki, ibu super mengeti ulang taun dheweke saben tanggal 6 Desember, lan dheweke tampil umur 40-an pungkasan.

Ketemu Ibu Florentino Luís '. Ibune sing isih nate nate nduwe Tino nalika umur 20 taun. 📷: IG

Florentino Luis nggatekake ibune ing sandhinge pacare (Bruna) minangka wong sing paling penting ing uripane. Ndelok kanthi tliti ing ngisor iki lan ndhuwur, sampeyan bakal ngerti kasunyatan manawa Tono ngajak irung lan mripate ibu.

Napa ora Florentino Luis ibu (Laura Luis) katon santai? Sawise kabeh, dheweke wis nindakake tugas sing apik kanggo ngasilake pemain bal-balan sing apik. Pic: Picuki

Kanca-kanca lan sawetara anggota kulawarga nyebutake Mrs Luis minangka 'The guru'. Ora kaya umure juru main bal-balan, Laura aktif ing Instagram ing ngendi dheweke jenenge 'Boxita Luis.'

Babagan Florentino Luis Brother:

Pemain bal-balan kasebut duwe sadulur mung siji (udakara sepuluh taun SMP) sing diterangake minangka Pesky - sing nyebabake masalah lan mesthi ngganggu. Saka foto ing ngisor iki, katon Bruninho luwih saka bocah sing nyenengake, sing seneng karo sedulure gedhe. Muga-muga dheweke nderek jejak Florentino Luis.

Ketemu Sadulur Florentino, Bruninho Luis. Anak nomer loro saka Kulawarga katon kebak urip. Pic: Picuki

Babagan Florentino Luis Sister:

Belnira yaiku bocah wadon sing surem sing dadi anak lair pungkasan saka kulawarga Luis. Lair wiwit wulan Juni, 2017 nuduhake yen umur telung taun kaya nalika nate biografi iki (Mei 2020). Belnira Luis digambar ing ngisor iki karo bapak, ibu lan sedulur lanang gedhe banget.

Ketemu Adhine Florentino Luís, Belnira Luis. Bayi omahe bakal ngerti sadulure minangka pemain tengah pertahanan paling apik ing donya. Instagram: Instagram

Babagan Florentino Luis Nenek:

Prodigy tengah pertahanan, kadang-kadang sekitar Mei 2019, mbah mbesuke kakunge nganti mati tangan sing adhem. Ditilik saka potret ing ngisor iki, mula bisa uga dheweke ngerti yen dheweke yaiku Mbah favorit. Suwe nanging ora dilalekake, muga-muga nyawane tentrem, tentrem!

Ketemu salah siji saka Grandparents Florentino Luís. Dheweke telat lan uga bisa uga tentrem rukun. Amin! Pic: Picuki

Florentino Luis Urip pribadi:

Kanggo ngerti dheweke luwih apik, kita wis maju supaya bisa ngetrapake sawetara kegiatan sing ora ana gandhengane. Pertama lan paling penting, Florentino Luis kalebu sing diakoni Superstitions Aneh lan Ritual Pre-match. Sadurunge pertandhingan penting, pemain bal-balan nggawe kabiasaan lungguh ngadhepi menyang langit. Iki tumindak, (digambar ing ngisor) yaiku salah sawijining sing digawe sadurunge final gedhe.

Fakta Urip pribadi Florentino Luís. Rutin tahyul pre-match kasebut minangka salah sawijining pemain bal-balan. 📷: IG

Kepara kepribadiane, para mudha nampilake karakter pemurah lan anget. Yen ora ditemokake main bal-balan, Tino kamungkinan bakal melu kanca ing kolam renang. Pungkasane dheweke luwih seneng njupuk Paul PogbaPendhaftaran kanggo rambut katon.

Florentino Luis LifeStyle Fakta:

Ora nganggep, yen sampeyan mikir pemain bal-balan sing mung mangan ing restoran posh, nyopir mobil eksklusif, duwe omah gedhe (omah gedhong) lan nganggo sandhangan haute couture. Pemain tengah sing taktik diwasa, kaya sing ditampilake ing ngisor iki, ora dadi dhuwit kanggo awake dhewe.

Gaya Urip Florentino Luís - Ya, pangerten busana kasebut ora ana sing bisa ditulis ing omah, nanging apa sing urip minangka gaya urip sing asor. Pic: Picuki

Florentino Luis Kasunyatan:

Ing tahap pungkasan nulis iki, kita nuduhake fakta sing durung tau ana ngerti babagan Florentino Luis. Tanpa wektu tundha, ayo miwiti

Fact #1- Breakage Florentino Luis Salary

JENIS / WULANGPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Dolar ($)Entuk ing Pounds (£)
Saben taun€ 312,480$ 339,145£ 278,316
Saben sasi€ 26,040$ 28,262£ 23,193
Saben Minggu€ 6,000$ 6,512£ 5,344
Saben dina€ 587$ 930.3£ 763.4
Saben Jam€ 35,7$ 38.8£ 31.8
Saben Menit€ 0.60$ 0.65£ 0.53
Saben Detik€ 0.01$ 0.01£ 0.01

Iki apa Florentino Luis wis entuk wiwit sampeyan wiwit ndeleng kaca iki.

€ 0

Fact #2- Mbandhingake Gaji iki kanggo penghasilan warga Sederhana:

Apa sampeyan ngerti? ... Rata-rata warga Portugis kanthi gelar universitas entuk udakara € 1547 saben wulan. Wong iki kudu kerja nganti 1.4 taun sing udakara udakara setaun lan limang wulan kanggo nggayuh gaji bulanan Florentino Luis (angka 2020 Mei).

Fact #3- Alesan kanggo Florentino Luis Nickname:

Media Portugis ngrujuk dheweke minangka 'O Polvo' (The Octopus). Jeneng julukan iki ngaturake matur nuwun marang sikil, sing dawa banget. Iki uga amarga Florentino nduweni kemampuan kanggo nyisihake sikil dawa sanajan ing ngarep sing kenceng supaya bisa pulih kanthi gampang. Paul Pogba uga duwe jeneng julukan iki.

Fact #4- Apa Fakta FIFA:

Saka statistik ing ngisor iki, sampeyan bakal setuju karo manawa Tino mboko sithik dadi salah sawijining pemain tengah pertahanan paling apik ing donya.

Statistik pemain tengah pertahanan FIFA nyatakake akeh babagan masa depan. Sampeyan kudu waspada! 📷: SoFIFA

Fact #5- Komitmen Keagamaan:

Ibu-bapa Florentino Luis ngangkat dheweke minangka omah Kristen. Nanging, amarga ana sawetara sebab, dheweke durung dibaptis nalika bocah. Gagasan kanggo miwiti upacara Kristen teka ing awal taun 2020 sawise dheweke menehi saran marang pacare, Bruna Guerreiro.

Agama Agama Florentino - Baptisane nerangake iman kekristenan.📷: Instagram

Ndhuwur, pemain bal-balan wis nyelehake sirahe menyang banyu (tumindak mbaptis) dening anggota gereja kasebut. Miturut dheweke, njaluk dibaptis menehi tandha anyar kanggo urip.

Wiki:

Tabel ing ngisor iki ngilangi profil Florentino Luis dadi bit informasi ringkes sing ngringkes biografi.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Florentino Ibrain Morris Luís.
Lair:19 Agustus 1999 ing Lisbon, Portugal.
Wong tuwa:Laura Luis (Ibu) lan Morris Luis (Rama).
Negara Asal:Angola.
Sandhangan:Bruninho Luis (sedulur) lan Belnira Luis (adhine).
Bojo:Bruna Guerreiro (Mantan Pacar).
dhuwur:1.84 m (ing meter) lan 6 ft 0 ing (ing sikil lan inci).
Education:Tercena (futsal).
Zodiak:Leo.
Nama Pangguna:'O Polvo' (The Octopus)
Hobi:Nglangi.

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca akeh ekstensif babagan Florentino Luis Childhood Crita lan Biografi. Kanggo kita, para pemuda wis ditemtokake kanggo sukses lan ora ana wektu, disetel kanggo ngetutake jejak tilas Benfica starlets - sing disenengi Ederson, Bernardo Silva, Andre Gomes, Joao Cancelo lan Joao Felix.

Tulung kita, ing bagean komentar, apa sing sampeyan pikirake ing artikel ing Florentino Luis sing masa depan pancen padhang. Contone, apa dheweke katon kaya ngluwihi N'golo Kante?

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene