Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold

0
277
Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: liverpoolfc lan Picuki
Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: liverpoolfc lan Picuki

LB nampilake Crita babagan juru main bal-balan sing diarani "Tirai Besi". Minangka jangkoan lengkap babagan Crita Bocah cilik Curtis Jones, Biografi, wong tuwa, fakta kulawarga, pengalaman urip awal karo karir lan acara liyane sing apik ing urip sing nyenengake.

Gesang Curtis Jones sing apik tenan sing sampeyan ora ngerti
Gesang Curtis Jones sing apik tenan sing sampeyan ora ngerti. Credits: Twitter, Instagram lan FunnyPhoto

Ya, kabeh wong ngerti pemain bal-balan kanthi kulawarga asal saka Toxeth (Kidul Pusat Liverpool) nyolong pertunjukan ing pertandhingan derby cup Piala Januari 2020 Januari nglawan Everton. Nanging, mung sawetara penggemar sing nganggep Biografi Curtis Jones sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Seneng Curtis Julian Jones lair ing dina kaping 30 Januari 2001 ing Liverpool ing Inggris. Dheweke paling enom saka papat anak sing lair saka ibune, Sandra lan bapake sing wis misuwur.

Iki gambar salah siji saka wong tuwa Curtis Jones.
Iki gambar salah siji saka wong tuwa Curtis Jones. Kredit Gambar: Wtfoot.

Etnis bangsa nasional Inggris campuran karo asal-usul kulawarga cilik sing dikenal ing Toxeth - kidul pusat kutha Liverpool - ing ngendi dheweke tuwuh bebarengan karo telung sedulur cilik sing misuwur. Akeh ing latar mburi kulawarga kelas menengah ing Toxteth, muda enom minangka penggemar bal-balan lan bocah dalan sing urip awal muter bal-balan uga nggawe kesempatan sing paling apik.

"Aku tuwuh cara akeh Scousers (wong saka Liverpool). Mung dadi bocah sing dalan karo impen bal-balan. Sanajan ora ana fasilitas sing paling apik kanggo ndhukung impen lan kanca-kanca, nanging ana pilihan kanggo nggayuh kabeh.

Kelingan Jones nalika umur awal.

Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Ngomong babagan paling akeh, ana sekolah primer ing sisih ndhuwur dalan Jones sing duwe lapangan bal-balan sing cedhak banget. Uga duwe cahya sing apik sing bisa ndhukung game wengi.

Jones lan kancane uga asring minggat pager sekolah kanggo main ing lapangan ing wayah wengi. Ing sawetara bengi liyane, dheweke bakal nyilih salah sawijining sekolah kanthi tujuan target sing bisa dialihake lan dolanan ing dalan sewengi.

Curtis lan para kanca dolanan bal-balan ing dalan kanthi tujuan target sing bisa diselang. Kredit Gambar: Vinex.
Curtis lan para kanca dolanan bal-balan ing dalan kanthi tujuan target sing bisa diselang. Kredit Gambar: Vinex.
Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Wektu Jones umur 9 taun, dheweke wis entuk papan ing akademi pemuda Liverpool lan ora duwe sebab liyane kanggo ngandelake pager liwat pager sekolah utawa nyilih kiriman gol supaya bisa rumangsa bal-balan kompetitif.

Sajrone taun-taun mbesuk, para pemuda Jones nyathet munggah pangkat gedhe ing akademi kasebut lan dadi bintang nalika miwiti tampil ing 18-an Liverpool nalika umur 15 taun!

Foto langka Curtis Jones pirang-pirang wulan sawise dheweke dadi bintang ing umur 15.
Foto langka Curtis Jones pirang-pirang wulan sawise dheweke dadi bintang ing umur 15 taun. Kredit Gambar: Gol.
Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Ora suwe sadurunge skillset lan kapercayan Jones dadi merek dagang kasebut, mula dheweke miwiti main ing game U23 nalika umur 16 taun. Kanthi meteoric kaya ngono, Jones dadi salah amarga nyinaoni bal lan ora mbutuhake bakat nalika dheweke bali menyang klompok umur dhewe.

Matur nuwun kanggo manajemen pelatih Jones U18 lan idola bocah Steven Gerrard, dheweke kepeksa sinau ngendhalekake lan diresepake dadi jenius bal-balan sing sampurna. Banjur teka ing Manchester City lan Manchester United sing kepengin entuk tandha tangane nanging Jones milih tetep karo abang.

"Dadi bocah lokal, aku mung duwe ambisi siji, kanggo makili Liverpool lan nuduhake apa sing cocog karo bocah lanang lokal".

Diwartakake karo keputusan keputusan dheweke tetep ing Liverpool.

Rising Star nandatangani kontrak profesional pisanane karo Liverpool sawise nolak tawaran saka Manchester United lan Manchester City. Kredit Gambar: LiverpoolFC.
Rising Star nandatangani kontrak profesional pisanane karo Liverpool sawise nolak tawaran saka Manchester United lan Manchester City. Kredit Gambar: LiverpoolFC.
Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Ora ana pangarep-arep yen Liverpool percaya marang wutah Jones lan ngarepake kedadeyan sing luwih gedhe. Nyatane, Steven Gerrard mbangun tim U18 ing saubengé amarga bocah kasebut nduweni kualitas nggawe sesuatu sing ora ana. Nalika wektu kasebut pas, Jones nggawe debut tim pertama ing tanggal 7 Januari 2019 sajrone babak katelu Piala FA nglawan Wolverhampton Wanderers.

Pemain tengah sing apik tenan terus maju dadi Pemain Pertandhingan sawise game Piala EFL nglawan Milton Keynes Dons ing wulan September 2019. Bocah-bocah sing angel uga angel banget nglirwakake nalika dheweke nemoni paukuman sing menang ing kamenangan menembak Piala EFL ing Liverpool nglawan Arsenal ing Desember 2019. Kira-kira 32 dina sabanjure, Jones dadi ora bisa dilalekake nalika serangan curling saka 20 yard nemokake mburi jala kanggo mbantu lawan asor Everton 1-0 ing Piala FA ing Anfield.

Tujuan Curtis Jones sing nggumunake nglawan Everton ora mung menang ati lan timnya nanging uga dikagumi para penggemar lan lawan.
Gol Curtis Jones sing nggumunake nglawan Everton menang ati lan uga kanca-kancane. Dheweke uga dikagumi para penggemar lan mungsuh sing padha.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Apa sampeyan ngerti yen Curtis Jones kalebu kelas bintang bal-balan sing juara apa urip utawa mati play? Sawijining pipine urip katresnan bakal gawe uwong yakin sampeyan.

Ora akeh sing ngerti babagan pacar Curtis Jones sadurunge Desember 2019. Nyatane, status hubungan Jones dadi masalah dugaan nganti dikirim gambar dheweke lan pacare ing twitter.

Carane akeh sing bisa disenengi pacar Curtis Jones kaya sing katon ing foto iki?
Carane akeh sing bisa disenengi pacar Curtis Jones kaya sing katon ing foto iki? Kredit Gambar: Twitter.

Sawise kiriman twitter, Jones - sing ora duwe putra-putrane utawa putri sing ora nikah, dipercaya nggawe rencana babagan masa depan karo pacare sing wis misuwur nanging sampurna. Para peminat ndhukung dhukungan lovebird lan ora sabar ngenteni dheweke dadi bojomu.

Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Sampeyan butuh wong tuwa lan sedulur sing prewangan kanggo nambah Jones kaya bintang. Kita nggawa sampeyan babagan anggota kulawarga Curtis Jones sing diwiwiti karo wong tuwane.

Babagan bapak lan ibu Curtis Jones: Kanggo miwiti karo wong tuwa Curtis Jones, bapake durung bisa dikenal nalika nulis. Nanging, ibu pamuter wis dikenal minangka Sandra. Dheweke asring ngancani Jones melu latihan sajrone karir ing Liverpool lan kadhang ngadeg ing kadhemen pembekuan kanggo milih dheweke sawise latihan. Dadi tanpa ngandhani yen Sandra duwe hubungan sing cedhak karo putrane sing enom.

Ketemu ibune Curtis Jones Sandra sing seneng ngancani dheweke melu latihan wiwit jaman biyen. Kredit Gambar: Wtfoot.
Ketemu ibune Curtis Jones Sandra sing seneng ngancani dheweke melu latihan wiwit jaman biyen. Kredit Gambar: Wtfoot.

Babagan sadulur Curtis Jones lan sedulur-sedulur: Curtis Jones tansaya tuwuh ing antarane telu sing durung dikenal minangka sadulur. Kaya ngono, durung bisa dingerteni apa adhi-adhine campuran saka sedulur utawa sedulur utawa jinis kelamin tartamtu. Kajaba iku, ora ana sing dingerteni babagan akar utawa kulawargane Jones, utamane mbah-mbah biyunge lan bapak-bapak nalika Jones Uncles, bibi, sepupu, keponakan lan nieces durung bisa dingerteni nalika nulis biografi iki.

Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Ora ana sing nolak kasunyatane Curtis Jones katon apik saka pengadilan. Nanging, kepribadiane sing ngrebut ati wong sing nemoni dheweke. Sipat persona Jones sing ditetepake kanthi tandha zodiak Aquarius.

Dheweke kalebu daya saing, percaya diri, ora duwe kabecikan lan kepenak amarga ora ngumumake babagan urip pribadi lan pribadi. Minat lan hobi kalebu masak, ngrungokake musik lan nglampahi wektu sing apik karo kanca lan kulawarga.

Curtis Jones seneng masak. Dheweke digambarke ing kene karo Naby Keita.
Curtis Jones seneng masak. Dheweke digambarke ing kene karo Naby Keita. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Babagan carane Curtis Jones nggawe lan mbuwang dhuwit, regane net isih ditinjau nalika nulis nalika nilai pasar ana 2 yuta. Ora berkat sawetara taun ngalami main bal-balan ing ndhuwur.

Regane net regane sing cepet banget ditliti nalika nulis bio iki. Kredit Gambar: Funny.pho.to.
Regane net regane sing cepet banget ditliti nalika nulis bio iki. Kredit Gambar: Funny.pho.to.

Kaya ngono, jenius bal-balan enom - sing bakal ngrayakake ulang taun kaping 19 ing tanggal 30 Januari 2020 - durung bisa urip kanthi gaya urip mewah sing dienggo karo mobil lan omah. Anggota kulawarga Curtis Jones utamane wong tuwane wis menehi saran marang sawetara babagan kudu terus dibarengi.

Crita Kanak-kanak Curtis Jones Ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Sadurunge nyebutake bungkus babagan crita lan biografi bocah cilik Curtis Jones, ing ngisor iki ana bukti sing luwih dikenal utawa ora ngerti babagan gelandang tengah.

RELIGION: Jones ora amba babagan agama amarga dheweke angel menehi kesan dadi agama sajrone wawancara utawa perayaan tujuan nalika nulis. Nanging, kita nganggep wong tuwane Curtis Jones nggawa dheweke ngetutake lan nindakake agama agama Kristen. Mula, rintangan kanggo milih dheweke dadi wong Kristen.

TATTOOS: The Midfielder ora duwe tato nalika nulis. Nanging, dheweke bisa uga entuk seni awak ing mbesuk. Nganti saiki, Jones mung ngadeg kanthi cara sing digawe kanthi dhuwur 6 kaki 1 inci.

Curtis Jones ora duwe tatoos tangan lan sikil nalika nulis biografi iki.
Curtis Jones ora duwe tato tangan lan sikil nalika nulis biografi iki. Kredit Gambar: Wtfoot.

SMOKING lan ngombe: Pemain tengah kasebut minangka salah sawijining pemain bal-balan sing ora ngrokok lan ngombe nalika nulis. Alasan, kenapa Jones milih kebiasaan sehat kaya ngono yaiku kanggo mesthekake awake tetep sehat kanggo ngatasi bal-balan top-flight.

Mriksa: Thanks kanggo maca kita Curtis Jones Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene