Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambahake Fakta Biografi Untold

0
106
Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambahake Fakta Biografi Untold. Kredit menyang CambridgeFootball lan PremierLeague
Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambahake Fakta Biografi Untold. Kredit menyang CambridgeFootball lan Liga Premier

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Woody". Kisah Kanak-kanak Chris Wood Kita Lan Fakta Biografi Untold Biaya nggawa sampeyan babagan lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Gesang lan Munggah Chris Wood
Gesang lan Munggah Chris Wood. Gambar Credits: DailyMail, FootballTop lan Waca rangkeng-

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan lan latar kulawarga, pendhidhikan lan karir, awal karir, dalan menyang crita fame, mundhak crita, hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga lan gaya urip dll.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka striker sing nyenengake kanthi mripat kanggo entuk gol. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Chris Wood sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku Christopher Grant Wood. Chris Wood lair ing dina 7 tanggal Desember 1991 marang ibune Julie Wood lan bapakne, Grant Wood ing Auckland, sawijining kutha ing Pulo Lor New Zealand. Dheweke lair minangka anak nomer loro lan nomer siji marang ibune sing digambar ing ngisor iki.

Chris Kayu lan Ibu
Chris Kayu lan Ibu

Chris Wood lair ing omah Kristen kanthi akar militer lan status kulawarga kelas menengah. Mbah puteri sing digambar ing ndhuwur minangka petugas militer pensiun sadurunge seda. Dhèwèké tuwuh bareng karo kakange sing jenengé Chelsey Wood sing padha karo dheweke uga dadi pemain bal-balan sing wis sukses.

Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Loro lan sadulur wadon nalika ing omah mesthi dolanan. Chris diwanti-wanti wong tuwane melu ing adhine ing Olahraga Onehunga, ing kana dheweke sinau seneng olahraga tim.

Kayane kepengin sinau luwih akeh, Chris lan adhine terus maju menyang pendidikan bal-balan ing Wynrs, akademi basis Auckland sing diadegake dening mantan All White Wynton Rufer. Saiki ana ing Wyners Chris Wood ngembangake teknik lan siap kanggo nyoba uji coba bal-balan.

Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Nalika umur 11, kulawarga Wood ninggalake kutha Newzealand ing Auckland lan pindhah menyang Cambridge desa Waikato, sing ana 24 kilometer tenggara Hamilton. Kutha kulawargane pindhah menyang "Cambridge"Dikenal minangka"Kutha Pohon & Juara". Nalika ana ing kana, Chris lan adhine sekolah ing St Collegiate St Paul.

Chris dadi antusias banget kanggo nglairake karier saka pundi kasebut. Kepinginan kanggo bal-balan ndeleng dheweke nembe nyoba lan ndhaptar kanggo main bal-balan ing klub lokal - Cambridge FC. Ing ngisor iki foto saka Chris sing cilik lan kanca-kancane.

Taun Awal Chris Wood karo Bal-balan Cambridge
Chris Wood (gambar ing sisih kiwa ndhuwur tengah) - Taun Awal karo Akademi Cambridge FC.

Miturut Situs web Cambridge FC, Nalika Chris Wood minangka 14, dheweke wis dadi unit gedhe- tegese dheweke kuwat lan kuwat. Ing umur iku, nom-noman wis siap muter bal-balan senior.

Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Nalika semono, anggota Kenridge Hobern, Cambridge FC seneng ngerti para pemuda kasebut bakal duwe penampilan tim senior sing sepisanan. Ngerti pora?… Ken janji karo Chris Wood $ 100 yen dheweke bisa nyetak gol ora ngerti tujuane mung sawetara menit saka janji kasebut.

Chris mlebu ing game kasebut minangka pengganti lan prayaan tujuane sawise nggawe keputusan ing debut kalebu ing driji sikil sing digegirisi. Prestasi iki nyenengake para penggemar lan kabeh anggota kulawarga.

Sawise dadi mantra ing saingan lokal Hamilton Wanderers musim iki, Chris Wood narik kawigaten klub ASB Premiership Waikato FC sing entuk gelar 2007. Malah nalika gabung karo klub kasebut, Wood wis dipantau karo sawetara klub kondhang ing Eropa sing njaluk tandha tangane. Sawise muter game 5 karo klub kasebut, Chris Wood entuk snatched dening klub Inggris, West Brom.

Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambah Fakta Biografi Untold - Rise Fame

Kayu disaranake ing Akademi West Bromwich Albion dening pelatih Roger Wilkinson, sing ngatur uji coba kanggo dheweke sing ngliwati warna terbang. Nalika ing akademi, Chris Wood nemokake vena bentuk gol gol sing apik kanggo partai akademi pemuda West Brom, feat sing meksa pelatih nempelake dheweke ing dhaptar pesenan tim senior.

Ing April 2009 ciloko kanggo sawetara pemain West Brom ndeleng Wood sing menehi panggilan kejutan menyang tim pertama West Brom. Dheweke metu saka bangku dadi dadi New Zealander sing kaping lima kanggo main ing Liga Premier. Nalika ing Inggris, dheweke ngasor kanthi asor kanthi nglamar, kanthi kuwat nambah musim lan nyerep akeh pelatih saka saben pelatih.

Maju kanggo wektu nulis, Wood saiki dikenali minangka penyerang veteran kanggo bal-balan klub Inggris, kanthi ndaftar luwih saka tujuan 100 ing kabeh klub sing wis dimainake. Penyerang 6 ft 3 sing dadi wakil kapten Burnley FC nalika nulis saiki seneng dadi kemitraan sing kuat karo pimpinan spiritual klub. Ashley Barnes.

Chris Wood Munggah kanggo Fame
Chris Wood Munggah kanggo Fame. Kredit Gambar: PlanetFootball lan DailyStar

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi kondhang, mula umume para peminat bal-balan Burnley lan Newzealand mesthi mikir babagan sapa Chris Wood Girlfriend utawa Wife. Bebener dikandhani! Ora ana sing nolak kasunyatan manawa katon cute dheweke ora bakal nggawe dheweke seneng banget karo sawetara penggemar wanita.

Nanging, ing njaba Newzealander sing sukses, ana pacar sing glamor ing wong ayu Kirsty Linnett. Gendhakan ayu Chris Wood digambarake ing ngisor iki karo dheweke ing warung ing Alderley Edge, Cheshire. Kaloro kekasih kasebut wiwit tanggal 14 dina Juli 2015.

Ketemu Chris Wood Wife- Kirsty Linnett
Ketemu Chris Wood Wife- Kirsty Linnett. Kredit menyang TheGuardian

Ngerti pora?… Gendhakan ayu Chris Wood uga dadi juru main bal profesional. Nalika nulis, dheweke main kanggo Liverpool lan Inggris ing tim internasional 23. Ing ngisor iki foto Kirsty Linnett tumindak karo klub Liverpool, nalika njupuk mungsuh.

Kirsty Linnett tumindak ing Liverpool
Kirsty Linnett tumindak ing Liverpool. Kredit menyang TheGuardian

Kekarone pacar lan pacar bangga karo saben wong liya yaiku karir. Miturut Kirsty ... 'Apik banget kanggo katon maneh nalika kita luwih tuwa lan ujar yen kita kudu urip luwih becik impen,'

Apa Kayane kaloro pasangan, sing wiwit dadi Pemain Bola profesional: Kanggo Linnett lan Kayu,Bal-balan mesthi teka dhisik". Dheweke ngakoni yen minangka pasangan, kadang-kadang angel banget marang kinerja saben liyane sawise dolanan. Loro Linnett lan Chris ora tau mbantah babagan remot remot amarga bal-balan mesthi siyaga karo tivi ing omah.

Sampeyan isih kaget kanggo sawetara penggemar yen Wood lan Linnett isih durung kawin kaya nalika nulis. Nanging, ngadili kanthi cara loro kasebut seneng karo urip, wis mesthi manawa pahargyan bisa dadi langkah resmi sabanjure.

Chris Wood lan Kirsty Linnett- Saperangan Bola Sepak profesional paling apik ing bal-balan
Chris Wood lan Kirsty Linnett- Saperangan Bola Sepak profesional paling apik ing bal-balan
Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni fakta Kayu Pribadi Chris Wood bakal mbantu njupuk gambaran kapribadine sing luwih apik tinimbang pas main.

Sepak bola bal-balan, Wood uga nderek olahraga liyane kayata; balap jaran, serikat rugby, jangkrik, baseball lan Netball. Dheweke seneng melu tenis njupuk lan campuran tikel campuran.

Mangkene sawetara kegiatan Chris Wood ing lapangan
Mangkene sawetara kegiatan Chris Wood ing lapangan. Kredit Gambar: Twitter
Saliyane ing urip pribadi Chris Wood, dheweke iku wong sing ora pasrawungan, komunikasi lan mesthi seneng-seneng. Ora ana cenderung kanggo tiba serius, mikir lan ora ngaso amarga pancen akeh perkara.
Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Chris Wood sing katon dadi salah sawijine kulawarga seneng banget mekso path kulawarga kanggo kamardikan finansial berkat bal-balan. Saiki, kene duwe info tambahan babagan anggota keluargane.

Chris Kayu Ayah: Grant Wood, sing ngerti banget yaiku bapak Chris. Dheweke dihargai amarga nyengkuyung anake lan putrane melu bebarengan ing Onehunga, sing dadi klub pertama. Ora kaya garwane, ana sakedhik media.

Chris Kayu Mum: Cah ayu Julie Wood yaiku Chris 'Ibu. Ora kaya bojone, dheweke durung nggawe usaha sadar supaya media. Ing ngisor iki foto ayu Julie karo putrane Chris nalika loro-lorone melu ANZAC ing dina dheweke ngrayakake mbah Chris.

Ketemu Julie Wood- Ibune Chris Wood
Ketemu Julie Wood- Ibune Chris Wood. Kredit Gambar: Twitter

Sister Kayu Chris: Saiki ayo crita babagan Chelsey sing adhine Chris Wood sing main bal-balan kaya dheweke. Chelsey nggantosi negarane, Selandia Baru minangka 20 nalika Piala Dunia Wanita 2008 U20 ing Chili. Chelsey uga dadi bagéan saka Piala Dunia 2010 U20 ing Jerman. Main Bawah-20 ing taun 2008 kanthi implikasi tegese luwih tuwa tinimbang sadulure.

Ngerti pora?… Chelsey nalika umur 4 wiwit main bal-balan karo seduluré. Iki minangka wektu loro durung wiwit main ing akademi. Saka umur 4 nganti 12, Chris Wood main ing tim sing padha karo adhine sing ayu sing digambar ing ngisor iki.

Chris Wood Sister karo bojone
Chris Wood Sister karo sadulure. Kredit kanggo Twitter

Eyang Eyang Chris Kayu: Antarane simbah, Chris Wood luwih cedhak karo salah sawijining mbah putri sing ora telat nanging ora lali. Ing ngisor iki foto Granddad sing disenengi banget. Elingi: Eyang kakung minangka prajurit pensiun sadurunge dheweke ngliwati.

Ketemu Granddad Chris Wood sing dadi pra-militèr sadurunge dheweke ngliwati
Ketemu Granddad Kayu sing dadi pra militer sadurunge dheweke ngliwati. Kredit kanggo Twitter
Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

"Wis kualitas nduwe kewan iki !! Mobil ngimpi, tresna!" Yaiku tembung Chris Wood nalika dheweke ngrayakake mobil, lagu sing menehi wawasan sing luwih apik babagan gaya urip.

Kayane Gaya Urip Kayu Chris
Kayane Gaya Urip Kayu Chris. Kredit kanggo Twitter.

Kanggo Kayu, duripe antara kepraktisan ing lapangan lan nyenengake kesenengane ora dadi pilihan sing angel. Dheweke seneng mbuwang dhuwit bal-balan babagan perkara sing dihargai.

Crita Kanak-kanak Chris Wood Ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Ngerti pora?… Chris Wood minangka salah sawijining jeneng sing paling dihormati Bal-balan ing New Zealand prihatin. Maju banget supaya diajeni dadi anggota dewan Persatuan Bola Sepak Profesional New Zealand.

Aktivis Kanggo Bal-balan Wanita: Apa maneh sing diarepake Adhine lan kakang Chris Wood dadi kabeh pemain bal profesional. Pangorbanan sing adhine lan adhine sing ditindakake dening pacare Linnett wis nggawe Wood dadi pendukung kahanan sing luwih apik ing game wanita. "Iku ora duwe pacar sing main bal-balan utawa mbakyune sing main bal-balan, mula tumindak apa sing bener. " Chris Wood sapisan marang Guardian.

Mriksa: Thanks kanggo maca Crita Kanak-kanak Chris Wood kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene