Kisah Kanak-kanak Brendan Rodger ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Brendan Rodger ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Brendan Rodgers kita nggambarake Fakta babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Bojo, Anak, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, kita nggambarake sejarah manajer bal-balan profesional Irlandia Lor. Lifebogger diwiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur karo Leicester City. Kanggo menehi sampeyan rasa sipat Brendan Rodgers 'Bio sing apik, iki minangka ringkesan bergambar sajrone urip.

Urip lan Wungu saka Brendan Rodgers. Kredit Gambar- DailyRecord, Twitter, Telegraph lan Memecenter
Urip lan Wungu saka Brendan Rodgers.

Ya, kabeh wong ngerti babagan gaya managerial sing kepenak - gawe pemaine njaga werni lan main game sing nembus nganggo bal sing terus obah. Nanging, mung sawetara penggemar bal-balan sing nganggep Biografi Brendan Rodgers sing cukup apik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Brendan Rodgers:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "Buck Rodgers". Brendan Rodgers lair tanggal 26 Januari 1973 karo ibune, Christina Rodgers lan bapakne, Malachy Rodgers ing Carnlough, sawijining desa pinggir segara ing Irlandia Lor sing digambar ing ngisor iki liwat Google Map.

Brendan Rodgers tuwuh ing desa Carnlough. Kredit Gambar - Peta Google lan DailyRecord
Brendan Rodgers tansaya gedhe ing desa Carnlough sing bermasalah.

Manajer Inggris sing sukses karo kulawarga Irlandia Lor tuwuh dadi anak paling tuwa saka limang bocah lanang sing lair saka wong tuwane- Christina (mbok) lan Malachy (bapak). Brendan Rodgers asale saka latar kulawarga tengah sing dioperasikake bapake sing dadi pelukis lan dekorator. Nalika bapake sibuk karo karya lukisan lan dekorasi, ibune Brendan, Christiana ngrawat Brendan lan sedulur-sedulure. Dheweke kadang melu dadi sukarelawan kanggo organisasi amal Irlandia.

Brendan tansaya ngalami Masalah ing Carnlough: Minangka bocah cilik sing umur 7, Brendan kalebu bocah liyane sing biasane didadekake lemah (dijaga ing njero omah) amarga tingkat kriminal sing dhuwur ing desa kesulitane. Ngomong babagan kejahatan, ing 4 tanggal Juni 1980, anggota Partai Kamardikan Irlandia lan anggota Dewan Undangan Larne Borough John Turnley dibunuh liwat kampanye bersenjata ing desa kasebut. Iki banjur disusul dening matine petugas Loyalist, Andrew Mason sing dikalahake mati maneh dening loro priya lokal ing desa kasebut.

Brendan Rodgers Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Education and Career Buildup

Ing desa Carnlough Irlandia sing turu sing turu, kekirangan rampung kanggo umume bocah lanang cilik, kalebu Brendan nalika ana bal-balan ing sikil. Kados dolanan bal-balan kasebut, kulawarga Brendan Rodgers diwakili kanthi bener, ing fanbase saka Sheffield Rabu lan Celtic.

Rodgers main bal-balan sajrone olahraga nalika mlebu Kabeh Sekolah Rendah Katulik Santo ing Ballymena, sawijining kutha ing Irlandia Lor - 26 menit drive saka omah kulawarga. Partisipasi olahraga ora mung dadi siji-sijine kulawarga. Nalika semana, wong tuwa Brendan Rodgers pengin anake ora mung supaya bisa entuk pendhidhikan, nanging isih duwe karir cadhangan.

Nalika Brendan milih bal-balan, salah sawijining seduluré njupuk musik, keputusan sing nggawe kulawargane kabeh bangga. Apa sampeyan ngerti?… Kulawarga Brendan Rodgers seneng sukses awal karo sedulur lanang Malachy Jnr sing dadi negara lan penyanyi barat sing kondhang.

Brendan Rodgers Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Urip Urip Awal

Nalika bocah cilik dheweke luwih apik ing karir musik, Brendan Rodgers njupuk arah dhewe ing upaya kanggo miwiti karir bal-balan. Sawise nyoba sukses ing taun 1984, sethitik Rodgers (gambar ing ngisor iki) miwiti karir nonoman minangka bek karo Ballymena United, tim lokal.

Brendan Rodgers nalika isih enom nalika isih enom karo Ballymena. Kredit Gambar- DailyRecord
Brendan Rodgers nalika isih enom nalika isih enom karo Ballymena.

Sajrone main, Brendan Rodger nyembah kanca Irlandia Lor Anton Rogan sing lagi umur 7 dadi senior. Dheweke nggawe kesan sing gedhe ing karir enom, yaiku prestasi sing entuk dheweke kenal internasional sanajan dheweke lulus saka akademi.

Apa sampeyan ngerti?… Nalika isih dadi pemain akademi, Brendan Rodgers dijaluk makili Irlandia Lor ing tataran sekolah. Kematangan kaya ngono nalika umur katon ing klub dheweke ing 1987 nggawe dheweke dadi bal-balan senior.

Brendan Rodgers Awal taun karo Tim Sekolah. Kredit Gambar- DailyRecord
Brendan Rodgers Awal taun karo Tim Sekolah.

Rodgers terus maju karo desane sawise lulus akademi. Ing taun 1988, dheweke terus makili Irlandia Lor sawise pindah menyang Universitas St Patrick sing main karo negara bal-balan paling apik ing saindenging jagad- Brazil.

Brendan Rodgers main bal-balan kaya sing dikarepake time main ing sawijining jaman nalika Irlandia Lor pancen ora dingerteni. Nalika semana, mantan pelatih bisa ngelingi manawa dheweke kebak semangat lan dianggep minangka masa depan tim senior negara kasebut. Senadyan kabeh accolade iki, ora ngerti Brendan Rodgers DARK TIMES teka cara.

Brendan Rodgers Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Jalan angel kanggo Fame Crita

Sawise profesional dadi Ballymena United, Brendan Rodgers nalika umur 18 mlebu kanggo Maca. Apa sampeyan ngerti?… Karier bal-balan profesional dheweke pungkasane diwiwiti amarga kedadeyan amarga kahanan lutut genetik uga dikenal Disecans osteochondritis.

Brendan Rodgers ngalami kahanan dhengkul genetik sing lumpuh karir bal-balan. Gambar Credits- clickittefaq, tumpukan lan MemeCenter.
Brendan Rodgers ngalami kondisi lutut genetik sing nglumpuhkan karir bal-balane.

Tanpa mangu, para pemain bal-balan sing wis ngalami cedera kaya ngono, sing bakal ngalami karier mung bakal ngerti babagan emosi emosional sing jero. Sampeyan njupuk taun Brendan Rodgers kanggo ngatasi trauma emosional lan psikologis sing nyebabake kedadeyan kasebut.

Sawise pensiun dikuatake, Rodgers dibayar ganti rugi dening Membaca sing menehi tugas kanggo dheweke Pelatih pemuda. Kanggo entuk pengalaman pelatih, Rodger pindhah menyang pelatih pemuda kanthi bal-balan non-liga karo Newport (IOW), Witney Town lan Newbury. Kajaba iku, ing upaya kanggo nambah gaji sethithik minangka pelatih pemuda, Brendan Rodgers wiwit makarya John Lewis toko kanggo ndhukung kulawargane enom.

Brendan Rodgers nate nyambut damel ing John Lewis Store kanggo nylametake kulawargane. Kredit Gambar - MemeCenter lan kualifikasi
Brendan Rodgers nate kerja ing John Lewis Store kanggo menehi feed kulawarga.
Brendan Rodgers Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Rise to Fame Story

Kepiye dheweke entuk Bantuan saka Jose Mourinho: Sawise nglumpukake dhuwit akeh tugas akeh minangka pelatih pemuda lan manajer toko, Brendan Rodgers ing pungkasan 1990 nggawe keputusan kanggo lelungan menyang Spanyol supaya entuk pendhidhikan bimbingan maju. Sawise pendhidhikan lan isih nindakake tugas ing Reading, mula bisa nglamar kerja karo sawetara klub ndhuwur, salah sawijine yaiku klub FC sing dikelola maneh. Jose Mourinho.

Brendan Rodgers dina dadi Pelatih Pemuda Chelsea. Kredit Gambar- Sportskeeda
Brendan Rodgers dina dadi Pelatih Pemuda Chelsea.

Ngerti pora? Jose Mourinho kesengsem karo CV Brendan Rodger, dheweke ngajak dheweke kerja dadi pemuda Chelsea dadi wawancara sing dilewati. Rodgers nilar tugas minangka direktur akademi ing Reading kanggo pindhah menyang jagad gedhe bal-balan, dadi pelatih pemuda utama akademi Chelsea ing taun 2004.

Jose Mourinho promosi Rodger dadi manajer tim cadangan sajrone rong taun suwene jampi Chelsea. Promosi iki teka amarga Brendan ora setya marang bos (gambar ing ngisor iki) sing menehi kesempatan kanggo tuwuh.

Jose Mourinho promosi Brendan Rodgers amarga kasetyan sajrone urip karo Chelsea. Kredit- DreamTeamFC
Jose Mourinho promosi Brendan Rodgers amarga kasetyan sajrone urip karo Chelsea.

Dipuntedahaken sing khusus budhal, Brendan Rodgers tetep dadi jabatane dening manajer Chelsea Avram Grant lan Luiz Felipe Scolari. Sawise entuk wektu sing cukup kanggo tuwuh, Brendan Rodgers lunga menyang Watford, Reading lan kutha Swansea sing paling unggul dadi pelatih kepala.

Ing kutha Swansea, pelatih sing kurang misuwur wiwit nrima masarakat nalika nuntun klub Welsh menyang penerbangan ndhuwur, prestasi sing menehi pakaryan 2012 Liverpool. Ing Liverpool, Brendan Rodgers nyedhaki judhul Liga Premier 2014. Sanajan ora menang, dheweke entuk bal-balan Liga Champions kanggo klub (sepisanan sajrone limang taun).

Sawise metu saka Liverpool, Rodgers diangkat dadi manajer juara Skotlandia Skotlandia, Celtic. Tinimbang crumble, bekas pelatih Liverpool saka kekuwatan nganti tekan kekuwatan. Dheweke mimpin Celtic menyang musim domestik sing ora kalah ing taun kapisan, lan mbungkus kabeh, tresters ing loro musim pisanan.

Brendan Rodgers menang kaping pindho kanggo Celtic- Penghormatan paling dhuwur minangka manajer. Kredit Gambar- LcFc
Brendan Rodgers menang kaping pindho kanggo Celtic- Penghormatan paling dhuwur minangka manajer. 

Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Brendan Rodgers Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Urip Hubungan

Brendan Rodgers ketemu karo pacar Sussan nalika ora duwe badan, sawise ana cedera lan mutusake muter bal-balan. Kaloro tanggal nganti suwene udakara setaun. Brendan yuswa 28 nalika umur nikah karo Sussan nalika taun 2001 KANGGO dheweke isih duwe badan ora ana ing jagad managerial.

Garwane Brendan Rodgers Sussan urip bahagia sadurunge pegatan. Kredit Gambar- Kaca
Garwane Brendan Rodgers Sussan urip bahagia sadurunge pegatan.

Susan Rodgers tetep karo bojone liwat tebal lan lancip, wiwit nalika dheweke dadi manager toko ing John Lewis, nalika dheweke dadi pelatih pemuda Chelsea lan sing paling penting, ing wektu dheweke entuk dhuwur saka karir pelatih ing Liverpool. Kekasih loro wis mberkahi anak loro yaiku; Anton Rodgers (lair; 26 Januari 1993) lan Mischa Rodgers. Ing ngisor iki foto anak-anake Brendan Rodgers saka Susan.

Ketemu anak Brendan Rodgers- Anton lan Mischa Rodgers. Kredit -Time & Mirror
Ketemu anak Brendan Rodgers- Anton lan Mischa Rodgers. 

Apa sampeyan ngerti?… Putrane Brendan Rodgers, Anton Michael Rodgers ngetutake lakune bapakne. Pemain bal profesional profesional Irlandia sing main dadi gelandang miwiti karir remaja karo akademi Chelsea FC saka 2006 nganti 2011 ing ngendi bapake nglatih dheweke.

Cerita Cerai: Sajrone masa jabatan Rodgers ing Liverpool, hubungan antarane dheweke lan Sussan wiwit ora kepenak, pangembangan sing nyebabake pertempuran pengadilan intensif ing antarane wong loro kasebut. Kebutuhan kanggo nyedhiyakake finansial yaiku Brendan Rodgers melu jajaran cerai pirang-pirang yuta yuta ing kerajaan properti kulawarga sing kasusun saka 102 omah sing regane jutaan pon (Laporan DailyMail).

Rodgers megat bojone Susan sawise nikah karo 14 taun ing 2015. Dheweke bertahan lan ngenteni rong taun sadurunge ngusulake lan nikah karo bojone sing paling anyar Ms Charlotte Searle. Iku wedding dongeng sing kedadeyan ing Loch Lomond ing Skotlandia ing taun 2017.

Brendan Rodgers nikah karo Charlotte ing klub golf Loch Lomond ing Skotlandia. Kredit Gambar- Kaca
Brendan Rodgers nikah karo Charlotte ing klub golf Loch Lomond ing Skotlandia.

Brendan Rodgers nikah karo Ms Charlotte Searle ing 2017 sawise patang wulan dheweke ngajukeun ing New York. Sadurunge omah-omah, Ms Charlotte Searle minangka pegatan sing ketemu Rodgers nalika dheweke kerja Koordinator wisata Liverpool FC lan dheweke isih dadi manajer Liverpool. Ora dingerteni manawa rapat sadurunge dadi sebab masalah perkawinan Brendan Rodgers sing nyebabake pegatan karo bekas garwane, Susan.

Charlotte Searle oozes kapercayan ing saben sworo seru dheweke. Dheweke dadi awake dhewe sing ora nindakake apa-apa liyane saka nyedhiyakake dhukungan emosional kanggo wong lanang sanajan sampeyan tegese nyedhiyakake urip dhewe lan kerja sing adoh.

Charlotte Searle seneng kabeh sukses ing garwane ing Celtic. Kredit Gambar- DailyMail
Charlotte Searle seneng kabeh sukses ing garwane ing Celtic. 
Brendan Rodgers Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Urip Pribadi

Ngerteni Brendan Rodgers Personal Life sing adoh saka urusan bal-balan bakal mbantu entuk gambaran lengkap babagan pribadine. Ora adoh saka papan kasebut, Rodger digambarake minangka wong sing ramah, sopan lan loman sing seneng sesambungan karo meh kabeh wong - saka penggemar setia menyang pelayan restoran.

Ngerteni Brendan Rodgers Personal Life adoh saka bal-balan. Kredit Gambar: Belfastlive
Ngerteni Brendan Rodgers Personal Life adoh saka bal-balan.

Rodgers percaya yen seneng ora bisa nggolek dhuwit sanajan sampeyan bakal nggawe sing ala. Miturut lapuran, dheweke nate nyedhot pendekatan saka a Klub China nalika musim panas ngandhani 2018 BBC Skotlandia iku "Karo China, iki regane akeh, nanging aku bisa nemokake rasa seneng ing kene. "

Brendan Rodgers Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Urip Keluarga

Ing bagean saka panulisan iki, kita nyedhiyakake informasi luwih lengkap babagan anggota kulawarga Brendan Rodgers wiwit ibune.

Babagan Brendan Rodgers 'Mum: Christiana duwe pandangan agama Kristen sing beda karo bojone sing ora diidini pengaruh negatif marang Brendan lan sedulure. Christina Rodgers minangka demonstran sing setya nganti tilar donya ing 2010, taun dheweke ngalami serangan jantung sing tragis.

Babagan Bapak Brendan Rodgers: Malachy Rodgers, bapak saka Brendan Rodgers minangka pelukis, dekorator lan sing paling penting, katolik sing taat. Dheweke urip lan nandhang Kanker ing tahap pungkasan. Malachy ora tahan sawise garwane Christiana tilar donya ing taun 2010. Dheweke tilar donya amarga kena penyakit kanker pas garwane ninggalake jagad iki.

Brendan Rodgers Brothers: Ing kulawarga Brendan Rodgers kalebu sadulur lanang lan kaya sing wis diandharake sadurunge, dheweke dudu siji-sijine kulawargane sing wis ngrasakake sukses. Brendan lan seduluré, Malachy Rodgers Jnr kondhang minangka Rodgers sing sukses. Malachy Rodgers Jnr digambarke ing ngisor iki misuwur kanthi terus nggayuh karir musik ing NashvilleTennessee, Amerika Serikat.

Ketemu Adhi Brendan Rodgers- Declan Rodgers. Kredit Gambar- TheSun
Ketemu Adhi Brendan Rodgers- Declan Rodgers.

Apa sampeyan ngerti?… Malachy Rodgers Jnr sing berbasis ing Nashville sing dijuluki 'gerah'mbintangi acara talent BBC'Negara Kelangan'ing Irlandia Lor sing asli sadurunge menyang AS (Tennessee), dadi pahlawan kultus. Ing sisih liya urip, salah sawijining sadulur Brendan Rodgers sing jenenge Declan Rodgers ora bisa dadi sugih lan sukses. Declan Rodgers sing kurang apik digambar ing ngisor iki, nate ditabrak bangkrut sawise dioyak utang serius.

Brendan Rodgers nyuwil sedulur- Declan. Kredit TheScottishSun
Brendan Rodgers nyuwil sedulur- Declan.
Brendan Rodgers Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Lifestyle

Brendan Rodgers minangka bos multi-jutawan sing nate nampa paket kompensasi tampil udakara £ 8 juta nalika dipecat dadi manajer Liverpool ing Oktober 2015. Pindhah menyang Celtic, dheweke uga dadi bos paling dhuwur ing sejarah klub, entuk dhuwit £ 45,000 seminggu.

Sanajan kabeh dhuwit kasebut, Brendan urip gaya rata-rata ing njaba. Iki nggadahi Rodger duwe dhasar sing kuwat babagan cara njaga keuangane ing mriksa lan diatur. Dheweke dudu wong media sosial, ora duwe akun (nalika nulis) lan mung fokus marang pakaryan.

Ngerteni Fakta Gaya Hidup Brendan Rodgers. Kredit Gambar- TheHeraldScotland lan CelticNewsNow
Ngerteni Fakta Gaya Hidup Brendan Rodgers. 
Brendan Rodgers Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Faktor Untold

The Hard 4 Taun Sukses: Taun wiwit saka 2010- 2014 jarene dadi taun paling traumatik taun Sajrone urip Brendan Rodgers. Taun-taun kasebut dikepung karo masalah Kulawarga sing mbedakake tekanan saka sukses profesional (kaya sing dideleng nalika isih ana karo Liverpool). Miwiti, rasa lara jantung Kulawarga diwiwiti nalika kelangan ibune, disusul bapakne sawetara wulan mengko. Suksesi tragedi kasebut terus nalika Rodgers kelangan bojone (lumantar pegatan), ilang properti (nyabrang) lan pungkasane, kelangan proyek Liverpool sing bergengsi.

Mantan garwane sing paling anyar njupuk dhewe: Garwane anyar Brendan Rodgers, Charlotte Searle, biyen dikawin karo Steven Hind, manajer pangembangan bisnis. Loro-lorone sing digambar ing ngisor iki omah-omah 17 wulan, duwe anak wadon sadurunge sadurunge pegatan ing 2013.

Mantan garwane Brendan Rodgers mungkasi urip sawise garwane nilar dheweke. Kredit Gambar- DailyMail
Mantan garwane Brendan Rodgers mungkasi urip sawise garwane nilar dheweke.

Apa sampeyan ngerti?… Steven Hind ditemokake mati ing kamar ing London Bosco Hotel sing populer. Kolega kasebut ngerti yen dheweke tilar donya sawise ora kerja ing wulan Oktober 2017. Mantan garwane garwane Brendan Rodgers nyawane nyawane sawise nulis cathetan sing ujar 'dheweke ora bisa nerusake'.

Putranipun Dituduh nyerang: Sawise Brendan Rodgers bubar pisah karo bojone, kulawargane terus nandhang susah. Wektu iki, putra Rodgers (Anton) lan telung wong liyane nemoni masalah. Dheweke motret awake dhewe nalika nyerang wanita remaja, tumindak sing nyebabake penahanan lan tuntutan ukum ing pengadilan.

Brendan Rodgers Son nate dicekel sawise nyerang wanita kanthi fisik. Kredit Gambar- DailyMail
Brendan Rodgers Son nate dicekel sawise nyerang wanita kanthi fisik.

Pelanggaran kasebut diarani kedadeyan ing Hotel Jury's Inn sing dununge ing Brighton ing Juli 2011. Nyeri, Brendan Rodgers nonton pengadilan putrane saka galeri umum. Anton banjur dibebasake sawise dituduh nyerang, sing diarani bapakne 'A Wirang'

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Brendan Rodgers Pratata Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar