Fakta-fakta Biografi Emmanuel Eboue

Emmanuel Eboue Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi crita Full saka Ex-Arsenal Tengen sing paling dikenal kanthi jeneng Nickname; "Fearless". Crita Bocah Emmanuel Eboue lan Biografi sing Ora Bakal Bukti sing ndadékaké sampeyan nduwe akun lengkap acara saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan kontroversi cerai.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan sing skill, nanging sawetara sing nganggep Biografi Kanu sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Emmanuel Eboue Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Jeneng Emmanuel Eboue ora bakal gampang dilelehake utamane karo Arsenal setya amarga dheweke ana ing tim sing nuduhake klub ing panggung paling gedhe ing bal-balan klub.

Emmanuel Eboue, 'Takut' lair ing 4th Juni 1983 ing Abidjan, Côte d'Ivoire. Panjenengané diangkat déning mbah kakungé pungkasan Amadou Bertin sing tilar donya amarga Kanker ing 2017. Eboue tansaya munggah karo adhine N'Dri Serge sing tiwas kanthi kacilakan motor ing 2017.

Eboué miwiti karir ing bal-balan ing ASEC Mimosas akademi mudha. Iku sawijining klub Ivoryia sing ngasilake seneng-seneng Kolo Touré, Didier Zokora, Aruna Dindane lan Gervinho. Lintang-lintang iki mimpin tim menyang 108 sing ora kalah.

Ing 2002, Eboué dipindhah menyang klub induk ASEC, KSK Beveren sing antara 2001 lan 2006 duwe perjanjian kerjasama karo klub Liga Utama Inggris Arsenal. Loro-lorone Kolo Toure lan Eboue padha dadi panuntun saka perjanjian kerjasama kasebut. Pagelaran sing nyenengake ing Belgia nyekel mata pramuka Arsenal, saéngga miwiti transfer kanggo Ivory Coast. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Emmanuel Eboue Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Dhèwèké duwé telung anak karo bojoné Aurélie saka Belgia, sing nikah sadurungé gabung karo Arsenal.

Ing Desember 2017, Eboué nyritakake Minggu Mirror sing dadi miskin lan ora nduwé omah amarga pegatan lan investasi sing ora apik sing dikendhalèkaké déning mantan garwane. Ing ngisor iki foto Eboue lan Aurelie nalika arep apik.

Maca ing ngisor iki kanggo crita nyiksa.

Emmanuel Eboue Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kisah Heartbreaking

Nanging, gaya urip sing canggih, nyathet kabeh properti marang jeneng bojone. Ivorian nampilake mayuta yuta sajrone pitung taun ing ndhuwur-pesawat Inggris lan luwih saka £ 1.5million setahun ing sisih Turki Galatasaray.

Sayange, dheweke kalah perang karo garwane, Aurelie sing dilelehake marang kabeh asete, dheweke wis nggunakake dhuwit sithik kanggo tuku. Minangka ing Desember 2017, Emmanuel Eboue saiki mlaku-mlaku ndhelik saka pulisi lan bailif sawise disetujoni dening hakim kanggo nransfer omah-omahé Enfield sing isih ana ing bojoné. Iki mung aset sing ditinggalake.

Bubar, pemain pertahanan Arsenal lan pemain Ivory Coast, Emmanuel Eboue ngumumake kepriyé bakal nyebabake bunuh diri. Upaya nyulik sawise dheweke weruh dheweke turu ing lantai kanca lan ngumbah sandhangané kanthi tangan.

Ing wawancara eksklusif karo Mirror, Eboue ngandika, "Aku pengin Gusti mbiyantu aku. Mung dheweke bisa njupuk pikiran iki saka atine. "
Paling awon kabeh iku; Eboue minangka wektu nulis ora bisa main bal-balan amarga gerah. Pancen, dheweke wis di-push menyang pinggir. Eboue uga adhep-adhepan karo telung anak, sing durung weruh wiwit Juni 2017. Iki minangka wektu dheweke uga ngasorake rong wong penting ing salawas-lawase. Kematian kanker saka kakekne Amadou Bertin sing ngangkat dheweke. lan uga, nyawane adhine N'Dri Serge sing tiwas ing kacilakan motor ing 2017.

Emmanuel Eboue Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Lamentation

Banget kuwatir Eboue, sing duwe kabeh barang urip ing tas dheweke ...

"Aku ora bisa menehi dhuwit kanggo terus duwe pengacara utawa barrister. Aku neng omah nanging aku wedi. Amarga aku ora ngerti kapan polisi bakal teka. Kadhangkala aku mati lampu amarga aku ora pengin wong ngerti yen aku nang jero. Aku sijine kabeh ing ngarep lawang omahku sing aku tuku kanggo tuku. Aku ora arep ngedol jubahku utawa ngedol barang-barange. Aku bakal gelut nganti pungkasan amarga ora adil. "

Eboue wis ditinggal tanpa mesin cuci. Nanging dheweke ora bakal dikalahake, pangandikane: "Saben dina aku ngumbah jins, jubahku, kabeh. Tanganku angel banget. Kaya-kaya aku wis nggarap sawah. Aku matur nuwun nini, amarga dheweke ngajari kula kanggo ngumbah, masak, ngresiki, kabeh kaya wong enom. "

Sawise nyerahake mobil antarane aset sing ditransfer marang bojone, Eboue saiki duwe kertu Tiram lan ngandarake transportasi London - nalika nglakokake sing paling apik supaya ora diakoni. Saiki wis telung minggu minangka wektu nulis wiwit tunduk marang Eboue kanggo nyerahake kepemilikan omah ing London Lor dheweke digunakake kanggo nuduhake karo Aurelie.

Hakim bakal mlebu transfer yen Eboue ora nglakoni. Pemain lan bojoné urip ana ing jaman sing luwih nyenengaké sadurunge Eboue tuku omah gedhé - sing saiki dianggo Aurelie ing pasar. Eboue mangerteni dheweke mbokmenawa arep ngedol properti Enfield.

Emmanuel Eboue Childhood Story Plus Untold Biography Facts -About Not Seeing His Children

Ivoryan ora weruh anak-anake ing pirang-pirang wulan.

Ing tembung ..."Aku ora bisa ndeleng lan akeh sing nyakiti aku," Ngandika. "Aku cedhak karo anak-anakku lan siap kanggo nindakake kabeh.

Loro wadon loro duwe telpon lan biasa nelpon aku. Nanging saiki wis rong sasi tanpa kontak. Aku rumangsa anak. Aku nyenengake anakku akeh lan aku kepengin weruh amarga ora adil. Aku susah banget. "

Emmanuel Eboue Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ditolak dening FIFA

Ngimpi babagan bali Liga Premier karo Sunderland nguap ing 2016. Nanging, sawise ditandhani karo larangan 12 sasi dening FIFA sawisé perselisihan karo mantan agen sing overpaying marang upah.

Eboue ngandhakake yen dheweke ora tau diwenehi bimbingan kanggo ngatur finansiale. Dheweke nyatakake yen dheweke kepengin ngalami urusan sing paling akeh, dheweke ngaku "Naive" karo dhuwit. Dheweke uga nyatakake dheweke wis diselehake dening wong sing menehi saran sing ora becik lan ngetokake dhuwit akeh dhuwit.

Ing tembung ..."Masalah karo FIFA amarga wong menehi saran. Wong sing mesthine diurus. Nanging amarga wong-wong mau aku ilang dhuwit lan ora bisa mbayar agenku. Mulane FIFA ora nglarang aku. "

Emmanuel Eboue Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Carane sing Iliterate biaya marang dheweke kasugihan

Kanthi pendidikan sing winates, Eboue mbayar rega amarga ora ngerti kahanan keuangan. Sawetara kunjungan menyang bank padha karo Aurelie. Iku bojoné, Aurelie sing mbiyantu dheweke.

Eboue malah ngelingake acara nalika staf bank ngunjungi - kanggo mlebu dokumen - ing pelataran latihan Arsenal. Kanthi pitados marang bojone, dheweke pratela kabeh sing menehi marang dheweke.

Bubar ngandika: "Aku katon bali lan ngomong 'Emmanuel, sampeyan wis naif ... kenapa ora sampeyan mikir babagan sing sadurunge?' Iku angel. "Banget banget. Dhuwit aku entuk, aku dikirim menyang garwane kanggo anak-anake. Ing Turki, aku entuk wolung yuta euro. Aku dikirim pitung yuta mulih menyang omah. Punapa mawon dheweke ngandhani kula kanggo mlebu, aku mlebu.

Emmanuel Eboue Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ora Learning saka Thierry Henry

Eboue sapisan ditambahake: "Nalika aku weruh Thierry aku seneng karo dheweke, nanging isin saka kahananku dhewe."

Sampeyan kudu nyathet yen garwane Henry Claire Merry tau nyatakake pemukiman divorce 8m sing dheweke lunga. Perceraian nyerang iki kedadeyan sawise Thery Henry mung ditransfer menyang FC Barcelona. Miturut Henry, "A divorce ora gampang, malah luwih karo putri ing tengah". Dheweke wis suwe wiwit mbalekake maneh.

Dibandhingake karo Eboue, kabeh ora katon ing cara. Dheweke wis ilang kasus perceraian, anak lan karir. Ing tembung ..."Nalika ndeleng kanca ing TV sing aku dolanan nganggo utawa nglawan aku ngomong dhewe, aku kudu tetep ana. Iku angel kanggo nonton wong-wong mau. "

Fakta-fakta Biografi Emmanuel Eboue-The Hope

Sanajan arep liwat kabeh iki, Eboue isih duwe pangarep-arep sing ditinggalake. Ing tembung ... "Aku terus matur nuwun marang Gusti Allah. Aku duwe urip. Aku ora pengin apa sing kedadeyan. Aku ora pengin sapa bae. "

Nalika Eboue kepengin bali menyang salah sawijine dina, dheweke bakal mlumpat kanthi kesempatan kerja karo mantan klub Arsenal utawa union pemain PFA.

Dheweke uga ngandika ...: "Aku njaluk bantuan saka ngendi wae nanging yen klubku kepengin mbantu aku banjur dadi banget, seneng banget. Mungkin aku bisa nulung pemain enom? ". PFA sapisan mbantu aku nalika dheweke duwe masalah karo agenku. Dheweke terus ..."Mungkin aku bakal weruh sawetara wong sing aku dolanan utawa nglawan lan aku bakal rumangsa isin. Nanging aku bakal ngatasi. "

Dina iki, Eboue kepengin supaya kabeh pemain bal-balan Afrika sinau saka kesalahane.

Fakta-fakta Biografi Emmanuel Eboue-Kepribadian

Emmanuel Eboue nduweni atribut ing ngisor iki kanggo pribadine.

Kekuatan Emmanuel Eboue: Gentle, affectionate, curious, adaptable, bisa sinau cepet lan ijolan ide

Kelemahan Emmanuel Eboue: Naif, Gemeter, ora konsisten lan indecisive

Apa Emmanuel Eboue seneng: Musik, obrolan karo saklawasé sapa lan perjalanan singkat ing kutha.

Apa Emmanuel Eboue ora disenengi: Tanpa nyawa Menehi piyambak, ditahan, repetisi lan rutin.

TUTUP: Thanks kanggo maca Emmanuel Eboue Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene