Jorginho Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Jorginho Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Jorge". Kisah Kisah Kanak-kanak Jorginho Kita lan Kisah Biografi Merger Ngenani babagan kisah nyata saka wektu kanak-kanak nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi penandatangan musim panas pertama Maurizio Sarri nalika gabung Chelsea FC ing mangsa panas saka 2018. Nanging, mung sawetara sing ngerti babagan Jorginho's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Jorginho Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Miwiti, jenenge lengkap Jorge Luiz Frello Filho. Jorginho dilairake ing dina 20th Desember 1991 marang ibune, Maria Tereza (pemain sepakbola amatir mantan wadon sing digambar ngisor) lan bapak sing ora dikenal ing negara bagian Santa Catarina, Brasil.

Ibu Jorginho Frello- Maria Tereza Freitas

Pranyatan Sadurunge Piyambake: Sadurunge Jorginho miyos, ibuné Maria janji yen dhèwèké nglairaké anak lanang, dheweke bakal nindakake apa wae kanggo njamin bayi dadi pemain bal profesional. Tembung kasebut metu saka rasa kasepen lan keprihatinan kanggo Maria sing duwe karir bal-balan sing ora suwe ditindakake ing tingkat amatir. Lah, samubarang kabeh padha karo, dheweke nglairake Jorginho sing kita kenal dina iki.

Tuwuh Up: Jorginho tansaya tambah karo wong tuwané ing pelabuhan Imbituba, sawijining kutha pesisir ing Brasil kidul. Bapake sing ora dikenal kanthi jeneng kasebut dikenal kanthi ketat banget ing saben tembung. Ing umur enem, sethitik Jorginho weruh wong tuwane gadhah masalah marital tetep sing mimpin wong-wong mau pegatan.

Masalah-masalah Parentah Jorginho Frello- Cerita Untold

Ing sawetara titik ing wektu, bapakne kanthi wani mlaku metu saka kulawarga ninggalake Jorginho lan ibuné supaya bisa urip kanthi dhasar, ora duwé dhuwit.

Painfully, Sembarang bocah sing urip liwat parental break-up bakal ngerti mung banget emosi sing jero bisa nyebabake.

Parenting Breakup Story

Kanggo Little Jorginho, mirsani wong tuwané pegatan kasebut, ngrusak konsekuensi psikologis, dheweke wis ngendhaleni sakperangan pira-pira umur muda.

Jorginho Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Relocating & Karir Mulai

Sawise pegatan, ibune Jorginho ngrambah marang wong tuwane ing Italia sing menehi saran supaya dheweke pindhah saka Brasil menyang Italia karo putrane. Ing umur 6, ing taun 1997, Jorginho pindhah menyang Verona, Italia sisih lor karo ibuné.

Journey to Northern Italy

Nalika ing Italia, ibune Jorginho entuk pekerjaan. Dheweke ngginakaken paling dina dheweke digunakake minangka resik kanggo nyelehake pangan ing meja lan entuk dhuwit cukup. Ing babagan kanggo ngisi janji dheweke, bagean saka uang iki digunakake kanggo tuku putrane sing kinasih bal. Ngisor iki bola pisanan Jorginho sing dituku nalika dheweke sinau cara mlaku.

Jorginho Childhood Story- How Football Started

Minangka Jorginho sapisan dilebokake;

Ora ana game utawa game nalika aku isih enom, mung sepak bola. True kaku amarga ora ana bapakku rampung nalika ana bal-balan ing sikilku.

Ing tumindak kanggo ngleksanakake rencana karir kanggo putrane, ibu Jorginho nuku boots putra lan aksesoris bal-balan liyane. Iki luwih narik kawigaten marang semangat bal-balan sing ndadekake dheweke bisa ndhaftar ing daftar tim pemuda lokal (digambar ngisor) sing menehi dheweke kesempatan kanggo pertunjukan bakat.

Jorginho Frello - Awal Sepak Bola Karir

Jorginho Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Latihan Motherly

Jorginho kepengin weruh ibune minangka wong sing mung ana ing bumi seratus pelatih sing paling apik. Minangka bocah cilik, Jorginho nyandhet manajer teknik bal-balan ibune malah luwih akeh tinimbang para pelatih. Dheweke ora bakal dadi pemain bal-balan tanpa dheweke sing ora mung nginfeksi dheweke, nanging kanca-kanca (digambar ngisor) kanthi katresnan kanggo game kasebut. Mangkene, Maria Tereza Freitas nggawe latihan pantai sing diwajibake kanggo putrane Jorginho sing seneng ditawan dening kanca-kanca.

Ibu Maria Tereza Freitas, Ibu Maria Frello, nglatih dheweke dadi sing paling apik ing bal-balan

Jorginho Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Proyek Sepak Bola

Uripé Jorginho diganti sawetara taun sawisé dadi populer ing antarané para penggemar sing ngerti babagan pengaruh ibuné ing kariré. Senadyan iku, dheweke ngenteni wektu sing pungkasan teka.

Dina sing paling diantisipasi pungkasane teka nalika kelompok Pengusaha penyayang sepak bola Italia mutusake nggawe proyek bal-balan sing dituju kanggo ningkatake bal-balan muda ing Italia Lor.

Proyek Sepak Bola Italia sing nggawa Jorginho dadi Fame

Para pengusaha ngetokake jumlah sing nyenengake kanggo ngadegake sekolah bal-balan sing ana ing 180 km saka omah saka Jorginho. Ibune Jorginho ngyakinake putrane supaya bisa ndhaftar supaya bisa duwe kesempatan luwih apik ing Eropah.

Jorginho digambarake ing ngisor iki ana ing antarane para bocah lanang 50 sing entuk kapisah saka kulawargane amarga dheweke dipilih dadi bagian saka proyek bal-balan

Jorginho Frello's- Proyek Italia Nyimpen Karirku

Ing umur 13, dhèwèké nampa upah mingguan pisanan ing bal-balan sing dirayakaké karo ibuné. Loro-lorone Jorginho lan ibune digambarke ing ngisor iki ngrayakake kontrak pemuda sing pisanan ing ngendi dheweke entuk wae € 18 sakminggu.

Jorginho Frello Ngrayakake Kontrak Youth First karo ibuné

Jorginho migunakake paling akeh babagan € 18 sawijining minggu kanggo tetep kontak karo ibu nalika dheweke bali menyang sekolah latihan. Mangkene, klub pemuda kasebut banget adoh saka omahé. Kanggo Jorginho, memori kudu pindhah 180 kilometer adoh saka ibu kang isih ngendhakake dheweke dina iki. Ing pawarta anyar, dheweke ngandika;

"Yen aku ngomong babagan iki, aku rumangsa yen ana bongkol ing tenggorokanku. Saka € 18, aku nganggo limang euro kanggo kredit seluler sing digunakake kanggo ngobrol karo kulawarga. Iku kaya sing kanggo taun-lan-a-setengah.

Jorginho Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Latihan Intensifying Pantai karo mbok

Minangka Jorginho ngrampungake kariré remaja, dhèwèké kondur jroning undhangan déning ibuné kanggo nglakoni salah siji latihan ing Pantai Brasil. Iki ngarahake kanggo nyiapake dheweke kanggo tawaran kontrak saka klub gedhe.

Jorginho Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Dalan kanggo Fame

Ora suwe sadurunge Jorginho entuk kontrak muda ing Hellas Verona. Sasampunipun dipunlampahi, klub kasebut nyedhiyakake katering dasar lan atap. Jorginho langsung nanggapi kanthi apik. Minangka cah lanang sing ringkih, kemampuan kanggo nandhingi ketukan iku kanthi langka kanthi cara nangani bal.

Jorginho Frello ngunggahake crita Fame

Sawise ninggalake kanggo main kanggo AC Sambonifacese kanggo silihan taunan. Jorginho wangsul minangka pimpinan tim kanggo promosi Serie A. Iki nyebabake kapentingan saka Napoli kang banjur pindhah kontrak karo manajer, Rafael Benítez.

Jorginho Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Rise Fame

Ing Napoli, Jorginho ora tau bersinar nganti setahun lan setengah taun sabanjure kabeh matur nuwun marang wong sing dijenengi Maurizio Sarri sing nganggep tugas ing klub kasebut lan tangi ing monster kasebut.

Bentuke Jorginho wis ditemokake

Cara Bentuke ditemokake Miturut Sarri: Sawise latihan pisanan karo dheweke, Maurizio Sarri nemokake Jorginho dadi pemain teknis sing bisa mikir luwih cepet tinimbang wong liya ing tim kasebut. Miturut Maurizio Sarri;

Aku weruh penolong tengah. Wong sing nduweni wawasan, intelijen, lan spasial. Jorginho duweni ciri khusus. Dheweke luwih weruh tinimbang liyane.

Ing musim panas 2018, Maurizio Sarri ninggali Napoli kanggo Chelsea. Ngengat, Jorginho uga setuju kanggo transfer kanthi cepet bebarengan karo mantan pelatih Maurizio Sarri sawise dhèwèké dadi manajer Chelsea ing musim panas 2018. Ing ngisor iki kapacak foto kanca-kanca.

Jorginho Frello lan Sarri Relationship- The Untold Story

Nalika nulis, ibuné, Maria saiki dadi wanita sing paling seneng ing donya sawisé ngrampungaké janji-janjiné dhéwé. Dina iki, dheweke ngresiki nangis nalika dheweke ndeleng putrane nalika main ing Liga Premier. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Jorginho Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan ing sandhuwure Jorginho banget sukses, ana pacar glamor sing banjur dadi bojone. Aside ibuné, Jorginho saiki duweni Natalia minangka tresna marang urip.

Jorginho lan Natalia Love Story

Bebarengan karo Jorginho karo Natalia diberkahi karo putra sing dijenengi Vitor sing nyenengake alam nggawe parenting luwih bahagia lan ora ngepenakke kanggo lovebirds.

Keluarga Jorginho Frello

Minangka katon saka foto ing ngisor iki, iku gaya urip Jorginho saka pitch sing bener mbangun gambar lengkap saka dheweke. Panjenenganipun punika kulawarga kulawarga ingkang pinunjul kagem narik kawigatosan kaliyan garwanipun lan anak-anake.

Jorginho Frello Family Life

Mriksa: Thanks kanggo maca kisah Jorginho Childhood Plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene