Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambahake Fakta Biografi Untold

Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambahake Fakta Biografi Untold

Our Biography of Chris Wood tells you Facts about his Childhood Story, Early Life, Parents, Family, Girlfriend/wife to be, Lifestyle, Net Worth and Personal Life.

In a nutshell, we give you the history of a Football Genius best known with the nickname “Woody“. Lifebogger begins from his early days, to when he became famous. To give you a taste of the engaging nature of Chris Wood’s Bio, here is a pictorial summary of his life.

Urip lan Wungu saka Chris Wood. Kredit Gambar: DailyMail, FootballTop lan CambridgeFootball
The Life and Rise of Chris Wood.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka striker sing narik kawigaten kanggo entuk gol. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Chris Wood sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Chris Wood Childhood Story – Early Life and Family Background:

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku Christopher Grant Wood. Chris Wood lair ing dina 7 tanggal Desember 1991 marang ibune Julie Wood lan bapakne, Grant Wood ing Auckland, sawijining kutha ing Pulo Lor New Zealand. Dheweke lair minangka anak nomer loro lan nomer siji marang ibune sing digambar ing ngisor iki.

Chris Kayu lan Ibu
Chris Kayu lan Ibu

Chris Wood lair ing omah Kristen kanthi akar militer lan status kulawarga kelas menengah. Mbah puteri sing digambar ing ndhuwur minangka petugas militer pensiun sadurunge seda. Dhèwèké tuwuh bareng karo kakange sing jenengé Chelsey Wood sing padha karo dheweke uga dadi pemain bal-balan sing wis sukses.

Chris Wood Childhood Story Education and Career Buildup:

Loro lan sadulur wadon nalika ing omah mesthi dolanan. Chris diwanti-wanti wong tuwane melu ing adhine ing Olahraga Onehunga, ing kana dheweke sinau seneng olahraga tim.

Kayane kepengin sinau luwih akeh, Chris lan adhine terus maju menyang pendidikan bal-balan ing Wynrs, akademi basis Auckland sing diadegake dening mantan All White Wynton Rufer. Saiki ana ing Wyners Chris Wood ngembangake teknik lan siap kanggo nyoba uji coba bal-balan.

Chris Wood Childhood Story – Early Career Life:

Ing umur 11 taun, kulawarga Wood ninggalake kutha Newzealand ing Auckland lan pindhah menyang kutha pedesaan Waikato ing Cambridge, 24 kilometer ing sisih kidul wétan Hamilton. Kutha sing kulawargane pindhah menyang "Cambridge"Dikenal kanthi jeneng"Kutha Wit & Juara". Nalika ing kana, Chris lan mbakyune sekolah ing Sekolah Tinggi Collegiate St Paul.

Chris dadi antusias banget kanggo nglairake karier saka pundi kasebut. Kepinginan kanggo bal-balan ndeleng dheweke nembe nyoba lan ndhaptar kanggo main bal-balan ing klub lokal - Cambridge FC. Ing ngisor iki foto saka Chris sing cilik lan kanca-kancane.

Chris Wood (gambar ing sisih kiwa ndhuwur tengah) - Taun Awal karo Akademi Cambridge FC.
Chris Wood (gambar ing sisih kiwa ndhuwur tengah) - Taun Awal karo Akademi Cambridge FC.

Miturut Situs web Cambridge FC, Nalika Chris Wood minangka 14, dheweke wis dadi unit gedhe- tegese dheweke kuwat lan kuwat. Ing umur iku, nom-noman wis siap muter bal-balan senior.

Chris Wood Untold Biography Facts – Road to Fame:

Nalika semono, anggota Kenridge Hobern, Cambridge FC seneng ngerti para pemuda kasebut bakal duwe penampilan tim senior sing sepisanan. Apa sampeyan ngerti?… Ken janji karo Chris Wood $ 100 yen dheweke bisa nyetak gol ora ngerti tujuane mung sawetara menit saka janji kasebut.

Chris mlebu ing game kasebut minangka pengganti lan prayaan tujuane sawise nggawe keputusan ing debut kalebu ing driji sikil sing digegirisi. Prestasi iki nyenengake para penggemar lan kabeh anggota kulawarga.

Sawise dadi mantra ing saingan lokal Hamilton Wanderers musim iki, Chris Wood narik kawigaten klub ASB Premiership Waikato FC sing entuk gelar 2007. Malah nalika gabung karo klub kasebut, Wood wis dipantau karo sawetara klub kondhang ing Eropa sing njaluk tandha tangane. Sawise muter game 5 karo klub kasebut, Chris Wood entuk snatched dening klub Inggris, West Brom.

Chris Wood Bio – Rise to Fame:

Wood disaranake menyang Akademi West Bromwich Albion dening pelatih Roger Wilkinson, sing nggawe sidhang kanggo dheweke lan dheweke lulus kanthi warna mabur. Nalika ing akademi, Chris Wood nemokake wujud pola gol kanggo tim akademi remaja West Brom, prestasi sing meksa pelatih dheweke nyelehake dheweke ing dhaptar kekarepan tim senior.

Ing April 2009 ciloko kanggo sawetara pemain West Brom ndeleng Wood sing menehi panggilan kejutan menyang tim pertama West Brom. Dheweke metu saka bangku dadi dadi New Zealander sing kaping lima kanggo main ing Liga Premier. Nalika ing Inggris, dheweke ngasor kanthi asor kanthi nglamar, kanthi kuwat nambah musim lan nyerep akeh pelatih saka saben pelatih.

Maju banget kanggo nulis, Wood saiki diakoni dadi striker veteran kanggo bal-balan klub Inggris, amarga wis ndhaptar luwih saka 100 gol ing kabeh klub sing wis dimainake. Striker 6 ft 3 sing dadi wakil kapten Burnley FC nalika nulis saiki lagi seneng kemitraan hebat karo pimpinan spiritual klub kasebut. Ashley Barnes.

Chris Wood Munggah kanggo Fame. Kredit Gambar: PlanetFootball lan DailyStar
Chris Wood Rise to Fame.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

About Kirsty Linnett, Chris Wood’s Lover:

Amarga wis misuwur, mesthine manawa akeh penggemar bal-balan Burnley lan Newzealand kudu mikir babagan sapa sejatine Chris Wood Girlfriend utawa Wife. Sejatine dikandhani! Ora bisa ditolak kasunyatane yen penampilan sing lucu ora bakal nggawe dheweke dadi kekasih kanggo sawetara penggemar wanita.

Nanging, ing njaba Newzealander sing sukses, ana pacar sing glamor ing wong ayu Kirsty Linnett. Gendhakan ayu Chris Wood digambarake ing ngisor iki karo dheweke ing warung ing Alderley Edge, Cheshire. Kaloro kekasih kasebut wiwit tanggal 14 dina Juli 2015.

Ketemu Chris Wood Wife- Kirsty Linnett. Kredit kanggo TheGuardian
Met Chris Wood Wife- Kirsty Linnett.

Apa sampeyan ngerti?… Gendhakan ayu Chris Wood uga dadi juru main bal profesional. Nalika nulis, dheweke main kanggo Liverpool lan Inggris ing tim internasional 23. Ing ngisor iki foto Kirsty Linnett tumindak karo klub Liverpool, nalika njupuk mungsuh.

Kirsty Linnett tumindak ing Liverpool. Kredit kanggo TheGuardian
Kirsty Linnett in action for Liverpool.

Kaloro pacar lan pacar bangga karo karier liyane. Miturut Kirsty ... 'Apik banget kanggo katon maneh nalika kita luwih tuwa lan ujar yen kita kudu urip luwih becik impen,'

Apa Kayane kaloro pasangan, sing wiwit dadi Pemain Bola profesional: Kanggo Linnett lan Wood, "Bal-balan mesthi teka dhisik". Dheweke ngakoni manawa minangka pasangan, dheweke kadang-kadang nemen kinerja saben liyane sawise main. Linnett lan Chris ora tau mbantah babagan remot kontrol amarga bal-balan mesthi siyaga karo televisi ing omah.

Sampeyan isih kaget kanggo sawetara penggemar yen Wood lan Linnett isih durung kawin kaya nalika nulis. Nanging, ngadili kanthi cara loro kasebut seneng karo urip, wis mesthi manawa pahargyan bisa dadi langkah resmi sabanjure.

Chris Wood lan Kirsty Linnett- Saperangan Bola Sepak profesional paling apik ing bal-balan
Chris Wood lan Kirsty Linnett- Sepasang Bal-balan profesional paling apik

Chris Wood Personal Life:

Ngerteni fakta Kayu Pribadi Chris Wood bakal mbantu njupuk gambaran kapribadine sing luwih apik tinimbang pas main.

Sepak bola bal-balan, Wood uga nderek olahraga liyane kayata; balap jaran, serikat rugby, jangkrik, baseball lan Netball. Dheweke seneng melu tenis njupuk lan campuran tikel campuran.

Mangkene sawetara kegiatan Chris Wood ing lapangan. Kredit Gambar: Twitter
Here are some of Chris Wood activities off the pitch.
Saliyane ing urip pribadi Chris Wood, dheweke iku wong sing ora pasrawungan, komunikasi lan mesthi seneng-seneng. Ora ana cenderung kanggo tiba serius, mikir lan ora ngaso amarga pancen akeh perkara.

Chris Wood Family Life:

Chris Wood sing katon dadi salah sawijine kulawarga seneng banget nggawe dalane kulawargane dhewe tumuju kamardikan finansial amarga bal-balan. Saiki, ana sawetara info lengkap babagan anggota kulawarga.

Chris Kayu Ayah: Grant Wood, sing ngerti banget yaiku bapak Chris. Dheweke dihargai amarga nyengkuyung anake lan putrane melu bebarengan ing Onehunga, sing dadi klub pertama. Ora kaya garwane, ana sakedhik media.

Chris Kayu Mum: Julie Wood sing ayu yaiku Ibu Chris. Ora kaya bojone, dheweke durung ngupayakake supaya ora ngindhari media. Ing ngisor iki minangka fotone Julie sing ayu karo putrane Chris nalika dheweke nekani dina ANZAC ing ngendi dheweke ngrayakake simbah Chris.

Ketemu Julie Wood- Ibune Chris Wood. Kredit Gambar: Twitter
Meet Julie Wood- Chris Wood’s Mother.

Sister Kayu Chris: Saiki ayo critakake luwih akeh babagan Chelsey sing mbakyune Chris Wood sing main bal-balan kaya dheweke. Chelsey makili negarane, Selandia Baru ing ngisor 20-an sajrone Piala Dunia Wanita U2008 20 ing Chili. Chelsey uga dadi bagian saka Piala Dunia Wanita U2010 20 ing Jerman. Muter U-20 taun ing taun 2008 kanthi implikasi tegese dheweke luwih tuwa tinimbang kakange.

Apa sampeyan ngerti?… Chelsey nalika umur 4 wiwit main bal-balan karo seduluré. Iki minangka wektu loro durung wiwit main ing akademi. Saka umur 4 nganti 12, Chris Wood main ing tim sing padha karo adhine sing ayu sing digambar ing ngisor iki.

Chris Wood Sister karo sadulure. Kredit kanggo Twitter
Chris Wood Sister with her brother.

Eyang Eyang Chris Kayu: Antarane simbah, Chris Wood luwih cedhak karo salah sawijining mbah putri sing ora telat nanging ora lali. Ing ngisor iki foto Granddad sing disenengi banget. Elingi: Eyang Kayu minangka prajurit pensiunan sadurunge dheweke tilar donya.

Ketemu Eyang kakung Wood sing dadi Ex-militèr sadurunge dheweke tilar donya. Kredit menyang Twitter
Meet Wood’s Granddad who was an Ex-military man before he passed on.

Chris Wood Lifestyle:

"Wis kualitas duwe kewan galak iki !! Mobil impen, seneng!Yaiku tembung Chris Wood nalika dheweke ngrayakake mobil, lagu sing menehi wawasan sing luwih apik babagan gaya urip. 

Kayane Gaya Urip Kayu Chris. Kredit kanggo Twitter.
What Chris Wood Lifestyle looks like.

Kanggo Kayu, dkalebu ing antarane kepraktisan ing lapangan lan kesenengan ing jurang dudu pilihan sing angel. Dheweke seneng nggunakake dhuwit bal-balan kanggo samubarang sing disenengi.

Chris Wood Untold Facts:

Apa sampeyan ngerti?… Chris Wood minangka salah sawijining jeneng sing paling dihormati Bal-balan ing New Zealand prihatin. Maju banget supaya diajeni dadi anggota dewan Persatuan Bola Sepak Profesional New Zealand.

Aktivis Kanggo Bal-balan Wanita: Apa maneh sing sampeyan ngarepake. Adhine lan garwane Chris Wood dadi pemain bal profesional. Pengorbanan sing ditindakake adhine lan perjuangan sing ditepungi pacare Linnett nggawe Wood dadi penasehat ukum kanggo kahanan sing luwih apik ing game wanita. "Dudu urusan pacar sing main bal-balan utawa adhine sing main bal-balan, yaiku nggawe sing bener. " Chris Wood sapisan marang Guardian.

Mriksa: Thanks kanggo maca Crita Kanak-kanak Chris Wood kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar