Kisah Kanak-kanak Brendan Rodger ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

LB nampilake Kisah Penuh saka manajer Sepak Bola sing dingerteni kanthi julukan "Buck Rodger". Kisah Kanak-kanak Brendan Rodgers Kita Lan Fakta Biografi Untold Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan Munggah Brendan Rodgers. Gambar Kredit- Waca rangkeng-, Twitter, Telegraph lan Memecenter

Aliran kasebut kalebu latar awal / latar kulawarga, pendhidhikan / karir, wiwitan karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan gaya managerial sing kepenak - gawe pemaine njaga werni lan main game sing nembus nganggo bal sing terus obah. Nanging, mung sawetara pembuangan bal-balan sing nganggep Biografi Brendan Rodgers sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Brendan ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Brendan Rodgers lair ing dina 26 tanggal 8 Januari 1973 marang ibune, Christina Rodgers lan bapake, Malachy Rodgers ing Carnlough, sawijining desa segara ing Irlandia Lor sing digambar ing ngisor iki liwat Google Map.

Brendan Rodgers tuwuh ing desa Carnlough. Kredit Gambar - Peta Google lan DailyRecord

Pengurus Inggris sing sukses karo kulawarga kulawarga Irlandia Lor tuwuh dadi putrane anak sulung saka limang putra sing lair saka wong tuwané- Christina (ibu) lan Malachy (bapak). Brendan Rodgers asale saka latar kulawarga tengah sing dikendali karo bapake sing dadi pelukis lan dekorasi. Nalika bapake dadi sibuk karo kerja lukisan lan dekorasi, ibune Brendan, Christiana ngurus Brendan lan sedulur-sedulure. Dheweke kadang dadi awake dhewe dadi sukarelawan kanggo organisasi amal Irlandia.

Brendan tansaya ngalami Masalah ing Carnlough: Minangka bocah cilik sing umur 7, Brendan kalebu bocah liyane sing biasane didadekake lemah (dijaga ing njero omah) amarga tingkat kriminal sing dhuwur ing desa kesulitane. Ngomong babagan kejahatan, ing 4 tanggal Juni 1980, anggota Partai Kamardikan Irlandia lan anggota Dewan Undangan Larne Borough John Turnley dibunuh liwat kampanye bersenjata ing desa kasebut. Iki banjur disusul dening matine petugas Loyalist, Andrew Mason sing dikalahake mati maneh dening loro priya lokal ing desa kasebut.

Crita Kanak-kanak Brendan ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Ing desa Carnlough Irlandia sing turu sing turu, kekirangan rampung kanggo umume bocah lanang cilik, kalebu Brendan nalika ana bal-balan ing sikil. Kados dolanan bal-balan kasebut, kulawarga Brendan Rodgers diwakili kanthi bener, ing fanbase saka Sheffield Rabu lan Celtic.

Rodgers main bal-balan sajrone olahraga nalika mlebu Kabeh Sekolah Rendah Katulik Santo ing Ballymena, sawijining kutha ing Irlandia Lor - drive 26 menit saka omah omahe. Partisipasi olahraga ora mung siji-sijine sing ditindakake ing kulawarga. Mbalik maneh, wong tuwa Brendan Rodgers pengin anake lanang ora mung entuk pendhidhikan, nanging isih golek karir ganti.

Nalika Brendan milih bal-balan, salah sawijining seduluré njupuk musik, keputusan sing nggawe kulawargane kabeh bangga. Ngerti pora?… Kulawarga Brendan Rodger kanthi sukses awal saka sadulure anak lanang Malachy Jnr sing dadi kondhang lan penyanyi barat.

Crita Kanak-kanak Brendan ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Urip Awal

Nalika bocah cilik dheweke luwih apik ing karir musik, Brendan Rodgers njupuk arah dhewe ing upaya kanggo miwiti karir bal-balan. Sawise nyoba sukses ing taun 1984, sethitik Rodgers (gambar ing ngisor iki) miwiti karir nonoman minangka bek karo Ballymena United, tim lokal.

Brendan Rodgers nalika isih enom nalika isih enom karo Ballymena. Kredit Gambar- Waca rangkeng-

Sajrone main, Brendan Rodger nyembah kanca Irlandia Lor Anton Rogan sing lagi umur 7 dadi senior. Dheweke nggawe kesan sing gedhe ing karir enom, yaiku prestasi sing entuk dheweke kenal internasional sanajan dheweke lulus saka akademi.

Ngerti pora?… Nalika isih dadi pemain akademi, Brendan Rodgers dijaluk makili Irlandia Lor ing tataran sekolah. Kematangan kaya ngono nalika umur katon ing klub dheweke ing 1987 nggawe dheweke dadi bal-balan senior.

Taun Awal Brendan Rodgers karo Tim Sekolah. Kredit Gambar- Waca rangkeng-

Rodgers terus maju karo deso sawise lulus akademi. Ing 1988, dheweke terus makili Irlandia Lor sawise pindhah menyang College St Patrick main marang negara bal-balan paling apik ing jagad iki Brazil.

Brendan Rodgers main bal-balan kanthi cara kepengin supaya timnya main nalika jaman Irlandia Lor ora dirungokake. Nalika semana, mantan pelatih dheweke bisa ngeling-eling carane dheweke kebak tenaga lan dianggep minangka masa depan tim senior negara kasebut. Senadyan kabeh accolade iki, ora ngerti Brendan Rodgers DARK TIMES teka cara.

Crita Kanak-kanak Brendan ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan angel kanggo Fame Crita

Sawise profesional dadi Ballymena United, Brendan Rodgers nalika umur 18 mlebu kanggo Maca. Ngerti pora?… Karier bal-balan profesional dheweke pungkasane diwiwiti amarga kedadeyan amarga kahanan lutut genetik uga dikenal Disecans osteochondritis.

Brendan Rodgers ngalami kahanan dhengkul genetik sing lumpuh karir bal-balan. Gambar Credits- clickittefaq, tumpukan lan MemeCenter.

Tanpa mangu, para pemain bal-balan sing wis ngalami cedera kaya ngono, sing bakal ngalami karier mung bakal ngerti babagan emosi emosional sing jero. Sampeyan njupuk taun Brendan Rodgers kanggo ngatasi trauma emosional lan psikologis sing nyebabake kedadeyan kasebut.

Sawise pensiun dikuatake, Rodgers dibayar ganti rugi dening Membaca sing menehi tugas kanggo dheweke Pelatih pemuda. Kanggo entuk pengalaman pelatih, Rodger pindhah menyang pelatih pemuda kanthi bal-balan non-liga karo Newport (IOW), Witney Town lan Newbury. Kajaba iku, ing upaya kanggo nambah gaji sethithik minangka pelatih pemuda, Brendan Rodgers wiwit makarya John Lewis toko kanggo ndhukung kulawargane enom.

Brendan Rodgers nate nyambut damel ing John Lewis Store kanggo nylametake kulawargane. Kredit Gambar - MemeCenter lan kualifikasi
Crita Kanak-kanak Brendan ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Kepiye dheweke entuk Bantuan saka Jose Mourinho: Sawise nglumpukake dhuwit akeh tugas akeh minangka pelatih pemuda lan manajer toko, Brendan Rodgers ing pungkasan 1990 nggawe keputusan kanggo lelungan menyang Spanyol supaya entuk pendhidhikan bimbingan maju. Sawise pendhidhikan lan isih nindakake tugas ing Reading, mula bisa nglamar kerja karo sawetara klub ndhuwur, salah sawijine yaiku klub FC sing dikelola maneh. Jose Mourinho.

Dina Brendan Rodgers minangka Pelatih Pemuda Chelsea. Gambar Kredit- Sportskeeda

Ngerti pora? Jose Mourinho kaget karo CV Brendan Rodger, yen dheweke ngajak dheweke kerja kanggo para pemuda ing Chelsea sing diwawancarai sing dheweke liwati. Rodgers nilar tugas minangka direktur akademi ing Reading kanggo mindhah menyang jagad bal-balan sing gedhe, dadi pelatih pemuda akademi Chelsea ing taun 2004.

Jose Mourinho promosi Rodger dadi manajer tim cadangan sajrone rong taun suwene jampi Chelsea. Promosi iki teka amarga Brendan ora setya marang bos (gambar ing ngisor iki) sing menehi kesempatan kanggo tuwuh.

Jose Mourinho promosi Brendan Rodgers amarga kesetiaan sajrone jamane karo Chelsea. Kredit- DreamTeamFC

Dipuntedahaken wong khusus budhal, Brendan Rodgers tetep dadi jabatane dening manajer Chelsea Avram Grant lan Luiz Felipe Scolari. Sawise entuk wektu sing cukup kanggo tuwuh, Brendan Rodgers lunga menyang Watford, Reading lan kutha Swansea sing paling unggul dadi pelatih kepala.

Ing kutha Swansea, pelatih sing kurang misuwur wiwit nrima masarakat nalika nuntun klub Welsh menyang penerbangan ndhuwur, prestasi sing menehi pakaryan 2012 Liverpool. Ing Liverpool, Brendan Rodgers nyedhaki judhul Liga Premier 2014. Sanajan ora menang, dheweke entuk bal-balan Liga Champions kanggo klub (sepisanan sajrone limang taun).

Sawise metu saka Liverpool, Rodgers diangkat dadi manajer juara Skotlandia Skotlandia, Celtic. Tinimbang crumble, bekas pelatih Liverpool saka kekuwatan nganti tekan kekuwatan. Dheweke mimpin Celtic menyang musim domestik sing ora kalah ing taun kapisan, lan mbungkus kabeh, tresters ing loro musim pisanan.

Brendan Rodgers menang kaping pindho kanggo Celtic - Pakurmatan sing paling dhuwur minangka manajer. Gambar Kredit- LcFc

Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Crita Kanak-kanak Brendan ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Brendan Rodgers ketemu karo pacar Sussan nalika ora duwe badan, sawise ana cedera lan mutusake muter bal-balan. Kaloro tanggal nganti suwene udakara setaun. Brendan yuswa 28 nalika umur nikah karo Sussan nalika taun 2001 KANGGO dheweke isih duwe badan ora ana ing jagad managerial.

Garwane Brendan Rodgers Sussan urip seneng bareng sadurunge pegatan. Gambar Kredit- mirror

Susan Rodgers tetep karo bojone liwat tebal lan lancip, wiwit nalika dheweke dadi manager toko ing John Lewis, nalika dheweke dadi pelatih pemuda Chelsea lan sing paling penting, ing wektu dheweke entuk dhuwur saka karir pelatih ing Liverpool. Kekasih loro wis mberkahi anak loro yaiku; Anton Rodgers (lair; 26 Januari 1993) lan Mischa Rodgers. Ing ngisor iki foto bocah-bocah Brendan Rodgers saka Susan.

Ketemu anak Brendan Rodgers- Anton lan Mischa Rodgers. Kredit-Waca rangkeng & mirror

Ngerti pora?… Putrane Brendan Rodgers, Anton Michael Rodgers ngetutake jejak bapake. Pemain bal-balan profesional Irlandia sing main minangka pemain tengah wiwit karir nonoman karo akademi Chelsea FC saka 2006 nganti 2011 ing ngendi bapake nglatih dheweke.

Cerita Cerai: Sajrone pamrentahan Rodgers ing Liverpool, hubungan antara dheweke lan Sussan wiwit asem, pangembangan sing nyebabake perang pengadilan intensif ing antarane loro. Kabutuhan kanggo nyedhiyani utang finansial weruh Brendan Rodgers melu ing talak cerai multimilyon-pound liwat kekaisaran properti kulawargane sing dumadi saka omah 102 sing regane yuta yuta (Laporan DailyMail).

Rodgers megat bojone Susan sawise nikah karo 14 taun ing 2015. Dheweke bertahan lan ngenteni rong taun sadurunge ngusulake lan nikah karo bojone sing paling anyar Ms Charlotte Searle. Iku wedding dongeng sing kedadeyan ing Loch Lomond ing Skotlandia ing taun 2017.

Brendan Rodgers nikah karo Charlotte ing klub golf Loch Lomond ing Scottland. Gambar Kredit- mirror

Brendan Rodgers nikah karo Ms Charlotte Searle ing 2017 sawise patang wulan dheweke ngajukeun ing New York. Sadurunge omah-omah, Ms Charlotte Searle minangka pegatan sing ketemu Rodgers nalika dheweke kerja Koordinator wisata Liverpool FC lan dheweke isih dadi manajer Liverpool. Ora dingerteni manawa patemon sadurunge dadi sababe masalah perkawinan Brendan Rodgers sing nyebabake pegatan karo mantan semah wadon.

Charlotte Searle oozes kapercayan ing saben sworo seru dheweke. Dheweke dadi awake dhewe sing ora nindakake apa-apa liyane saka nyedhiyakake dhukungan emosional kanggo wong lanang sanajan sampeyan tegese nyedhiyakake urip dhewe lan kerja sing adoh.

Charlotte Searle seneng saben bagean saka sukses bojone ing Celtic. Gambar Kredit- DailyMail
Crita Kanak-kanak Brendan ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Brendan Rodgers Personal Life sing adoh saka urusan bal-balan bakal mbantu entuk gambaran lengkap babagan pribadine. Ora adoh saka papan kasebut, Rodger digambarake minangka wong sing ramah, sopan lan loman sing seneng sesambungan karo meh kabeh wong - saka penggemar setia menyang pelayan restoran.

Ngerteni Brendan Rodgers Personal Life adoh saka bal-balan. Kredit Gambar: Belfastlive

Rodgers percaya yen seneng ora bisa nggolek dhuwit sanajan sampeyan bakal nggawe sing ala. Miturut lapuran, dheweke nate nyedhot pendekatan saka a Klub China nalika musim panas ngandhani 2018 BBC Skotlandia iku "Kanthi China, akeh dhuwit, nanging aku nemokake rasa seneng ing kene. "

Crita Kanak-kanak Brendan ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Ing bagean nulis iki, kita nyedhiyakake informasi luwih lengkap babagan anggota kulawarga Brendan Rodgers wiwit ibu.

Babagan Brendan Rodgers 'Mum: Christiana nduwe pandangan agama Kristen sing beda saka bojone sing ora ngidini dampak negatif ing Brendan lan sadulure. Christina Rodgers minangka demonstran sing taat nganti tiwas ing 2010, ing taun dheweke ngalami serangan jantung sing tragis.

Babagan Brendan Rodgers 'Dad: Malachy Rodgers, bapak Brendan Rodgers minangka pelukis, dekorasi lan sing paling penting yaiku katolik sing taat. Dheweke urip lan nandhang Kanker ing tahap telat. Malachy ora bisa nuli sawise bojone Christiana ngliwati taun 2010. Dheweke tilar donya saka efek penyakit kanker sawise garwane ninggalake jagad iki.

Brendan Rodgers Brothers: Ing kulawarga Brendan Rodgers kalebu sedulur lanang lanang lan kaya sing wis ditulis sadurunge, dheweke dudu salah sawijine keluargane sing wis sukses. Brendan lan seduluré, Malachy Rodgers Jnr kondhang dadi Rodger sing sukses. Malachy Rodgers Jnr digambar ing ngisor iki nggawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi ngupayakake karir musik ing Nashville, Tennessee, Amerika Serikat.

Ketemu Brendan Rodgers 'Brother- Declan Rodgers. Gambar Kredit- Srengenge

Ngerti pora?… Malachy Rodgers Jnr berbasis Nashville sing diarani minangka 'gerah'dibintangi acara bakat BBC'Negara Kelangan'ing Irlandia Lor asli sadurunge budhal menyang AS (Tennessee) ing ngendi dheweke dadi pahlawan kultus. Ing sisih liya, salah sawijining sedulur Brendan Rodger sing jenenge Declan Rodgers ora dadi sugih lan sukses. Miskin Declan Rodgers digambar ing ngisor iki, nate dibungkus bangkrut sawise diburu utang sing serius.

Brendan Rodgers 'nyuwil sedulur- Declan. Kredit TheScottishSun
Crita Kanak-kanak Brendan ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Brendan Rodgers minangka bos multi-jutawan sing tau nampa paket ganti rugi sing regane sekitar £ 8million nalika dipecat dadi manajer Liverpool ing Oktober 2015. Ngalih menyang Celtic, dheweke uga dadi kepala mbayar paling gedhe ing sejarah klub kasebut, ngasilake udakara £ 45,000 seminggu.

Sanajan kabeh dhuwit kasebut, Brendan urip gaya rata-rata ing njaba. Iki nggadahi Rodger duwe dhasar sing kuwat babagan cara njaga keuangane ing mriksa lan diatur. Dheweke dudu wong media sosial, ora duwe akun (nalika nulis) lan mung fokus marang pakaryan.

Ngerteni Faktor Gaya Hidup Brendan Rodgers. Gambar Kredit- TheHeraldScotland lan CelticNews Now
Crita Kanak-kanak Brendan ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

The Hard 4 Taun Sukses: Taun wiwit saka 2010- 2014 ngandika minangka taun paling traumatik ing Gesang Brendan Rodgers. Ing taun-taun kasebut ngalami masalah Kulawarga sing nandhang tekanan saka sukses profesional (kaya sing katon ing jaman Liverpool). Miwiti, Ibu nrenyuh diwiwiti nalika ilang ibu, diikuti bapake sawetara wulan mengko. Kasuksesan tragedi terus nalika Rodgers ilang bojone (lumantar pegatan), ilang properti (nyabrang) lan pungkasane, kelangan proyek Liverpool sing bergengsi.

Garwane bojone paling anyar njupuk urip dhewe: Bojo anyar Brendan Rodgers Charlotte Searle biyen nikah karo Steven Hind, manajer pengembangan bisnis. Kaloro gambar kasebut ing ngisor iki nikah karo 17 wulan, duwe anak wadon sadurunge uga pegatan ing 2013.

Bekas bojone Brendan Rodgers mungkasi urip sawise bojone ninggal. Gambar Kredit- DailyMail

Ngerti pora?… Steven Hind ditemokake ing ruangane ing Hotel London Bosco sing populer. Kanca-kancane ngerti yen dheweke wis tilar donya sawise gagal kerja nganti Oktober 2017. Bekas bojone bojo Brendan Rodgers njupuk urip dhewe sawise nulis cathetan sing ujar 'dheweke ora bisa nerusake'.

Putranipun Dituduh nyerang: Sawise Brendan Rodgers mung pisah karo garwane, kekarepane kulawargane terus. Wektu iki, putrane Rodgers (Anton) lan telung wong liya ngalami masalah. Dheweke njupuk gambar saka awake dhewe nalika nyerang wanita remaja, tumindak sing nyebabake penahanan lan penuntut ing pengadilan.

Brendan Rodgers Son dipenjara sawise dheweke nyerang wanita. Gambar Kredit- DailyMail

Pelanggaran kasebut dianggep kedadeyan ing Hotel Jury's Inn ing Brighton ing Juli 2011. Kanthi lara, Brendan Rodgers mirsani pengadilan putrane saka galeri umum. Anton banjur dibebasake sawise dipasuki serangan serbu u, sing dikandhani bapake 'A Wirang'

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Brendan Rodgers Pratata Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene