Kisah Kanak-kanak Federico Valverde ditambah Fakta Biografi Untold

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Fede". Kisah Kanak-kanak Federico Valverde Kita Lan Fakta Biografi Untold Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan munggah saka Federico Valverde. Gambar Credits: Elobserver lan DailyMail

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke Pemain tengah sing duwe bakat paling gedhe, protagonis sing durung nate menang ati para penggemar Real Madrid. Nanging, mung sawetara pembuangan sing nganggep versi Biografi Federico Valverde sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Federico Valverde ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Federico Santiago Valverde Dipetta miyos ing dinten 22nd Juli 1998 marang bapakne, Julio Valverde lan ibune Doris Valverde ing kutha gedhe ing Montevideo, Uruguay. Fede, amarga asring diarani, lair minangka anak nomer loro kanggo wong tuwa sing apik nggambarake ing ngisor iki.

Ketemu karo wong tuwa Federico Valverde- Bapakne, Julio lan Ibu, Doris. Kredit Gambar: ovaciondigital

Federico asale saka latar kulawarga kelas menengah lan kanthi agama, dheweke digawa dening wong tuwa Kristen sing pancen agama Katolik Roma. Kaya Diego Forlán, pemain bal-balan kasebut asale saka kulawargane Montevideo, Uruguayan. Amarga kasunyatan manawa ibukutha Uruguay (Montevideo) biyen dadi tilas Kakaisaran Spanyol (1724-1807), kita bisa negesake yen Federico bisa duwe akar Kulawarga Spanyol.

Federico Valverde duwe Asal Kulawarga saka kutha Montevideo. Credits: theculturetrip lan elobservador

Federico Valverde ora tuwuh mung dening sisih tuwane, nanging uga karo sedulur tuwa sing jenenge Diego. Omah-omah kasebut nalika wiwitan ora ngerti babagan bal-balan, sing ora ana anggota kulawarga utawa sanak keluarga. Game kasebut diwiwiti kanthi Federico Valverde banget kita nalika dheweke isih nganggo lampin.

Kaya bocah-bocah sing paling tuwa, Frederico minangka bocah sing njaluk apa-apa lan ndeleng bakal rampung kanthi swiwir. Mbalik maneh, dheweke ora tau takon dolanan, nanging mung main bal-balan. Minangka bocah cilik (umur 2), Federico nggawe bapake dadi pucuk pos ing ruang tamu kulawarga. Dina awan, dheweke bakal nyepak bal kasebut nganti pirang-pirang jam, nggambarake gol kanthi homely. Apa ora saben wong ngerti yen wiwitane minangka tandha nasibe.

Kisah Kanak-kanak Federico Valverde ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Ing umur 3, Fede duwe kepinginan murub gabung karo tim bal-balan kanggo nggoleki pendidikan olahraga. Nalika dheweke isih nganggo lampin, wong tuwane bisa sukses mlebu Kesatuan Siswa Uni, akademi cilik ing kutha Montevideo. Sanajan dheweke ora diijini main game resmi amarga dheweke durung umur 6.

Ing umur telung taun, ing game sing ora resmi, Fede nyetak gol kapisan ing pertandhingan ora resmi marang akademi liyane sing jenenge Danube. Ngerti pora?… Ing prayaan kasebut, pemain bal cilik kasebut ngeculake popok menyang gumunake para penggemar. Minangka ganti rugi amarga ora main game resmi, kadang Federico asring disedhiyakake minangka maskot menyang tim sing luwih gedhe.

Little Federico Valverde digunakake minangka Mascot nalika isih cilik. Kredit Gambar: Instagram

Sithik-sithik, Federico tansaya munggah lan nalika dheweke umur 5, akademi ing tahap magnanimitas kasebut mutusake menehi kesempatan kanggo main ing persiyapan akademi sing dimaksud kanggo bocah cilik 6 lan ndhuwur.

Kisah Kanak-kanak Federico Valverde ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ngerteni kekarepane bocah lanang dadi pemain bal-balan ndeleng wong tuwa Federico Valverde nindakake kabeh supaya bisa nyengkuyung cita-cita dheweke. Ing wektu dheweke gabung, ora ana sepatu bal-balan sithik kanggo sikil cilik. Ibune Federico Valverde kudu ngunjungi akeh toko, ing pungkasan, golek sing digunakake kanthi adil.

Matur nuwun, upaya wiwit mbayar kanggo bocah cilik sajrone sawetara wulan pertama main bal-balan (sadurunge ulang tahun 6). Ngerti pora?… Federico Valverde mbantu tim menang tropi Championship pisanan ing taun 2003 nalika isih umur 5.

Federico Valverde Awal Taun Bal-balan - piala kaping pisanan. Kredit Gambar: Elobserver

Ngalahake pemain sing luwih tuwa tinimbang dheweke lan terus menang juara pisanan ing umur tender 5 nambah kasempatan kanggo mlebu ing akademi sing luwih gedhe.

Kisah Kanak-kanak Federico Valverde ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Ing taun 2008, kabungahan saka kulawarga Valverde ora ngerti wates nalika cilik Federico disebut kanggo nyoba karo Penarol, klub olahraga Uruguay liyane saka Montevideo. Dheweke diiringi ibune kanggo nyoba.

Sawise nyedhak sesi kumpul bocah-bocah, bocah cilik sing isine ora mara ing wit lan ora obah. Salah sawijining staf pelatih sing milih pemain sing bakal dites kanthi jeneng Néstor Gonçalves nyedhaki Federico ujar; "Eh cah lanang! napa sampeyan ora teka dolanan? Play!". Federico (umur sanga) langsung menehi reaksi marang swara sing kuoso. Dheweke cepet mlayu mlebu bocah-bocah liyane supaya bisa dites.

Doris, ibune nonton praktek kasebut lan bisa ngrungokake pelatih sing ngomong manawa putra kasebut minangka bocah langka sing mesthi bakal ditampa. Krungu iku, ibu sing bangga mlaku menyang Néstor Gonçalves ujar; 'Fede sing diajak ngobrol yaiku anakku'. Sanalika, pelatih matur nuwun kanggo Dorin supaya bisa ngrebut dheweke kanthi apik. Sawise nyoba sukses, Federico digambar ing ngisor ndhaptar Peñarol.

Gambar Federico Valverde sawise nyoba sukses karo Peñarol. Kredit Gambar: Elobserver

gabung Peñarol nulungi dheweke maju kanthi cepet, kanthi menehi pangenalan nasional nalika umur remaja. Ing rong taun gabung karo dheweke, lintang sing mundhak entuk telpon menyang tim pemuda Uruguay U15.

Ing musim 2015 – 2016 nalika isih ana ing akademi Peñarol, Fede ketemu pahlawan kasebut Diego Forlan sing gabung karo tim senior klub ing 10 tanggal Juli 2015. Legenda Uruguayan sing wis leren pensiun dadi bapakne.

Ketemu Idola Federico Valverde- Diego Forlán. Ing kene, katon mung rampung sesi latihan. Kredit Gambar: Brand

Diego Forlán menehi saran supaya Fede paling akeh ing karir enom, banjur ujar supaya bisa kerja keras lan andhap asor. Ora let suwe, Federico sing munggah lulusan saka akademi lan gabung karo brahala ing tim senior klub kasebut. Mentoring ora mung menehi sukses marang Federico Valverde. Kasuksesan kasebut ditarik saka dheweke nalika dheweke, bebarengan karo brahala (Diego Forlan) diwenehi lan mbantu Peñarol ngamanake piala Primera División 2015-16.

Federico Valverde bebarengan karo gurune lan idola nuntun Peñarol menyang gelar 2015-16 Primera División. Kredit Gambar: Instagram, Bolavip.
Ing wektu Federico minangka 17, brahala (Forlandheweke nuli lunga menyang klub liyane, pembangunan sing nggawe dheweke kepenak. Nanging, menang ing Divisi Perdana individu ndeleng dheweke dipantau dening akeh klub Eropa. Iku Real Madrid sing sukses entuk tandha tangane. Klub kasebut ngidini dheweke main ing tim pemuda kasebut (Real Madrid B) ing ngendi dheweke perang dadi papan ing tim senior sing kompetitif.
Kisah Kanak-kanak Federico Valverde ditambah Fakta Biografi Untold - Rise Fame

Nalika ing Real Madrid B, Federico dijaluk dadi negarane ing FIFA U-20 World Cup. Perjalanan Uruguay ing turnamen kasebut ditetepake kanthi pertahanan kukuh lan midfield sing cerdas sing dipimpin dening wong liya kajaba Federico Valverde.

Sawise turnamen kasebut, Valverde terus menang Bola Bola kompetisi. Gambar ing ngisor iki yaiku dheweke Dominic Solanke lan Yangel Herrera- juara saka Adidas Golden lan Silver Ball.

Federico Valverde menang Bola Adidas Silver ing FIFA U-20 World Cup 2017. Kredit Gambar: FIFA

Ora krasa kalah sawise turnamen kasebut, pemain tengah kasebut terus maju kanthi kuat, banjur entuk tim senior Real Madrid. Kanggo dadi pesaing sejatine peran tengah Real Madrid, dheweke mutusake golek pengalaman ing panggon liya, njupuk pilihan utangan menyang Deportivo La Coruña, klub sing nggawe dheweke diwasa.

Ing salah sawijining dolanan Deportivo nglawan FC Barcelona, ​​Fede mainake kanthi apik, yaiku prestasi sing bisa Luis Suarez mlaku mudhun menyang kamar klambi La Coruña kanggo menehi salam lan nganggo kaos.

Bali Saka Utangan: Sawise bali saka utangan, Valverde wiwit menehi kesan marang bos anyar Julen Lopetegui nalika pre-2018 / 2019. Kinerja dheweke weruh posisi maneh ing tim pertama Real Madrid. Sawise Lopetegui, manajer sabanjure Santiago Solari uga kagum babagan pentinge lan adaptasi kanggo Valverde kanggo tim kasebut. Maju karo wektu nulis, Federico wis cocog banget karo Real Madrid, nambah kanthi cepet lan mbatesi ing musim 2019 2020.

Federico Valverde saiki wis dadi dhuwure lan kuwat ing peran midfield karo Madrid. Kredit: 90Min

Ya,, para penggemar bal-balan isih bisa ndeleng bintang sing mundhak mekar dadi pemain tengah paling apik ing ngarep ngarep. Federico Valverde tenan salah siji, antarane baris produksi teles tengah pemain olahraga sing apik tenan. Dheweke ora mung siap-arep karo nggeser Luka Modric lan Toni Kroos nanging contender gedhe kanggo ngrusak sapa wae sing paling gedhe kasebut. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kisah Kanak-kanak Federico Valverde ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Ing sandhinge pemain bal-balan sing sukses, mesthi ana WAG sing potensial sing bisa nggulung dheweke lan pengin nggegirisi dheweke dadi pacar. Ing kasus Fede iki, ana wanita sing glamor sing nganggo jenenge; Mina Bonino. Dheweke (digambar ing ngisor iki) dadi pacare sawise Federico ninggal pacare sing jenenge Juliet.

Ketemu pacar Federico Valverde- Mina Bonino. Kredit Gambar: Instagram

Gabungan kaendahan lan otak asring banget ing antarane pacar para pemain bal-balan sing asor. Federico ora dadi istiméwa amarga pacar minangka presenter TV sing sukses lan wartawan. Mina Bonino lair nalika tanggal 14 tanggal 1993 Oktober tegese 5 luwih tuwa tinimbang pacar sing misuwur. Sapa sing peduli tenan !! ... Sawise kabeh, umur, kaya sing dingerteni, mung nomer.

Mina Bonino seneng karo fanbase gedhe ing Instagram kanthi luwih saka pengikut 250k ing kaca Instagram dheweke (nalika nulis). Ing brunette ayu njengkelake kapercayan bareng karo dheweke ing saben wong. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, loro seneng karo hubungan sing sehat kanggo mung persahabatan.

Federico Valverde lan pacare seneng hubungan sing kuat dibangun ing kekancan. Kredit Gambar: Instagram

Menehi prabédan ing umur, loro penyayang ndeleng awake dhewe luwih saka mung mitra utawa kekasih - nanging kanca sing paling apik. Dheweke duwe perawatan jero kanggo liyane lan garwa, padha seneng banget. Iki cemburu bisa nyebabake peperangan sing entheng ing antarane loro. Cukup ngomong !!... .. Saiki ayo menehi gist!

miturut Srengenge, Valverde sapisan miwiti perang saka tembung sing ringan karo pacare sawise dheweke diamati dheweke wis ngunggah selfie pipi sing ngumumake bagean awak sensitif ing Instagram. Komentar tumrap postingan kasebut ngetrapake atusan wong sing seneng karo masarakat mung sawetara menit.

Foto kasebut nyebabake perang entheng antarane Federico lan pacare- Mina Bonino. Kredit Gambar: Srengenge

Ngerti pora?… Banjur 20 taun-lawas guyon babagan pacare ora njupuk ndhuwur dheweke sanajan turu ing wayah wengi, implying dheweke nganggo sedina. Mina Bonino entuk dendam sing apik nalika dheweke murub maneh nuntut manawa pacar Uruguay ora nindakake kanthi rutin cuci jeroan. Ing tembunge;

"Ya, aku luwih seneng duwe T-klambi sing padha TETAPI TANPA GUNIKAN celonone sing padha UNTUK Minggu kaya sing dilakoni."

Kaloro kekasih kasebut duwe para penggemar kuwatir babagan hubungane sawise ijol-ijolan tembung sing entheng. Matur suwun, sawetara dina mengko, pacar Fede Bonino mbuktekake para penggemar yen ora ana rasa susah ing antarane. Iki bisa diamati nalika dheweke ngirim sworo seru karo rasa tresna babagan siji liyane.

Kisah Kanak-kanak Federico Valverde ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Life Life Federico Valverde ing lapangan bakal mbantu entuk gambaran lengkap babagan pribadine adoh saka lapangan.

Miwiti, dheweke ana sing duwe negara kamardikan jero sing bisa nambah kemajuan ing urip pribadi lan profesional. Federico kadang duwe kebutuhan jero kanggo mbuwang wektu kanthi ora bisa ditemtokake. Dheweke luwih milih tetep biasane ing segara supaya bisa mulihake saka stres karir.

Ngerti babagan Urip pribadi Federico Valverde adoh saka kegiatan bal-balan. Kredit: IG

Uga urip pribadine, Fede yaiku wong sing duwe ati sing alus, sing ana ing njaba lapangan kanggo nggawe konflik. Babagan prekara sing cocog karo ati, Fede milih nduwe pacar sing umure 5 luwih tuwa tinimbang dheweke dianggep bener. Dheweke dadi wong sing ora seneng mitra sing ora kuwat utawa ora dipercaya lan kepengin karo wanita sing wis mateng sing ngerti rutinitas saben dina sing angel dadi pemain bal.

Kisah Kanak-kanak Federico Valverde ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Pos target ing omah saiki dadi sejarah. Fede sing saiki wis dadi wong lanang kanggo njaga acara awal nalika dolanan kasebut. Dina iki, kabeh babagan nglumpukake penghormatan individu lan klub dheweke ing omah kulawargane.

Federico Valverde digambarke ing jejere omah lan klub wong ing arsip ing omah. Kredit: Brand

Luwih lengkap babagan Bapak Federico Valverde: Mbalik maneh, Julio bapake mesthi kerja, nanging garwane ngurus karir saka putrane. Saiki, bapak super bangga amarga putrane wis dadi wong lan ora saiki dadi pemuda sing asring ngalami latihan. Ing tembunge; "The Little Bird wis dadi Burung Gedhe, sing nalika mungsuh nglawan, bakal gampang munggah lan terus”. Sanajan ora duwe pengaruh ing karir minangka garwane, Julio (gambar ing ngisor iki) yaiku bapak sing seneng bal-balan sing seneng ngrembug barang bal-balan karo putrane.

Valverde ndarbeni rasa seneng karo wong tuwane- Bapakne, Julio lan Ibu, Doris. Kredit: ovaciondigital

Liyane babagan Ibu Federico Valverde: Ing wektu Federico tindak menyang Eropa, ibune nyebabake peran ibu kanthi njamin kaloro lan bojone Julio ngetutake dheweke menyang Madrid. Kabeh padha urip ing Madrid lan dheweke njamin Fede terus seneng sajian apik banget.

Doris duwe pengalaman apik nalika manggon ing Madrid. Sampeyan ora angel mlebu ing Bernadh, tinimbang milih putrane saka omah liwat televisi. Rasane pancen pengalaman beda nalika lunga menyang pasar utawa mall. Doris nalika ing pasar bakal krungu wong ngomentari putra. Sanalika dheweke ujar, mula wong bakal kepengin ngerti tekan ngendi dheweke amarga swarane beda. Langsung dheweke mangsuli yen dheweke iku Uruguayan, bakal dadi pitakon sabanjure;

Apa sampeyan ibu Fede Valverde?.

Negara Saiki: Mengko, nalika Federico wis diwasa, wong tuwane ngajokake bali menyang Montevideo. Dheweke ngidini anake lanang nglanjut pengalaman Madrid bareng karo sadulure Diego. Sawise bali menyang tanah kelairan, Fede entuk duplex papat kamar turu kanggo wong tuwane. Bapak lan biyunge nalika nulis saiki ana ing Uruguay lan teka ngunjungi anake saben nem wulan.

Luwih lengkap babagan sedulur Federico Valverde: Sithik banget ngerti babagan sedulur Federico sing jenenge Deigo. Nalika ngindhari perhatian umum, bisa uga Diego ora nate tumindak liya kejaba ngurus karier kakunge.

Kisah Kanak-kanak Federico Valverde ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Ngerteni gaya urip Federico Valverde bakal mbantu sampeyan ngerti babagan taraf uripe. Yen golek dhuwit, Federico duwe bakat kanggo njaga keseimbangan antarane mbuwang lan nyimpen. Upah minggone mung cukup kanggo digunakake kanggo ngurus kulawargane nalika nyopir mobil sing layak. Foto ing ngisor iki sumerep gaya urip sing andhap asor.

Federico Valverde Car- Dheweke digambar karo wong sing katon kaya Diego, seduluré. Credits: Tumblr lan Twitter
Kisah Kanak-kanak Federico Valverde ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Piyambakipun Mengkono saka Masalah Swara lan Nafas: Nganti 2016, Federico Valverde duwe karir sing sampurna, nganti dheweke bakal ngalami masalah ambegan. Iki diikuti karo swarane swarane dadakan kanthi rasa sumelang lan meh ngancam karir.

Federico Valverde tau duwe masalah karo Lungs lan Voice. Kredit: clevelandclinic, Wkipedia lan Aidsmap

Federico ngenteni wektu sing tantangan kasebut kanthi dhokter phoniatrics (spesialis ing babagan sing nyinaoni lan ngrawat organ, utamane cangkem, tenggorokan, tali swara, lan paru-paru). Sawise sawetara wektu, pemain bal-balan sing duwe begja nindakake kamulyan kanthi ajaib supaya bisa nerusake karir karo Real Madrid.

Klub Bayié nampi $ 11,300 kanggo Transfer menyang Madrid: The Siswa Kelompok Uni, ing ngendi Federico diwiwiti ing karir bayi diwenehi $ 11,300 minangka pemukiman munggah menyang Real Madrid. Ngerti pora?… iku dhuwit transfer sing paling larang sing ditampa ing klub ing sejarah kasebut. Wangsulan kasebut digunakake kanggo ndandani payon bocor klub, pipa saluran banyu, kelengkapan pelumas.
Kontroversi Siyang: Federico mung nduwe kontroversi ing karier nganti saiki (ing wektu nulis). Ing Piala Dunia 2017 FIFA U-20 Pertandhingan suku akhir nglawan Portugal, Uruguayan nampilake ekspresi rai nalika nggunakake driji kanggo ngusapake sawise nyetak penalti. Tumindake dianggep rasis. Iki dikritik kanthi puluhan ewu peminat bal-balan ing saindenging jagad. Federico, nalika ditakoni babagan tumindak kasebut, nerangake manawa prayaan kasebut kanggo kanca lan agen dheweke kanthi jeneng "el Chino" Saldavia.
Dheweke tau krasa lara kaya Diego Maradona: Sore Mei 19, 1978 duwe sejarah. Ing taun kasebut, mantan pelatih Argentina César Luis Menotti kiwa Diego Armando Maradona (umur 17) saka pilihan Piala Dunia. A banget upset Diego nangis akeh lan kuciwane wis ganti wong.
Ngerti pora?… Federico ngalami nasib sing padha amarga dheweke mudhun kanggo Piala Dunia 2018 dening pelatih Maestro Tabárez. Sampeyan ana mung rong taun luwih tuwa tinimbang bintang Argentina ing wektu kasebut (1978). Dheweke sinau saka pengalaman Maradona sing uga nggawe dheweke luwih kuat. Ing wektu nulis, Fede dadi bagéan saka regu tim nasional kanthi ndhuwur cup dunia 3. Kanthi matur nuwun sanget, dheweke duwe upah minggon sing apik, gaji taunan sing pantes, lan klausa rilis 750 yuta euro sing saya gedhe.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Federico Valverde Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene