Crita Kanak-kanak Chris Wilder ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

LB nampilake Sepenane Sepak Bola Genius kanthi jeneng gelaran "Boss Sekolah Lawas". Crita Kanak-kanak Chris Wilder Kita Lan Fakta Biografi Untold Biji Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan Munggah Chris Wilder. Kredit Gambar: LastSticker lan Twitter.

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, wiwitan karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip bebrayan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke dadi manajer sing diarani 'Dinosaurus'pendekatan kanggo manajemen bal-balan, sing nindakake mukjijat kanthi nggawe tim Sheffield (biaya kurang saka £ 1m) entuk wiwitan menyang musim liga utama 2019 / 2020. Nanging, mung sawetara pembuangan bal-balan sing nganggep versi Chris Wilder Biografi sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Chris Wilder ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Christopher John Wilder lair nalika dina 23 tanggal September 1967 ing Stocksbridge, sawijining kutha cilik lan paroki sipil sing ana ing Kota Sheffield, Inggris. Sanajan lair ing Sheffield, manajer bal-balan saka etnis Inggris Putih duwe kaluwargane saka kutha Steelpool, tegese dheweke dadi 'Scouser'.

Wilder tuwuh bareng karo wong tuwane, sedulur wadon lan sing paling penting yaiku pamane sing duwe pengaruh gedhe kanggo njejerie. Dheweke asale saka kluwarga kulawarga kelas menengah sing dikendhaleni dening bapake sing entuk dhuwit ing wilayah kelas Liverpool. Minangka bocah cilik, seduluré Wilder duwe pengaruh gedhe marang dheweke seneng game kasebut. Pami putarine ora mung mulang babagan carane main bal-balan, nanging uga nggawa dheweke menyang Anfield kanggo main game Liverpool. Ing tembunge;

"Kita biyen pindhah ing Natal lan liburan sekolah sing aneh. Nalika iku aku nuli menyang Anfield karo bapak-bapakku sing manggon ing pinggiran pinggiran luhur, sisih wétan Liverpool. Aku bakal nonton kalebu bapakku main ati-ati bal-balan ”

Crita Kanak-kanak Chris Wilder ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup
Ing agêng-pitung puluh, Liverpool nduwéni sukses, menang kabeh- Piala Eropa, Liga Juara UEFA, Piala Liga, Piala Super Éropa / Piala Super UEFA lan sapiturute, Chris Wilder ing Anfield kanggo ngrebut sawetara wektu kasebut karo bapak lan bapakne, sawijining pembangunan sing ndeleng dheweke ora ana sing liya, dadi dadi pemain bal-balan.

Nalika sekolah, Wilder seneng kabeh olahraga, utamane jangkrik. Sanajan wis dadi pemain bunder, pemain bal-balan isih tetep dadi fokus. Kanggo ngejar impen, Chris Wilder nilar Liverpool menyang papan kelairan menyang Sheffield kanggo nggoleki kesempatan bal-balan. Piyambakipun pikantuk kerja minangka pemain bal ing Stocksbridge Park Steels FC sing mapan ing distrik Stocksbridge menyang Sheffield.

Mengko, Wilder nyoba sukses karo Southampton minangka magang bal-balan lan pemain akademi. Minangka magang sing asor, dheweke njupuk peran ngresiki boots bal-balan saka legenda Southampton- David Armstrong. Sanajan paling apik, Wilder miskin ora bisa maju liwat pangkat pemuda klub menyang bal-balan senior. Sedhih, dheweke dibebasake amarga kinerja sing ora apik nalika nggawe tim pertama Southampton.

Crita Kanak-kanak Chris Wilder ditambah Fakta Biografi Untold - Kerjaya Bal-balan ing Ringkesan

Sembarang pemain pemuda sing wis urip nolak akademi bakal ngerti mung rasa emosional jero lan ngrusak akibat psikologis sing bisa. Sawise gagal nggawe gelar minangka pemain akademisi Southampton, Wilder miskin bali menyang Sheffield, kutha lair. Kanthi matur nuwun sanget, Sheffield United nampi piyambakipun minangka pemain pertahanan.

Sanajan dadi pemain rata-rata, Sheffield nulungi Wilder ngrebut karir senior. Tilas bocah lanang bola-bali ngunjungi dheweke ing tim pertama klub ing Agustus 1986. Sajrone karier karo Sheffield, Wilder ngasorake awake dhewe kanthi utang kanthi jumlah klub 11 sadurunge gabung karo Halifax Town ing 1999, klub ing endi banjur bisa nyandhet dheweke. Wilder (gambar ing ngisor iki) pensiun saka bal-balan ing umur 34.

Chris Wilder pensiun saka bal-balan sing umur 34. Kredit Gambar: BT
Crita Kanak-kanak Chris Wilder ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Chris Wilder nalika pensiun wiwit ngupayakake manajemen bal-balan kanthi yakin dheweke bakal nindakake luwih apik sanajan dadi pemain bal-balan rata-rata. Dheweke miwiti karir pelatih karo Alfreton Town ing taun 2001. Manajemen bal-balan kaya sing diantisipasi diwiwiti kanthi cathetan positif. Ngerti pora?… Ing sawetara minggu 27 sawise dadi tanggung jawab marang Alfreton, wong Inggris menang papat piala.

Nganggo tahapan sabanjure ing karir managerial, Wilder terus ngatur Halifax luwih saka game 300 nganti klub kasebut dadi cair ing 30 Juni 2008. Pembubaran kasebut nyebabake pamindhahan kasebut ing Oxford lan mengko, Liga loro saingan Northampton, ing pundi dheweke dipimpin menyang a Liga Loro judhul kanthi poin 99.

Ngerti pora?… Chris Wilder nalika ing Northampton ora dibayar suwene telung wulan, pangembangan sing nyebabake pengalaman banget sedhih yen kertu dheweke nolak banget ing pamriksan pasar raya. Apik Dheweke !!!

Chris Wilder mbayar pembayaran kertu dheweke nolak nalika gaji 3 wulan. Kredit Gambar: owlstalk lan agilepayment
Crita Kanak-kanak Chris Wilder ditambah Fakta Biografi Untold - Rise Fame

Urip Chris Wilder ing mata ribut finansial wis diluwari dening Pangeran Arab Saudi, pemilik Sheffield sing ngajak dheweke njupuk alih manajemen karo klub kasebut. Ing 12 Mei 2016, Wilder gabung karo klub pemuda dheweke, Sheffield United.

Kanthi ndandani finansial, Wilder nggawe akeh akuisisi liwat transfer gratis. Dheweke nggawe misi pertama dadi; "Nggawe pemain aran ing omah". Ing upaya kanggo nggayuh iki, manajer tanpa pamrih nuli nyerat tulisane "Sugeng Rawuh ing Pakaryan”Ing lapangan latihan klub. Kanggo dheweke, ana slogan motivasi sing luwih apik lan pemain kudu dirasakake ing omah.

Chris Wilder nalika gabung karo Sheffield nyemprotake slogan motivasi sing nyepetake papan latihan. Kredit Gambar: SuFc Lan Twitter

Sanajan wiwitan musim pertama, Wilder nuntun klub kasebut dadi Liga Juara Liga siji kanthi nggayuh poin 100 ing proses kasebut (cathetan klub). Sukses dheweke terus sawise entuk mlebu ing Kejuaraan. Ing Kejuaraan, Wilder mimpin sisih Sheffield United menyang ndhuwur menang promosi nomer loro ing telung taun ing klub kasebut.

Kanggo ngerteni prestasi, dheweke dianugerahi manajer LMA ing musim 2018 / 2019. Wilder ngalahake Pep Guardiola sanajan penghargaan Manchester City ngrampungake treble domestik.

Chris Wilder nyekeli Penghargaan LMA ing Taun- 2018-19. Kredit Gambar: DailyMail

Sawise nggawa klub kampung halaman menyang liga utama, Wilder wiwit mbangun tim ing saubenge John Lundstram, sawijining wektu Everton nolak lan jenius bal-balan saka kutha kasebut, Liverpool. Menehi pemain liyane sing isih bebas kanggo mbukak operasi kabeh wong sing pas ing jigsaw Blades. Wilder Sheffield United nalika nulis wis mbuktekake masarakat bal-balan salah sawise dibanting dening sawetara penggemar minangka dhasar banget kanggo Liga Premier.

Kaya nalika ditulis, manajer Inggris saka Liverpool dipuji minangka salah sawijining inovatif taktis asli Liga Perdana sawise Pep Guardiola- kabeh matur nuwun kanggo wiwitan Blades 'musim 2019 / 2020. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah

Crita Kanak-kanak Chris Wilder ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Chris Wilder minangka wong sing nikah. Dhèwèké kawin karo mantané sing jenengé Rachel Wilder, sing loro duwé putri sing ayu; Martha Wilder lan Evie Wilder. Nggawe bocah-bocah nalika bojone nerusake bisnis pelatih, Rachel Wilder ngatur toko sandhangan Gap ing Manchester lan Sheffield.

Miturut lapuran, ana sing diwartakake manawa bojo Chris Wilder (Rachel) ora seneng bal-balan, kadang-kadang dadi panganan nganti ora bisa nonton sawetara jam ing omah kulawarga. Ewasemono, dheweke mung nonton nalika tim garwane menang. Antarane putri Chris Wilder, iku mung Martha sing seneng olahraga. Evie Wilder kalebu ing mode.

Sawise pirang-pirang taun omah-omah wong tuwa, Marta lan Evie mulai nyekseni hubungane lan simbok. Iku wiwit ambruk lan dadi ora nguntungake manawa a 'cerai' katon minangka pilihan paling apik kanggo pasangan lawas.

Chris Wilder nerusake pegatan kasebut. Sawise sawetara wektu, dheweke kepethuk karo wanita sing diarani Francesca sing dheweke nerangake patemon kasebut minangka 'tresna marang Ndeleng kawiwitan'. Loro Chris lan Francesca nikah ing tanggal pungkasan transfer 2017 (31 tanggal Januari 2017). Apa dina kanggo manajer bal-balan bisa omah-omah !!

Crita Kanak-kanak Chris Wilder ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni babagan urip pribadi Chris Wilder bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan pribadine adoh saka kegiatane ing lapangan bal-balan.

Wiwit mati, Wilder minangka wong sing jujur ​​sing ngetrenake cara profesional lan seneng-seneng supaya wong-wong ing sangarepe dirawat. Dheweke percaya banget babagan kabebasan lan ora bakal dianggep yen kesederhanaan diwenehake. Contone, yen sampeyan nindakake apa sing ndadekake dheweke seneng, dheweke bakal seneng ngomong yen dheweke seneng. Yen sampeyan nindakake prekara sing ora seneng, dheweke bakal ngerti sampeyan, yen sampeyan uga ora seneng ton saka bata. Ngomong babagan pribadine babagan ora ngidinke kemalasan, dheweke nate ujar manawa 'Enteni mung kanggo restoran lan ora kanggo pemain sing gagal ngerti bakat '.

Tresna kanggo bir lan anggur: Rembugan babagan urip pribadi saka sudut pandang sosial, Chris Wilder digambarake dening akeh wong sing ajeg sosialisasi (utamane) karo kanca-kanca lawas saka pub ing endi dheweke paling akeh kesawang ngintip bir sing disenengi.

Ngerteni Chris Wilder Life Life adoh saka Football. Kredit Gambar: izsearch, EveningStandards lan BT

Ngerti pora?… Sawetara bir lan anggur karo staf pelatih lan pemain lawas mesthi mudhun kanthi apik sawise menang paling gedhe.

Crita Kanak-kanak Chris Wilder ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Kulawarga Chris Wilder nalika nulis urip ing Ecclesall Road, dalan ing Sheffield, South Yorkshire, Inggris. Ing wektu nulis, dheweke wis njamin supaya kabeh anggota kulawarga ngupayakake supaya ora ngenalake masarakat.

Amarga kekarepan kulawarga, kabeh kulawargane seneng nalika bal-balan nggawa dheweke menyang Merseyside kanggo main nglawan Liverpool utawa Everton. Iki amarga bos Sheffield United nggunakake wektu kasebut kanggo sesambungan maneh karo kulawargane ing Liverpool. Sanajan timnya main ing salah siji Everton utawa Liverpool, Wilder nemokake awake dhewe tuku tiket pertandhingan kanggo sawetara lawan sing diterangake minangka Keluarga. Mula, muter lawan sisih kulawargane pribadi banget amarga bapakne asale saka Liverpool lan umume anggota kulawargane yaiku penggemar Liverpool utawa Everton.

Ing sisih liyane, para penggemar Sheffield isih nuntut Wilder minangka duweke dhewe amarga dheweke tuwuh ing kutha. Ngerti pora?… Wilder asring dihiasi karo tangisan 'Dheweke salah sawijining awake dhewe'ing Bramall Lane sing ditresnani. Iki amarga para penggemar Sheffield tresna marang dheweke lan percaya dheweke uga kulawarga.

Crita Kanak-kanak Chris Wilder ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Chris Wilder urip gaya urip sithik sanajan nampa gaji sing pantes minangka manajer. Tinimbang nggunakake mobil sing murup sing bisa dibayar, mula luwih becik nglewati Sheffield kanthi kendharaan umum luwih becik.

Miturut lapuran, Wilder isih bisa nggunakake bis bislesles Road cedhak omah, tandha tandha sing nuduhake alam mudhun. Dheweke, tanpa mangu, antidote kanggo urip sing larang.

Crita Kanak-kanak Chris Wilder ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Biyen dheweke dadi Murid menyang Pak Alex Ferguson: Ngerti pora?… Chris Wilder nalika jaman manajemen awal dheweke dadi murid marang mantan pimpinan Manchester United sing legendaris Sir Alex Ferguson.

Chris Wilder lan Alex Ferguson - Gurune. Kredit Gambar: SUFC

Sajrone wektu ing Alfreton Town lan Oxford, Wilder paling asring lelungan menyang Manchester kanggo ndeleng manajer Legenda kanggo menehi bimbingan pelajaran. Ngomong babagan pengalaman kasebut, dheweke nate ujar manawa ujar kasebut;

"Dheweke njupuk wektu kanggo mbantu aku ing dalan. Biyen dheweke nindakake supaya cukup sawetara manajer Inggris enom, ora mung aku. Apik kaya sing menehi rangsangan gedhe.

Dheweke nate wengi sadurunge promosi play-off final karo Oxford [lawan York ing 2010] lan ngliwati sawetara tips sing mbantu aku menang. "

Agama: Chris Wilder kaya akeh kulawargane Liverpool sing dipercaya asale saka latar kulawarga Kristen. Nanging, ora ana sethithik utawa ora ana tandha-tandha babagan dheweke nempuh agama.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Chris Wilder Kita Lan Faktor Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene