Home KAWASAN FOOTBALL AFRICAN Pemain Bola Sepak Nigeria Fakta-fakta sing diajeni dening Ahmed Musa

Fakta-fakta sing diajeni dening Ahmed Musa

Fakta-fakta sing diajeni dening Ahmed Musa

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka bintang bal-balan sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Myca'.

Versi Biografi Ahmed Musa, kalebu Kisah Kanak-kanak, menehi sampeyan akun lengkap babagan acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis Bio Ahmed Musa nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip / latar mburi kulawarga lan akeh fakta OFF lan ON-Pitch sing ora dingerteni babagan dheweke.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak N'Golo Kante ditambah Fakta Biografi Untold

Ya, kabeh wong ngerti babagan rekaman Piala Dunia kanggo Nigeria ing 2014 lan 2018. Nanging, mung sawetara penggemar sing ngerti babagan Bio Ahmed Musa sing cukup menarik. Saiki, tanpa ado maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Ahmed Musa - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Ahmed Musa lair tanggal 14 Oktober 1992 ing Jos, negara Plateau. Dheweke lair saka Bapake, Alhaji Musa (poligami) lan ibune, Sarah Musa (garwa nomer loro saka bapake).

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dennis Praet Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Lair ing Jos, dheweke paling misuwur minangka bocah ing kutha J (slang digunakake kanggo nyebut wong lanang lair ing Jos, Nigeria) dening warga Niger, utamane sing manggon ing kutha lair.

Pemain internasional Nigeria sing asale saka Negara Bagian Borno, Nigeria (papan lair saka bapake) tunggal wungu ing Negara Bagian Edo, Nigeria dening ibune (gambar ing ngisor iki) sawise tiwase bapake nalika umur 7 taun.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Brendan Rodger ditambah Fakta Biografi Untold

Akibate, Sarah Musa duwe tanggung jawab kebak Musa lan kabeh sadulur wadon papat.

Cara kelingan Sarah Musa, ngunggahake Young Musa lan papat putrine mesthi dadi kue kanggo Sarah Musa yen bojone almarhum isih urip.

"Almarhum bojoku 'Musa', bapakne Ahmed minangka wong sing apikan lan peduli. Dheweke pancen wong loma lan ngrawat kabeh garwane sadurunge seda. ”  Dheweke ngandhakake marang Sporting Life

Untunge, ora suwe sadurunge Ahmed Musa (sing uga paling lair saka ibune) mlebu sepatu bapakne mengko lan dadi calon pencari dana kanggo ora mung kulawargane dhewe, nanging uga akeh. Kasunyatan ibune bisa mbuktekake dheweke seneng:

MACA CERITA PENUH:
Odion Ighalo Childhood Story Plus Untold Biography Facts

"Anakku wis dadi panglipur tumrap kulawargane lan malah anggota kulawarga kita. Dheweke wis ngurus kabeh kita kabeh. "

Kisah Jamila Musa - Istri Pertama Ahmed Musa:

Ahmed Musa tau nikah karo Jamila Musa ing tanggal sing isih tetep ora jelas.

Kesatuan padha diberkahi karo bocah loro, bocah lanang; Ahmed Musa Jr (lair ing 2013) lan cah wadon; Halima Musa (lair ing 2015).

MACA CERITA PENUH:
Cengiz Under Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Ora suwe rong taun sawise lair saka anak sing nomer loro, pasangan kasebut duwe pirang-pirang argumentasi babagan keputusan Musa kanggo omah-omah karo garwa nomer loro.

Perkembangan sing sedhih banget nalika Ahmed nuduhake foto pacare lan bakal dadi garwane kaping 2, Juliet ing media sosial, nyebat dheweke dadi Ratu.

Dheweke banjur ditangkep sawise Jamila ngundang Polisi lan ngajokake laporan babagan penyalahgunaan rumah tangga.

MACA CERITA PENUH:
Facts of Youri Tielemans Childhood Story Untold

Kejadian kasebut kedadeyan ing Countesthorpe, Leicester udakara jam 1 esuk. Semono uga, nalika wengi sisihane nyathet kemenangan 2-0 saka Sunderland.

Nanging Musa dibebasake tanpa biaya lan pasangan kasebut berpisah karo minggu sing padha karo beda ora bisa didandani.

Babagan Juliet Musa - Istri Kedua Ahmed Musa:

Sawise pegatan karo Jamila, Ahmed nglakokake rencana nikah karo Juliet sing dadi gegayutane karo pernikahane.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Soumare Boubakary ditambah Fakta Biografi Untold

Bojone Ahmed Musa, Juliet, asale saka negara Cross River ing Nigeria nanging manggon ing Lagos. Dheweke nindakake upacara perkenalan ing tanggal 25th Maret 2017, banjur nikah tanggal 1st saka Juli 2017.

Penafsiran sing cedhak karo foto pesta kawin sing jelas nuduhake yen unyonane wis suwe banget lan padha bungah yen wis rampung.

MACA CERITA PENUH:
Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold

Ing wektu iki, pernikahané pasangan suwe ora bisa diberkahi karo bocah-bocah lan wong-wong sing padha seneng ngerteni saliyane anyar kanggo Ahmed sing seneng banget lan bojone sing seneng banget.

'Sapa sampeyan sing bakal ngadili uripku iki? Aku ora sampurna lan kudune ora sampurna! ' ngandika Ahmed Musa kanggo wong-wong sing kritik keputusane kanggo omah-omah karo garwane liyane. Dheweke uga ngandika- 'Sadurunge miwiti driji ngarahake, priksa manawa tanganmu resik.'

Fakta Biografi Ahmed Musa - Kepribadian:

Perselisihan Ahmed karo garwane sing dipencil ora mung nyebabake bebrayan liya, nanging uga menehi bukti nyata babagan kepribadiane.

MACA CERITA PENUH:
Fajar Oliseh Delengen uga

Ora suwe sawise dicekel Ahmed, tangga teparo sing menehi komentar marang pawarta babagan insiden kasebut ujar manawa:

'Ahmed iku wong sing apikan. Dheweke mesthi mesem mesra. Aku ora ngerti apa-apa bab urip pribadi. '

Wong liya ing dalan sing sepi ing sacedhake Apartemen Ahmed ujar:

'Sampeyan ora nate krungu swara rame saka omah. Aku ora ngerti manawa polisi ditelpon ing kana. '

Kajaba iku, wong Nigerian sing ngerti dheweke uga nyimpulake yen;

MACA CERITA PENUH:
James Maddison Childhood Story Plus Untold Biography Facts

"Saben uwong ngerti Musa iku kanca apik. Dheweke ora ngombe utawa ngrokok, ora partai lan ora tau duwe masalah karo polisi kabeh. Dheweke ora bisa ngobati fly. "

Kajaba wahyu pribadine sing metu saka perkawinan pertama Ahmed, pancen perlu kanggo dicathet;

  • Ahmed Musa ora bisa ditemokake ing Twitter amarga dheweke ora bisa nyekel jaringan sosial.
  • Rusia tresna banget marang dheweke sing dijuluki 'Myca', cara Rusia ngucapake Musa.
MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak N'Golo Kante ditambah Fakta Biografi Untold

Juara Olahraga:

Ahmed mbuktekaken piyambakipun minangka olahragawan ingkang ghaib dening ngoperasikaken fasilitas olah raga 500 Million Naira ing Kano ing 15th wulan Juni 2017.

Miturut Ahmed, fasilitas kasebut dimaksudake kanggo nyedhiyakake fasilitas pelatihan seni standar kanggo para pecinta olahraga sing semangat.

Ngomong karo KweseESPN, Ahmed nerangake yen;

"Wong kaya bal-balan ing Kano lan padha mbayar dhuwit kanggo nglatih ing panggonan sing beda-beda, mula aku kepengin duwe papan standar ing ngendi kabeh wong iki bisa duwe panggonan sing apik kanggo olahraga, muter bal-balan lan ngendhokke."

Dheweke uga seneng main ing Wengi lan wis dijaga amarga lampu sorot sing dipasang bakal menehi katrangan sing dibutuhake.

Fakta Biografi Ahmed Musa - Judhul Kepala:

Ing dina sing padha, pusat olahragae diluncurake, Ahmed Musa dikerban karo 'Jagaban Matasan Arewa' dening para pemuda sisih lor lan asosiasi siswa Nigeria sisih lor.

MACA CERITA PENUH:
Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold

Judhul sing jarwa a juara Wanita ing Nigeria Lor dianugerahi bocah umur 24 taun (nalika semana) kanggo ngakoni lan ngapresiasi dhukungan kanggo para pemuda lan kontribusi kanggo pembangunan komunal.

Upacara iki dirawuhi dening para pejabat kalebu ketua komisi olahraga negara Kano, Ibrahim Galadima.

Endeavors amal:

Saliyane promosi olahraga lan njamin dhukungan para pemuda, Ahmed Musa melu-melu amal.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Soumare Boubakary ditambah Fakta Biografi Untold

Foto lan Video sing dikirimake ing media sosial nangkep Leicester Forward menehi maneh (nyebarke dhuwit) menyang komunitas kanthi semangat Ramadhan.

Dheweke uga wis mbantu ngamanake kabebasan kanggo ora kurang saka 40 bocah, kalebu wong diwasa enom sing dikunjara ing Penjara Taurey, Penjara Goron Dutse, lan Penjara Kurmawa ing negara Kano. Ora kuciwane mbagekake kanthong beras marang wong mlarat.

MACA CERITA PENUH:
Odion Ighalo Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Fakta Biografi Ahmed Musa - Terobosan ing Nigeria:

Ing wulan September 2007, publikasi lokal ing Jos, Nigeria nampilake Ahmed Musa ing kolom Bakat sing Ora Ditemokake.

Ing taun 2008, dheweke dipinjamake menyang JUTH FC nalika main 18 game, nyetak papat gol ing rong musim profesional pertama kanggo Healers. Dheweke banjur dipinjamake menyang Kano Pillars FC, ing musim 2009-10 nalika dheweke nggawe rekor liga nyetak pirang-pirang gol penting nalika Pilar rampung ing urutan nomer loro.

Musa sadurunge nyekel rekor gol sing paling dhuwur sing tau dicetak ing salah sawijine musim ing sejarah Liga Utama Nigeria nganti November 2011 nalika Jude Aneke saka Kaduna United FC ngetokake rekor gol anyar 20.

langganan
Menehi saran saka
1 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
taun 3 ago

Kirim apik. Mbenerake terjemahan sampeyan. Luwih apik "Juara Pemuda ing Nigeria Lor." Matasa tegese Pemudha

kesalahan:

Lengganan Lifebogger!

Goleki Crita Sepakbola menyang kothak mlebu