Factor Biografi Andros Townsend Ditambah Untold

0
4698
Andros Townsend Childhood Story

LB menehi Kisah Penuh saka Sepakbola Genius sing dikenal kanthi julukan; "Down Town". Kisah Kanak-kanak Andros Townsend Kita ditambah Biografi Biografi Nuduhake sampeyan babagan akun acara saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip ing kulawarga, tragedi kulawarga lan fakta-fakta sing ora pati jelas babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan sejarah nglarani dheweke karo Tottenham. Nanging, mung sawetara fans akeh ngerti babagan Bio Andros Townsend kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Facts - Andros Townsend Nyata Anak Untold -Awal urip

Andros Darryl Townsend lair ing dina 16th Juli 1991 ing Leytonstone, ing wilayah London suburban ngendi kekosongan pungkasan nalika ana bal-balan ing saben wong.

Crita cilik Andros Townsend minangka salah sawijining solace kang nyambungake karo tragedi kulawarga lan tekad supaya bisa lulus. Yen ora umum, iku uga crita pemikir sing enom lan cerdas sing dadi berkah karo bakat sing luar biasa.

Townsend lair ibuné, Katerina Erodotou keturunan Siprus Yunani lan bapak, Troy Townsend keturunan Jamaika. Dumugi ing wekdal punika, piyambakipun kuliah wonten ing Rush Croft Sports College ingkang pikantuk kesempatan kangge main kompetisi sepak bola nalika periode olahraga.

Wong-wong sing ngerti Townsend minangka bocah ngandharake karakter sing ditemtokake sing nduweni kepinginan kanggo ngasilake. Saka umur enom, Andros wis jelas duwe bakat lan drive, nanging karir enom uga nduweni kemunduran profesional lan pribadi.

Nalika Townsend ana 10, kakangne ​​Kurtis - sing 18 - tilar donya ing kacilakan mobil nalika lelungan menyang dolanan kanggo Cheshunt FC. Katrangan ing ngisor iki minangka gambar Kurtis.

Punika kedah dipunmangertos bilih tarian bal-balan Townsend dipunwiwiti nalika wiwitanipun lan sapunika dipandu dening bapakipun lan pungkasanipun sedhèrèk Kurtis ingkang putra pianakipun bapakipun ingkang sepisanan kaliyan Maria.

Kurtis tilar donya nalika umuré 18 ing kecelakaan mobil nalika Desember 15, 2001, nalika digiring karo telung tim rekan kanggo main kanggo Cheshunt FC, sisih Troy dikelola ing wektu kasebut. Sayange kanggo kulawarga, dheweke mung siji sing mati nalika lungguh ing kursi.

Facts - Andros Townsend Nyata Anak Untold -Rising to Fame

Hale End Sportsground nyetak Andros Townsend. Sampeyan gampang katon saka jendhela saka omah sing apik banget. Ana ing lapangan iki, Andros uga bakal main sawise sekolah karo kanca-kancane. Ing wayah esuk umun-umun dheweke bakal lulus kanggo pawulangan Yunani ing sekolah, Rush Croft Sports College, ing tuntutan ibune.

Sawise lulus, bapak Andros ndhaftar marang putrane kanggo main Ridgeway Rovers minangka bocah cilik. Iki klub sing padha Beckham lan Harry Kane diputer. Dheweke uga main nglawan tim anyar Jonjo Shelvey, sing ana ing Charlton nalika isih enom.

Andros Townsend dadi anggota tim Spurs nalika isih enom. Sayange, ing umur 15 dheweke dibebasake. Thanks kanggo Gusti Allah, dheweke digawa bali rong dina sabanjure nalika pelatih lawas diganti lan sing anyar ngelingi dheweke.

Andros Townsend anyar karirNggabungake karo pelatih fitness Nathan Gardiner lan Poch, Townsend mlayu menyang Newcastle lan banjur menyang Crystal Palace. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Facts - Andros Townsend Nyata Anak Untold -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan ana ing sakbanjure saben pemain bal-balan ing Inggris, ana bojone utawa pacar. Hubungan antarane Andros Townsend lan Hazel O'Sullivan njupuk saka status bestie kanggo katresnan sejati.

Andros Townsend tresna crita karo Hazel O'Sullivan

Kekasih Townsend Hazel lair ing 18th Desember 1988 ing Dublin, Republik Irlandia kanggo wong tuwa Audrey O'Sullivan (ibu), Jim O'Sullivan (bapak). Dheweke luwih umur 3 saka dheweke. Wiwit musim panas 2013, Hazel O'Sullivan wis kondhang ing Inggris amarga dheweke melu ing versi Inggris Big Brother.Andros Townsend lan Hazel O'Sullivan

Sadurunge Townsend teka ing gambar, O'Sullivan duwe hubungan karo Fergus McFadden nganti musim panas 2013. Sadurunge, dheweke uga duwe hubungan karo ex-boxer Darren Sutherland sadurunge dheweke pindhah menyang tanggal Andros Townsend.

Hazel O'Sullivan yaiku wong sing tau mikir manajer bal-balan. Pasangan Andros Townsend, Hazel O'Sullivan, nyatakake dheweke bakal didenda amarga latihan ilang lan ora ngandani yen ana insiden sing kedadeyan ing Manajer Sepakbola.

Kepiye Hazel O'Sullivan entuk bingung karo suspensi Andros Townsend ing Football ManagerFacts - Andros Townsend Nyata Anak Untold -Katrangan kulawarga

Townsend ndarbèni warisan sepuh saka Jamaika lan warisan maternal saka Siprus. Sadurunge sadurunge Kurtis, kakangné, Andros wis didhukung saben langkah, luwih-luwih dening bapakne, Troy.

Rama: Troy ngeling-eling karier putranipun kanthi cetha lan nonton putrané kanthi skor gol pamainane Premier League.

Keluarga Andros Townsend wis ngalami sawetara wektu sing angel amarga kedaden ing nasib Andros mirip karo kekecualane sing ngetutake bapake sing tau dadi triallist ing Crystal Palace nalika Teddy Sheringham ana ing kana. Dalan kanggo pengakuan ana sing banget kanggo Townsend jnr. Dheweke dikirim lewat pinjaman dening Tottenham nganti ora kurang saka sangang klub ing patang taun. Iki ndadekake kenangan memori mbebayani kanggo bapake, sing nggawe dheweke lan mbokmenawa ngetokke akeh panggonan sing kasar.

Nalika Troy Townsend main dina ora ana, dheweke wiwit ngembangake pemahaman babagan pembinaan. Dheweke dadi manajer Chesham United ing Buckinghamshire, ing kono akeh wong sing ngelingi dheweke kanggo teka setahun, sakdurunge Natal, nalika klub mung ana sangang poin ing papan, lan ndeleng dheweke bisa lolos saka zona degradasi - mung nyelehake liga amarga finansial aturan ora ngluwihi kontrol dhewe.

Iku nalika putrane wiwit nggarap cara liwat game sing piyambakipun mutusaken piyambakipun kedah ninggalake kabeh sing Manajemen konco kanggo nglampahi wektu liyane ngewangi nuntun dheweke.

Gambar asil kanggo andros townsend ibu

Keprigelan Troy Townsend iku minangka salah sawijining bapak nalika ngrasa durung cukup kanggo mbantu putrane dadi penting minangka Harry Kane.

Basa: Katerina Erodotou, ibu saka Andros Townsend wis entuk warisan Siprus lan Yunani. Dheweke minangka ibu saka Late Kurtis lan Nadine. Putriné jenengé Nadine lair ing tanggal sing padha (Agustus, 28th) minangka kakangné, Kurtis. Kanggo kulawarga Andros Townsend, kebahagiaan saben taun disenengi karo kandhane Nadine. Kulawargane bubar ngrayakake ulang taun Kurtis 10th.

Facts - Andros Townsend Nyata Anak Untold -music

Townsend ditampilake nyanyi lagu kasebut Stand By Me by Ben E. King karo pemain pemuda Tottenham liyane ing kamar ganti, dadi video internet populer.

Facts - Andros Townsend Nyata Anak Untold -music

Internet sak durunge ambruk amarga Townsend sing akeh nganggep dheweke mbagi sedhengan karo adhine kembar sing muncul ing internet sawetara taun kepungkur.

TUTUP: Thanks kanggo maca Andros Townsend Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene