Kisah Kanak-kanak Duvan Zapata ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Duvan Zapata ditambah Fakta Biografi Untold

Miwiti mati, asmane yaiku "Panther Big". Kita menehi jangkoan lengkap babagan Cerita Kanak-kanak Duvan Zapata, Biografi, Fakta Kulawarga, Tiyang sepuh, Urip Awal lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit dheweke isih diwasa nalika dheweke misuwur.

Gesang lan munggah saka Duvan Zapata. Kredit Gambar: Semana lan Gol.
Gesang lan munggah saka Duvan Zapata. Kredit Gambar: Semana lan Gol.

Ya, kabeh wong ngerti Zapata amarga kecepatan, fisikitas lan mripat gedhe kanggo gol gol. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Duvan Zapata sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Duvan Zapata- Awal urip lan latar kulawarga

Kanggo miwiti, Duván Esteban Zapata Banguero lair tanggal 1 April 1991 ing klinik Rafael Uribe Uribe ing Cali, Kolombia. Dheweke dadi anak nomer loro saka putrane sing lair, yaiku Late Elfa Cely Banguero lan bapake, Luis Oliver Zapata. Ing ngisor iki foto langka saka wong tuwa sing apik banget Duvan Zapata.

Ketemu wong tuwane Duvan Zapata- ibune, Late Elfa Cely Banguero lan bapake, Luis Oliver Zapata. Kredit Gambar: Semana.
Ketemu wong tuwane Duvan Zapata- ibune, Late Elfa Cely Banguero lan bapake, Luis Oliver Zapata. Kredit Gambar: Semana.

Latar mburi Kulawarga Duvan Zapata: Apa sampeyan ngerti manawa penyihir bal-balan yaiku nasionalitas campuran Columbian karo kulawarga kulawarga Afro-Amerika? Nyatane, wong tuwane Duvan Zapata ngangkat dheweke ing tlatah Córdoba distrik Aguablanca, ing Cali nalika dheweke tuwuh bareng karo kakange Cindy Carolina.

Foto Duvan Zapata Bayi sing lucu - Dheweke digedhekake ing Cordoba ing Cali. Kredit Gambar: Semana.
Foto Duvan Zapata Bayi sing lucu - Dheweke digedhekake ing Cordoba ing Cali. Kredit Gambar: Semana.

Awal Duvan Zapata: Ngembang ing Córdoba, Dèwi enom wiwit main bal-balan ing lorong pejalan kaki Cali ing omahé. Nalika para pemuda nalika iku, dheweke kepengin ngimpi dadi pemain bal-balan sing misuwur, dudu kanggo kemasyhuran utawa kasugihan sing luar biasa nanging bisa nggayuh PlayStation!

Kisah Kanak-kanak Duvan Zapata- Education and Career Buildup

Nalika umur Duván umure 11 taun, bakat bal-balan dheweke wis cetha marang wong tuwané sing nganggep manawa sekolah konvensional ing Liceo Superior del Valle ing Ciudad Córdoba kudu kerja bareng karo karir profesional ing bal-balan.

Ing umur 11 taun, Duvan wis duwe fisik olahraga lan siap miwiti karir ing bal-balan. Kredit Gambar: Semana.
Ing umur 11 taun, Duvan wis duwe fisik olahraga lan siap miwiti karir ing bal-balan. Kredit Gambar: Semana.

Dadi, Duván kelas 6 sawise njaluk idin saka wong tuwane diijinake ndhaptar ing tingkat budak lanang ing klub lokal América de Cali ing taun 2002. Nalika ing klub lokal, Duvan tuwuh kekuatan, kapinteran lan dhuwure nganti saiki wis ana. ngadeg dhuwur ing 1.86m nalika umure 16 taun taun 2007.

Kisah Kanak-kanak Duvan Zapata- Urip Karir Awal

Wonten ing América de Cali, Duvan munggah pangkat, dadi profesional lan malah nyetak debut marang pro pro kanggo kesenengan pelatih - Diego Umaña - sing sadurunge menehi kesempatan nglatih skuad senior ing klub kasebut. Duván main kanggo América de Cali sajrone rong musim liyane (2009/2010 & 2010/2011) sadurunge dipinjam ing sisih Argentina - Estudiantes ing ngendi dheweke uga nyetak debut.

Ngunggahake rangking: Sampeyan bisa ndeleng dheweke karo tim cadangan klub América de Cali? Kredit Gambar: Semana.
Ngunggahake rangking: Sampeyan bisa ndeleng dheweke karo tim cadangan klub América de Cali? Kredit Gambar: Semana.

Produser bal-balan terus nambah target sing penting banget sanajan ana kesempatan karo tim cadangan klub kasebut. Kaya ngono, Estudiantes tuku setengah saka hak asuh dheweke saka América de Cali sakdurunge miwiti narik kawigaten saka klub-pesawat Eropa ndhuwur kalebu West Ham sing nate menehi tandha tandha, nanging ora gelem amarga ora entuk ijin kerja kanggo dheweke. Bungah kulawargane Duvan Zapata ora ngerti watesan nalika klub Italia, Napoli mbantu dheweke entuk visa Italia supaya bisa main.

Biografi Duvan Zapata- Dalan kanggo Fame Story

Duvan sing pungkasane dituku dening Side Side Napoli, ora nampa kesempatan sing apik kanggo mbuktekake awake saliyane dadi salah sawijining tandha paling larang ing klub kasebut. Nyatane, pelatih Napoli nalika semana Rafa Benitez asring ujar yen Duvan penting kanggo klub kasebut nanging stratere kurang playtime mbuktekake.

Napoli ing pundi dheweke ngalami frustasi nalika main bal-balan ing ndhuwur. Kredit Gambar: Gol.
Napoli ing pundi dheweke ngalami frustasi nalika main bal-balan ing ndhuwur. Kredit Gambar: Gol.

Dadi, ora kaget manawa Naples utangan Duvan menyang Udinese ing kono ngalami bentuk ora stabil amarga cedera. Utawa, Duvan ora nggumunake utangan ing Sampdoria ing pundi dheweke isih adoh banget yen wis nate ngrampungake potene. Nyatane, Duvan nampa telpon menyang skuad awal Kolombia ing Piala Dunia 2018, nanging ora bakal nggawe potongan pungkasan kanggo alasan nyata.

Biografi Duvan Zapata- Rise to Fame Story

Kaya phoenix sing munggah saka awu, Duvan wiwit nuduhake potensial lengkap ing Atlanta, klub sing didol dening Sampdoria sawise sisih Italia mutusake yen dheweke ora butuh maneh.

Kanthi Gol sawise gol, Duvan netepake dadi juru kunci liga Serie A kanthi Cristiano Ronaldo ing musim debutnya! Dheweke malah mbantu Atalanta tekan final Coppa Italia 2019 lan ngrampungake tangga kaping telu ing Serie A. Sing liyane, kaya sing dingerteni, yaiku sejarah.

Deleng sing nuduhake penghargaan karo Christiano Ronaldo. Kredit Gambar: Instagram.
Deleng sing nuduhake penghargaan karo Christiano Ronaldo. Kredit Gambar: Instagram.

Duvan Zapata Bojo lan Bocah-bocah

Ngalih ing kulawarga kulawarga Duvan Zapata, dheweke nikah karo pacare dadi bojo - Nana Montaño lan akeh prekara sing apik kanggo urip ing omah-omah. Kekawinane ketemu nganti taun 2012 ing Cali nalika Duvan lagi main ing sisih Argentina Estudiantes. Nana dadi mahasiswa universitas sing sinau Psikologi nalika semana. Dheweke tanggal sawetara taun sawisé lan njupuk hubungan menyang tingkat sabanjure kanthi omah-omah taun mengko.

Ketemu Garwane Duvan Zapata. Dheweke katon sampurna kanggo siji liyane, ta? Kredit Gambar: Instagram.
Ketemu Garwane Duvan Zapata. Dheweke katon sampurna kanggo saben liyane, apa ora? Kredit Gambar: Instagram.

Nana minangka wanita sing ngerti carane njaga wong lanang! Minangka kasebut, ora ana cathetan Duvan sing duwe pacar liyane sajrone periode kasebut nalika dheweke dadi wanita sing bakal dadi garwane. Pasangan kasebut dadi wong tuwa marang bocah loro sing apik nalika nulis bio iki. Dheweke kalebu Dantzel (putri) lan Dayton (putrane).

Foto Duvan Zapata karo garwane lan anak-anake Dantzel & Dayton. Kredit Gambar: Instagram.
Foto Duvan Zapata karo garwane lan anak-anake Dantzel & Dayton. Kredit Gambar: Instagram.

Duvan Zapata Fakta Kulawarga lan Urip

Sapa Duvan Zapata tanpa kulawarga lan kepiye bakal dadi yen wong tuwane lan sedulure ora ana dheweke wiwit wiwitan? Kita nggawa sampeyan babagan anggota kulawarga Duvan Zapata sing diwiwiti karo wong tuwane.

Babagan bapake Duvan Zapata: Luis Oliver Zapata minangka bapak jenius bal-balan. Dheweke lair ing Korintus, Columbia lan ngangkat ing Tetillo. Ya, Zapata minangka bapak sing penyayang lan ndukung, mula dheweke ngangkat Duvan dadi bocah sing tundhuk lan ngajeni lan njamin para ahli akademisi sing seimbang karo muter bal-balan. Apa maneh? Luis ora nate kantun ngajak Duvan menyang latihan sajrone ngrampungake karir. Saiki, Luis dadi peran penting ing tasking putrane mung siji sing kudu fokus lan tetep asor.

Foto langka saka Luis ngrasakake liburan sing larang kanthi prestasi karir putrane. Kredit Gambar: WTFoot.
Foto sing langka saka Luis nglaras liburan sing larang regane karier putrane. Kredit Gambar: WTFoot.

Babagan ibu Duvan Zapata: Suwe-suwe ibune Elfa Cely Banguero Duvan Zapata. Dheweke lair ing Padilla, Columbia lan uga ngangkat ing Tetillo ing kono dheweke nemoni bapake Duvan. Kaya bojone Luis, Elfa dadi instrumen kanggo ningkatake putrane mung siji. Nyatane, dheweke aken dikonsumsi kanggo Duvan umur 11 taun kanggo nyoba menyang level boyhood club lokal América de Cali. Sedhih dheweke ora nate urip cukup suwe kanggo nikmati woh-wohan nalika dheweke ambruk lan tiwas ing wulan Juni 2010. Sanajan dheweke tiwas banget dirasakake dening Duvan, dheweke entuk bareng luwih cilik lan nggawe keputusan kanggo ngurmati memori ibune dening tetep fokus ing bal-balan.

Ketemu Ibu Duvan Zapata: Dheweke ora liya: Kenangan Elfa Cely Banguero bakal dikasihi salawas-lawase ing atine putrane Duvan. Kredit Gambar: Semana.
Temokake Ibu Duvan Zapata: Dheweke kaya ora ana liyane: Pangeling-eling Elfa Cely Banguero bakal ditresnani ing salawas-lawase. Kredit Gambar: Semana.

Babagan sadulur Duvan Zapata: Apa sampeyan ngerti yen Duvan ora duwe sedulur lanang wadon nanging adhine sing lagi rayi. Wanita kasebut dikenal minangka Cindy Carolina tuwuh karo Duvan lan mesthi dadi cedhak karo dheweke wiwit isih awal nganti saiki. Apike manawa loro-lorone nuduhake semangat sing padha kanggo bal-balan lan tetep baris komunikasi terus ora preduli babagan jarak loro kasebut.

Ketemu Suster Duvan Zapata- Cindy Carolina. Loro-lorone gedhe bareng lan isih duwe hubungan sing raket. Kredit Gambar: Semana.
Ketemu Adhine Duvan Zapata- Cindy Carolina. Kalorone tuwuh bareng lan isih bareng nate rapet. Kredit Gambar: Semana.

Babagan sadulure Duvan Zapata: Ora adoh saka Duvan Zapata, ora ana sing ngerti babagan leluhur lan kulawargane amarga ana hubungane karo simbah nenek lan bapak. Thanks kanggo salah sawijining wong tuwa Duvan Zapata, dheweke ana hubungane karo Cristian Zapata sing dadi seduluré. Cristian main kanggo Serie A side Genoa, ora pati ngerti babagan sedulur-sedulure lan seduluré, nalika sedulur-seduluré, seduluré lan seduluré isih durung bisa ditemoni nalika nulis biografi iki.

Ketemu sedulur sing misuwur Duvan, Cristian Zapata. Kredit Gambar: Transfermarket.
Ketemu seduluré Duvan sing misuwur yaiku Cristian Zapata. Kredit Gambar: Transfermarket.

Biografi Duvan Zapata-Fakta Pribadi Pribadi

Status Duvan Zapata minangka striker prolifik dilengkapi - lan malah luwih apik - dening pribadine gedhe sing ditetepake dening sifat tandha Aries Zodiac. Dheweke asor, semangat, seneng-seneng, sabar, ambisi lan mbukak kanggo mbeberake bukti-bukti babagan fakta pribadi lan pribadi.

Yen striker ora latihan utawa muter bal-balan, dheweke nindakake sawetara kegiatan sing dadi lembur dianggep minangka kapentingan lan hobby. Dheweke kalebu lelungan, nglangi, main game video lan nglampahi wektu apik karo kulawarga lan kanca-kanca.

Sinau sing cedhak saka kacepetan kanthi cepet nyariosaken kapal pesiar Duvan ing Mini Cooper. Ora kaget, bocah kepengin duwe selfie karo dheweke. Kredit Gambar: WTFoot.
Sinau sing cedhak saka kacepetan kanthi cepet nyariosaken kapal pesiar Duvan ing Mini Cooper. Ora kaget, bocah kepengin duwe selfie karo dheweke. Kredit Gambar: WTFoot.

Biografi Duvan Zapata- Gaya urip

Babagan kepiye Duvan Zapata gawe lan mbuwang dhuwit dheweke, dheweke nduweni nilai reguler net $ 1 ing wektu nulis. Sebilangan gedhe saka kasugihan striker wis entuk sumber ing upah lan upah sing ditampa kanggo muter bal-balan ing ndhuwur penerbangan, nanging endorasi menehi cuwilan sing signifikan kanggo kasugihane.

Kaya ngono, penyerang kasebut bisa urip kanthi gaya mewah sing dicemburuhi para penggemar lan mungsuh. Bukti babagan panguripan Duvan sing apik kalebu kemampuane nyopir mobil mewah uga omah lan apartemen sing murah.

Sinau sing cedhak saka kacepetan kanthi cepet nyariosaken kapal pesiar Duvan ing Mini Cooper. Ora kaget, bocah kepengin duwe selfie karo dheweke. Kredit Gambar: WTFoot.

Biografi Duvan Zapata- Fakta Untold

Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah cilik Duvan Zapata ing kene, ora ana bukti sing ora dingerteni utawa durung ngerti babagan penyerang kasebut.

Fakta # 1: Kerusakan Gaji: Minangka nalika nulis, kontrak striker karo Atlanta SM ndeleng dheweke entuk gaji wh 4,680,000 saben taun. Gaji Crunching Duvan Zapata dadi nomer luwih jero, kita duwe ngisor iki;

WULANG GURUGAJI ING USDSALARI ING EUROSALARY IN STRANING PEKRING
Saben taun$ 5,122,377€ 4,680,000£ 3,970,867
SABEN SASI$ 394,029€ 360,000£ 305,405
PER minggu$ 98,490€ 90,000£ 76,351
Saben dina$ 14,069€ 12,857£ 10,908
SAJAM$ 586€ 536£ 455
PER MINIT$ 9.76€ 8.9£ 7.58
PER SECOND$ 0.16€ 0.15£ 0.13

Ing kene, kita nambah gaji Duvan Zapata saben detik. Iki sejatine entuk dhuwit wiwit sampeyan ndeleng kaca iki.

€ 0

Yen nomer ing ndhuwur ora nambah, tegese sampeyan ndeleng saka Kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng penghasilan gaji Zapata per detik. Ngerti pora?… Bakal njupuk pekerja rata-rata ing Eropa paling ora 18.5 taun kanggo entuk dhuwit sing padha Panther Big earns ing 1 wulan.

Fakta # 2: Agama: Miturut lapuran, ana kemungkinan wong tuwa Davan Zapata ngangkat dheweke tundhuk karo iman agama katolik. Sampeyan, striker, ora amba ing agama nanging biyen dibuwang ing gereja katolik (deleng ing ngisor iki). Pangembangan kasebut menehi kapercayan babagan kemungkinan Duvan dadi wong Kristen lan katolik praktik.

Agama Duvan Zapata- Ora bisa disangkal kasunyatan manawa dheweke percaya. Kredit Gambar: Instagram.
Agama Duvan Zapata- Ora ana sing nolak yen dheweke pancen wong percaya. Kredit Gambar: Instagram.

Fact # 3: Fakta Tatu Duvan Zapata: Kaya Donyell Malen, Samuel Chukwueze, Luis Muriel lan Krzysztof Piatek, Duvan Zapata ora duwe seni awak ing wektu nulis uga para penggemar ora duwe tato kanggo dheweke. Dheweke luwih fokus kanggo ningkatake fase fisik, stamina lan kemungkinan dhuwur kanggo duels aerial udara sing luwih efektif.

Bukti foto dheweke ora duwe tato nalika nulis. Kredit Gambar: WTfoot.
Bukti foto dheweke ora duwe tato nalika nulis. Kredit Gambar: WTfoot.

Fact # 4: Rating saka Duvan Zapata FIFA: Apa sampeyan ngerti manawa Duvan Zapata duwe rating FIFA sakabehe 83 ing wektu nulis. Sanajan rating kasebut ngalami kenaikan astronomi ing jaman saiki, ora ana sing nolak kasunyatan manawa rating 87 bakal narik kawigaten para penarik karir FIFA sing kepengin combo skillset sing cedhak banget.

Rating dheweke munggah lan cepet banget. Kredit Gambar: SoFIFA.
Rating dheweke munggah lan cepet banget. Kredit Gambar: SoFIFA.

Fact # 5: Duvan Zapata Pets: Ana akeh striker sing duwe barang kanggo kéwan khusus kanggo asu lan Duvan Zapata minangka salah sawijining! Kasunyatane, asu dheweke uga minangka tambahan kanggo kulawargane langsung minangka bukti ing cara dheweke ditampilake ing foto kulawarga.

Apa sampeyan seneng pets kaya Duvan Zapata lan kulawargane? Kredit Gambar: Instagram.
Apa sampeyan seneng pets kaya Duvan Zapata lan kulawargane? Kredit Gambar: Instagram.

Fakta # 6: Fakta Udud lan Ngombe Duvan Zapata: Duvan Zapata ora diwenehake kanggo njupuk omben-omben sing keras, lan uga ora bisa udud udud nalika nulis. Kanthi kabiasaan sing sehat, Duvan gabung karo liga pemain bal-balan sing ora ngerteni manawa kudu urip lan tetep sehat.

Biografi Duvan Zapata- Dasar Pangetahuan Wiki

Ing bagean pungkasan Fakta Biografi Duvan Zapata, sampeyan bakal bisa nemokake dhasar pengetahuan Wiki kita. Ditampilake ing ngisor iki, mbantu sampeyan nemokake informasi babagan penyerang kanthi cara sing ringkes lan gampang.

INFO WIKIJAWABAN
Jeneng lengkap Duvan ZapataDuván Esteban Zapata Banguero
Tanggal lair Duvan ZapataTanggal 1 April 1991
Umur Duvan Zapata28 (Nalika tanggal 2020 Februari)
Jeneng Rama Duvan ZapataLuis Oliver Zapata
Jeneng Ibu Duvan ZapataElfa Cely Banguero (Pungkasan)
Dhuwuré Duvan Zapata1.89 m (6 ft 2 ing)
Papan kelairan Duvan ZapataPadilla, Cauca, Kolombia
Adhine Duvan ZapataCindy Carolina
Kubin Duvan ZapataCristian Zapata
Agama Duvan ZapataKekristenan (Katulik)
Garwane Duvan ZapataNana Montano
Bocah-bocah Duvan ZapataDantzel (putrine) lan Dayton (putrane).

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Duvan Zapata Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar