Kisah Kanak-kanak Angel Correa ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Angel Correa ditambah Fakta Biografi Untold

Miwiti, dheweke dijuluki "Angel sethitik". Artikel kita menehi lengkap babagan Crita Kanak-kanak Angel Correa, Biografi, Fakta Kulawarga, Wong Tuwane, Kehidupan Awal lan acara-acara penting liyane wiwit isih cilik nganti dadi misuwur.

Gesang lan munggah saka Angel Correa. Kredit Gambar: Pasionfutbol lan Gol.
Gesang lan munggah saka Angel Correa. Kredit Gambar: Pasionfutbol lan Gol.

Ya, kabeh wong ngerti babagan peran posisi sing nyerang- katrampilan sing apik, jangkah lan pusat gravitasi sing kurang. Nanging, mung sawetara sing mikir versi Biografi Angel Correa sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Angel Correa- Wiwitane lan Latar Kulawarga

Miwiti, Martngel Martín Correa Martínez lair ing dina kaping 9 Maret 1995 ing kutha Rosario ing Argentina sing kaya lintang-lintang Lionel Messi, Mauro Icardi lan Angel Di Maria uga udan saka. Correa minangka salah sawijining bocah sing lair saka ibune sing kurang dikenal lan bapake sing ora dingerteni. Ing ngisor iki foto langka salah sawijining wong tuwa Angel Correa- kang ibu.

Ketemu salah sawijining wong tuwa Angel Correa. Kredit Gambar: Instagram.
Ketemu salah sawijining wong tuwa Angel Correa. Kredit Gambar: Instagram.

Ewasemono, ana bukti yen dheweke minangka warga negara campuran Argentina karo etnis kulawarga sing misuwur. Apa sampeyan ngerti yen Correa enom dibesarkan ing lingkungan Las Flores ing Rosario ing ngendi dheweke tansaya bebarengan karo sadulur-sadulur sing ora akeh dikenal?

Dheweke digedhekake ing wilayah Las Flores ing Rosario. Kredit Gambar: WordAtlas lan PassionFutbol.
Dheweke digedhekake ing wilayah Las Flores ing Rosario. Kredit Gambar: WordAtlas lan PassionFutbol.

Akeh ing latar mburi kulawarga kelas ngisor ing tetanggan Los Flores, Correa urip awal kemiskinan napsu ing lingkungane, yen ana kemungkinan dhuwur, bisa uga dadi adiktif utawa penukum.

Kisah Kanak-kanak Angel Correa- Pendhidhikan lan Pambangun Karir

Nanging, Correa bisa nemokake uwal saka kasunyatan sing angel ing sekitare kanthi mlebu bal-balan ing dalan lan nggawe karir karo klub-klub bocah-bocah lokal - olahraga Alianza lan Tiro.

Wektu Correa umur 12 taun, dheweke ngalami kasunyatan sing luwih angel nalika ilang bapake sing nyengkuyung lan diikuti karo loro sedulur. Sanajan lara nglarani Correa, nanging dheweke ngerti apa sing paling apik; nemokake soles kanthi cara bal-balan.

"Kapan wae aku mlebu ing lapangan main, aku bakal lali kabeh kasunyatan sing nate kedadeyan lan aku seneng main,"

Dungkapake Correa.

Kisah Kanak-kanak Angel Correa- Urip Awal Karir

Untunge, Correa ora mung kepenak bisa lolos karo bal-balan, nanging uga duwe katrampilan sing apik babagan bal, minangka pangembangan sing mlebu ing sistem pemuda San Lorenzo ing taun 2007 sawise ditemokake dening salah sawijining pramuka klub kasebut.

Dheweke digawa menyang San Lorenzo sawise salah sawijining pramuka klub nemokake dheweke. Kredit Gambar: PassionFutbol.
Dheweke digawa menyang San Lorenzo sawise salah sawijining pramuka klub nemokake dheweke. Kredit Gambar: PassionFutbol.

Dheweke karo pihak Argentina sing Correa ngenteni 4 taun kanggo ngasah katrampilan lan latihan kanggo karir sing bakal nggawa dheweke ngluwihi bawana Amerika Selatan. Munggah pangkat ing klub kasebut dadi puncak pungkasan ing taun 2013 nalika nggawe debut profesional kanggo klub sing dijuluki Ciclón.

Biografi Angel Correa- Dalan kanggo Fame Crita

Setaun sabanjure, Correa sarujuk karo transaksi transfer bareng karo sing duwe La Liga Atlético Madrid. Sedhih, ditemokake yen dheweke ngalami tumor jantung nalika nindakake medis kanggo ngrampungake pamindhahan menyang sisih Spanyol.

Operasi jantunge ngalangi dheweke saka acara sing dawa dheweke nunggu partisipasi. Credits Gambar: Twitter lan PassionFutbol.
Operasi jantunge ngalangi dheweke saka acara sing dawa dheweke nunggu partisipasi. Credits Gambar: Twitter lan PassionFutbol.

Ya, tumor kasebut bisa diilangi liwat operasi, kanthi biaya weruh Correa luput ing semi-final lan akhir Copa Libertadores karo San Lorenzo. Iku cocog yen dheweke ngarep-arep main amarga dheweke mbiyantu timnya menyang peringkat akhir.

Biografi Angel Correa- Rising Kuwasa Fame dheweke

Nalika Correa pungkasane pulih, dheweke resmi gabung karo Atlético Madrid tanggal 13 Desember 2014 lan ngupayakake dadi salah sawijining pemain paling maju sing bisa dipercaya ing sawetara taun.

Delengen sapa sing wis kerja nganti dadi kunci utama ing Atlético Madrid. Kredit Gambar: Marca.
Delengen sapa sing wis kerja nganti dadi kunci utama ing Atlético Madrid. Kredit Gambar: Marca.

Dheweke uga ora nemu karier internasional karo timnas Argentina sing asring dibandhingake karo regane Sergio Agüero sanajan gaya mainane luwih padha Carlos Tevez. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Biografi Angel Correa- Gendakan, Bojo, lan Bocah

Ngalih menyang urip katresnan Correa, ora ana akeh sing ngerti babagan sejarah kencan sadurunge amarga dheweke durung ngungkapake babagan kedadeyan ing departemen kasebut. Kayane, ora bisa disimpulake manawa dheweke duwe pacar sadurunge uga ora duwe garwa nalika nulis. Nanging, miturut WTFoot, ana mitra misteri sing jenenge Sabrina Di Marzo sing nyritakake dadi pacar Angel Correa lan ibune putrine.

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, Angel dadi wong tuwa marang putri Lolita sing wis lair saka pacare utawa garwane. Akun Instagram ing foto foto saka Lolita sing tansaya cepet lan seneng banget. Apa maneh? bocah wadon ayu seneng nggarap wektu karo bapake sing uga seneng karo perusahaan.

Angel Correa tresna marang putrine lan asring mbuwang wektu kualitas karo dheweke. Kredit Gambar: Instagram.
Angel Correa tresna marang putrine lan asring mbuwang wektu kualitas karo dheweke. Kredit Gambar: Instagram.

Biografi Angel Correa- Katrangan kulawarga

Ditulis manawa para jenius metu saka omah kanggo golek rejeki lan mulih kanggo nuduhake kulawarga. Sampeyan uga bisa ngucapake Angel Correa sing dadi kulawargane golek dana kulawarga. Kita crita babagan anggota kulawarga Correa wiwit karo wong tuwane.

Babagan bapa Ángel Correa: Correa kelangan bapakne sing ora pati ngerti amarga dheweke lagi seda nalika umure isih umur 12. Sanajan wong ngarep ora ngandhakake apa sing nyebabake bapakne tilar donya, dheweke menehi kapercayan marang almarhum amarga menehi memori bocah sing paling seneng kanthi ngancani latihan.

About motherngel Correa ibune: Apa sampeyan ngerti manawa ibune Correa sing kurang dikenal minangka salah sawijining ibu sing peduli sing mbuktekake manawa parenting yaiku babagan pengorbanan? Dheweke mbantu ngunggahake maju lan sedulur-sedulure sawise bojone tilar donya. Nyatane, ibune Correa ora mangan nganti dheweke yakin yen anak-anake wis entuk dhuwit. Dheweke bangga banget karo Correa sing tanggung jawab dadi pencari nafkah wiwit umur 12 taun kanthi menehi Per Diem kanggo perawatan kulawarga.

Poto angel langka saka Angel Correa karo ibune. Kredit Gambar: Instagram.
Poto angel langka saka Angel Correa karo ibune. Kredit Gambar: Instagram.

Prakawis Ángel Correa Maju duwe akeh sedulur sing cacahe 10. Dheweke kelangan loro karo bapake biyen, nanging ora pati ngerti babagan sisane sing dipercaya lanang. Iki amarga kasunyatan manawa Correa mesthi ngobrol babagan nyedhiyakake ibu lan seduluré tanpa nyebutake sedulur nalika wawancara. Ing ngisor iki minangka unit paling cedhak saka kulawarga Angel Correa sing ditemokake.

Angel Correa karo ibu lan salah sawijining sedulur. Kredit Gambar: Instagram.
Angel Correa karo ibu lan salah sawijining sedulur. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan sedulur Ángel Correa: Adoh saka kulawarga kulawarga Angel Correa, ora ana sing ngerti babagan keturunan lan kulawarga, utamane ana hubungane karo simbah bapak lan ibu nalika bapak-bapak, bibi, sedulur, ponakan lan ponakane durung dingerteni nalika nulis bio iki

Biografi Angel Correa- Urip pribadi Fakta adoh saka Football

Kaya kabeh manungsa, Angel Correa nduweni sipat kepribadian sing nemtokake sapa sejatine sing ana ing njaba lapangan dolanan. Sipat-sipat sing dituduhake dening individu sing dipandu tandha Pisces Zodiac kalebu sikap sensitif ing ngarep, sipat sing emosional lan intuisi langsung.

Correa sing meh ora bisa mbukak fakta-fakta babagan fakta pribadi lan pribadi dheweke nggawe sawetara kegiatan sing cocog kanggo kapentingan lan hobby. Dheweke kalebu dolanan video, lelungan lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kancane.

Muter game video minangka salah sawijining hobi sing maju. Putrine uga duwe hobi sing padha. Kredit Gambar: Instagram.
Muter game video minangka salah sawijining hobi sing maju. Putrine uga duwe hobi sing padha. Kredit Gambar: Instagram.

Biografi Angel Correa- Kanyatan Lifestyle kang

Ngomong babagan upayane golek gaweyan lan mbuwang dhuwit Angel Correa, dheweke entuk akeh gaji, upah, lan bonus menang kanggo main bal-balan ing ndhuwur nalika dukungan duwe peran penting kanggo terus kasugihane,

Mangkono, maju sing duwe anggaran net luwih saka $ 3.50 yuta ing wektu nulis bio iki. Dheweke duwe apa sing kudu digunakake kanthi gaya urip sing mewah kaya penghasil utama olahraga sing kalebu Cristiano Ronaldo, Neymar Jr. lan Paul Pogba.

Correa kira-kira regane Net luwih saka $ 3 yuta bisa ngomong babagan lumayan kanggo main bal-balan paling dhuwur. Kredit Gambar: Pho.to.fun.
Correa kira-kira regane Net luwih saka $ 3 yuta bisa ngomong babagan lumayan kanggo main bal-balan paling dhuwur. Kredit Gambar: Pho.to.fun.

Biografi Angel Correa- Kanyatan Untold

Kanggo ngrampungake crita lan biografi kanak-kanak Angel Correa, ing ngisor iki ora ana bukti sing ora dingerteni utawa durung ngerti.

Rugi Gangguan: Ing wulan September 2018, kontrak Argentina karo Atlético Madrid weruh dheweke entuk gaji paling gedhe 3.5 Yuta Euros saben taun Gawe angel Angel Correa dadi pirang-pirang, dheweke entuk kaya ing ngisor iki.

Gangguan Gaji Angel Correa. Credits: WTFoot
Gangguan Gaji Angel Correa. Credits: WTFoot

Ing kene, kita wis nambah Gaji Angel Correa (angka 2018) saben Detik.

Iki regane Angel yen sampeyan wis ndeleng Kaca iki.

€ 0

Yen nomer ing ndhuwur ora mundhak, tegese sampeyan ndeleng saka Kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng penghasilan gaji Angel Correa per detik. Apa sampeyan ngerti?… Bakal njupuk pekerja rata-rata ing Eropa paling ora 8.6 taun kanggo entuk dhuwit sing padha Angel earns ing 1 wulan.

Agama: Wong tuwa Angel Correa nggedhekake dheweke supaya bisa ngetrapake kapercayan agama Kristen. Pemain bal-balan kasebut minangka katolik sing praktik kaya umume wong sing lair ing Rosario ing Argentina. Nyatane, dheweke wis nemoni Jorge Mario Bergoglio ing Argentina sadurunge dadi Paus Francis.

Angel Correa karo kardinal Jorge Mario Bergoglio. Kredit Gambar: Instagram.
Angel Correa karo kardinal Jorge Mario Bergoglio. Kredit Gambar: Instagram.

Tato: Correa nyata gedhe ing tato lan duwe seni awak ing gulu, dada, lengen lan sikil. Ora ana pungkasan sing ngerti babagan pirang-pirang seni liyane sing bisa diwenehake manawa isih ana papan kanggo luwih akeh.

Rating FIFA: Rating FIFA Angel Correa umume ana luwih saka 82 nalika nulis bio iki. Sanajan rating kasebut dandan taun-taun sadurunge, para penggemar ora sabar ngenteni dheweke entuk rating 87 kanthi sakabehe kanggo nggayuh layanane kanggo gameplay karir FIFA.

Apa sampeyan bisa nggawe arti metu saka tato. Kredit Gambar: WTFoot.
Apa sampeyan bisa nggawe arti metu saka tato. Kredit Gambar: WTFoot.

Udud lan Ngombe: Correa ora diwenehake kanggo ngrokok, lan ora katon ngombe. Kaya para genius bal-balan, dheweke prihatin babagan kesehatan lan ora bakal nindakake apa-apa.

Biografi Angel Correa-  Basis Ilmu Pangertosanipun

Ing bagean pungkasan Fakta Biografi Angel Correa iki, sampeyan bakal bisa ndeleng basis ilmu Wiki. Gambar ing ngisor iki, mbantu sampeyan nemokake informasi babagan Angel sethitik kanthi cara sing ringkes lan gampang.

KANGGO WIKIJAWABAN
Jeneng Lengkap Angel CorreaMartngel Martín Correa Martínez
Angel Correa Tanggal lair9 Maret 1995 (umur 24 ing wektu nulis)
Papan Lair Angel CorreaRosario, Argentina
Babagan Tiyang sepah Angel Correa Bapakne telat lan bapake isih urip (nalika nulis).
Jeneng Putri Angel Correa Lolita Correa
Agama CorreaKekristenan (A praktik Katulik)
Rating FIFA Angel Correa81 kanthi potensial 87 (ing wulan Fèbruari 2020)
Jeneng Pangguna Angel CorreaAngel sethitik
Jeneng Pacar Angel Angel (Rumored)Sabrina Di Marzo
Garwane Angel Correa (rumored)Sabrina Di Marzo

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Angel Correa lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar