Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold

0
202
Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: PremierLeague lan Twitter
Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: PremierLeague lan Twitter

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Kranjang". Kisah Nyata Kanak-kanak Aaron Connolly Kita Fakta Biografi Untold Biji Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan munggah saka Aaron Connolly
Urip lan munggah saka Aaron Connolly. Gambar Credits: Telegraph, Independent Lan Twitter

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke ana remaja prolifik sing ngalahake Spurs nalika wiwitan musim Liga 2019 / 2020. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Aaron Connolly sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku Aaron Anthony Connolly. Aaron Connolly lair ing dina 21 tanggal 1 Januari 2000 marang ibune, Karen Connolly lan bapake, Mike Connolly ing Oranmore, sawijining kutha ing Republik Irlandia. Connolly minangka anak pertama sing lair saka wong tuwa Irlandia sing apik sing digambar ing ngisor iki.

Ketemu karo Wong tuwa Aaron Connolly Karen lan Mike
Ketemu karo Wong tuwa Aaron Connolly Karen lan Mike. Kredit Gambar: Independent

Aaron Connolly nduwe keluargane asale saka Oranmore, sawijining kutha ing County Galway, sisih kulon Ireland. Papan sing asalé asring diarani minangka Budaya Budaya Irlandia, papan sing dikenal gaya urip sing sregep lan akeh prayaan festival.

Pemandangan Oranmore sing apik ing Galway County, Irlandia - ing ngendi Aaron Connolly asale
Pemandangan Oranmore sing apik ing Galway County, Irlandia - ing ngendi Aaron Connolly asale. Kredit menyang Irlandia
Aaron Connolly ora digedhekake ing latar mburi kulawarga sing sugih. Wong tuwane kaya umume wong sing nindakake rata-rata kerja Irlandia nanging ora nate golek dhuwit kanggo njejegake kulawarga. Miturut laporan media sosial, Aaron Connolly tuwuh bebarengan karo sadulure sing jenenge Ethan Connolly sing padha karo dheweke, uga dadi pemain bal-balan.
Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Wong tuwane Aaron Connolly wiwitane pengin putra dadi sarjana ora ngerti yen dheweke bakal nggawe olahraga kasebut. Banjur, Connolly bakal ngupayakake upaya ilmiah ing Sekolah Nasional Brierhill sing dumunung ing sisih wétan Galway. Nalika sekolah, dheweke kepengin weruh babagan lapangan bal-balan ing jejere sekolah sing biasane main bal-balan sawise dheweke rampung karo kelas.

Mantan guru sekolah Brierhill National sing dadi jenenge Conor Hogan ngelingi Aaron enom sing enom yaiku bocah cilik sing bakal nganggo joli bal-balan mabur ing papan kasebut lan nendhang bal bal-balan, ora prelu kahanan cuaca.

Ketemu sethitik Aaron Connolly sing nembe melu akademi
Dina awal Aaron Connolly karo sekolah Brierhill National. Kredit Gambar: Twitter

"Aku dadi guru pengganti ana sajrone nem wulan lan aku eling yen kelas dheweke duwe sekitar 30 lan Aaron Connolly ana ing sawetara bocah sing seneng banget olahraga." Conor Hogan, mantan guru Aaron kelingan.

Minangka hurler enom, Aaron Connolly sinau perdagangan bal-balan minangka majune angel, saya maju. Ing sawetara wektu, kedadeyan saka wong tuwane kasebut ora ana sing sangsi manawa Aaron ngambah dalan sing bener. Pungkasane, kebanggaan anggota kulawargane Aaron Connolly lan guru sekolah ora ngerti wates nalika njaluk diundang kanggo nyoba ing Mervue United.

Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ing taun 2011, Aaron Connolly ngupayakake klub sekolah ndhuwur Galway Mervue United ing pundi dheweke pikantuk akademi sawise nyoba uji coba warna warna. Ngerti kekarepane bocah lanang kanggo muter bal-balan kanggo urip, wong tuwa Connolly nindakake kabeh supaya bisa nyengkuyung karep.

Kehidupan Awal karir, Aaron Connolly
Kehidupan Awal karir, Aaron Connolly Kredit kanggo Twitter
Ora suwe Aaron Harun kudu adaptasi lan miwiti kesan ing akademi lan nggayuh kehormatan olahraga pertama (deleng ndhuwur). Dheweke cepet munggah pangkat lan dijaluk melu sawetara kompetisi olahraga.
Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story
Crita sukses bal-balan utama Aaron Connolly teka ing turnamen tartamtu nalika nyetak kaping 18 minangka umur 15. Prestasi whizkid weruh dheweke nulungi tim menang piala lokal sing artine migunani kanggo wong tuwane.
Aaron Connolly Road to Fame Story
Aaron Connolly Road to Fame Story. Kredit menyang Independent
Thanks kanggo sukses, dheweke dadi pemain sing paling apik ing kabeh paroki Castlegar, Galway, Ireland. Bagean iki uga entuk kesempatan kanggo njaluk pramuka saka klub bal-balan ing Inggris ing antarane yaiku Brighton.

Ing taun 2016, Aaron Connolly mutusake terus proses mateng bal-balan ing luar negeri. Iki minangka wektu dheweke nggawe pindhah menyang Laut Irlandia, gabung karo Brighton & Hove Albion sing ngajak dheweke kanggo nyoba sawise ndeleng pagelaran kasebut. Dheweke cukup ngesan sajrone uji coba lan klub kasebut menehi beasiswa rong taun. Ing taun kasebut, 2016, dheweke uga diundang kanggo makili Irlandia U17 lan melu Piala Irlandia Piala sing menang.

Aaron Connolly sawise menang Piala FA Sekolah Irlandia
Aaron Connolly sawise menang Piala FA Sekolah Irlandia. Kredit Gambar TheArgus
Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Aaron Connolly tuwuh saka kekuwatan kanggo kekuatan bal-balan ing klub lan negara. Ing 2017, dheweke dadi gol utama ing tahap kualifikasi kanggo Kejuaraan X-2017 17 UEFA Eropa, nyetak pitu gol ing enem pertandhingan.

Prestasi iki ndadekake dheweke dilacak kanthi cepet ing sisih Brighton & Hove Albion ing ngisor 23 ing pundi dheweke miwiti debut nalika umur pitulas. Ngerti pora?… Sisih Under-23 dadi sukses kanggo dheweke kaya dheweke dijenengi pemain ing taun kasebut ing 2018 / 2019 Premier League under-23, sing nggawe kaping 11.

Aaron Connolly menang Player Premier League2 2018-2019 ing Season Award
Aaron Connolly- Pemain Liga Utama2 2018-2019 ing Penghargaan Season. Kredit: Twitter

Penghargaan penghargaan gedhe iki nggambarake pengurus tim senior Graham Potter sing ngaktifake Pulang menyang Brighton sawise ngejak pinjaman saka Luton Town.

Aaron Connolly sabar munggah meteoric kanggo prominence ing 5 dina Oktober tanggal tandhing Tottenham ing pundi piyambakipun nyetak gol Liga Premier sepisanan, damel ping kalih ing kamenangan ngarep 3-0. Ing ngisor iki minangka potongan video. Credits menyang SpursTV.

Ngerti pora?… Tujuan kasebut ndadekake Connolly dadi 100th Irishman kanggo nggayuh tujuan Liga Premier lan remaja sing sepisan nyetak gol kanggo Brighton ing level Liga Premier.

Aaron Connolly ngrayakake salah sawijining tujuan sing misuwur nglawan tottenham
Aaron Connolly ngrayakake target sing misuwur marang Spurs. Kredit: Bebas

Tanpa mangu, bocah wonder wis mbuktekake marang para pemain bal-balan yen produksi produksi Irlandia kanggo maju Ora NJENIS!. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Ing sandhinge saben wong sing sukses, ana wong wadon. Kanggo pemain bal-balan kaya Connolly, ana WAG sing nggumunake ... sing nuduhake pacare sing apik banget sing jenenge Lucinda Strafford. Kaya sing dicethakake dening akun media sosial, para penyayang wiwit wiwit tanggal Januari 2019.

Pacar ayu Aaron Connolly - Lucinda Strafford
Pacar ayu Aaron Connolly - Lucinda Strafford. Kredit kanggo Instagram

Lucinda Strafford ora mesthi ora ana brunette sing ayu sing percaya banget marang saben sandhangane. Dheweke minangka wong sing ora duwe ati ora nindakake apa-apa liyane saka nyedhiyakake dhukungan emosional kanggo wong lanang sanajan sampeyan tegese njaga urip dhewe.

Aaron Connolly duwe pacar sing prewangan banget
Aaron Connolly duwe pacar sing prewangan banget. Kredit kanggo IG

Salah sawijining gencatan pasangan pasangan musim panas yaiku pulo Spanyol Tenerife lan banyu Ibiza. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, Lucinda pancen tresna banget marang Aaron Connolly, sing biasane diarani "pangeran dheweke".

Aaron Connolly seneng numpak prau karo pacare- Lucinda Strafford
Aaron Connolly seneng numpak prau karo pacare- Lucinda Strafford

Loro Aaron Connolly lan pacare Lucinda mung arep dadi salah sawijining pasangan bal-balan Brighton & Hove Albion. Kasunyatane wong loro wis suwe padha pacaran saiki wis mesthi ora bakal bisa ngrameke yen manten bisa dadi langkah resmi sabanjure.

Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni fakta Life Life Pribadi Aaron Connolly ora bisa ndeleng dheweke kanthi tumindak ing lapangan bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap.

Aaron Connolly Fakta Life Life
Aaron Connolly Fakta Life Life. Kredit kanggo Twitter
Ditilik saka foto ing ndhuwur, sampeyan bakal ngerti Aaron Connolly minangka wong sing eksentrik lan semangat sing seneng tetep seneng karo apa sing dipikolehi. Dheweke nemokake gampang adaptasi karo energi sing ngubengi dheweke lan nggunakake pikiran ing saben kesempatan.
Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Aaron Connolly bungah amarga nuntut path keluargane dhewe kanggo kamardikan finansial berkat bal-balan. Wiwit saka jaman enom, wong tuwane wis main peran biasa kanggo njupuk kasempatan kanggo ndeleng dheweke main kabeh pertandhingan kasebut.

Aaron Connolly karo wong tuwane sing ndukung sawise menang piala
Aaron Connolly karo wong tuwane sing ndukung sawise menang piala.

Loro-lorone Mike lan Karen nyekel penerbangan awal supaya bisa ndeleng prawan Liga pisanan lan wiwitan. Nalika Connolly tumindak, Bapak sing bangga ngerti putrane wis pungkasane ngrampungake impen.

Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Ngerteni cara gaya urip Connolly babagan cara nghabisake dhuwit dheweke bakal nulungi sampeyan babagan gambar sing luwih apik.

Miwiti, nemtokake kepraktisan lan kesenengan saiki ora dadi pilihan sing angel kanggo bocah Whiz. Nggawe dhuwit ing bal-balan mung piala sing perlu nanging mbuwang menyang pacare Lucinda Strafford nalika ngunjungi conto tujuan sing apik; ( Jamaica, St Lucia, Mauritius, Ibiza, Antigua lan Las Vegas) kayane, gaya urip normal.

Aaron Connolly Faktor Gaya Hidup
Aaron Connolly Faktor Gaya Hidup Kredit kanggo IG

Gaya urip Aaron Connolly ora eksotis kaya sing bakal dipikir ing foto ndhuwur. Katon dheweke isih duwe landasan kuwat kanggo njaga keuangane lan wis diatur kanthi becik. Kaya dene nalika nulis, ora ana tandha-tandha saka Connolly sing nuduhake mobil / mobil endah, omah gedhong, bangkekan larang lsp.

Kisah Kanak-kanak Aaron Connolly ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Model Perannya: Kaya ta pemain bal-balan Irlandia, Connolly ndukung legenda Irlandia, Robbie Keane sing dheweke kaya karo. Dheweke mbayar maneh kanthi dadi remaja Irlandia sing sepisanan (wiwit Robbie Keane ing 1999) kanggo njaluk sayah ing game penerbangan top-Inggris. Ing ngisor iki sawetara teknik nyetak gol sing ditandingi karo Legendary Robbie Keane. Kredit menyang VTSports

Dheweke mikir yen panggilan senior Irlandia minangka prank: Mung seminggu sawise kalorone nglawan Spurs sing nate dadi wong ing pertandhingan pertandhingan kasebut, Aaron Connolly, Mengkono dina kasebut nampa telpon saka pimpinan senior Irlandia Mick McCarthy kanggo kualifikasi negara ing Euro 2020 sing bakal mbesuk nglawan Georgia lan Swiss. Dheweke rumangsa prank sawise dikandhani kabar kasebut. Sing liyane, kaya sing katon, dadi sejarah.

Aaron Connolly ngobrol karo bos Irlandia, Mick McCarthy, mung sedina sawise dhawuhe menyang skuad senior Irlandia
Aaron Connolly ngobrol karo bos Irlandia, Mick McCarthy, mung sedina sawise dhawuhe menyang skuad senior Irlandia. Kredit kanggo Sportsfile lan Independent

Mriksa: Thanks kanggo maca Crita Bocah-bocah Harun Aaron lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene