Kisah Kanak-kanak Ansu Fati ditambah Fakta Biografi Untold

0
728
Kisah Kanak-kanak Ansu Fati ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo AS lan Bleacher-Report
Kisah Kanak-kanak Ansu Fati ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo AS lan Bleacher-Report

LB nampilake Kisah Penuh Sepak Bola Genius sing paling dikenal kanthi jeneng "Fati". Kisah Kanak-kanak Ansu Fati Kita ditambah Fakta Biografi Untold Bukak nggawa sampeyan babagan lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Crita Anak Ansu Fati- Analisis kanggo Tanggal
Crita Anak Ansu Fati- Analisis kanggo Tanggal. Kredit menyang AS lan UEFA.

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan menyang crita kemasyhuran, mundhak crita fame, hubungan, urip pribadi, gaya urip, urip kulawarga lan sapiturute.

Ya, kabeh wong ndeleng Fati minangka perkara sabanjure ing bal-balan donya. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Ansu Fati sing cukup menarik. Saiki tanpa ado maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Ansu Fati, Fakta Biografi Untold Biografi Awal urip lan latar kulawarga

Anssumane Ansu Fati lair nalika dina 31 tanggal 2002 ing Oktober 5 marang bapakne, Boji Fati (mantan pembalap) lan ibune, Lurdes Fati (sing duwe rumah tangga) ing Bissau, Ibukutha Guinea-Bissau, Afrika Kulon. Ansu teka ing jagad minangka putra kaloro lan anak nomer loro saka bocah XNUMX sing lair menyang wong tuwa sing apik nggambar ing ngisor iki.

Ibu-ibu Ansu Fati-Bapake- Boji Fati lan Ibu- Lurdes Fati.
Ibu-ibu Ansu Fati-Bapake- Boji Fati lan Ibu- Lurdes Fati. Kredit menyang SelebritiBuzz

Sekawan taun sadurunge lair, Ansu Fati, ana perang sipil ing negarane. Iki diikuti karo kudeta militer ing 2003, setaun sawise dheweke lair. Ruang rampokan kasebut ngilangake negarane dadi saya rusak lan uga tambah akeh kemiskinan. Wong tuwane Ansu Fati wedi banget kanggo masa depan anak-anake lan iki nyebabake Bori bapake ninggalake Guinea-Bissau kanggo nggoleki lapangan sing luwih subur ing luar negeri.

Bori pisanan pindhah menyang Portugal ing ngendi dheweke gagal nyoba miwiti karir bal-balan ing liga ngisor. Nalika ing Portugal, Bori krungu kabar manawa Marinaleda, sawijining kotamadya ing Spanyol sing nawakake pakaryan kanggo pengungsi. Bapak Ansu cepet-cepet lunga menyang Portugal menyang Spanyol kanggo njaluk tugas kasebut.

Kuciwane, luck ora bisa metu ing Spanyol nalika Bori wiwit njaluk panganan ing dalan-dalan ing Marinaleda. Suwene sawetara wulan sadurunge ana kesempatan nalika Bori Fati kepethuk karo walikota Marinaleda ing Seville sing menehi tugas dadi sopir.

Ansu Fati biyen dadi driver kanggo Walikota Marinaleda
Ansu Fati biyen dadi driver kanggo Walikota Marinaleda. Kredit menyang FB

Sawise nggumunake pimpinan karo andhap asor lan sregep, The Major of Marinaleda mutusake supaya Bori nggawa garwane lan anak-anake (kalebu Ansu) saka Guinea-Bissau menyang Spanyol. Ansu Fati, ibune, sedulur (Braima lan Miguel) lan adhine (Fati Djucu) pindhah menyang Spanyol nalika umur 6 taun.

Kisah Kanak-kanak Ansu Fati, Fakta Biografi Untold Biografi Education and Career Buildup

Ngerti pora?… Bapak Ansu Fati yaiku mantan pemain bal-balan nalika jamane ing Guinea Bissau. Sampeyan kudu pensiun luwih saka karier sing murah supaya golek kesempatan sing luwih apik ing Portugal ing ngendi dheweke uga gagal, amarga meksa pensiun. Pancen Bori ngatasi masalah pensiun nalika netep ing Spanyol. Dheweke mutusake kanggo menehi saran putra-putrane kalebu Ansu supaya dadi bal-balan.

Taun 2009 minangka taun sing apik kanggo bal-balan Spanyol amarga Real Madrid entuk C Ronaldo. Ansu Fati sing nggambarake ing ngisor iki nalika ana penggemar Real Madrid sing ngetutake saben bagean saka kagiyatan klub kalebu nyembah superstar.

Ansu Fati- Pendhidhikan lan Pambangunan Karir.

Nalika dheweke isih sinau dolanan, kakunge Braima adoh banget. Sukses olahraga kulawarga dheweke pisanan teka saka kakange Ansu yaiku Braima Fati sing nyoba uwal saka pacelathon lan ditandatangani dening Sevilla FC. Contone, hasrat Ansu ing game kasebut weruh dheweke nemoni uji coba karo Sevilla lan klub liyane. Nalika Sevilla FC kasil mandheg, dheweke ditampa dening klub lokal sing jenenge Herrera.

Kisah Kanak-kanak Ansu Fati, Fakta Biografi Untold Biografi Urip Karir Awal

Ansu Fati njupuk musim karo Herrera sadurunge akhire ditampa dening Sevilla FC. Amarga dhèwèké apik, loro pemaju akademi Real Madrid lan FC Barcelona uga ngoyak tandhingane. Ing tembunge;

"Aku ing Sevilla nalika Real Madrid teka, nyedhiyakake kahanan sing luwih apik tinimbang ing Barcelona. Kalorone klub teka ing omahe keluargaku supaya bisa ngyakinake wong tuwaku. Perkembangan iki ndadekake Sevilla mad amarga dheweke pengin aku tetep, sawise mbantu sedulurku "

Amarga pindhah komplikasi ilang bocah bintang kasebut, Sevilla ninggal Ansu tanpa muter bal-balan suwene setaun. Iki ora nggawe wektu tundha kanggo ngrusak impen dheweke dadi pro. Minangka reaksi, akademi FC Barca- Le Masia kudu tumindak njupuk bocah clubless. Dheweke njupuk umur sanga taun, Ansu Fati lan maringi dhasar sing dibutuhake kanggo miwiti karir.

Awal Kehidupan Ansu Fati karo Akademi Bal-balan Lemasia
Awal Life Awal Fatimah karo Lemasia. Kredit menyang SelebritiBuzz
Ansu Fati cepet nggawe kesan karo akademi famili terkenal Barcelona, ​​La Masia. Ngerti pora?… Dheweke biyen dadi kanca bolo Takefusa Kobo AKA The Messi Jepang sadurunge urip dipisahake nalika Kobo gabung karo Real Madrid. Loro bocah (gambar ing ngisor iki) sing dadi kanca sing paling apik uga dadi scorer paling ndhuwur ing akademi ing pirang-pirang kesempatan. Ora ngerti dheweke bakal dadi saingan sadurunge ulang taun 20.
Ansu Fati lan Takefusa Kubo nggawe judhule nalika ana ing La Masia
Ansu Fati lan Takefusa Kubo nggawe judhule nalika ana ing La Masia. Kredit menyang Trombone
Kisah Kanak-kanak Ansu Fati, Fakta Biografi Untold Biografi Dalan kanggo Fame Story

Ansu Fati wiwit nggawe kesan karo La Masia sadurunge isih remaja. Ngerti pora?... Dheweke cepet munggah rangking kanthi cepet dadi kapten ing proses kasebut.

Bukti yen Ansu Fati biyen dadi Kapten La Masia
Bukti yen Ansu Fati biyen dadi Kapten La Masia. Kredit kanggo IG

Ing nalika Ansu arep mbuktekake regane minangka kapten, wayahe paling murah ing karir nonoman kedadeyan. Dheweke duwe istirahat kaping pindho sing medeni banget. Acara malang iki kedadeyan ing Desember 2015 nalika tegelan angel saka pemain pertahanan Espanyol kiwa Ansu Fati kanthi loro tibia lan fibula ing sikil tengen. Iki meksa dheweke dadi wektu sepuluh wulan ing papan sing santai lan akeh wektu ing rumah sakit. Ing ngisor iki yaiku Braima sing main peran kakak gedhe nalika tetep ana ing sisih sedulure nalika isih pulih.

Ansu Fati ing amben rumah sakit amarga sikil rusak
Ansu Fati sing diopeni dening sedulure nalika pulih. Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Ansu Fati, Fakta Biografi Untold Biografi Rise to Fame Story

Umume para penggemar sing ngerti Ansu Fati bakal setuju yen cedhake sikil bisa uga dadi titik balik ing karir. Nalika isih ana ing amben pemulihan, tekad Ansu Fati mung tuwuh lan dheweke entuk titik kanggo mbuktekake rather tinimbang krumbul. Dheweke tahan kenaikan meteorit ing wulan-wulan kepungkur dadi salah sawijining properti paling gedhe ing akademi FC Barcelona.

Météo Ansu Fati mundhak misuwur amarga pulih saka cedera
Météo Ansu Fati mundhak misuwur amarga pulih saka cedera. Kredit kanggo IG.

Ansu Fati nguasai bal-balan muda lan terus nglakoni sawise pulih. Ing 24 Juli 2019, dheweke mlebu kontrak profesional pertama karo tim senior FC Barcelona, ​​setuju karo kesepakatan nganti 2022. Ing wektu iki, sawise kontak anyar, saben anggota rumah tangga dadi prihatin kanggo debut.

KANGGO: Nalika ngenteni isih ana, Ansu Fati sing lagi umur 16 ing wektu kasebut duwe larangan ing aturan Spanyol supaya ora main bal-balan nalika jam 9 sore. Peraturan ing Spanyol nuntut manawa klub ora bisa main pemain umur sajrone wengi, kajaba nampa idin sadurunge wong tuwa.

kanthi Ousmane Dembele lan Luis Suarez metu tatu, manajer Barca Ernesto Valverde mutusake kanggo menehi tangkapan Ansu Fati. Untunge bocah lanang saka Guinea Bissau, wong tuwané setuju supaya dheweke lunga saka omah supaya dadi risiko ing wayah wengi lan ngrampungake impen.

Ansu Fati nembe umur 16 lan dina-dina 298 nalika umur sepuluh menit ana ing sabuke. Debut iki entuk penghargaan dadi pemain paling enom kanggo makili klub wiwit 1941 sawise Vicenc Martinez (16 taun lan 280 dina). Ansu sing digambar ing ngisor iki uga menang rekaman dadi pemain utama LaLiga FC paling enom.

Ansu Fati menang rekor dadi pemain gol LaLiga paling enom ing Barcelona.
Ansu Fati menang rekor dadi pemain gol LaLiga paling enom Barca. Kredit menyang SL

Ngerti pora?… Penampilan lan tujuan Ansu nampa semangat gedhe saka wong akeh, kalebu Thiago, putrane Lionel Messi sing nonton dheweke saka banter. Tanpa mangu, Ansu wis mbuktekake marang jagad iki minangka janji sabanjure sing indah saka afiliasi Afrika karo pasukan striking klub sawise Samuel Etoo. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kisah Kanak-kanak Ansu Fati, Fakta Biografi Untold Biografi Urip Hubungan

Kanthi kondhang, mula umume para penggemar bakal takon babagan sapa pacare Ansu Fati. Ora ana sing nolak kasunyatane wajah bayi, tampan sing apik banget karo gaya dolanan dheweke ora bakal nggawe dheweke dadi anggur sing apik kanggo wanita.

Sapa pacar Ansu Fati
Sapa pacar Ansu Fati? Kredit kanggo IG

Kaya nalika wektu nulis, adhedhasar informasi babagan gagang media sosial, katon Ansu Fati luwih milih fokus ing karir. Ora ana informasi sing nyritakake babagan sorotan babagan urip pribadi. Kasunyatan iki nggawe angel kanggo media kanggo ngumpulake info apa wae babagan riwayat katresnan lan sejarah pacaran.

Nanging, amarga umure enom lan kasunyatan manawa Barcelona Barcelona bisa ngapura babagan bocah enom sing ora bisa ngematake, bisa uga Ansu Fati ora bakal dadi pacar karo wong liya, nanging fokus kanggo nggayuh raksasa Spanyol. Nanging sapa ngerti? !!… Akeh wong nom-noman umure sing isih duwe pacar. Dadi, kita isih bisa ngira manawa dheweke bisa duwe pacar nanging luwih milih ora umum.

Kisah Kanak-kanak Ansu Fati, Fakta Biografi Untold Biografi Urip Pribadi

Ngerteni babagan urip pribadi Ansu Fati bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke.

Miwiti, dheweke cepet wikat lan cerdas, wong sing bakal riset nganti ngerti babagan cara sing unik kanggo ngluwihi pangarepan. Kajaba iku, Ansu Fati yaiku wong sing gampang ngganti energi (loro positif lan negatif) sing ngubengi dheweke. Pungkasan, dheweke uga dadi pemikir sing jero sing kadang luwih seneng sepi lan adoh saka kabeh supaya bisa mulihake kekuwatane.

Fakta Urip Pribadi Ansu Fati- Ngerteni kepribadiane. Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Ansu Fati, Fakta Biografi Untold Biografi Urip Keluarga

Sampeyan ora kudu dilahirake kanthi sendok pérak ing cangkem sampeyan kanggo nggayuh prekara sing apik ing urip. Tembung-tembung kasebut nduweni bobot gedhe kanggo Ansu Fati lan saben anggota keluargane ing ngisor iki.

Anggota Kulawarga Ansu Fati
Anggota Kulawarga Ansu Fati. Kredit kanggo IG

Baput Ansu Fati, Bori tau emosi nalika ngomong babagan pertandingan kompetitif putrane putrane kanggo Barcelona. Ing tembunge:Saiki aku bisa mati dina iki! Uripku wis kliwat saiki sanajan pati bakal teka. "Bori ujar menyang radio lokal sawise ndeleng putrane wis debut. Dheweke akeh ngubengi media kasebut ora kaya garwane (ibu Ansu Fati) sing njaga profil rendah.

Babagan Saudara Ansu Fati: Kabeh kekarepane Ansu Fati sedulur yaiku; Braima (sepuh) lan Miguel (luwih enom) lan Miguel (sing paling enom) uga dadi pemain bal-balan, sampeyan ora sukses kaya Ansu.

Ngerti pora?… Bocah enom saka Ansu Fati (Miguel) iku kanca raket lan kancane Thiago Messi (Putrane Lionel Messi). Loro kaya nalika nulis nulis ing akademi FC Barca- La Masia. Nalika menehi kritik miturut umur lan wektu kulawarga Fati pindhah menyang Spanyol, mesthine manawa ganteng Miguel (gambar ing ngisor iki) lair ing Spanyol.

Ketemu Miguel Fati - Sadulur Ansu
Ketemu Miguel Fati - Sadulur Ansu

Asides Braima (sedulur tuwa Ansu), sedulur-sedulur liyane muter kanggo akademi famili akademi FC Barcelona, ​​La Masia. Sadulur Braima sing gedhe-gedhe peduli saiki utangan kanggo Calahora kaya nalika nulis.

Ansu Fati sadulur- Miguel Fati
Ansu Fati sadulur- Miguel Fati. Kredit kanggo IG

Babagan Susu Ansu Fati: Djucu yaiku mbakyune ayu Ansu Fati. Dheweke bisa dadi rong taun luwih enom tinimbang seduluré Ansu. Miturut akun Instagram dheweke, Djucu mengeti ulang taun saben Januari 20th.

Ketemu Sister Ansu Fatis- Djucu Fati
Ketemu Sister Ansu Fatis- Djucu Fati. Kredit kanggo Akun IG dheweke
Kisah Kanak-kanak Ansu Fati, Fakta Biografi Untold Biografi Lifestyle

Kanggo Fati, ana bedane sing jelas antara main bal-balan lan seneng-seneng. Nalika musim bal-balan wis rampung, Ansu Fati seneng seneng ing Ibiza lan papan-papan apik liyane ing Spanyol. Dheweke asring katon duwe kulo solo ing kapal layar lan kanu.

Ansu Fati- Penyayang Laut Segara lan Negoro. Kredit kanggo IG

Ansu cukup dhisiplin supaya tundhuk anggaran. Kayata, dheweke nempel rata-rata mobil lan sepeda non-tenaga. Dheweke uga ora wedi karo kerja keras nggawa awake dhewe lan kulawargane ing posisi finansial luwih apik.

Ansu Fati Mobil lan Ride- Facts LifeStyle. Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Ansu Fati, Fakta Biografi Untold Biografi Faktor Untold

Kanca sing Keren karo Lionel Messi: Wengi ajaib Ansu Fati nalika dheweke entuk gol La Liga sing pertama dadi luwih apik sawise wisel final. Apa sampeyan ngerti? ... Sawise dolanan, chap sing begja nampa ngrangkul mesem ing trowongan kanthi bungah Lionel Messi. Pamuter paling kaping pirang-pirang pemain ing donya nuduhake foto (ing ngisor) ing akun Instagram sing entuk luwih saka 6.3 yuta seneng nalika nulis.

Ansu Fati lan Lionel Messi dadi kanca apik
Ansu Fati lan Lionel Messi dadi kanca apik

Ngerti pora?… Kedokteran Ansu Fati karo Messi uga minangka akibat saka hubungan sing dikepengini karo adhine lan putrane superstar Thiago Messi.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Ansu Fati kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene