Kisah Kanak-kanak Alessandro Bastoni ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Alessandro Bastoni ditambah Fakta Biografi Untold
Kisah Kanak-kanak Alessandro Bastoni ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Artikel kita menehi jangkoan lengkap babagan Cerita Anak-anak Alessandro Bastoni, Biografi, Kulawarga, Paraga, Urip Awal, Urip katresnan, Urip pribadi lan Fakta Gaya urip. Iki minangka analisa lengkap babagan acara-acara penting wiwit nalika isih bayi nalika dheweke misuwur.

Gesang Awal lan Rising Alessandro Bastoni
Gesang Awal lan Rising Alessandro Bastoni. Pic: Picuki

Ya, sampeyan lan aku ngerti yen dheweke ana ing antarane nom-noman paling apik ing Eropa, siji sing nambahake wizardry substansial ing arsenal pertahanan dheweke.

Nanging, mung sawetara penyokong bal-balan sing nganggep maca biografi Alessandro Bastoni, sing cukup narik kawigaten. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Bocah Alessandro Bastoni:

Kaping pisanan, asmane yaiku "Ale". Pinggir kiwa kiwa lair ing tanggal 13 April 1999, marang bapakne, Nicola Bastoni, lan ibune sing cilik dikenal, ing Casalmaggiore, sawijining Comune ing Italia sing dumunung ing propinsi Cremona, Lombardy.

Alessandro Bastoni lair dadi putra nomer loro, dadi kulawarga sing cedhak karo 5. Ana ing sawetara wulan sepisanan, bal-balan wis dadi pusat ing jiwane. Malah sadurunge lair, bal-balan wis dadi bagian saka DNA kulawargane.

Nalika isih cilik, Ale nindakake kamulyan sing dianggep ora mungkin anak-anak nalika umure. Wiwitan (umure udakara taun), anake bocah cilik wis padha ngobrol karo bal-balan Serie A. Bayi Alessandro seneng ngeling-eling lan nelpon jeneng pemain Serie A sing misuwur kanthi nyenengake ibu, bapak lan saben anggota kulawarga.

Iki minangka salah sawijining Foto Bayi Alessandro Bastoni sing paling wiwitan. Instagram: Instagram
Iki minangka salah sawijining Foto Bayi Alessandro Bastoni sing paling wiwitan. Instagram: Instagram

Miturut Gianlucadimarzio Italia, Alessandro pertama nate ngucapake jeneng pemain bal-balan Serie A ing ngarep wanita sing pertama menehi babysat. Ing tembunge:

"Babysitter sandi, Rosaria ana siji dina ironing, lan aku ngliwati album kasebut ngemot stiker pemain Serie A, tim kanthi tim. Dheweke kaget amarga aku ngandhani kabeh jeneng pemain, kalebu kanthi nasional.

Miturut situs web Italia Numero-Diez, Alessandro sinau maca lan nulis liwat bal-balan. Nonton pertandhingan pertama, bocah kasebut ngandhani sebutan jeneng pemain lan kewarganegaraan kanthi huruf lan tembung sing muncul ing grafik televisi kulawargane.

Intelijen sing luar biasa iki dadi pointer kanggo masa depan lan nasibe Ale. Ngelingake jeneng bal-balan dadi wayahe sing paling dieling-eling nalika isih enom.

Latar mburi Kulawarga Alessandro Bastoni, Asal lan Taun Awal:

Pertama lan paling penting, pertahanan pusat 6 kaki 3 asal saka omah sing ndhukung Inter Milan. Kajaba iku, kulawarga Alessandro Bastoni minangka salah sawijining pemain bal-balan. Apa sampeyan ngerti? ... Bapak pemain bal-balan, Nicola, biyen dadi pemain Inter Milan nalika ibune, bisa uga dadi juru kunci.

Wiwit wiwitan, wong tuwa Alessandro Bastoni nggarap rumah tangga kanthi sepak bola. Dheweke minangka jinis sing ora duwe masalah karo putra-putrane sing tundhuk pendidikan kanggo karir bal-balan. Wiwit jaman wiwitan, Nicola Bastoni nyinakake budaya Nerazzurri marang anak-anake.

Alessandro Bastoni banget kita dhewe tuwuh ing Casalmaggiore, bebarengan karo sedulur-seduluré, bocah wadon sing jenengé Michela lan sedulur tuwa jenengé Luca Bastoni. Kaloro sadulur (Ale lan Luca) luwih seneng karo kanca, sing seneng banget saben liyane nalika isih cilik.

Pemain bal-balan kasebut tuwuh gedhe bareng karo sedulur tuwa jenenge Luca. 📷: IG
Pemain bal-balan kasebut tuwuh gedhe bareng karo sedulur tuwa jenenge Luca. 📷: IG

Alessandro Bastoni Pendhidhikan: Ngimpi Bapake:

Nicola Bastoni susah nalika urusan pensiun. Bocah-bocah sing mbiyantu nduwe rencana, siji sing bakal weruh putrane terus urip ngimpi kulawarga Bastoni. Apa sampeyan ngerti? ... Yaiku Luca Bastoni (sedulur lanang Ale) sing wiwit main bal-balan.

Wiwitane, wong tuwane Alessandro Bastoni nyetujui putra-putrane (Luca lan Ale) kanggo sekolah ing part-time supaya bisa entuk diploma, yen ora sepak bola. Belo kasebut melu sekolah ing Mantua mung dina Senin lan Selasa nalika bal-balan ngetren dina liyane minggu.

Alessandro Bastoni Urip awal karo Bal-balan:

Allesandro Bastoni nate ngakoni yen dheweke kepengin duwe bal-balan liwat bapakne lan sadulure, Luca. Nalika semono, Ale dadi kabiasaan kanggo ngetutake sedulur tuwa kanggo main bal-balan karo kanca sing katon luwih gedhe lan luwih tuwa tinimbang dheweke.

Wiwitane Sadulur Bastoni
Wiwitane Sadulur Bastoni.

Kasunyatan manawa lintang mbesuk bisa bersaing karo bocah sing luwih tuwa nggawe dheweke luwih cepet tinimbang wong liya.

Nalika main tim cilik sing diarani Cannatese, Ale, sing umure enem luwih milih nganggo jaket No6. Bocah enom kasebut, ora kaya wong liya, bisa ndeleng takdir bal-balan sing nelpon dheweke. Ing umur enom iki, dheweke wiwit ngormati kaendahane impen.

Pemain bal-balan enom wiwit isih cilik, weruh nasibe ngundang dheweke
Pemain bal-balan enom wiwit isih cilik, weruh nasibe ngundang dheweke

Apa sampeyan ngerti? ... Kabeh pria kulawarga Allesandro Bastoni duwe hubungane karo Cannatese, tim lokal ing lingkungane. Bapak Bastoni "Nicola" minangka pelatih sisih muda klub, lan putra loro dadi salah sawijining pemainnya.

Alessandro Bastoni Biografi- Awal Karir Urip:

Bungah wong tuwa Alessandro Bastoni ora ngerti wates nalika putrane sing enom njaluk nyoba kanggo Atlanta. Ing yuswa 7 taun, Ale untung banget gabung ing cabang klub pemuda sawise nyoba tenan.

Mula saiki, Atlanta wis dadi klub sing dikenal kanthi nduwe reputasi kanggo nemokake lan ngasut bakat sing ana. Kaya sing diarepake ing karir wiwitane, Bastoni sing mantep terus maju ngliwati kelompok umur. Ora suwe, dheweke nate dadi favorit ing tengah pertahanan.

Alessandro Bastoni nggambar nalika Taun Awal karo Atalanta SM
Alessandro Bastoni nggambar nalika Taun Awal karo Atalanta SM

Amarga ngerti kekarepane supaya sukses, saben anggota kulawarga Allesandro Bastoni ndhukung dheweke kanthi cara dhewe. Mbalik maneh, Nicola bakal nyopir anggota kulawargane udakara 100 kilometer menyang Zingonia (kaping telu seminggu) kanggo nemoni putrane. Kaping liyane, bapak sing bangga bakal ngatur layanan minibus.

Kunjungan kulawarga lan motivasi nyebabake prestasi para pemuda. Wong tuwane Allesandro Bastoni bangga ndeleng putrane nulung timnya menang Kejuaraan Bawah-17 ing Kejuaraan, Piala Bawah 17 Super, piala Arco lan liga pemuda Atlanta ing taun 2015 lan 2016.

Alessandro Bastoni Biografi - Dalan kanggo Fame Crita:

Kanggo kabungahan kulawarga, pertahanan bersinar, ing taun 2016 lulus saka nursery Bergamo kanthi warna kloter. Nalika wisuda pemuda, Ale miwiti misi nggawe jeneng kanggo awake dhewe.

Nalika semana (musim 2016-2017), Atalanta SM wiwit misuwur banget. Nalika sing seneng saka Papu Gomez didominasi, pemain liyane sing dikenal- sing disenengi Luis Muriel, Duvan Zapata lan Josip Ilicic ora kondhang.

Bastoni nggunakake tim pemuda Atlanta lan Italia dadi tim ing negerine. Minangka kapten sisih Italia, kepemimpinan lan keprigelan pertahanan nyebabake gelombang gedhe ing saindenging negara.

Sing luwih penting, pribadine Ale bisa ndeleng mrentah pelatih Inter Milan Antonio Conte sing langsung nyurung tandha tekene.

Antonio Conte ora bisa nahan manawa duwe Big Defender ing sisih Inter. Kredit: Pangilon lan Picuki
Antonio Conte ora bisa nahan manawa duwe Big Defender ing sisih Inter. 📷: Pangilon lan Picuki

Alessandro Bastoni Biografi- Rise Fame crita:

Ing tanggal 31 Agustus 2017, Inter Milan ngumumake penandatanganan Bastoni kanthi rega € 31 yuta. Kanggo ngrampungake pangembangane, Conte ngirimake apus bakar menyang Atalanta banjur Parma.

Nalika utangan, Bastoni njupuk inspirasi saka Sergio Ramos, Leonardo Bonucci lan ora ana wektu, wizardry dheweke dadi veteran. Amarga ndeleng wutah, Inter kudu ngelingi pembela saka utangan kasebut.

Kaya nalika nulis biografi Allesandro Bastoni, pemain pertahanan Nerazzurri wis dadi kolom anyar kanggo pertahanan Nerazzurri. Pemain pertandhingan kasebut wis menang posisi wiwitan, dadi dominan, antara liya yaiku Totem sing mbela Diego Godin.

Kebangkitan lan Pas Bastoni
Kebangkitan lan Pas Bastoni. : Getty

Saka kupu ing weteng dadi popularitas nalika isih enom, Bastone tanpa mangu, pembela Itali sing paling janjeni. Inter Milan dina iki, dilat kumis ing ngarepe prestasi bocah lanang sing apik (deleng video ing ngisor iki). Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, yaiku sejarah.

Gesang Katresnan Alessandro Bastoni - Pacar, Bojo?

Ing mburi juru main bal-balan sing sukses, pancen pacar. Pertahanan Nerazzurri yaiku (nalika nulis) ing hubungan karo Martina Bulgarelli.

Para penggemar bal-balan ngerti pacar Bastoni nalika loro-lorone ngunjungi Butega del Selèr, sawijining restoran ing lingkungane. Ing ngisor iki foto saka pacar super- Martina Bulgarelli ing samping pacar lan pemilik restoran Butega.

Ketemu pacar Alessandro Bastoni, Martina Bulgarelli 📷 laprovinciacr
Ketemu pacar Alessandro Bastoni, Martina Bulgarelli (FAR RIGHT). 📷 Laprovinciacr

Urip pribadi:

Sapa Alessandro Bastoni ing njaba lapangan?

Luwih becik, pertahanan dikenal duwe kapribaden sing tenang, tenang lan diklumpukake. Nganti jeneng julukan "Ale", pemain pertahanan Nerazzurri asring diarani minangka wong enom, wong tuwa kabeh matur nuwun kanggo kadewasan sing diilangi. Atribusi iki wis nggawe para penggemar percaya yen 'umur' iku sejatine mung sawetara.

Uga babagan urip pribadi Alessandro Bastoni, kuman pertahanan percaya ora ana sing nyuda, lan mung gandum wedhi cukup kanggo nggawe dheweke seneng. Alessandro nggawe wahyu iki nalika lagi demo ing Desert Safari Dubai.

Sabuk tengah-tengah mung gandum saka wedhi cukup kanggo nggawe dheweke seneng
Sabuk tengah-tengah mung gandum saka wedhi cukup kanggo nggawe dheweke seneng

Hobi-Bumi Alessandro Bastoni:

Babagan hobine, Bastoni banget kita kepengin banget karo Playstation lan NBA. Minangka gegayutan karo NBA, juru main olahraga favorit dheweke Stephen Curry saka Negara Emas.

Hobi Hobi Alessandro Bastoni yaiku Basket
Hobi Hobi Alessandro Bastoni yaiku Basket. 📷 FC Inter 1908

Gaya urip:

Kanggo ngerti kepiye pemain pertahanan Nerazzurri mbuwang dhuwit, mula, dakkandhani apa sing entuk.

Gaji Alessandro Bastoni:

Miturut Tuttomercatoweb, gaji Allesandro Bastoni kira-kira € 23,000 saben minggu lan € 1.2 yuta saben musim.

Nilai Alessandro lan Nilai Pasar Alessandro Bastoni:

Ing wektu ngetrapake potongan kasebut, Bastoni duwe rega 1 yuta dolar lan regane pasar $ 31.50m (pasar transfer).

Kepiye Bastoni mbuwang Moniese:

Golongan sing paling milih ing tengah mbuwang dhuwit bal-balan dheweke nglawan Salt Bae. Dheweke ora mlebu mobil, omah gedhe (omah gedhong) lan pacar sing nggumunake minangka tandha gaya urip sing mewah.

Pusat-mburi luwih milih mbuwang dhuwit bal-balan ing Salt Bae.
Punggung tengah ora dadi mobil nanging luwih milih dhuwit bal-balan ing Salt Bae.📷: Gym4u

Urip Kulawarga Alessandro Bastoni:

Kanggo kluwarga Ale, ana "Omah Bangga". Bal kasebut mesthi dadi mesin sing wis nggawa kulawarga Bastoni pirang-pirang taun kepungkur. Sawise nggawe Serie A, Ale wis sumpah supaya ora gelem ngucapake matur nuwun kanggo anggota kulawarga kanggo korban sing digawe.

Ing bagean iki, kita bakal ngandhani sampeyan liyane babagan wong tuwa Alessandro Bastoni lan anggota kulawarga liyane.

Babagan Wong Tuwane Alessandro Bastoni:

Wong tuwa gedhe wis ngasilake putra gedhe lan ibu Ale lan bapak ora pangecualian. Pelatih bal-balan amatir Nicola lan garwane saiki ngolehake mupangat yen duwe jenius minangka putrane.

Ora lali, katon wong tuwa Alessandro Bastoni nate duwe anak sing jenenge Agnese, sing saiki wis ilang nalika tanggal 24 Oktober 2015. Penulis emosi (ing ngisor iki) bakal ngandhani sampeyan liyane babagan anggota kulawarga Alessandro Bastoni sing saiki pungkasan. Waca kanthi apik saka kiwa menyang tengen.

Cathetan saka kelangan wong sing ditresnani
Cathetan saka kelangan wong sing ditresnani

Ing ngisor iki cathetan emosi nomer loro saka Ale babagan negesake anggota kulawarga - adhine.

Cathetan saka kelangan wong sing ditresnani
Cathetan saka kelangan wong sing ditresnani

Babagan Saudara Alessandro Bastoni:

Sadulur sepuh Ale, Luca Bastoni lair ing taun 1995. Pratelan kasebut nuduhake yen umure luwih saka patang taun luwih tuwa.

Kaya nalika ditulis, putrane pisanan saka kulawarga Alessandro Bastoni (Luca) main bal-balan ing tim Mantua. Susah, sedulur gedhe sing mulang bal-balan mbakyune ora tau dadi kaya sing ditindakake Alessandro.

Ketemu Sadulur Luca Alessandro Bastoni
Ketemu Sadulur Luca Alessandro Bastoni

Antarane loro sedulur, yaiku Alessandro sing metu dadi ahli kulawarga ing kulawarga Bastoni matur nuwun kanggo nggayuh tujuan paling dhuwur saka pemain bal-balan Italia (kanggo main Serie A).

Babagan Suster Alessandro Bastoni:

Pusat kiwa kiwa tuwuh ing omah sing 5 lan duwe loro sadulur, kalebu adhine sing jenenge Michela. Wong tuwane Alessandro Bastoni nduwe dheweke minangka anak sing pungkasan lair utawa bayi ing omah. Michela minangka fotografer lan pemilik blog sing populer - "AupairWithoutFilters.Travel.Blog"

Babagan Sakit Alessandro Bastoni:

Malah nganti tekan sepréné, pengeling-eling bantuan Ale kanggo simbah-simbah nalika mbah-mbiyen isih cilik. Minangka bocah cilik, dheweke nate nggunakake kalodhangan kanggo mbantu mbah-mbah kakung ing ngolah tanah. Ing ngisor iki tembung Alessandro Bastoni minangka penggaweane Taman sayuran nenek lan nenek miturut Gianlucadimarzio;

"Minangka bocah, aku uga seneng nemokake perkara anyar. Aku menyang taman kanggo milih tomat, nanging nyatane, aku nggawe kekacoan tinimbang apa wae amarga simbah-simbahku wis ngolah tanah."

Alessandro Bastoni Untold Fakta:

  • Fact #1- Napa Dheweke Nganggo Ora: 95 ing Jersey kasebut:

Mbok, sampeyan ora tau ngerti, pusat Nerazzurri bali nganggo nomer kasebut amarga janji digawe marang sadulure (Luca) nalika dheweke lulus saka akademi pemuda Atlanta.

Ale yakin ora bakal ana minangka pemain bal-balan yen Luca ora nuduhake cara kasebut. Ngandika ing wawancara karo Bal-balan, pusat maneh yen ngandika;

"Aku ngomong yen nomer klambi aku bakal taun-taun 95. Nganggo nomer kasebut minangka cara duwe Luca lan kulawarga liyane sing ana ing lapangan."

  • Fact #2- Idola Bal-balan Alessandro Bastoni:

Pembela penyayang penggemar, sing seneng Ben Chilwell, Niklas Süle, Ibrahim Konate lan Daniele Rugani kabeh duwe panutan. Bastoni banget dhewe minangka penggemar Real Madrid, sing nggumunake lan ndeleng Sergio Ramos minangka panutane. Ngomong babagan kekaguman dheweke, pemain pertahanan kasebut sepisan ujar;

"Aku seneng banget marang Sergio Ramos, lan dheweke ora dadi pemain klasik sing mbela lan ora nindakake apa-apa. Dheweke pancen elegan ing bal kasebut. Aku pengin dadi apik kaya dheweke, sanajan ora mungkin tekan level. "

  • Fact #3- Tato Alessandro Bastoni:

Kaping pisanan lan paling penting, crita bocah cilik Alessandro Bastoni digambarake kanthi apik tato ing tangane. Pertandhing dhuwur uga duwe tato liyane, mula ana singa, sing liyane ana jam lan pungkasane, kembang. Umume tato Alessandro Bastoni diwatesi 2018 dening Elo Tattoo Art Studio sing dumunung ing Travagliato, Italia.

Tato Alessandro Bastoni
Tato Alessandro Bastoni
  • Fact #3- Tuntutan Gaji Alessandro Bastoni:

Ing wektu Antonio Conte gawe kontrak maneh, pertahanan Italia dadi diberkahi kanthi jumlah dhuwit $ 23,000 saben minggu lan gaji taunan $ 1.2 yuta. Kita wis nimbang wektu kanggo nyuda gaji Alessandro Bastoni dadi nomer, lan iki nuduhake apa sing entuk bathi saben taun, wulan, minggu, dina, jam, menit lan detik.

JENIS / JABATANIng Euros (€)Ing Pounds (£)Ing Dolar ($)
Saben Taun:€ 1,200,000£ 1,055,713$ 1,314,780
Saben sasi:€ 100,000£ 87,976$ 109,565
Saben Minggu:€ 23,226£ 20,271$ 25,245
Saben dina:€ 3,222£ 2,896$ 3,606
Saben Jam:€ 134£ 121$ 150
Saben Menit:€ 2.24£ 2$ 2.5
Saben Detik:€ 0.04£ 0.03$ 0.04

Adhedhasar statistik Gaji ing ndhuwur, iki kaya apa Alessandro Bastoni wis entuk wiwit sampeyan wiwit ndeleng Halaman iki.

€ 0

Aduh! Apa sampeyan ngerti? ... Wong rata-rata ing Italia sing ngasilake udakara 3,680 EUR saben wulan kudu kerja paling ora rong taun lan telung minggu kanggo nggawe gaji sesasi Alessandro Bastoni.

Alessandro Bastoni Wiki:

Alessandro Bastoni Biografi - data WikiJawaban Wiki
Jeneng lengkapAlessandro Bastoni
Lair:13 April 1999
Age:21 (ing Mei 2020)
Wong tuwa:Pak lan Pak Nicola Bastoni
Sadulur:Luca Bastoni
Sister:Michela Bastoni
gendakanMartina Bulgarelli
Dhuwur ing Kaki6 sikil 3 inci
Dhuwur ing Meter1.91 m
Regane net€ 1 yuta
HobiBasket lan Main Game (Playstation)
Zodiak:Aries

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca maneh liyane crita bocah lan Babad, wektu iki, saka Alessandro Bastoni. Kita editors ing LifeBogger usaha akurasi lan keadilan ing rutinitas nulis crita remaja lan pemain bal-balan.

Hubungi kita utawa wenehi komentar yen sampeyan ndeleng sing ora pas ing artikel iki ing crita kanak-kanak lan fakta biografi Alessandro Bastoni. Yen ora, ujarake ing bagean komentar apa sing sampeyan pikirake babagan nulis lan juru main bal-balan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene