Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold

0
138
Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo besthqwallpapers lan Twitter
Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo besthqwallpapers lan Twitter

LB nampilake Kisah Penuh saka Sepak Bola Sepak kanthi julukan "Brunelleschi". Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi Kita Fakta Plus Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan Munggah Federico Bernardeschi
Urip lan Munggah Federico Bernardeschi. Kredit Gambar: ThePlayersTribune, Wallpapercave lan Gianlucadimarzio

Analisis lengkap nglibatake umur wiwitan, latar kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka salah sawijining prospek paling apik lan bakat ing Italia sing dikenal kanthi pangertene posisional lan mripat sing cocog banget. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Federico Bernardeschi sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Federico Bernardeschi lair nalika dina 16 tanggal 1994 ing wulan Februari XNUMX marang ibune sing dadi perawat lan bapak, Alberto Bernardeschi (buruh pabrik marmer) ing Carrara, wilayah Tuscany, Italia. Ing ngisor iki foto segara sing apik banget karo Federico Bernardeschi sing isih cilik.

Foto langka Federico Bernardeschi nalika isih cilik
Foto langka Federico Bernardeschi nalika isih cilik. Kredit Gambar: ThePlayersTribune

Federico Bernardeschi duwe kulawargane asale saka Carrara, sawijining kutha ing tengah Italia sing dikenal kanthi jeneng julukan sing misuwur; 'Kutha marmer'. Saiki pitakon:… Napa Kutha Marmer? Iku amarga Carrara misuwur amarga quarry marmer Carrara putih sing ayu. Ngerti pora?… Kutha Marmer kaya sing diteliti ing ngisor iki uga minangka papan kelairan lan papan penjaga Katerangan legendaris Italia Gianluigi Buffon.

Federico Bernardeschi duwe Asal Keluarga saka Carrara - Kutha Marmer
Foto sing apik saka Carrara (Kutha Marmer) ing endi Federico Bernardeschi duwe Asuwane Kulawarga. Kutha Marmer. Kredit Gambar: carraramarbletour lan Pinterest lan TuscanyPrivateTour.

Salah wong tuwa Federico Bernardeschi- bapakne makarya kanggo perusahaan marmer ing kutha nalika isih cilik. Kaya bocah sing seneng karo wong tuwa sing sibuk, Federico mung bisa weruh bapake saben awan Alberto bakal kerjo Long jam, tangi saka amben dening 5 am, ninggalake omah sadurunge 6 am lan mulih ing jam 6 sore, Federico ngentekake akeh umur alit karo ibune lan adhine sing cilik, Gaia.

Kenangan Nasib karo Bola Bal-balan: Nalika Federico Bernardeschi umur telung taun, bapake nggawa dheweke menyang toko dolanan sing akeh banget ing pusat kutha Carrara. Nalika Federico enom njupuk rong langkah ing njero toko, sing sepisanan ditemokake yaiku bal-balan. Langsung langsung mlayu marani, dakwenehi lan ngandhani bapake yen wis jam ngarep. Alberto pengin Federico ndelok dolanan liyane, nanging ora gelem njaluk mung bola bal.

"Amarga aku ngerti apa sing dakkarepake" bal-balan ", aku ora nate nemoni apa wae. Sing dadi karakterku Utawa aku kudu ujar, yaiku karakter wong saka oyodku kulawarga. Wong saka Carrara kaya marmer - Kanggo entuk info liyane, takon Gigi Buffon. "

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Wiwitane urip, Federico nggawe pilihan paling utama sing pengin dadi pemain bal profesional. Kaping pisanan, ana tantangan ing upaya kanggo entuk pendhidhikan bal-balan paling apik. Ing wilayah sing manggon ing Federico, ing City of Marble, ora ana tim pemuda sing cukup apik. Mbalik maneh, tim paling apik ing lingkungane, ASD Olahraga Atletico Carrara ora nawarake kekarepane wong tuwane sawise ngenteni wektu sing cendhak karo dheweke.

Kanggo entuk kabecikan marang putrane, wong tuwa Federico Bernardeschi kudu nindakake pilihan. Loro lan bapakne setuju yen putrane bakal lunga sekolah awal 3: 15 pm (45 menit sadurunge kelas sekolah biasane rampung) supaya bisa main bal-balan kanthi akademi anyar.

Life Life Care Federico Bernardeschi
Federico Bernardeschi Kisah Karir Awal karo Atletico Carrara. Kredit: IG

Ing yuswa wolung taun, Federico Bernardeschi wiwit nampa pendhidhikan bal-balan Polisportiva Ponzano, pusat latihan bal-balan ana gandhengane karo Empoli, kira-kira 70 mil saka omah omahe. Mbalik maneh, ibune bakal ngajak dheweke mulih saka sekolah saben dina sadurunge nutup wektu, nggawe dheweke mangan awan (biasane pasta) lan banjur nuntun dheweke menyang Empoli kanthi kulawargane kulawarga Opel Vectra. Ngomong babagan pengalaman saben dinane ThePlayersTribune nempatno, Federico Bernardeschi nate ujar;

"Amarga aku ngerti biasane biasane telat. Aku kudu nyandhang sepatune ing mobil. Ibu ora bakal mandheg. Nalika tekan, aku bakal nyemprot metu menyang lapangan supaya bisa mlebu sesi latihan. Rong jam mengko, pelatihan bal-balan bakal mungkasi, lan kita bakal bali kanthi cara sing padha. "

Sanajan dheweke mulih saka sekolah sing rame lan dina sing rame, wong tuwa Federico Bernardeschi lan anggota kulawarga liyane ngerti dheweke. ditakoni kanggo prekara gedhe amarga dheweke isih bakal nonton dheweke nyemak katrampilan sing diajari.

Ngerti pora?… Federico ora bakal turu ing 10: 30 pm utawa 11 sore saben sore, banjur tangi esuk maneh kanggo nindakake kabeh. Tekad lan kerja keras kasebut banjur entuk dividen. Nalika Federico Bernardeschi nimbali rawuh kanggo nyoba karo Florentina, kebanggaan kabeh anggota kulawarga (sing manggon karo dheweke ing saben langkahku) ora ana watesan.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Percobaan sukses ndeleng Federico Bernerdeschi ing taun 2003 (ing umur 9) gabung karo akademi Fiorentina. Florence, kutha sing dituju klub kasebut mung adoh ing sisih wétan Empoli, ing dalan gedhe Federico lan ibune digunakake kanggo nyetir.

Wiwitane karir, bapak Federico Bernerdeschi mesthi nolak aku supaya luwih apik, krasa nesu marang dheweke kanggo saben kesempatan sing ora kejawab. Ing tawaran kanggo ngatur tekanan sing digawe dening bapake, Federico sapisan ujar;

"Nalika sampeyan isih bocah, kadang sampeyan rumangsa kaya ngono, mula saka bapak sing nesu karo sampeyan kanggo wektu sing sampeyan ora ngerteni.

Nanging nalika wis tuwa, mula aku ngerti bapak pengin luwih akeh saka aku amarga dheweke pracaya ing kula "

Tekanan sing ditimbulake bapake nyebabake sethithik Federico nalika nggawe kesan gedhe ing klub kasebut nalika pindhah menyang rangking pemuda, maju nglawan mungsuh apa wae sing dituju.
Federico Bernardeschi Awal Taun karo ACF Fiorentina
Taun awal Federico Bernardeschi karo Fiorentina. Kredit Gambar: IG
Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Ing yuswa 16, Federico Bernardeschi sing main bal-balan paling apik sajrone urip banget cedhak nggawe penampilan tim senior karo Fiorentina. Kaya sing dikira-kira ing kabeh uripe bakal lancar, kedadosan kedaden.

Warta Sedhih: Kabeh iku diwiwiti dina sing ala Federico mlayu kanggo pamriksa fisik rutin. Tim medis Florentina nemokake apa-apa, sing ujar manawa ora salah ing awak dheweke njaluk uji coba lan Xrays. Sawetara dina sabanjure, dhokter dokter karo Federico Bernardeschi karo wong tuwa marang apa sing wis ditemokake ing awak putra.

"Sampeyan putra wis nggedhekake ati. Kita ora yakin apa ala. Nanging, bisa uga dheweke ora bakal bisa nerusake karir bal-balan. "

Dokter marang wong tuwane. Kaya sing dikarepake, Federico ora bisa percaya, nyatane, dheweke ora nate krungu, njerit .. "Ora ... sing mokal ". Iki butuh banget kanggo ibune Federico supaya tenang ing pemain bal-balan sing trenyuh.

Federico Bernardeschi didiagnosis didiagnosa Cardiomegaly sing tegese Ati Enlarged
Federico Bernardeschi didiagnosis didiagnosa Cardiomegaly sing tegese Ati Enlarged. Kredit Gambar: WebMD

Sawise ngawasi kanthi rapet, para dokter pungkasane mutusake manawa Federico ora bakal bisa main bal-balan mung nem wulan, potongan berita sing nggawe kulawarga Bernardeschi krasa lega. Sajrone ngenteni, dheweke nyoba njaga dheweke sibuk ing apa sing diarani minangka sing paling angel nem wulan uripe. Sawise check-up ora kaetung, kunjungan spesialis lan rapat, Federico pungkasane ngresiki bal-balan.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Ing 20 Juni 2014, Federico nglampahi tim pertama miturut arahan Vincenzo Montella. Ing kurang saka telung taun sawise debut profesional, (umur 22), enom Federico dipasrahake karo armband kapten matur nuwun kanggo kadewasan, kerja keras, pangerten sing apik lan mripatake target. Minangka pimpinan ing umur wee 22 dianggep enom banget ing konteks bal-balan Italia ing ngendi pengalaman dianggep paling gedhe.

Musim mbesuk (2015 – 16), Bernardeschi ana dianugerahi klambi 10 nomer sing sadurunge digunakake dening Roberto Baggio. Ing wektu sing padha, dheweke uga entuk jeneng julukan "Brunelleschi", sawise arsitek populer. berkat teknik lan keanggunane ing lapangan.

Bernardeschi nyekel jersi 10- Nomer skuad emblematik sing sadurunge menang dening Roberto Baggio
Bernardeschi nyekel jersi 10- Nomer skuad emblematik sing sadurunge menang dening Roberto Baggio. Kredit Gambar: blackwhitereadallover

Minangka pimpinan karismatik ing lapangan, Federico Bernardeschi dianugerahi penghargaan AIAC Football Leader Under-21. Sukses ora mung mandheg ing kana, dheweke uga dadi siji-sijine wong sing dadi Italia ing garis kanggo UEFA European Under-21 Championship of the Tournament prestasi. Prestasi iki kejiret ing sawetara klub utama Eropa.

Dadi salah sawijining properti enom sing paling enom ing bal-balan Italia narik kawigaten para pesaing utama Fiorentina, Juventus sing nggawe dheweke dadi pemain paling dhuwur wiwit Baggio (ing 1990) supaya ninggalake Florence melu dheweke. Minangka ing wektu nulis, Federico Bernardeschi wis mbantu tim menang meh kabeh babagan bal-balan liga Italia yaiku; Serie A, Coppa Italia lan Supercoppa Italiana sing misuwur.

Munggah lan munggah saka Federico Bernardeschi. Kredit Gambar: Pinterest, FootyAnalyst,

Jaman bien, bocah sing ora gelem milih dolanan dolanan liyane saliyane bal-balan saiki bertahan munggah meteoric kanggo prominence ing ngarepe awake dhewe. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Ing sandhinge saben wong sing sukses, ana wong wadon kaget mbulat. Ing kasus internasional Azzurri iki, ana WAG sing glamor sing mengko dadi pacar. Dheweke ora ana wong liya sing apik banget Veronica Ciardi.

Ketemu Gendakan Federico Bernardeschi- Veronica Ciardi
Ketemu Gendakan Federico Bernardeschi- Veronica Ciardi. Kredit Gambar: DropNews

Ngerteni Veronica Ciardi: Lair menyang wong tuwa Italia, Veronica dadi salah sawijining kontes sing disenengi ing Big Brother versi 2009. Sajrone wektu sajrone pertunjukan kasunyatan, dheweke nggawe hubungan karo kontes liyane sing jenenge Sarah Nile. Hubungan kasebut dadi salah sawijining nyebabake skandal ing televisi Italia amarga iku sing pertama pacar kanggo pacar crita katresnan sing bakal ditayangke ing acara kasunyatan Italia.

Pacar Federico Bernardeschi- Veronica Ciardi lan kekasihnya Sarah Nile
Pacar Federico Bernardeschi- Veronica Ciardi lan kekasihnya Sarah Nile. Kredit Gambar: pinkmonster

Hubungan Veronica lan Sarah mungkasi ing wulan September 2010 sawise akeh tekanan saka pers Italia. Federico Bernardeschi sing umur sangang taun luwih enom tinimbang Veronica wiwit pacaran sawetara taun mengko sawise dheweke duwe katresnan ing pertemuan pertama ing Formentera.

Sawise rong taun suwene pacaran, Bernardeschi sing ora nyawang cacat Big Brother dheweke mutusake kanggo pacar karo apa sing diomongake Italia, kedadeyan ing tujuan romantis.

Federico Bernardeschi ngajokaken pacare karo pacare sawise rong taun pacaran
Bernardeschi ngajokake pacare sawise rong taun pacaran. Kredit Gambar: forzaitalianfootball

Sayange, prekara-prekara sing ora bisa ditindakake kanggo pasangan kasebut nalika dheweke ngumumake pamisah ing awal 2017. Ngomong babagan pengalaman hubungan karo pacare, Bernardeschi ujar manawa nggawe dheweke tuwuh dadi wong liya. Sawise limang wulan pamisah sing ora becik, mantan pacar Federico resmi ngandhakake pemisahan karo dheweke liwat Instagram.

Pirang-pirang taun sawise pisahan, loro pacangan kekarepan kedadeyan sawise ketemu pacar siji-sijine, tetep pirang-pirang wulan hubungane. Ing 28 tanggal Agustus 2019, Veronica lan Federico dadi wong tuwa.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni babagan urip pribadi Federico Bernardeschi bakal mbantu sampeyan entuk gambar sing luwih apik babagan cara urip ing ndhuwur lapangan.

Amarga ana akeh marmer warna putih ing saubenge nalika tuwuh, Federico ujar yen guli iki kadang-kadang bocor menyang impen sing nggawe gambar ing sirah nalika dheweke tangi saka amben. Acara misterius iki diwiwiti nalika umur 6 taun.

Ngerteni Urip pribadi Federico Bernardeschi ing lapangan
Ngerteni Urip pribadi Federico Bernardeschi ing lapangan. Kredit Gambar: Instagram

Senengane kanggo asu: Pamuter bal-balan sing misuwur, yaiku C Ronaldo, Neymar, Sanchez lsp iku penyayang asu asli. Sanajan sampeyan ana ujar yen ora ana kesetiaan ing game modern, mesthi ora nggatekake hubungan sing dituduhake antarane Federico lan asu gedhe.

Federico Bernardeschi minangka Penyayang Anjing
Federico Bernardeschi minangka salah sawijining penyayang asu sing paling gedhe ing bal-balan. Kredit menyang Instagram
Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Crita kulawarga Bernardeshi nerangake sadurunge, mulang para penggemar bal-balan berjuang, nanging kepengin banget kanggo entuk kabegjan kanggo percaya yen 'Cara paling apik kanggo ora krasa yaiku kudu munggah saka zona panglipur lan nindakake beda'. Tinimbang ndherek bapake menyang Operasi kuari marmer, Federico saiki wis dadi kulawargane kabeh bangga nglalekake keluwargane dhewe kanggo kamardikan finansial, matur nuwun bal-balan. Saiki, ayo menehi kaweruh luwih lengkap kanggo anggota keluargane.

Babagan Rama Federico Bernardeschi: Kaya umume wong tuwa ingCarrara'kutha Marble, bapak Federico Alberto kerja ing firma kuar Carrara Marmer nganti pirang-pirang taun. Dheweke minangka jinis bapak sing kerja sajrone jam sing dawa, tangi jam 5, ninggalake kerja dening 6 am lan mulih saka jam 6 pm Dheweke bakal njupuk cara liya liya nalika ninggalake Opel Vectra abu-abu. Federico) digunakake ing shuttling ing antarane omah, rumah sakit, sekolah lan pusat latihan bal-balan.

Alberto aken duwe putrane duwe tanggal kapisan karo nasibe sing wiwit wiwit nggawa dheweke menyang toko dolanan ing ngendi dheweke milih bal bal-balan pisanan. Kajaba iku, nyurung dheweke supaya luwih apik ing awal karir sing wis mbayar.

Babagan Ibu Federico Bernardeschi: Sampeyan jenenge ora dingerteni nalika nulis. Nanging, media Italia duwe manawa ibu Federico kerja dadi perawat ing rumah sakit sing ora adoh saka omah omahe. Dheweke pancen angel banget, nanging kadang-kadang mratobat kanggo ngalih putrane. Kanggo Federico, ing antarane dheweke lan bapake, ana keseimbangan (Pemain Tribune laporan).

Babagan Saudara Federico Bernardeschi: Katone yen ora duwe sedulur, nanging Federico duwe adhine sing jenenge Gaia Bernardeschi. Gaia dikenal kanggo nyedhiyakake dhukungan emosional kanggo sadulure sanajan sampeyan tegese nggawe kapribaden kanggo nliti.

Ketemu Adhine Federico Bernardeschi- Gaia Berna
Ketemu Adhine Federico Bernardeschi- Gaia Berna. Kredit Gambar: Facebook

Dheweke narik perhatian para penggemar nalika nggawe post kontroversial babagan sadulure sawise dheweke nulis ing klub lawas Fiorentina. Adhine Federico Bernardeschi nate ujar;

"Sadulur, sampeyan bisa nguripake para penggemar Boos Fiorentina dadi musik. Sampeyan njoget nganggo bal ing sikilmu lan banjur stadion munggah, ... Sampeyan sadulur sing gedhe !!!. Para penggemar Fiorentina ingkang kula tresnani, kula nyuwun pangapunten, nanging kados biyen, sadulur kula nedahaken jinis pria lan pamuter. Saiki kabeh wis tenang lan kita nikmati iki akeh ”.

Tembung adhine Federico Bernardeschi yaiku Giana yaiku ing 9 Februari 2018, sawise kakange nampa penghinaan vulgar saka para penggemar ing omah ing pertandhingan kasebut nalika dheweke nyetak tendhangan gratis ing separo kapindho kanggo nggawe bisu wong akeh.
Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Gaya urip saka superstar bal-balan paling ndhuwur gampang ditemokake dening jet pribadi, omah gedhong gedhe, lan kesenengan sing gampang. Federico, sampeyan minangka obat kanggo milih sing luwih gedhe milih mobil sing gampang, sing nggambarake urip gaya urip rata-rata.

Federico Bernardeschi minangka antidote kanggo nampilake gaya urip endah
Bernardeschi minangka obat antidote kanggo nampilake gaya urip endah. Kredit Gambar: arsitektur mewah, autobytel lan Fiorentina IT

Malah ing babagan rata-rata urip, apartemen modernis Federico dihiasi kanthi patung telung monyet, papan lampu monyet lan set catur marmer, hadiah saka bapakne sing asale saka kutha asal Carrara.

Kanggo Federico, dudu babagan gampang nginep ing omah, nanging nggunakake preinan ing tujuan segara sing apik.

Federico Bernardeschi mbuwang dhuwit sawetara saka Duwe Seaside Vacations
Federico Bernardeschi mbuwang dhuwit sawetara saka Duwe Seaside Vacations. Kredit Gambar: Instagram
Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Sawise Diaku duwe anak sing ireng: Federico Bernardeschi yakin Football iku penting, nanging kanggo dheweke, sing paling penting ing donya yaiku 'amal'. Amarga iku Federico bebarengan karo pacare- Veronica Ciardi dadi duta besar Simpen Anak organisasi non-pemerintah. Iki wis katon perbaikan ing urip bocah wadon sing ayu sing katon ora dirawat.

Federico Bernardeschi lan Pacar minangka conto murni saka selebriti putih kanthi katresnan kanggo bocah ireng
Federico Bernardeschi lan Pacar minangka conto murni saka selebriti putih kanthi katresnan kanggo bocah ireng. Kredit: Instagram

Tato Federico Bernardeschi nggawa kenangan babagan kanca sing wis mati: Kejabi tato pandonga Ave Maria, Federico duwe gambar tato nomer klambi kanca lawas sing wis mati. Sawetara minggu sawise Davide Astori ngliwati, dheweke entuk tato ing samping pandonga Katolik tradisional.

Federico Bernardeschi ngajeni Davide Astori kanthi tato nomer
Federico Bernardeschi ngajeni Davide Astori kanthi tato nomer. Kredit Gambar: Deleng lan ThePlayersTribune

Agama Federico Bernardeschi: Wong tuwané ngulati dheweke dadi Katulik lan dheweke kepengin banget marang prakteke agama Kristen. Bukti babagan rasa kuwat dheweke dadi Katulik ditemokake ing tato tato Ave Maria ing tangane lan foto kasebut karo Paus ing ngisor iki.

Panjelasan Agama Federico Bernardeschi
Panjelasan Agama Federico Bernardeschi. Kredit Gambar: Instagram

Sawise Target kanggo United: Federico, nalika isih remaja minangka salah sawijining bakat sing kesengsem marang Sir Alex Ferguson. Tilas pimpinan Manchester United sapisan temen kesengsem dheweke kepengin mlebu maneh ing 2011. Ngerti pora?… pamindhahan kasebut ora bisa dirampungake amarga bapake Federico yakin supaya dheweke tetep cedhak karo kelairan.

Kisah Kanak-kanak Federico Bernardeschi ditambah Fakta Biografi Untold - Ringkesan Video

Temokake ing ngisor iki Ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Sajake Ngunjungi & Langganan kanggo kita youtube Channel. Uga, klik Lengganan Lambang kanggo Kabar.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Federico Bernardeschi lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene