Kisah Kanak-kanak Carlos Vinicius Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Carlos Vinicius Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Carlos Vinicius ngandhani sampeyan babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo, Bocah-bocah, Net Net, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Kanthi istilah sing jelas, sampeyan menehi Crita Urip lengkap Carlos Vinicius. Kita wiwit wiwit cilik nganti dadi misuwur. Kanggo napsu sampeyan, iki minangka wiwitaning urip lan nambah- ringkesan sejatine saka Bio.

Ya, kabeh wong isih kepengin weruh kenapa sing Khusus, Jose Mourinho, angsal Carlos Vinicius. Sejatine, ana luwih akeh pemain Brasil sing beda-beda tinimbang sing cocog. Tanpa mikir akeh, ayo lanjutake crita babagan masa mudha.

Crita Kanak-kanak Carlos Vinicius:

Kanggo pamula, dheweke duwe jeneng lengkap Carlos Vinicius Alves Morais lan celukan 'V95'. Brasil lair tanggal 25 Maret 1995 ing Bom Jesus das Selvas, dununge ing negara Maranhao, Brasil. Carlos Vinicius minangka anak paling tuwa saka rong anak sing ana ing persatuan antarane ibune lan bapake.

Nalika lair, bocah cilik kasebut katon semangat banget lan semangat. Katon nasibe ditrapake kanggo bal-balan. Nalika semana, Carlos Vinicius asring mlayu-mlayu karo kanca-kancane sing ora ngerti babagan kasunyatan tantangan urip. Dheweke tau ujar;

"Masa kanak-kanak kaya bocah-bocah liyane sing mbesuk kepengin dadi pemain profesional.

Aku dilairake ing sawijining kutha cilik lan nyawisake akeh wektu ing lapangan rereget lan lemah kosong karo kanca-kanca. Aku pengin sekolah, nanging aku luwih seneng main bal-balan. ”

Latar mburi kulawarga Carlos Vinicius:

Kanggo nyritakake kasunyatane, wong Brasil ora seneng urip kanthi mewah amarga entuk gadget minangka bocah cilik. Lair ing latar kulawarga kelas menengah tegese omah Carlos Vinicius mung bisa menehi rata-rata fasilitas sing dianggep wong tuwane supaya bisa urip kulawarga.

Nanging, bocah enom sing energik nganggep Gaya Hidup Kanak-kanak minangka motivasi sing luwih gedhe kanggo apa sing mengko ditindakake ing urip. Semono wae, kita seneng banget amarga masa mudha ora ngganggu prestasi karire.

Asal Kulawarga Carlos Vinicius:

Pemain Brasil kayane duwe sejarah dawa karo papan asale. Kasunyatane, asal kulawarga Carlos Vinicius bisa dilacak ing Bom Jesus das Selvas, Maranhao.

Apa sampeyan ngerti?… Maranhao minangka negara bagian lor ing Brasil sing dikenal minangka laladan wit kurma. Menapa malih, negara kasebut ngasilake penghasilan utama saka macem-macem spesies wit kurma sing kasedhiya ing lahane. Priksa tampilan udara saka Bom Jesus das Selvas- ing ngendi wong tuwa Carlos Vinicius ngunggahake dheweke.

Crita Karir Carlos Vinicius:

Perjalanan pemain enom berbakat diwiwiti nalika umur 14 taun nalika lelungan saka negara bagian lor Brasil kanggo miwiti karir ing Goias ing wilayah tengah-kulon. Nalika semana, Carlos Vinicius dilatih dadi bek tengah sajrone rong taun sadurunge pindah menyang Santos ing 2011.

Sawise pindhah menyang Santos, pemain Brasil kasebut ora ngentekake akeh wektu ing klub kasebut sadurunge utang sing ora bisa dihindari kanggo Desportivo Brasil. Sithik mbaka sithik, Carlos Vinicius terus nambah katrampilan lan pengalaman ing klub barise. Ora suwe, dheweke gabung karo Palmeiras nalika ngrampungake tatanan mudha ing 2015.

Carlos Vinicius Kehidupan Karir Awal:

Ora suwi setaun sawise ngrampungake latihan remaja ing Palmeiras, Vinicius metu saka klub kasebut kanggo gabung karo Caldense. Sayange, dheweke ora nuduhake penampilan Caldense nganti taun candhake sawise dheweke gabung.

Amarga sabar lan ketahanane, pemain Brasil pungkasane duwe wektu kanggo main ing klub barise. Mula, dheweke nggawe debut senior profesional ing dina 19 Maret 2017 kanthi kekalahan 2-0 nglawan Uberlandia.

Carlos Vinicius Cara Nggawe Biografi:

Pracaya utawa ora, dina karir paling dhisik saka Gelandang Pertahanan sekaligus dadi ora nguntungake. Sejatine, dheweke meh ora duwe kesempatan kanggo nampilake keahlian bal-balan ing pertandingan klub. Apa sampeyan yakin?… Carlos Vinicius mung tampil ing Caldense sawise luwih saka setaun karo klub kasebut.

Nanging, musibah dheweke ganti nalika dheweke ninggalake Caldense menyang Gremio Anapolis rong wulan sawise debut ing karir senior. Sanajan dheweke mung tampil loro kanggo Gremio, Carlo Vinicius ganti main dadi pusat maneh dadi peran penyerang.

Kisah Sukses Carlos Vinicius:

Ing acara maju, Brasil wiwit nyetak gol gedhe - prestasi sing nggawe sawetara pramuka Portugis. Amarga alasan iki, wong tuwa lan kulawarga Carlos Vinicius ngerti yen duweke mung sawetara minggu mula dheweke bakal lunga menyang Eropa.

Ing tanggal 5 Juli 2017, Carlos Vinícius, nilarake kabeh wong sing ditresnani ing omah kanggo pangonan sing luwih ijo ing Portugal. Saka pertandingan kaping pisanan, dheweke wiwit ngetung - 19 gol ing musim pertamane karo Real SC - klub Portugal.

Kaya bocah enom, dheweke mbayar utangan kanthi utangan - dhisik kanthi pindhah menyang Napoli. Sawise entuk pengalaman sing dibutuhake, Carlos pungkasane manggon ing Benfica lan negesake jenenge dadi striker. Gol 18 gol lan 8 assist mbantu klub Portugal menang Supertaça Cândido de Oliveira 2019.

Apike, Carlos Vinicius entuk jackpot amarga kemampuan nulis gol sing apik banget nalika Spurs mlebu dheweke udakara Oktober 2020. Ora mesthi, dheweke bangga bisa gabung karo kanca-kancane - kaya Alex Kaya, Allan Loureiro lan Gabriel Magalhaes ing debut EPL sing sukses.

Cekakipun, para penggemar Spurs wis siyap ndeleng bocah enom sing berkembang dadi bakat kelas internasional ing ngarepe dhewe. Liyane, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Carlos Vinicius Garwa:

Nalika Brasil ngupayakake njaga kinerja bal-balan sing apik, dheweke uga kudu ngati-ati keseimbangan ing hubungane. Kaya Matheus Pereira, Carlos nikah luwih awal - karo garwane ayu sing jenenge Caroline. Crita tresnane ngluwihi apa sing bisa dipikolehi ing sinetron.

Carlos Vinicius ndeleng garwane minangka pilar, salah sawijining sing wis nate bareng karo dheweke kanthi kandel lancip. Miturut I-NewsUK ing crita jero dheweke, Carol pancen menehi saran marang bojone supaya ora mandheg main nalika entuk dhuwit kurang saka £ 200 dadi pemain senior ing taun 2017. Kanggo nyatane, dheweke wis nyerah, ora ana pramuka Portugis sing bisa ndeleng dheweke.

Carlos Vinicius Anak:

Nalika nggawe Bio iki, bebrayan antarane CC - Carlos lan Caroline dikaruniai bocah loro sing apik banget. Mesthine, Carlos Vinicius duwe putra lan putri sing banget dikasihi. Nyatane, tembung kasebut ora bisa ngungkapake rasa tresna lan garwane marang anak-anake. Coba deleng bocah-bocah sing apik banget.

Carlos Vinicius Urip Pribadi:

Ora adoh saka gaweyan bal-balane, pemain Brasil kasebut pancen ora trampil. Nyatane, dheweke minangka salah sawijining pemain sing duwe katrampilan komunikasi sing apik. Sejatine, Carlos Vinicius asring luwih gampang nerangake babagan asile saka suket dadi Grace ing Crita Urip.

Uga ora ana sangsi manawa gelandang penyerang kasebut nampilake sipat-sipat zodiak Aries. Semangat, kapercayan, lan tenagane kanggo unggul ora ana tandhingane karo umume kanca-kancane.

Ora mokal yen dheweke ora nate nyerah ing bal-balan, sanajan tunjangan saben wulan kurang saka £ 200 ing Gremio Anapolis. Kanthi matur nuwun sanget, wong tuwané lan anggota kulawarga saiki bangga karo apa sing wis dadi dheweke. Cukup deleng manawa dheweke yakin, karo mikir sing- Aku seneng bisa urip amarga garwane lan kulawarga.

Gaya Hidup Carlos Vinicius:

Kanggo pemain sing ngalami meteorise Rise to Fame, pancen cocog yen dheweke seneng gaya urip mewah sing pantes. Nanging, Vinicius ora seneng banget nalika nampilake omah sing apik lan mobil eksotis ing media. Kanthi jujur, dheweke luwih seneng njaga rahasia asetane saka publik.

Nanging, pemain Tottenham seneng mlaku-mlaku ing dalan sing sepi kanggo nikmati pemandangan sing apik. Moreso, dheweke seneng mbuwang wektu karo kulawarga lan kanca-kanca ing pantai lan kali. Ing ngisor iki minangka gambaran babagan Gaya Hidup Carlos Vinicius.

Net Worth:

Ora ana sangsi manawa Gaji Carlos Vinicius tambah wiwit gabung Lucas Moura ing Tottenham. Miturut So-FIFA, Brasil entuk Gaji saben minggu yaiku 84,321 jiwa. Dheweke uga duwe nilai pasar kira-kira £ 15,414 nalika nulis Biografi iki.

Carlos Vinicius Kulawarga:

Pracaya utawa ora, Maju nuduhake hubungan sing ora bisa dipecah karo kulawargane. Maca terus nalika menehi sampeyan informasi babagan wong tuwa Carlos Vinicius lan saben anggota kulawarga.

Babagan Ibu Carlos Vinicius:

Minangka putra tunggal ibune, dadi norma manawa Vinicius bakal dianggep minangka bocah lanang mumi. Sedhih, pemain spektakuler kasebut kelangan ibune kanthi tangan sawetara taun sadurunge kondhang. Gambar ing ngisor iki yaiku Carlos Vinicius, ibu sing almarhum.

Nalika nyritakake babagan titik balik biografine, Carlos Vinicius mratelakake rasa getun amarga ibune ora urip kanggo ngrayakake sukses. Dheweke nggawe kiriman ing Instagram sing nyatakake;

"Ibu, sampeyan pancen bakal dadi wong sing paling penting ing uripku. Aku ngerti manawa sampeyan bakal tetep karo aku, ing njero ati, ndeleng aku lan nglindhungi aku saka swarga.

Nanging bakal ana batal saka ngarsane sampeyan ing uripku. Aku bakal kangen krungu saka sampeyan, ngomong karo sampeyan, ngrangkul sampeyan. "

Babagan Carlos Vinicius Father:

Kita aneh yen Brasil ora nyebutake bapake ing sawetara Bio. Nanging, panliten ngandhakake manawa Carlos Vinicius tansaya gedhe karo bapak tiri lan ibune biologis. Sayange, ora dingerteni yen dheweke kelangan bapakne nalika isih enom utawa yen wong tuwane pegatan nalika semana.

Babagan Sedulur Carlos Vinicius:

Saka riset intensif babagan kulawargane, kita ngerti manawa pemain sing energik duwe mung siji adhine. Nanging, jeneng mbakyune, sing katon minangka adhine, isih dadi misteri kanggo kabeh wong. Ora ana dokumentasi babagan eksistensi sedulur.

Babagan Kerabat Carlos Vinicius:

Ing antarane simbah kakung lan ibu, Carlos mung ngumumake gambar eyange. Percaya utawa ora, Carlos Vinicius wis setya marang kulawargane (kalebu paman lan bibi) sanajan sadurunge misuwur.

Carlos Vinicius Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Crita Urip Carlos Vinicius, iki sawetara kasunyatan sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan Biografi.

Fakta # 1: Bek sing nyebabake bekas lara:

Apa sampeyan ngerti?… Jan Vertonghen's tackle ing Carlos wis kiwa tandha ing sikil, prestasi sing label Belgian minangka bek paling ala sing wis nate diadhepi. Iki wahyu sing nggegirisi iki - video sajrone medis Spurs.

Fakta # 2: Pecah Gaji lan apa sing ditindakake saben detik:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben taun£ 4,391,438
Saben sasi£ 365,953
Saben Minggu£ 84,321
Saben dina£ 12,046
Saben Jam£ 502
Saben Menit£ 8.4
Saben Kaloro£ 0.14

Kita wis kanthi strategis nganalisis gaji Carlos Vinicius nalika jam mandheg. Delengen dhewe sepira bathi saka wong Brasil wiwit sampeyan teka ing kene.

Iki apa Carlos Vinicius entuk wiwit sampeyan wiwit ndeleng Bio.

£ 0

Fakta # 3: Carlos Vinicius Agama:

Kaya Kaka, wong tuwane ngunggahake dheweke dadi wong Kristen sing kuwat. Moreso, dheweke duwe kapercayan dadi wani lan percaya ing sih-rahmat Allah sing ora kendhat liwat putrane Yesus Kristus. Ing umume postingan Instagram, Vinicius wis nggandhengake panulisane kanthi pola Kristen sing cocog karo kapercayan agama.

Apike banget yen Brasil njupuk mimbar kanggo nuduhake tembung saka Gusti Allah ing jemaat sing setya. Priksa skenario nalika penginjil sing lair bal-balan ngomong babagan Yesus.

Fakta # 4: Profil FIFA:

Analisis sing ditampilake ing SO-FIFA rating mbuktekake manawa Carlos Vinicius wis suwe ora dirating sadurunge mundhak dadi bintang. Matur nuwun, pamindhahan kanggo Jose Mourinho skuad mesthi bakal menehi kesempatan kanggo nampilake kehebohan bal-balane. Temokake ing ngisor statistik dheweke sing bakal mengko nambah.

Fakta # 5: Alesan kanggo Jeneng:

Minangka akronim, Vinícius milih V95 kaya Cristiano Ronaldo iku CR7. Huruf V tegese Vinícius. Nalika 95 makili nomer kaos sing dienggo ing karir wiwitane. Cukup lucu, dheweke nggunakake nomer 95 wiwit tanggal lahir.

kesimpulan:

Intine, crita ing njero Carlos Vinicius dadi pangeling manawa para pemenang ora nate mandheg, lan quitter ora bakal menang. Wong Brasil sadurunge ndeleng alangan nalika dheweke dadi bek. Dheweke ora nate nyerah lan ganti maju minangka salah sawijining prekara sing dadi crita.

Tanpa diragukan, dheweke minangka salah sawijining pemain bal-balan Brasil saka latar kulawarga sing ora sugih. Kanthi matur nuwun sanget, dheweke saiki nemu panglipur ing garwane Carol sawise lara amarga kelangan wong tuwa (ibune) - penasihat pertama. Dheweke ora diragukan, pilar suksese.

Wiki:

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Carlos Vinicius Alves Morais
Nick Jeneng:V95
Age:25 taun (ing wulan Oktober, 2020).
Tanggal Lahir:25th Maret 1995
Papan Lair:Bom Jesus das Selvas, Brasil
Bojo:Caroline
Anak-anak:Kaloro bocah (Putra tuwa lan putri luwih enom)
Gaji Taunan£ 4,391,438
Zodiak:Aries
Profesi:Pemain bal-balan
Tato:Ora Ana
dhuwur:1.9m (6 ′ 3 ″)
Agama:wong Kristen

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar