Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
6833

LB menehi Kisah Sepakbola saka Legenda Sepakbola kang paling misuwur kanthi sebutan: 'Man of Glass'. Kisah Kita Arjen Robben plus Biografi Untold Ndhukung fakta-fakta sing nyathet saka acara-acara penting wiwit saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge Fame, Family Life lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke. Sadurunge aku miwiti, First..Let me ask; Apa malah bisa kanggo ngumpulake daftar winger gedhe tanpa nyebutake Arjen Robben? Aku ora. Saiki ngijini.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal Masa Siaga

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arima Robben, Anak Bocah-bocah

Arjen Robben lair ing 23rd Januari 1984 tumrap bapakné, Hans Robben, agen bal-balan lan ibuné, Marjo Robben, selebriti lokal. Piyambakipun dipundamel déning tiyang sepuhipun ing kutha satelit ing Groningen, Walanda. Arjen nalika masa kanak-kanak ora tau narik kawigaten ing babagan pendidikan sanajan dheweke uga yakin karo wong tuwane. Nanging, dheweke seneng karo bapak nalika nggawe bisnis bal-balan. Panjenenganipun kapentingan ing bal-balan nalika umur enom banget. Panjaluke kanggo nggabungake akademi remaja nalika umure 2 nggawe wong tuwa nyadari lan mangerteni nasibe putrane. A nasibe sing nuduhake dheweke dadi pemain bal-balan gedhe.

Dheweke ora gelem ngrungokake dheweke ing sekolah bal-balan sing paling apik ing kutha asal.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arjen Robben Youth Football ID

Nalika bocah-bocah liyane umume metu ing esuke kanggo pendidikan formal, Arjen Robben ninggalaken sekolah sepakbola. Dheweke aktif ing kegiatan bal-balan junior minangka bocah. Minangka bocah cilik, Arjen ndadekake kamulyan. Dheweke dadi bocah sing paling enom kanggo sinau Metode Coerver, sawijining teknik bal-balan sing diciptakake dening mantan pelatih Walanda Wiel Coerver.

Metode Coerver nglibatake pengumpulan kemampuan pamutahiran sepak bola saka video legenda kayata Pelé lan Maradona. Keahlian kasebut dilewati liwat cara akademik sing komprehensif kanggo bintang muda ing akademi bal-balan. Ing technique iki, bocah-bocah diwenehake kanggo maju kanthi cara terstruktur saka dasar-dasar, passing, kecepatan, lan nyegah. Arjen Robben dianggep minangka pamain bal-balan sing paling apik sing nguwasani tindakan koeren.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arjen Robben's Mum

Kang Ibu: Mrs Marjo Robben, selebriti lokal misuwur kanggo bakat nyathet dheweke lan partisipasi sing konsisten ing festival Eurosonic Groningen kang ana ing Belanda. Malah minangka pamicara umum sing pracaya pendidikan kanggo pemuda, dheweke pracaya saben bocah pantes dadi kepengin dadi. Wiwit dheweké kondhang amarga ndhukung keputusane Arjen kanggo nglakokake bal-balan lan dudu pendhidhikan nalika isih umure.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arjen Robben's Dad

Bapakne: Mr Hans Robben iku legenda bisnis bal-balan. Wong sing asring seneng lan bisnis iki wis diarani minangka pondasi sing apik kanggo pamuteran bal-balan. Dheweke tansah dadi agen lan manajer Arjen. Pak Hans ndadekake lan ngetrapake kabeh kontrak lan negosiasi kontrak Argen. Loro-lorone pihak kerep digambarake bebarengan nindakake apa sing paling apik.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arjen Robben lan Wife

Arjen Robben ketemu karo garwane, Bernadien Eillert ing sekolah menengah ing taun 2000. Sawise 6 taun pacaran, loro-lorone pihak diikatake ing kutha lor Stadsschouwburg ing Groningen ing 9 Juni, 2007.
Kulawargane saiki diberkahi karo telung anak kang jenenge Luka, Kai lan Lynn. Panjenenganipun punika kulawarga kulawarga lengkap. Kutipan petualangan favoritipun; "Paling penting yaiku kanggo ndeleng saben kulawarga sehat lan seneng. Sepakbola iku uripku, nanging kesehatan lan kasenengan kulawarga iku paling penting ing donya ".

Arjen Robben tresna marang potret Keluarga. Iki moments freezes wektu. Iku nyekel kabeh kulawarga ing siji wayahe.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arjen Robben Potret Kulawarga

Antarane kabeh anak-anake, dheweke luwih cedhak karo putrane kakange Luka.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arjen Robben lan Putra, Luka

Iku bakal dadi emosi nalika dheweke ndeleng putra pungkasan 'Lynn' nyuwun marang nonton bapakipun ngrayakake gol-gol kasebut ing jarak banget menyang lokasi. Mungkin dheweke kepengin ing lengen bapakne. Bernadien Eillert lan bojone wis ngresiki putrane ing acara kasebut.

Bernadien Eillert peduli karo bojone, nalika dheweke kalah ing Liga Champions utawa masalah liyane. Cara sing gampang kanggo seneng-seneng iku yaiku nggawa dheweke menyang partai gedhe.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Nanggulangi kekalahan UEFA Champions League: Nalika sampeyan duwe garwa sing peduli

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Cinta kanggo Cantik Home

Panggonan Arjen Robben sing apik banget nalika katon saka papan sing ora apik. Dheweke ora mung wong kaca, nanging uga kelas.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arjen Robben's Beautiful Home

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Museum kanggo Panjenenganipun

Akeh pemain bal-balan bisa nyimpen mung pecahan saka kenang-kenangan saka karir medali. Arjen Robben tau teka karo gagasan anyar kanggo njamin apa wae sing penting ora bakal dilalekake.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Kenapa dheweke butuh museum

Dheweke tau ngumumake rencana kanggo mbangun museum kanggo ngemudine kabeh kenangan ing omah dheweke sawise dheweke nyebut wektu ing kariré. Ing tembung kasebut;

'Nalika bojoku lan aku dienggoni ing omah, aku ngimpi ngempalaken kabeh barangku lan mbangun museum pribadi. Iku bakal kanggo kula, kulawarga lan kanca-kancaku, '

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Alesan liya 'Man of Glass'

Dikawruhi amarga swarane gedhe, swiwine kreatif lan tembakan gedhe ing ngarep gawang. Pemain sayap kasebut entuk julukan 'Man of Glass' amarga bisa ngalahake gampang.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arjen Robben- Alasan ing celakane 'The Man of Glass'

Iku pamindhahan sing wis digawe wong Walanda sing dadi wedhus paling wedi ing donya, lan soko sing terus dilakoni kanthi akurat.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Scare Kanker

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arjen Robben Cancer Scare

Arjen Robben tau nemokake gumpalan ing testikel kiwa. Iki nyebabake rasa emosi sing nyenengake minangka rasa nyuda sing dituduhake ancaman bahaya kanggo urip. Dheweke ngira iki minangka kanker testis. Kanggo wong, mung pilihan kanggo ngerteni apa bedane iki. Muga-muga kanggo dheweke, dheweke wis ngresiki wedi iki sakwise operasi intensif.

Ing laporan, Robben ngandika;

"Aku wedi banget. Iku wektu angel kanggo kula. Aku felt bal-balan ora maneh penting. Tunggu banget kanggo sawetara dina. Aku ora ngerti apa sing bakal kelakon karo aku. Sawise operasi, aku krungu kabar sing apik lan relief banget. "

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Sadurunge Fame

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arjen Robben - Urip sadurunge kawruh

Iku ana ing Groningen, ing ngendi dheweke ngasah kemampuan merek dagang saiki nglereni menyang area penalti saka sayap lan nemokake pethik ing jaring. Winger mbanting dheweké ndudhuh ing tim kasebut lan dadi pemain Groningen ing musim ing 2001. Talenta Robben enggal narik kawigatosan klub-klub amba

Amarga kemampuan kanggo nyepetake kanthi cepet lan gedhe ing tingkat bal, dheweke cepet ditemokake dening klub lokal FC Groningen, ing ngendi dheweke ngembangake kepinteran khas kanggo njeblug gol kanggo gol. Panjenengané main game pisanan kanggo Groningen ing 2000, teka minangka pengganti nglawan Waalwijk.
Wiwit kuwi, Robben ora tau nyawang maneh, lan amarga keterampilan gedhe dheweke wis entuk gerakan menyang klub paling gedhe ing donya, kayata PSV Eindhoven (Walanda), Chelsea (Inggris), Real Madrid (Spanyol) lan pemain raksasa Jerman Bayern Munich.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Auto

Audi wis nyedhiyakake Arjen Robben minangka mobil anyar. Dheweke seneng Audi A5 - mobil kang dituku kanggo $ 58,500.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Audi Arjen Robben

Dheweke tresna marang klub ing nyedhiyakake mobil minangka bagian saka kontrak. Karo wong entuk yuta saben taun, njupuk mobil anyar iku ora anyar. Audi dheweke teka karo nomer plat pribadi, nggawe dheweke identik.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ngombe Bir

Dheweke tau ngrayakake trofi karo ngombe bir saka kaca raksasa.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Arjen Robben Loves Beer - Explained

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Nglangi Kesulitan

Kanggo Arjen Robben, Nglangi ora persis kanthi gampang. Dheweke kerep nemokake cara sing paling efisien lan teknis kanggo nglawan unsur-unsur banyu. Foto ing ngisor iki nuduhake Dirk Kuyt (Wong saka Family Fish) sing mbantu dheweke supaya ora kesel ing segara.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kemalangan Perayaan Gol

Kapan Arjen Robben ngetung kanggo Bayern Munich nglawan Braunschweig ing kamenangan 2-0 kanggo para pamimpin Bundesliga, dheweke mikir dheweke bakal ngrayakake karo perayaan sliding. Ora ana rasa seneng, dheweke cepet dicekel marang fans ing gaya. Sayange, prasmanan slalut saka dhengkulé dadi saka ala kanggo nggegirisi, amarga dheweke ngethok gambut ing punggung, nyuwek sikil ing proses kasebut.

Minangka sampeyan bisa ndeleng, ora mung durung katon susah lan katon bisa nyebabake, nanging kanggo nyelehake kabeh, kaos kaki dheweke rusak. Rusak!

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Caricature

Ing wektu nalika nggawe video karikatur saka pemain bal-balan mekar, Arjen Robben ora ditinggal. Iki apa sing diduweni sawise dheweke dicap minangka 'diving cheat'.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Masalah Rambut Bald

Rontok rambut minangka subyek sensitif kanggo Arjen Robben. Arjen Robben mundhut rambute cepet banget kanggo dheweke lan rambut. Durung suwe Robben duwe rambut nanging dheweke saiki wis kebak ing ndhuwur sirahé. Aku posting ing ngisor gambar Arjen Robben rambut, uga posing gambar saka rambute Robben kang.

Sampeyan bakal weruh kemajuan cepet sing kedadeyan ing taun kurang saka 6. Robben wiwit bojo ing 2006 kanggo 2007 & dening 2014 dheweke ora duwe rambut ing ndhuwur sirahe.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kontroversi

Arjen Robben uga dadi pemain bal-balan sing paling apik, nanging pemain Belanda bald sing duwe kebiasaan ngganggu wong. Lan nalika dheweke ora bakal keganggu babagan pamain pribadine, ing wayah wengi Minggu, dheweke ora bisa nandhang paukuman kontroversial ing wektu cedera sing pungkasane menangake pertandhingan pungkasan ing 16 ing Meksiko. Sapa sing nyeleh paling apik ing bal-balan kabeh wektu?

Dutchman menangake tendhangan sing lembut kanggo ngundhuh pertandhingan Piala Dunia pungkasan-16, nanging ing ngendi dheweke bisa munggah ing daftar tumbler palsu kabeh-wektu?

Malah ing vintage dheweke isih ngapusi wasit.

Arjen Robben Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Statistik Statistik

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene