Kisah Kanak-kanak Angel Correa ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Angel Correa ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Skysports lan PassionFutbol
Kisah Kanak-kanak Angel Correa ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Skysports lan PassionFutbol

Paling Keri Dianyari

Miwiti, dheweke dijuluki "Angel sethitik". Artikel kita menehi jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah Bayi, Biografi, Fakta Kulawarga, Tiyang sepuh, Urip Awal lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit dheweke isih diwasa.

Gesang lan munggah saka Angel Correa
Gesang lan munggah saka Angel Correa. Kredit Gambar: Pasionfutbol lan Gol.

Ya, kabeh wong ngerti babagan peran posisional - sing ketrampilan, jangkah lan pusat gravitasi sing apik. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Angel Correa sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Angel Correa- Wiwitane lan Latar Kulawarga

Miwiti, Martngel Martín Correa Martínez lair ing dina kaping 9 Maret 1995 ing kutha Rosario ing Argentina sing kaya lintang-lintang Lionel Messi, Mauro Icardi lan Angel Di Maria uga udan saka. Correa minangka salah sawijining bocah sing lair saka ibune sing wis dikenal lan bapakne sing ora ngerti. Ing ngisor iki foto langka saka salah sawijining wong tuwa Angel Correa- kang ibu.

Ketemu salah sawijining wong tuwa Angel Correa
Ketemu salah sawijining wong tuwa Angel Correa. Kredit Gambar: Instagram.

Ewasemono, ana bukti yen dheweke minangka warga negara campuran Argentina karo etnis kulawarga sing misuwur. Apa sampeyan ngerti yen Correa enom dibesarkan ing lingkungan Las Flores ing Rosario ing ngendi dheweke tansaya bebarengan karo sadulur-sadulur sing ora akeh dikenal?

Dheweke digedhekake ing wilayah Las Flores ing Rosario
Dheweke digedhekake ing wilayah Las Flores ing Rosario. Kredit Gambar: WordAtlas lan PassionFutbol.

Akeh ing latar mburi kulawarga kelas ngisor ing tetanggan Los Flores, Correa urip awal kemiskinan napsu ing lingkungane, yen ana kemungkinan dhuwur, bisa uga dadi adiktif utawa penukum.

Kisah Kanak-kanak Angel Correa- Pendhidhikan lan Pambangun Karir

Nanging, Correa bisa golek uwal saka kasunyatan sing angel diubengi kanthi nyemplungake bal-balan ing dalan lan nggarap pertandhingan karir karo klub pemuda lokal - Alianza olahraga lan Tiro.

Tiro minangka salah sawijining klub lokal sing dilatih dheweke lan isih main dadi bocah lanang.
Tiro minangka salah sawijining klub lokal sing dilatih dheweke lan isih main dadi bocah lanang. Kredit Gambar: PassionFutbol lan Twitter.

Wektu Correa umur 12 taun, dheweke ngalami kasunyatan sing luwih angel nalika ilang bapake sing nyengkuyung lan diikuti karo loro sedulur. Sanajan lara nglarani Correa, nanging dheweke ngerti apa sing paling apik; nemokake soles kanthi cara bal-balan.

"Kapan aku mundhak main ing lapangan dolanan, aku lali kabeh kasunyatan sing wis dakcritakake lan aku seneng dolanan,"

Dungkapake Correa.

Kisah Kanak-kanak Angel Correa- Urip Awal Karir

Untunge, Correa ora mung bisa golek uwal karo bal-balan, nanging nduweni katrampilan sing paling apik ing bal, sawijining pembangunan sing bisa mlebu ing sistem pemuda San Lorenzo ing taun 2007 sawise dheweke ditemokake dening salah sawijining pramuka klub.

Dheweke digawa menyang San Lorenzo sawise salah sawijining pramuka klub dipotong.
Dheweke digawa menyang San Lorenzo sawise salah sawijining pramuka klub nemokake dheweke. Kredit Gambar: PassionFutbol.

Ing sisih Argentina bakal Correa ngentekake 4 taun kanggo menehi kapinteran lan pelatihan kanggo karir sing bakal ngangkut dheweke ngluwihi bawana Amerika Selatan. Mundhak liwat rangking klub yaiku puncak meteor ing 2013 nalika dheweke nggawe debut profesional kanggo klub sing dijuluki Ciclón.

Biografi Angel Correa- Dalan kanggo Fame Crita

Setaun sabanjure, Correa sarujuk karo transaksi transfer bareng karo sing duwe La Liga Atlético Madrid. Sedhih, ditemokake yen dheweke ngalami tumor jantung nalika nindakake medis kanggo ngrampungake pamindhahan menyang sisih Spanyol.

Operasi jantunge ngalangi dheweke saka acara sing dawa dheweke nunggu melu.
Operasi jantunge ngalangi dheweke saka acara sing dawa dheweke nunggu partisipasi. Credits Gambar: Twitter lan PassionFutbol.

Ya, tumor kasebut bisa diilangi liwat operasi, kanthi biaya weruh Correa luput ing semi-final lan akhir Copa Libertadores karo San Lorenzo. Iku cocog yen dheweke ngarep-arep main amarga dheweke mbiyantu timnya menyang peringkat akhir.

Biografi Angel Correa- Rising Kuwasa Fame dheweke

Nalika Correa akhire pulih kanthi lengkap, dheweke melu Atlético Madrid tanggal 13 Desember 2014 lan makarya dadi salah sawijining pemaju paling dipercaya ing klub mung sawetara taun.

Delengen sapa sing wis kerja nganti dadi kunci utama ing Atlético Madrid
Delengen sapa sing wis kerja nganti dadi kunci utama ing Atlético Madrid. Kredit Gambar: Marca.

Dheweke uga ora ditemokake kekurangan karir ing tim internasional karo tim nasional Argentina ing ngendi dheweke asring dibandhingake karo kanca seniman Sergio Agüero sanajan gaya mainane luwih padha Carlos Tevez. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Biografi Angel Correa- Gendakan, Bojo, lan Bocah

Nganggo urip katresnan Correa, ora ana sing ngerti babagan sejarah pacaran maju amarga dheweke durung ngandhani babagan kedadeyan ing departemen kasebut. Kaya ngono, ora bisa diarani mratelakake manawa dheweke duwe pacar ing jaman biyen utawa ora duwe garwa nalika nulis. Nanging, miturut WTFoot, ana mitra misteri sing jenenge Sabrina Di Marzo sing nyritakake dadi pacar Angel Correa lan ibune putrine.

Ketemu pacar Angel Correa
Ketemu wong wadon sing dikabarake dadi pacar Angel Correa

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, Angel dadi wong tuwa marang putri Lolita sing wis lair saka pacare utawa garwane. Akun Instagram ing foto foto saka Lolita sing tansaya cepet lan seneng banget. Apa maneh? bocah wadon ayu seneng nggarap wektu karo bapake sing uga seneng karo perusahaan.

Angel Correa tresna marang putrine lan asring mbuwang wektu kualitas karo dheweke.
Angel Correa tresna marang putrine lan asring mbuwang wektu kualitas karo dheweke. Kredit Gambar: Instagram.

Biografi Angel Correa- Katrangan kulawarga

Kandhane, para jenius ninggalake omah supaya golek rejeki lan bali menyang omah kanggo nuduhake kulawargane. Bab sing padha bisa uga dingerteni saka Angel Correa sing dadi ahli keluarga. Sampeyan nggawa sampeyan ngerti babagan anggota kulawarga Correa sing diwiwiti karo wong tuwane.

Babagan bapa Ángel Correa: Correa ilang tiwas cilik sing dikepengini nalika isih umur 12 taun. Sanajan ora maju, dheweke durung ngerteni apa sing nyebabake sedane bapake, dheweke percaya almarhum amarga menehi memori bocah sing paling seneng dheweke kanthi ngancani latihan.

About motherngel Correa ibune: Apa sampeyan ngerti yen ibune Correa sing misuwur yaiku salah sawijining ibu-ibu sing prihatin sing mbuktekake manawa parenting kabeh babagan pengorbanan? Dheweke mbantu ngunggahake maju lan adhine sawise bojone mati. Nyatane, ibune Correa ora mangan nganti dheweke wis memastikan manawa anake wis ngisi. Dheweke seneng banget karo Correa sing dadi tanggung jawab wong lanang sing umur 12 taun kanthi menehi Per Diem kanggo jabatan kulawarga.

Poto angel langka saka Angel Correa karo ibune
Poto angel langka saka Angel Correa karo ibune. Kredit Gambar: Instagram.

Prakawis Ángel Correa Maju akeh duwe sedulur sing nomer 10. Dheweke ilang loro karo bapakne ing jaman biyen, lan ora pati ngerti babagan liyane sing dipercaya bocah lanang. Iki amarga kasunyatane Correa mesthi ngomong babagan nyedhiyakake ibune lan sedulure tanpa nyebutake adhine nalika wawancara. Ing ngisor iki minangka unit paling cedhak saka kulawarga Angel Correa sing wis ditemokake.

Angel Correa karo ibune minangka salah sawijining sedulur.
Angel Correa karo ibu lan salah sawijining sedulur. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan sedulur Ángel Correa: Ora adoh saka kulawarga kulawarga Angel Correa, durung ana sing ngerti babagan keturunan lan kulawargane, utamane amarga ana hubungane karo simbah-bapak lan bapak-bapak nalika ibu, ibu, sepupu, sepupu, nenek lan keponane isih durung bisa dingerteni nalika nulis bio iki

Biografi Angel Correa- Urip pribadi Fakta adoh saka Football

Kaya manungsa kabeh, Angel Correa nduweni sipat pribadine sing nerangake sapa pancen pancen sanjabane. Sipat sing dituduhake dening individu sing dipandu dening tandha Pisces Zodiak kalebu disposisi sensitif ing ngarep, alam sing didorong emosi lan intuisi.

Correa sing meh ora bisa mbukak fakta-fakta babagan fakta pribadi lan pribadi dheweke nggawe sawetara kegiatan sing cocog kanggo kapentingan lan hobby. Dheweke kalebu dolanan video, lelungan lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kancane.

Muter game video minangka salah sawijining hobi maju. Putrine uga nuduhake hobi sing padha
Muter game video minangka salah sawijining hobi maju. Putrine uga nuduhake hobi sing padha. Kredit Gambar: Instagram.

Biografi Angel Correa- Kanyatan Lifestyle kang

Ngomongake usaha lan ngasilake dhuwit ing Angel Correa, dheweke entuk akeh upah, upah, lan menang bonus kanggo muter bal-balan ing ndhuwur penerbangan nalika endorsemen duwe peran penting kanggo nambah kasugihane,

Mangkono, maju sing duwe anggaran net luwih saka $ 3.50 yuta ing wektu nulis bio iki. Dheweke duwe apa sing kudu digunakake kanthi gaya urip sing mewah kaya penghasil utama olahraga sing kalebu Cristiano Ronaldo, Neymar Jr. lan Paul Pogba.

Gunggunge regane Net sing regane luwih saka $ 3 yuta luwih apik babagan sifat main bal-balan penerbangan ndhuwur.
Regi Net Correa sing regane luwih saka $ 3 yuta luwih apik babagan sifat main bal-balan ing ndhuwur. Kredit Gambar: Pho.to.fun.

Biografi Angel Correa- Kanyatan Untold

Kanggo ngrampungake crita lan biografi kanak-kanak Angel Correa, ing ngisor iki ora ana bukti sing ora dingerteni utawa durung ngerti.

Rugi Gangguan: Kaya ing wulan September 2018, kontrak Argentina karo Atlético Madrid ndeleng dheweke entuk gaji 3.5 Yuta Euros saben taun. Gaji crunching Angel Correa dadi nomer, dheweke entuk ing ngisor iki.

Gangguan Gaji Angel Correa
Gangguan Gaji Angel Correa. Credits: WTFoot

Ing kene, kita wis nambah Gaji Angel Correa (2018 tokoh) saben detik.

Iki meh entuk akeh Angel wiwit sampeyan ndeleng kaca iki.

€ 0

Yen nomer ing ndhuwur ora nambah, tegese sampeyan ndeleng saka Kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng penghasilan gaji Angel Correa per detik. Ngerti pora?… Bakal njupuk pekerja rata-rata ing Eropa paling ora 8.6 taun kanggo entuk dhuwit sing padha Angel earns ing 1 wulan.

Agama: Wong tuwane Angel Correa ngangkat dheweke netepi kapercayan agama Kristen. Pemain bal kasebut yaiku katolik praktik kaya umume wong sing lair ing Rosario ing Argentina. Nyatane, dheweke nemoni Jorge Mario Bergoglio ing Argentina sadurunge dadi Paus Francis.

Angel Correa karo kardinal Jorge Mario Bergoglio
Angel Correa karo kardinal Jorge Mario Bergoglio. Kredit Gambar: Instagram.

Tato: Correa nyata gedhe ing tato lan duwe seni awak ing gulu, dada, lengen lan sikil. Ora ana pungkasan sing ngerti babagan pirang-pirang seni liyane sing bisa diwenehake manawa isih ana papan kanggo luwih akeh.

Apa sampeyan bisa nggawe arti metu saka tato
Apa sampeyan bisa nggawe arti metu saka tato. Kredit Gambar: WTFoot.

Rating FIFA: Rating Prestasi FIFA sakabehe Angelus ana luwih saka 82 ing wektu nulis bio iki. Sanajan peringkat kasebut saya dandan ing taun-taun sadurunge, para penggemar ora bakal bisa ndeleng dheweke entuk peringkat sakabèhé 87 kanthi tampilan kanggo njamin layanan kanggo game karier FIFA.

Para peminat ngarepake rating luwih dhuwur amarga alasan sing jelas.
Para peminat ngarepake rating luwih dhuwur amarga alasan sing jelas. Kredit Gambar: SoFIFA.

Udud lan Ngombe: Correa ora diwenehake kanggo ngrokok, lan ora katon ngombe. Kaya para genius bal-balan, dheweke prihatin babagan kesehatan lan ora bakal nindakake apa-apa.

Biografi Angel Correa- Basis Ilmu Pangertosanipun

Ing bagean akhir Fakta Biografi Angel Correa iki, sampeyan bakal bisa nemokake dhasar pengetahuan Wiki kasebut. Gambar ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake informasi babagan Angel sethitik kanthi cara sing ringkes lan gampang.

KANGGO WIKIJAWABAN
Jeneng Lengkap Angel CorreaMartngel Martín Correa Martínez
Angel Correa Tanggal lair9 Maret 1995 (umur 24 ing wektu nulis)
Papan Lair Angel CorreaRosario, Argentina
Babagan Tiyang sepah Angel CorreaBapakne telat lan bapake isih urip (nalika nulis).
Jeneng Putri Angel CorreaLolita Correa
Agama CorreaKekristenan (A praktik Katulik)
Rating FIFA Angel Correa81 kanthi potensial 87 (ing wulan Fèbruari 2020)
Jeneng Pangguna Angel CorreaAngel sethitik
Jeneng Pacar Angel Angel (Rumored)Sabrina Di Marzo
Garwane Angel Correa (rumored)Sabrina Di Marzo

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Angel Correa lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene