Crita Kanak-kanak Odsonne Edouard ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Biografi Odsonne Edouard kita nyedhiyakake jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah, Awal Urip, Tiyang sepuh, Fakta Kulawarga, Pacar, Life Pribadi lan Gaya Hidup. Iki minangka analisa lengkap babagan Life Life, wiwit wiwitan mula nalika dheweke misuwur.

Odsonne Edouard Biografi- Delengen Awal Urip lan Rise Agung. 📷: Herald, TransferMarket lan Twitter.

Ya, sampeyan lan aku ngerti dheweke minangka salah sawijining penyerang paling apik Celtic wiwit pamaréntahan Henrik Larsson ing taun 1997-2004. Nanging, kita wis ngerti banget sawetara peminat bal-balan sing nganggep maca Biografi Odsonne Edouard, sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Odsonne Edouard:

Kanggo wiwitan, dheweke duwe julukan- "Roket" lan "Magic Odsonne". Pemain bal-balan kasebut dilahirake limang wulan sadurunge Piala Dunia FIFA 1998 - tanggal 16 dina Januari, 1998 ing kutha Kourou, Guiana Prancis.

Yen ngono, sampeyan ora ngerti ing ngendi wong tuwa Odsonne Edouard, Kourou minangka distrik ing pesisir Atlantik Guiana Prancis, departemen jaban rangkah ing Amerika Selatan Prancis. Miturut Google, negara kasebut ana 7,086 km saka Prancis.

Iki minangka Kourou - kutha sing dipimpin wong tuwa Odsonne Edouard. Dhuwure 7,086 km adoh saka Prancis. 📷: Peta Google

Edouard, ing salah sawijining wawancara, ngandhakake yen dheweke tuwuh dadi bocah sing diwatesi wiwit awal, seneng eseman utawa grenget saka kuping menyang kuping. Malah nalika wis diwasa, ora ana sing owah dadi penyerang. Uga, ing wawancara kasebut, dheweke nuli ngakoni manawa isih bocah, dheweke dudu malaikat. Kanthi implikasi, ateges dheweke nindakake sawetara omong kosong - sampeyan ora nate nggegirisi gambar kulawargane.

Wiwitane nalika isih cilik, nonton bal-balan ing TV lan menyang stadion mesthi dadi hal dheweke. Katresnan sing ora bakal pungkasan kanggo game kasebut ndadekake dheweke dadi panatik bal-balan, minangka lagu sing mengko dheweke weruh tanggal karo nasibe.

Asal Kulawarga Odsonne Edouard:

Kaya sing wis dingerteni, striker Prancis menang saka salah sawijine wilayah wilayah sing wis dijajah Prancis. Yen wis ujar manawa, sabanjure, sampeyan bisa uga nganggep manawa ibu lan bapake duwe kaluwarga saka Guyana Prancis. Nyatane, sampeyan salah babagan iki.

Apa sampeyan ngerti? ... Wong tuwané Odsonne Edouard ora saka Guiana Prancis sanajan wis putrine. Ibu lan bapake yaiku wong Haiti sing duwe alasan kemakmuran, ninggalake negara kasebut ing taun 1980-an kanggo padang rumput ijo ing Guyana Prancis. Sawetara taun sawise lair Odsonne, lan ora ana wektu, dheweke pindhah menyang Prancis.

Latar mburi Kulawarga Odsonne Edouard:

Kanggo akeh wong imigran, pinggiran kutha Paris minangka tujuan paling apik kanggo ngunggahake rumah tangga kelas menengah. Sawise pindhah menyang Metropolitan Prancis, wong tuwa Odsonne Edouard manggon ing Bobigny, sawijining kutha sing dumunung ing pinggir laut sisih wetan ing Paris. Ing kana, dheweke ngangkat putra, yaiku pemain bal-balan.

Odsonne Edouard Awal Taun- Pendidikan:

Wong tuwane bocah enom kalebu salah sawijining kategori ibu lan bapak sing ngidini bocah-bocah bisa main bal-balan, nanging ora njaluk nggunakake kompromi. Ringkesan, sekolah penting kanggo bapak lan ibu nanging ora kanggo Odsonne sing nate ujar karo wawancara karo Onzemondial;

Sekolah iku penting kanggo wong tuwa. Dadi aku mung melu ngrayu supaya dheweke seneng karo aku. Ora amarga aku seneng. Ing mripate guru, aku luwih seneng golek kanikmatan. Sampeyan, aku bisa nggawe tandha apik.

Wong tuwane sing prewangan, sanajan seneng banget babagan pendhidhikan, banjur luwih becik kanggo Odsonne kanggo nyoba karir bal-balan karo klub lokal, AF Bobigny. Ing yuswa enem taun, nom-noman ndhaptar ing klub ing ngendi dheweke miwiti jinis pendidikan sing disenengi.

Odsonne Edouard Biografi - Urip Karir Awal:

Nalika wektu terus, prospek dadi pemain bal profesional dadi unggul amarga sekolah. Enom Odsonne ora nggatekake pendhidhikan sekunder nalika ngenteni karier luwih akeh. Penentuan nyebabake sukses mèlu, lan mung telung taun sawisé gabung karo AF Bobigny, bocah enom wis miwiti gol gol lan nglumpukake piala.

Wong Prancis pancen TANPA karo wong Tropi wiwit alit. Kaya sing dingerteni, dheweke menang penghargaan penjaring gawang kanggo turnamen nalika ing AF Bobigny. 📷: Twitter

Dadi mesin sing bisa nyetak gol ing jaman sing lembut kasebut tegese siji. Minangka kasunyatan manawa ana klub gedhe ing Prancis ora bakal nemokake dheweke lan ora ana wektu, nyerang klub cilik kasebut, AF Bobigny kanggo tandha tangane.

Odsonne Edouard Biografi - Dalan kanggo Fame Crita:

Ora dingerteni akeh para penggemar, pengambilalihan PSG Qatari ora mung tuku bakat paling akeh Blaise Matuidi lan Marquinhos lsp. Uga babagan investasi ing akademi pemuda. Ing taun 2011 kasebut, Odsonne narik kawigaten pramuka PSG kanthi cara sing paling luar biasa. Saiki ayo ujar ana bagean saka Biografi.

Kepiye Odsonne Dadi Pemain PSG:

miturut Waca rangkeng-, Kepala pramuka Paris Saint-Germain dipeksa nyingkirake rencana kanggo nonton pasang pemuda sing sabanjure dibatal amarga cuaca sing ala. Nanging, dheweke ngumbara nonton AF Bobigny ing ngendi Edouard kedadeyan main. Ing wawancara karo Ing Athletic, Reynaud ujar manawa dheweke langsung diluncurake karo potensi para pemuda, lagu sing nyebabake dheweke nyerang klub kasebut, kalebu njaluk persetujuan wong tuwa Odsonne Edouard kanggo tandha tangane.

? Wiwitane, aku bungah banget melu PSG. Ngerti yen aku bakal nuduhake atap sing padha karo umume pemain paling apik ing Prancis, aku seneng.
Aku eling, dina sadurunge ninggalke kulawarga. Aku ora turu sedina wae amarga cepet-cepet lunga (mesem).

Ujare bocah enom babagan akun dheweke melu PSG. Anggota kulawarga Odsonne Edouard duwe wektu sing angel ditelusuri. Sanajan kesusu, wong tuwane lan wong sing ditresnani angel banget. Kanthi matur nuwun, kanthi upaya kanggo mbatesi kasepen putrane, bapak Odsonne meksa njaluk PSG kanggo menehi putra, kunjungan kulawarga mingguan.

Cara Nguripake dadi Sukses- Kamulyan UEFA:

Ing taun pungkasan menyang lulusan akademi remaja, Odsonne dijaluk pelatih tim nasional U17. Matur nuwun kanggo keahlian pemarkahan gol karo PSG, para pemuda dipilih kanggo melu ing Kejuaraan Bawah-2015 UEFA Eropa 17.

Apa sampeyan ngerti? ... Piandel Odsonne bebarengan Dayot Upamecano lan Zinedine Zidane putra Luca uga ana sing nulungi Prancis ngangkat piala gedhe. Menehi piala ora cukup, jebule, mesin target enom njupuk scorer ndhuwur penghargaan turnamen kanthi 8 gol kasebut.

Odsonne Edouard Biografi - Munggah Crita Fame:

Saka crumble, striker enom terus tuwuh saka kekuwatan kanthi kekuatan kanthi keprigelan sing bisa nggawe gol. Ing musim PSG 2015–16, tenung kasebut nyetak 32 gol ing 27 pertandhingan, sing nggayuh Titi d'Or. Iki minangka penghargaan sing milih pemain akademi pemuda sing paling apik, lan sadurunge menang Kingsley Coman. Sepisan maneh, bintang Prancis-Guyana minangka bagéan saka tim sing mbantu PSG menang Piala Al Kass.

Lah, prestasi Rocket maneh, minangka pemain enom. Dheweke duwe salah sawijining karir remaja sing paling apik ing Football. Instagram: Instagram

Sawise mlebu kontrak profesional karo sisih senior Paris Saint-Germain, Odsonne kaya wisuda lulusan enom - sing disenengi Yacine Adli- wiwit njelajah kemungkinan entuk klambi tim pertama. Kasekengan kanggo outclass Edinson Cavani nyebabake pamindhahan kanggo mindhah silihan.

Sawise saka ejaan silihan karo Toulouse, Odsonne wiwit mikir ing luar negeri. Pamindhahan silihan luwih lanjut ing Celtic dadi bermanfaat. Ing Hoops, Magic Odsonne njaluk bali SUKU MOJO. 37 gol striker kanggo klub kasebut mbantu dheweke nggawe "treble" sing bersejarah.

Piandel Odsonne minangka salah siji sing mbantu Celtic menang trelo domestik 2018-2019 ing Brendan Rodgers. 📷: IG

Kaya nalika nulis Biografi Odsonne Edouard, para pemain bal-balan ndeleng dheweke dadi salah sawijining 50 bocah nom-noman paling apik ing Eropa. Kaya Moussa Dembélé, Rocket duweni potensi dadi masa depan bal-balan Prancis. Sing liyane, kaya sing dikandhakake (kalebu sorot ing ngisor), saiki wis dadi sejarah.

Odsonne Edouard Hubungan Urip - Pacar, Istri?

Kanthi kabeh gol GOALS ing karir enom lan senior, kita ngerti ora mungkin striker Perancis ora duwe pengakuan wanita.

Ngendhani, dadi super Rich, Dhuwur lan Ganteng luwih akeh tinimbang bisa narik kawigaten pacar lan uga wong sing nganggep awake dhewe dadi garwane. Dadi pitakonan pokok;

Sapa pacar Odsonne Edouard? ... Apa Dheweke Nikah? ... Apa Dheweke Nduwe Istri?

Akeh Pemain Bola Sepak wis takon- Sapa pacar Odsonne Edouard? ... Apa Dheweke Nikah? ... Apa Dheweke Nduwe Istri? Pic: Picuki

Ditilik saka foto status hubungan Odsonne Edouard, sampeyan bakal ngerti fokus saiki - yaiku bal-balan. Bisa uga dadi striker Prancis, nalika kita nggawe Biografi, bisa uga duwe pacar nanging ora gelem nggawe hubungane umum- bisa uga ora ing tahap kritis kasebut.
Kepiye kita ngerti? ... Amarga amarga dheweke sadurunge ngakoni manawa dheweke wis nglawan godaan nglawan godaan.

Gesang Pribadi Odsonne Edouard:

Ngerteni karaktere ing njero pitch bakal mbantu sampeyan gambar sing jelas saka wonge. Miwiti, Magic Odsonne yaiku wong sing rumangsa seneng banget karo profil sing asile dheweke metu ing njaba. Sanajan kabeh Gol, dheweke meh ora krungu wong ing njaba bal-balan. Iki amarga striker, kaya sing diungkapake ing wawancara, yaiku wong sing diskriminasi. Ing tembunge;

Saka jembar, para pemain bal-balan krungu aku ora sithik amarga aku iki wong sing wicaksana. Aku ora luwih seneng nuduhake bal-balan ing njaba. Nanging, aku luwih seneng nyebutake mung ing lemah.

Urip pribadi Odsonne Edouard. Ing kene, dheweke lungguh kanthi lungguh ing kursi lengen ing ruang tamu, kanggo wawancara babagan pribadine. Kredit: Onzemondial. 📷: Onzemondial.

Terus; ana kualitas apik liyane. Sing nyerang iku wong sing ora gampang nesu. Roket bisa ngrungokake para kritikus, malah wong-wong sing ngadili dheweke kanthi negatif. Kanggo dheweke, Kritikisme Negatif, ing pamrih kasebut minangka Positif. Iki mbantu dheweke maju lan maju dadi wong.

Gaya Urip Odsonne Edouard:

Maju, ora ana sing nggayuh nilai saiki $ 5 Yuta Net Worth, gaji mingguan 40K $ 2K lan gaji taunan XNUMX yuta. Sing sejatine, Odsonne Edouard ora nemoni masalah urip kanthi gaya urip sing kurang tombol.

Belanja mbuwang supaya omah kasebut katon nyaman mung cukup kanggo dheweke. Pungkasane, pemain bal-balan ora percaya babagan nuduhake acara mewah, kayata mobil posh lan omah gedhe (omah gedhung), lsp.

Odsonne Edouard Lifestyle - striker sing seneng, luwih seneng urip kanthi tentrem ing omah sing sederhana tinimbang nandur modal ing mobil posh. Instagram: Instagram

Kulawarga Kulawarga Odsonne Edouard:

Kanggo akeh pemain bal-balan, dalan kanggo stardom mesthi ora bisa dirasakake, amarga ora ana bantuan saka anggota kulawarga. Ing bagean iki, kita bakal ngandhani sampeyan liyane babagan wong tuwa Odsonne Edouard lan anggota kulawarga liyane - adhine.

Babagan Rama Odsonne Edouard:

Pisanan, kita kredit bapak Haitian kanggo tujuan, impen lan aspirasi sing diwenehake, ora mung kanggo awake dhewe, nanging kanggo anake. Contone, dheweke nintingi cara lan ngidini Odsonne urip dadi impen dheweke dadi pemain bal-balan tinimbang tetep dadi pendhidhikan sing ora bisa ditindakake. Ayo uga ora lali kepiye bapak super kanggo PSG ngidini kunjungan mingguan supaya Edward isih enom dadi kulawargane.

Babagan Ibu Odsonne Edouard:

Duwe maca wawancara bal-balan karo Onze Mondial, kita percaya mumet iku asal masak ing kulawarga; lagu sing disenengi mudhun dadi putri. Thanks kanggo dhukungan kulawarga sing asale liwat dheweke, Odsonne saiki wis sinau cara masak gastronomi Perancis lan Italia. Uga pasta karo saus Bolognese, kari kari lan saos daging.

Babagan Saudara Odsonne Edouard:

Ing wawancara bal-balan karo Onze-Mondial, kita ngerti manawa dheweke duwe adhine sepuh sing wis nate menehi utangan kanggo menehi piwulang babagan cara masak. Sampeyan ngerti? ... Adhine Odsonne Edouard minangka tukang masak profesional nalika taun 2019, nyambut damel ing restoran sing lagi masak. Penyerang ing tahapan karir wiwitan nalika urip karo adhine sepuh sadurunge pindhah menyang apartemen.

Odsonne Edouard Untold Fakta:

Ing bagean kesimpulan crita Bocah-bocah lan nulis Biografi, kita bakal menehi sampeyan informasi sing sampeyan ora ngerti babagan bal-balan ing Prancis. Tanpa luwih ado, ayo miwiti.

Fact #1- Piyambakipun pikantuk Menembak kanthi nembak:

Kedadeyan kasebut kedadeyan bali nalika isih enom, lan nalika utangan karo Toulouse. Odsonne (umure 19 taun) didakwa dicekel ing CCTV ing mobil dheweke ora suwe sadurunge ana wong nyembur pelet 'Airsoft' ing sirah wong liyo.

Nalika ditahan polisi sawise nyekel, remaja kasebut nolak tuduhan kasebut, ujar manawa dheweke wis nyilih mobil menyang kanca kanggo dina kasebut. Sedhih, dheweke entuk ukuman penjara gantung sajrone patang wulan, denda € 6,000 lan dhawuh mbayar ganti rugi € 2,600. Paukuman kasebut ora mungkasi; dheweke entuk larangan saka nggawa senjata limang taun.

Fact #2- Rugi Gaji lan Bandhing karo Rata-rata Warga:

JENIS / JAMINANPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Dolar ($)Entuk ing Pounds (£)
Saben taun€ 2,083,200$ 1,806,983£ 1,463,808
Saben sasi€ 173,600$ 150,582£ 121,984
Saben Minggu€ 40,000$ 34,696£ 35,564
Saben dina€ 5,714$ 4,957£ 5,081
Saben Jam€ 238$ 207£ 212
Saben Menit€ 4$ 3.43.5
Saben Detik€ 0.06$ 0.060.06

Iki Odsonne Edouard wis entuk wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.
€ 0

Nganggep babagan pemecahan ing ndhuwur, bakal kaget sampeyan ngerti manawa warga Skotlandia sing rata-rata entuk penghasilan £ 2,613 saben wulan kudu kerja limang taun lan pitung wulan kanggo entuk gaji Celtic Odsonne Edouard.

Fact #3- Apa Fans Ngomong babagan Stats FIFA:

Sawetara penggemar ngritik Odsonne Edouard amarga main ing liga sing padha karo liga Prancis 2. Ana sing ujar manawa dheweke overrated nalika liyane sing seneng karo dheweke, kepengin tim ndhuwur kaya Arsenal njupuk risiko marang dheweke.

Nanging, kita mirsani statistik FIFA nuduhake penyerang lair Guiana ora tumindak ala. Odsonne duwe kualitas FIFA sing padha karo pemain Perancis liyane, Marcus Thuram.

Statistik FIFA mbuktekake yen dheweke bakal dadi Bom ing Masa Depan

Wiki:

Kanggo entuk bukti kanthi cepet, kita wis nyiapake tabel sing ngringkes Biografi Odsonne Edouard.

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng Lengkap:Odsonne Édouard
Lair:16 Januari 1998 ing Kourou, Guyana Prancis.
Wong tuwa:Loro-lorone ibu lan bapak saka kulawarga Kulawarga Haitian
Sambungake:Dheweke nduwe sedulur sing lagi masak.
dhuwur:1.87 meter utawa 6 kaki 2 inci.
Education:Sinau nganti sekolah menengah. Coud ora saingan Bac STMG amarga bal-balan.
Agama:Kekristenan.
Sumber inspirasi:Cristiano Ronaldo
Hobi:Turu lan Nonton Seri TV
Regane net:$ 5 Yuta (2020 statistik)
Zodiak:Capricorn.
Gol Karir:Kanggo dadi salah sawijining penyerang paling apik ing Eropa.

kesimpulan:

We appreciate wektu lan gaweyan digawe kanggo maca layang dawa iki ing Biografi Odsonne Edouard. Kita pitados bilih dheweke ora kabotan lan duweni potensi dadi salah sawijine Penyerang Bola Sepak paling apik ing Europen.

Tulung dakkandhani apa sampeyan mikir babagan nulis ing bagean komentar. Uga babagan bal-balan, umpamane, dheweke bakal dadi sampurna Olivier Giroud panggantos kanggo timnas Prancis?

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene