Factor Klaim Clint Dempsey Plus Untold

0
2557
Factor Klaim Clint Dempsey Plus Untold

LB menehi Kisah Penuh saka Sepakbola Genius pensiun sing paling dikenal kanthi jeneng "Deuce". Kisah Kisah Kanak-kanak Clint Dempsey lan Sejatine Ora bisa nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke wis dadi asma pemain bal-balan ing Amerika. Nanging, mung sawetara nyakup Biografi Clint Dempsey sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Clint Dempsey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Clint Dempsey lair ing dina 9th Maret 1983 ing Nacogdoches ing Texas.

Piyambakipun minangka papat saka limang bocah lair saka ibune Debbie Dempsey (perawat) lan bapake Aubrey Dempsey (pekerja sepur).

About Clint Dempsey Parents Debbie and Aubrey

Dempsey enom tansaya gedhé ing Nacogdoches, kutha sing paling tuwa ing tlatah Texas, ing ngendi dheweke dikabar karo kakangné, Ryan, kakangné Jennifer lan Crystal, lan adhiné Lance. Saudara-saudyan tresna olahraga lan nyathet partisipasi aktif ing bal-balan, Tenis, baseball lan basket.

Foto Anak Clint Dempsey

Siji sing katon ing jenius pensiun jurusan saiki bakal mikir dheweke duwe wiwitan gedhe kanggo urip. Nanging, sebaliknya iku kasus kanggo Dempsey kang omahé urip ing omah trailer nalika taun formatifé.

manggon ing omah seluler nalika iku minangka tandha kuwat nyuda, luwih serius amarga kasunyatan kulawarga ora bisa parkir ing panggon liya nanging latar mburi dhukun Dempsey. Nanging, omah sing penting banget yaiku kulawarga sing ngarep-arep prospek ing adhine olahraga lan ngalami lelampahan sing angel kanggo dina sing luwih apik.

"Kulawarga teka bebarengan nalika sampeyan nangani wektu angel amarga iku mung cara sampeyan ngerti carane ngatasi. Iku pancen nggawa kita bebarengan. ... We got strength from each other. "

Cathetan Dempsey babagan kaslametané.

Clint Dempsey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Dempsey miwiti main kanthi sepak bola kanthi Ryan sadhuwuré ing suket sing padhas sing dadi padhasan ing latar mburi kakek-nenek. Nalika Dempsey mlebu, dheweke ora tau duwe gagasan babagan sepakbola global nganti dheweke nonton Piala Dunia FIFA Italia 1990 ing televisi satelit.

"Aku kelingan nalika weruh keragaman. Iku olahraga universal, olahraga bebas. "

Ngeling Dempsey saka panemuane.

Produktif bal-balan banjur wiwit Idolize legenda Argentina, Diego Maradona, pemain Brasil, Romario lan Bebeto, antarane bintang-bintang liyané sing nampilake penampilan ing turnamen kasebut.

Dèwèké wiwit main kanggo klub lokal sing kalebu Nacogdoches High, Texas Longhorns Soccer Club, lan Dallas Texans ing ngendi dheweke pisanan miwiti karier muduné.

Clint Dempsey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Insiden Motivating

Dempsey sacara ora sengaja ndhaftar menyang Dallas Texans nalika ngiringi kakange (Ryan) sing ditawakake menyang tryout dening klub. Nalika Ryan ana ing lapangan, para pemain pelatih ditarik menyang Dempsey sing ngliwati wektu kanthi juggling bola ing pinggir lapangan.

Mangkene babagan rekramanmen Dempsey menyang klub pemuda elite lan akeh kendala finansial sing ngupaya nyingkirake dheweke minangka wong tuwané njupuk keputusan sing angel nggunakake dhuwit sing kudu ndhukung karier mandhiri (Jennifer) ing tenis. Nanging, tuwane kanca-kancane Dempsey mbiyantu dheweke kanthi biaya lan lelungan sing nyatakake kelangsungan karo klub kasebut.

Clint Dempsey ing Dallas Texans

Sayange, Jennifer tilar sasi sasampunipun nandhang kasangsaran saka Brain Aneurysm. Nganti dheweke mati, dheweke dadi pemain tenis pemuda sing nduweni prospek sing cerah. Kejadian kasebut minangka titik balik ing karir Dempsey nalika dheweke dadi pemain bal-balan sukses kanggo ngurmati kenangan dheweke.

Clint Dempsey Tribute Late Sister

Clint Dempsey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise To Fame

Dempsey ndadekake piyambakipun minangka pemain sukses ing Dallas Texans sadèrèngipun nerusaken pamuter sepak bola kanggé palin ageng Furman nalika sinau babagan ilmu Kesehatan lan Latihan ing Universitas Furman ing Greenville, Carolina Selatan.

Clint Dempsey ing paladin Furman

Dheweke miwiti debut profesional kanggo New England Revolution ing 2004. Ngewangi tim kanggo ngrampungake final Konferensi Wétan ing musim pertamane ing klub kasebut uga nyetak gol 10 lan nyediakake pitulungan 9 ing game 26 sajrone mangsa kapindho (2005).

About Clint Dempsey Professional Debut

Sawise bal-balan enggal nonton dheweke pindhah menyang Fulham ing Desember 2006. Nalika ing klub Inggris, Dempsey mbantu tim Cottagers menyang final Liga Europa ing 2009 / 10, kalebu gol sing bisa ditemokake sing nyatakake Fulham ngalahake raksasa Italia Juventus ing babak 16.

Clint Dempsey Rise To Fame

Wulan sawisé kuwi, dheweke diwenehi jeneng Fulham's Player of the Season ing 2010 / 11 lan 2011 / 12. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Clint Dempsey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Clint Dempsey wis telat hubungan dawa karo garwane, Bethany Dempsey. Pasangan ketemu ing dina sinau ing Universitas Furman ing Greenville, South Carolina. Padha umur setaun sadurunge nikah ing Juli 2007.

Perkawinan Clint Dempsey Betania

Union sing dikaruniai anak wadon loro, Elyse lan Sophia, lan anak lanang loro, Jackson lan Clayton.

About Clem Dempsey's Wife and Kids

Clint Dempsey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Sawise Diprodhuksi Rap Video

Aside main bal-balan, Dempsey minangka bakat musik sing tau nggawe lagu rap lan video musik "Do not Tread". Lagu sing diprodhuksi ing kolaborasi karo rappers Houston, Big Hawk lan XO digunakake kanggo kampanye Piala Dunia sepak bola Nike ing 2006. Iki uga ditrapake kanggo netepake tim nasional AS lan adhine Jennifer.

[arve url = "https://www.youtube.com/watch?v=6PhRq0UxF74" /]

Clint Dempsey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- About His Nickname

Dempsey dikenal kanthi jeneng "Deuce"Sing ora ngandhut apa-apa kajaba makna harfiah. Miturut Dempsey:

"Aku menehi dhuwit kanggo aku! Iku mung nomer nomer aku tau ana No 2. Aku banjur ngisi nomer kasebut ing kuliah lan uga karo New England Revolution. Iku wektu aku sing "Aja nglewati" track ".

Clint Dempsey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Bintang ing Cover of FIFA 15

Gambar Dempsey ing 2015 ditampilake bebarengan karo Lionel Messi ing tutup game video EA Sports FIFA 15. Nanging, nalika Messi Gambar ditampilake minangka bintang global ing kabeh edisi taun iku, Dempsey dadi regionalisasi minangka pasuryan US Soccer.

Clint Dempsey Bintangake Cover of FIFA 15

Clint Dempsey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ripped Up Notebook's Referee

Ukuran penuh bebendune Dempsey digawa menyang pamikiran sing apik ing 2015 nalika dheweke protes saka pesertane kanthi cara sing kikuk. Seattle Sounders sing dimainake Dempsey kanggo wektu kasebut yaiku pemain 9 sawise Brad Evans wis dikirim mati lan Obafemi Martins njupuk cedera nalika ora ana slot gratis kanggo substitusi.

Ora suwe sadurunge pemain liyane Seattle, Michael Aziri dipateni. Dicemakake kanthi cepet marang keputusan wasit, Dempsey narik notebook kasebut metu saka tangan ref lan nyuwek. Akibaté, dhèwèké uga dipesen lan dikirim ing lapangan.

[arve url = "https://www.youtube.com/watch?v=TId8LQIq8yI" /]

Dempsey entuk larangan telung pertandhingan kanggo konfrontasi sing nganti saiki dianggep minangka salah siji saka akeh gerakan sing ditindakake dening pemain bal-balan.

Clint Dempsey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Meaning Behind Goal Celebration

Dempsey minangka pemain aktif, biasane ngrayakake gol kanthi nunjuk menyang langit, sawijining gerakan sing artine khusus kanggo dheweke. Iki minangka penghormatan unik marang adhine Jennifer lan mantan kanca - Victor Rivera, loro sing tilar donya enom lan ing nyiksa.

Dempsey nerangake manawa dheweke tau ngucap mangkono - adhine mbebasake babagan pati lan dheweke yakin bisa ngulungake gol kasebut yen dheweke bakal ilang.

'Lan mulane aku katon nganti langit saiki nalika aku ngetung - kanggo ngelingi dheweke,'

Panjenenganipun ngandika.

Ing sisih liyane, Victor Rivera minangka kanca sepakbola saka Dempsey sing sawise gagal ngrampungake karir, dheweke mutusake kanggo melatih minangka polisi. Sayange, dheweke ora sengaja mlayu ing njero sirah. Sadurunge dhewek arep ngisi pose. Akibaté, nalika Clint ngupaya driji ing perayaan, dheweke uga ngelingi Rivera.

About Clint Dempsey's Goal Celeberations

Clint Dempsey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Fakta Pribadi Pribadi

Dempsey minangka pemain sing welas asih lan hasrat sing ora bisa ngeling-eling dhisike dheweke. Sakwise nyedhiyakake dheweke dadi salah sijine pemain ngarep Amerika, Dempsey katon agresif, lan sikap keras ing antarane acara liyane, weruh dheweke break cheekbone John Terry lan menehi Phil Jones sing geger.

Clint Dempsey Pribadhi Pribadi

Dempsey minangka agama Katolik sing njupuk imané sacara serius. Panjenenganipun tresna nelayan lan mbuwang wekdal ingkang berkualitas kaliyan kanca lan kulawarga. Ngomong nutrisi, panganan favorit sarapan Dempsey yaiku wafel, daging babi, endhog lan kentang goreng.

Mriksa: Thanks kanggo maca Crita Kisah Kanak-kanak Clint Dempsey lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene