Fakta Cerita Serge Aurier Minangka Anak Untold

0
2987
Fakta Cerita Serge Aurier Minangka Anak Untold

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Ing Bison". Kita Serge Aurier Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga lan urip sesambetan. Mangkono, akeh liyane OFF-Pitch bukti (sethitik dikenal) babagan wong.

Ya, kabeh wong ngerti babagan gaweyan lan bakat otot. Nanging, mung sawetara nganggep Bio Serge Aurier sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Serge Aurier Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal lan Keluarga

Miwiti, Serge Aurier lair dina dina 24th Desember 1992. Dheweke lair saka wong tuwa, Pak lan Mrs Leon Gbizie ing wilayah Pantai Gading Kulon, ing sawijining kutha cilik sing jenenge Danane.

Serge lair minangka anak kaping lima saka limang bocah. Dhèwèké saya gedhé ing omah bal-balan thanks kanggo bapakné sing mantan pemain bal-balan profesional. Leon Gbizie sawise pensiun dadi asisten administratif ing Pengadilan distrik lokal ing Ouragahio, Pantai Gading. Ing ngisor iki foto Leon lan putrane.

Serge Aurier Family Life

Serge Aurier ngentekake sangang taun salajengipun gesangipun kaliyan tiyang sepuhipun saderengipun pamisahan lan perceraian ingkang nedahaken wiwitan latar belakangipun ingkang bermasalah.

Ing taun 1992, nalika Serge minangka taun 10, perang sipil pecah ing Tanah Air Pantai Gading. Ing sangisore panjaluke ibune, sethitik Serge kudu pindhah menyang Perancis kanggo ninggalake bapakne ing Afrika.

Serge Aurier Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip ing Paris

Nalika dhèwèké rawuh ing Prancis, ibuné Serge ketemu cinta maneh sawise pegatan saka bojone. Dheweke ketemu lan nikah karo sopir bus sing jenenge Michel Aurier sing ditampa nganggo putra. Ing wektu iki Serge entuk jenenge "Aurier". Serge netepake ibuné, stepdad lan kakangné, Christopher ing lingkungan Sevran ing pinggir Paris.

Ngendi Serge Aurier urip kaya bocah cilik

Kaya pirang-pirang imigran Afrika liyane, Keluarga Sergi Aurier nemokake dheweke kepepet ing salah sijine pinggiran dhasar miskin ing ibukutha Perancis. Kejabi saka Sevran kerep banget dikritik amarga berita kejahatan, kekurangan, kekerasan lan pengangguran endemik. Malah, komune ora tau dipuji amarga solidaritas.

Serge Aurier- Tuwuh Up Taun

Ngerti pora? ... Sevran, komune Perancis sepisan dadi populer kanggo serangan kelaparan 6 sing disakseni dening walikota walikota Stephane Gatignon. Stephane nindakaken serangan keluwen kanthi sukses kangge ndhesek pamarentah kangge mbiyantu dana kangge ngirangi krisis ing distrik kasebut. Ing ngisor iki foto walikota heroik.

Stephane Gatignon Strike Hunger- The Story Untold

Aurier sapisan ngakoni yèn nalika awal, masalah kejahatan luwih rumit. Mangkono uga, urip para mudha ing Sevran ora ana sing ora salah. Ing tembung kasebut;

"Sevran wis tenang. Sadurunge, iku luwih mbebayani, akeh banget. Iku pancen wedi banget. Ana masalah ing endi wae

Sakdurunge, aku njlentrehake karo karakter teduh. Iku angel kanggo nyegah nalika sampeyan manggon ing kene. Sing kuwat atine "

Nganti tanggal, Aurier ora tau bisa ngilangi citra alam rascal sing digawé nalika isih enom, lan latar mburi sosial sing rumit.

Serge Aurier Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Sawisé diwasa ing sawijining kutha kontrovèrsial, kekuwatan rampung kanggo Serge nalika ana bal-balan ing sikilé. Gegamane Serge sing bener kanggo bal-balan ditemokake dening Pak Afid Djaadaoui (ndeleng ngisor) sing tanggung jawab kanggo aktivitas olahraga terbuka ing Sevran.

Carane Pak Afid Djaadaoui ganti urip Serge Aurier

Afid uga nyiptakake "Nyegah olahraga ", a program sing ngijini Aurier lan kakangne ​​Christopher gabung karo bocah-bocah liyane kanggo main bal-balan sing kompetitif.

Crita Karir Awal Serge Aurier

Serge Aurier Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ing Trials

Sanajan arep sekolah, Serge dadi bagéan saka turnamen tetanggan sing dianakaké ing Wednesdays lan Saturday. Sawise nonton penonton kanthi tantangane, Serge ing awal Agustus 2005 mulai entuk tawaran kanggo uji coba U13. Dheweke wis nyoba sukses ing klub bal-balan Villepinte.

Serge Aurier- Life at Villepinte

Nalika main kanggo klub pemuda, Serge katon minangka wong sing gedhe tekad kanggo nggawe impen profesional dheweke dadi bener. Malah nalika ngarahake tim marang kemenangan, ambisi kariré ora mung marem.

Serge Aurier Early Years- The Untold Story

Sawise tuwuh dadi umur, Aurier wiwit ngakoni julukan Makelele lan Essien amarga dheweke main peran lan duwe fisik lan teknis. Dheweke cilik, nanging akeh banget lan otot nang endi wae.

Aurier mlayu nganti kaya mengkono, dheweke kanthi cepet pindhah menyang Lens, ing ngendi dheweke lan kakangnane, Christopher entuk mlebu. Sasampunipun pikantuk gelar, para sadhèrèk kedah dipunpisahaken kulawarga lan kanca-kanca.

Serge Aurier Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Aurier sing umur pisan tampil dadi kapten klub Len. Kontrak profesional pisanane ditandatangani nalika umur 16 ing 2009. Mundhut ing tim pertama Lens ing taun kapindho kanthi kaprigelan saka klub Prancis liyane. Ing 2012, Aurier nampa pindah menyang Toulouse. Dhèwèké wiwit main minangka bek kanan lan nyempurnakaké skill pertahanané ing klub kasebut.

Carane Serge Aurier ngrampungake skills pertahanan dheweke

Dadi mbebayani ing panggonan lan benteng pertahanan entuk kapentingan PSG sing njupuk dheweke silihan sadurunge nyegat menehi hasil permanen. Kabeh ing kabeh, Serge menangake piala utama 11 ing Liga Prancis sadurunge mutusake yen wektu kanggo metu saka Liga.

Serge Aurier Munggah Menyang Fame- The Story Untold

Ing 31 Agustus 2017, Aurier mlebu kanggo klub Liga Utama Tottenham Hotspur kanthi bayaran ing wilayah £ 23 yuta. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Serge Aurier Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Serge Aurier Relationship Life

Nalika pasang profil pemain bal-balan Afrika dhuwur kanthi modhel sing nggumunake wis dadi klise reguler, kedadeyan minangka surprise sing bisa diarani Serge. Minangka nalika nulis, Serge kurang ngerti lan nyegah urip pribadine saka publik.

Serge Aurier Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Kudu Pisah

Rama Serge Aurier, Leon Gbizie ngakoni putranipun ninggali dheweke- The Untold Story

A ngelmu umum digawe dening Leon Gbizie, bapak Serge Aurier sing ngeling-eling dheweke wis ditinggal lan diabaikan dening putrane. Gbizie ngaku wis dilirwakaké déning putrané kanggo taun (wiwit mangkat menyang Perancis karo ibuné). Dheweke ngandhakake yen Ivorian ora bisa mbuktekake yen dheweke mesthine dadi Dad saka anak milyuner lan isih urip minangka wretch.

Miturut Gbizie, putrané nolak kontak fisik karo dheweke lan mung mbayar biaya medis kanggo ngobati penyakit sing wis lumpuh. Ing tembung kasebut;

"Aku durung ketemu anakku ing taun-taun pungkasan. Aku tansah nyoba kanggo nggayuh dheweke nalika ana ing tim nasional. Panjenenganipun ngindhari kula lan tansah pitulung kanggo pesen liwat salah siji kanca, "

Gbizie ngandika.

"Apa sing paling nyenengake nyatane yaiku yen anakku ora ngerti apa sing aku nandhang. Dheweke mung menehi kula dhuwit kanggo nyisihaken kula. Dheweke tau nelpon aku, lan sing amarga - ibu sing sijine sing ing sirah "

Serge Aurier Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rekonsiliasi karo bapak

Bukti babagan bapak Serge Aurier - Gbizié Léon

Delengen putrane lanang sing jenenge wong liya mung nandhang sakit marang Gbizié Léon. Nanging, siji bab sing pasti. Dheweke wis ngarep-arep tangisan publik menyang tekan dheweke bakal teka. Ora kaya Mario Balotelli, kahanan sing durung mesthi mangaruhi hubungan antarane Aurier lan bapake.

Dina Kedaden: Wayahe reuni gedhe pungkasane teka antarane wong loro.
Ing ngisor iki ana foto Aurier ing 2015 ketemu ramane ing hotel Sofitel Ivoire sawise taun 14 ora bisa ndeleng.

Serge Aurier bareng karo Rama- Cerita Untold

Serge Aurier Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Penangkapan Rekam

Serge Aurier Jail Story

Serge tau ditangkep lan ditahan ing pengadilan kanggo ngganggu pejabat polisi ing njaba klub malam ing Paris. Dheweke ditemtokake guilty lan iki mimpin marang menehi ukara rong sasi ing pakunjaran. Begjané, Serge diwenehi kamardikan sing durung ditampa.

Penangkapan iki ngalangi kemajuane dadi partisipasi ing pertandhingan Liga Champions UEFA nglawan Arsenal ing 2016 amarga Visa diwenehake dening Panguwasa Inggris ditarik.

Ngerti pora?... Tottenham malah kudu ngumumaké Aurier minangka pamundhutan paling anyar sawisé panjenengané ngadhepi perjanjèn pengadilan kanggo pungkasané ngamanake visa UK.

Serge Aurier Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Pribadi PribadiCinta Serge Aurier kanggo Pantai Gading

Serge nduweni kahanan jero kamardikan sing nyebabake dheweke bisa ngalami kemajuan sajrone urip pribadine lan profesional. Dheweke yaiku wong sing sinau saka kesalahane lan kemampuan kanggo mlebu ing ndhuwur mung adhedhasar pengalaman lan keahliane.

  • Serge yaiku freak Halloween sing ngerti babagan carane milih kostum paling apik kanggo wengi Halloween.

  • Aurier seneng musik amarga dheweke dadi penggemar hip-hop. Dheweke nduwe jeneng Shakira, Justin Bieber, lan Sefyu minangka artis favorit. Biasane, dheweke katon karo headset.

Serge Aurier Pribadi Fakta - A pacangan Musik

Temperamental: Aurier wis dilaporake Di Maria sing "banyolan"Lan Laurent Blanc"slur homophobic". Tumindak iki ignis kaputusan dening manajemen PSG kanggo nyetop dheweke.

Mriksa: Thanks kanggo maca Serge Aurary Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene