Fakta Cerita Andy Carroll Sejatine Untold

0
5020
Kisah Kanak-kanak Andy Carroll

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; 'The Blabbuster '. Kisah Kanak-kanak Andy Carroll lan Cerita Biografi nyedhiyakake sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga, lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti babagan efek Blockbusting sing nduwe efek, nanging sawetara sing nganggep Biografi Andy sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Factor Fakta Cerita Andy Carroll -Awal urip

Andrew Thomas Carroll lair ing dina 6th Januari 1989 ing Gateshead, Tyne and Wear, Britania Raya. Pemain sepak bola Capricorn dilahirake ibune, Susan Simmonds lan bapake, Thomas Carroll (profesi Machinist). Sajrone awal, dheweke tindak menyang Brighton Avenue Primary School lan Joseph Swan School. Carroll "Urip kanggo bal" sanajan minangka bocah sekolah.

Wiwit bocah cilik, dheweke wis dadi pemegang tiket musim kanggo Newcastle United kang dikasihi. Tim iki tau main kanthi cepet nalika dheweke wiwit mikir babagan bal-balan. Panjenengané dadi pemain bal ing klub kasebut banjur munggah ing klasemen bola-bali. Andy Carroll ing taun kepungkur padha duwe reputasi kanggo nindakake kanti awon.

Factor Fakta Cerita Andy Carroll -Urip Hubungan

Billi Mucklow minangka bintang TV kasunyatan sing melu Carroll ing Nopember 2014. Dheweke luwih tuwa tinimbang Andy.

Billi Mucklow tambah kondhang nalika dheweké gabung karo acara reality show Essex populèr ing seri katelu, sing ditayangkan ing 2011.

Dheweke mandhekake program ITV ing mangsa kawolu, ing 2013, sawise rong taun ing ngarep kamera. Iki wis nggawe dheweke fokus kanthi lengkap ing gaya urip WAG.

Putranipun, Arlo, lair ing Juni 2015. 'Arlo' dijenengi jeneng ternama sing paling dawa kanggo bocah lanang ing 2011 dening NameBerry. Billi Mucklow tau nuduhake sawetara foto nengsemake saka dheweke enem sasi, Arlo.

Arlo enem sasi karo ibuné
Arlo enem sasi karo ibuné

Ing sasi Nopember 2017, Billi Mucklow nglairake anak kaloro karo Andy Carroll. Pasangan kasebut jenenge Wolf Nine Carroll. Apa jeneng aneh lan mboten umum.

Asides Arol lan Wolf Nine, Andy duweni anak loro liyane, Emilie Rose lan Lucas, saka hubungan sadurunge.

Factor Fakta Cerita Andy Carroll -Masalah Hubungan Past

Andy kaping tanggal Stacey Miller lan antarane loro mantan penyayang iku sajarah serangan kasar. Ing 18 Oktober 2010, Carroll didakwa kanthi serangan ing insiden karo bekas pacar sing ing pungkasan perang nglawan cedera sirah.

Sasampunipun ditahan, Andy nyariosaken bilih piyambakipun wonten ing pertahanan diri. Biaya kasebut banjur dicatakake amerga ora ana bukti. Carroll dipikolehi jaminan amarga kondisine karo kapten Newcastle Kevin Nolan nganti kasus kasebut diterusake ing Januari. Rong dina sawise jaminan, mobil Carroll ana disetel ing geni nalika diparkir ing pinggir dalan Nolan, kanthi pintu garasi kapten klub sing uga ana. Iki minangka awal saka dheweke wedi ngerti yen geng kasebut sawise dheweke.

Factor Fakta Cerita Andy Carroll -Korban Serangan

Ing Nopember 2016, Carroll didampingi dening wong loro nalika nyopir ing Brentwood, Essex. Sarwa karo pistol, dheweke nyoba nyolong watch 22,000 nanging gagal. Carroll banjur diudani ing mobil kanggo babagan menit 20 nalika dheweke mlayu bali menyang lapangan latihan West Ham ing Green Rush kanggo njaluk bantuan saka staf keamanan.

Akhire Hakim teka. Ing September 2017, salah sijiné tersangka, Jack O'Brien, umuré taun 22, ditemtokake guilty saka rampokan usaha. Dheweké dijatuhi hukuman enem taun penjara amarga kesalahan kasebut.

Factor Fakta Cerita Andy Carroll -Penangkapan Polisi

Ing 14 September 2008, dheweke ditangkep dening polisi ing Newcastle, lan banjur ditampa kanthi ati-ati. Sakwisé 7 Desember 2009, dheweke ditangkep sawise perang nglawan klub wengi, maneh ing Newcastle, dipuntudhuh ngancurake kaca ing rai wong. Dheweke dianiaya karo serangan lan ing Oktober 2010 dheweke ngaku sadhar marang serangan umum lan didenda £ 1,000. Dheweke uga dhawuh kanggo mbayar ganti rugi 2,500.

Factor Fakta Cerita Andy Carroll -Breaking Curfew

Nalika tugas internasional karo U-19s Inggris, Carroll lan teammate Scott Sinclair lan Ryan Bertrand dikirim saka skuad sawise mbobolake curfew ing 14 Oktober 2007 sak preparation kanggo pertandingan nglawan Rumania U-19s.

Factor Fakta Cerita Andy Carroll -Pertempuran karo Teammate

Ing Maret 2010, Carroll diduga melu altercation karo teammate Steven Taylor sak latihan sing ngiwa Taylor karo rahang bejat. Carroll dilahirake kanthi tangan pecah nalika kedadeyan kasebut, lan sawisé iku, dheweke foto ing konser pop kanthi bandage kanggo tangan loro. Banjur manajer Newcastle Chris Hughton, wakil klub lan pemain loro nolak kanggo menehi komentar maneh babagan kedadeyan kasebut lan ora ana biaya sing ditindakake.

Factor Fakta Cerita Andy Carroll -Ngombe Kebiasaan

Carroll tau dikenalake minangka kebiasaan ngombe. Sasampunipun nyerat 1-1 ing Inggris kaliyan Ghana ing 29 Maret 2011, manajer Inggris Fabio Capello ngendika dhateng Carroll supados ngawontenaken kebiasaan ngombe. Manajer Liverpool Kenny Dalglish nanggapi, "Dheweke ora tau ngombe aku. Aku wis karo dheweke ing Boyzone konser lan dheweke durung tau ngombe aku! "

Ing sawijining wawancara ing April 2012, Carroll ngakoni yen dheweke wis olih reputasi kanggo ngombé lan nggawe sosialisasi nalika ana ing Newcastle, nanging wiwit nggabung karo Liverpool ing Januari 2011 dheweke "Ditetepake mudhun" lan ngganti gaya urip.

Factor Fakta Cerita Andy Carroll -Urip Keluarga

Bapake sing bangga, Thomas Carroll, sing seneng banget, lan mama, Susan Simmonds wis ndhukung ambisi bal-balan putra saka jaman kanak-kanak. Nanging, dheweke isih yakin yen Andy entuk gelar apik ing GCSE dheweke. Sadurunge pamaburan bal-balan putrane mlayu, Thomas Carroll ngoperasikake latar mburi kelas menengah. Thomas wis ngenteni manufaktur dekade manufaktur komponen logam lan dipasang kanggo mbangun mesin industri, komponen mesin lan piranti.

Factor Fakta Cerita Andy Carroll -Ringkesan karir

Carroll miwiti karire minangka pemain bal-balan saka Newcastle United. Nuduhake janji ing lapangan wiwit cilik. Dheweke mlebu kontrak profesional pertamanya karo klub ing Juli 2006 nalika umur 17. Iki sadurunge mbuwang wektu sing singkat kanthi etangan karo Preston North End. Ing 2007, panjenengané dadi panampa Trophy Milie Wor Jackie kang ndadekake dheweke bisa disebut -"Bintang Rising saka Lor-Timur bal-balan ", dening pemain Newcastle. Taun sing padha, kiper legendaris Italia, Gianluigi Buffon nglabel dheweke 'duwe masa depan sing amba'.

Sayange, penjualan £ 35 Carroll kanggo Liverpool kanggo ngganti Fernando Torres ora bisa dianggep minangka rencana. Nalika ing Liverpool, dheweke ngeterake dalan sing padha kanggo ngrusak. Wiwit, Andy Carroll isih nyalahake Newcastle kanggo mateni ngimpi Alan Shearer ngakoni klub kasebut dipeksa metu. West Ham dadi tujuan sabanjuré sasampunipun kekalahan Liverpool. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

TUTUP: Thanks kanggo maca Andy Carroll Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene