Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Andriy Yarmolenko kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Net lan Urip Pribadi

Singkat, kita menehi sejarah Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi julukan "The New Sheva". Crita kita diwiwiti saka wiwitan, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa sipat Bio Andriy Yarmolenko's Bio, iki minangka ringkesan bergambar sajrone urip.

READ
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou ditambah Fakta Biografi Untold
Kisah Nyawa Andriy Yarmolenko- Analisis
Crita Urip Andriy Yarmolenko.

Ya, kabeh wong ndeleng Yarmolenko minangka pemain bal-balan kanthi target gol. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Andriy Yarmolenko sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Andriy Yarmolenko lair ing dina 23 tanggal Oktober 1989 marang ibune, Valentyna Yarmolenko lan bapak, Mykola Yarmolenko ing kutha plabuhan Rusia Saint Petersburg. Dheweke minangka anak pertama saka rong bocah sing lair kanthi apik seneng-seneng wong tuwa gambar ing ngisor iki.

READ
Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko ditambah Fakta Biografi Untold
Bapak lan Ibu Andriy Yarmolenko kanthi mode mesem. Kredit kanggo IG
Bapak lan Ibu Andriy Yarmolenko kanthi mode mesem.

Kaloro wong tuwa Andriy Yarmolenko kalebu wong Ukraina. Dheweke mutusake anak-anake ing kutha Saint Petersburg ing Rusia. Kabeh anggota kulawarga Andriy Yarmolenko asale saka Kulykivka Raion, Oblast Chernihiv, Ukraina Lor. Saiki ayo critakake kenapa wong tuwane pindhah menyang Rusia.

Sawise omah-omah karo wong tuwane, ibune Andriy ditawani kerja sing lumayan ing kutha pelabuhan Rusia Saint Petersburg. Dheweke mutusake ninggalake garwane sing mentas nikah ing Ukraina lan manggon ing Rusia. Ora suwe sawise Andriy lair ing Rusia, bapake pindhah saka Ukraina kanggo gabung karo ibune.

READ
Jack Wilshere Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Andriy Yarmolenko tansaya tuwuh ing latar mburi kulawarga kelas menengah ing ngendi kita bisa nganggep manawa ibune minangka ahli keluarga kulawarga berkat tugas ing Rusia. Sampeyan ing sawetara wektu nalika isih cilik Yarmolenko, wong tuwane nggawe u-turn ing omah. Kanggo sawetara sebab sing ora dingerteni, kulawarga kasebut bali menyang tanah leluhure - kutha Chernihiv, Ukiraine Lor ing sawijining wektu Andriy Yarmolenko isih bocah.

READ
Fakta Cerita Andy Carroll Sejatine Untold

Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko - Pendhidhikan lan Karir:

Pendhidhikan sepak bola wiwit ing Chernihiv, kutha ing Ukraina yaiku Yarmolenko tansaya diwasa. Nalika semono, legenda Ukrainia lan AC Milan Andriy Shevchenko minangka pemain bal-balan kabeh wong berhala. Kanggo Yarmolenko, yaiku kanggo ngetutake lakune brahala sing wiwit saiki lagi muter lan ngrusak cathetan ing Dynamo Kyiv.

READ
Kisah Kanak-kanak Dominik Szoboszlai Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa
Andriy Yarmolenko Idolisasi Shevchenko nalika isih cilik. Kredit Radio Gratis Europa
Andriy Yarmolenko Idolisasi Shevchenko nalika isih cilik.

Minangka bocah cilik, Andriy Yarmolenko ora kasengsem ing koleksi dolanan paling anyar. Kabeh sing dikarepake yaiku bal-balan. Hlegenda bal-balan (Andriy) dadi jenenge, mula bocah cilik kasebut seneng banget karo dolanan sing ayu.

Kaya nalika nulis, memori sing paling apik babagan masa kanak-kanak Yarmolenko disimpen minangka tato ing tangane. Ing ngisor iki gambar gambar tato Andriy Yarmolenko sing nggambarake dheweke nalika bocah lanang kanthi bal-balan bal-balan sing ndeleng kreta bedhil.

READ
Kisah Kanak-kanak Pablo Fornals Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa
Andriy Yarmolenko Pendhidhikan lan Karir. Kredit menyang WTFoot
Andriy Yarmolenko Pendhidhikan lan Karir.

Yarmolenko minangka jinis bocah sing bakal njupuk bal bal-balan ing endi wae. Tumrap wong tuwané, ora ana sing sangsi manawa dheweke mangkat menyang arah sing bener kaya sing katon ing upaya terus-terusan kanggo ngilangi tandha-tandhane. Nalika dhèwèké njaluk uji coba sepak bola sepisanan, kabungahane wong tuwané ora ana wates.

Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko Plus - Karir Wiwitan:

Yunist Chernihiv minangka klub lokal ing kutha kasebut nampi Yarmolenko dadi daptar akademi sawise nyoba sukses karo dheweke ing taun 2002. Yarmolenko banget ambisi sing kepengin banget nggayuh telung klub pemuda liyane yaiku; Desna Chernihiv, Lokomotyv lan Vidradnyi Kyiv antara taun 2002 nganti 2004.

READ
Fakta Gylfi Sigurdsson Anak Untold Untold

Ing taun 2004, Yarmolenko njupuk keputusan kanggo bali menyang Chernihiv, klub sing diwiwiti dadi karir pemuda amarga ora bisa nahan tuntutan latihan fisik saka klub sadurunge. Dheweke tetep karo Yunist Chernihiv suwene 2 musim lan dheweke lulus saka akademi sadurunge pindhah menyang klub liyane (Desna Chernihiv) kanggo miwiti karir senior.

READ
Kisah Kanak-kanak Jude Bellingham Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Fakta Biografi Andriy Yarmolenko - Crita Menuju:

Nalika ing Desna Chernihiv, Andriy enom wiwit ndeleng kemungkinan main bal-balan ing Eropa. Kanggo dheweke, ana mung siji cara - yaiku; ngetutake dalan karir idolae- Andriy Shevchenko.

Amarga pangarepan sing gedhe banget kanggo nyoba karo Dynamo Kyiv, sawijining pasien Yarmolenko mutusake mudhun saka karir kanthi gabung karo tim pemuda klub sing jenenge- Dynamo-2 Kyiv. Kanthi tekanan sithik, dheweke mlebu ing tim senior klub.

READ
Robert Lewandowski Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Tanggal 11 Mei 2008, Yarmolenko ngimpi debut kanggo tim senior Dynamo. Nalika digunakake dadi kiwa lan tengah, dheweke terus ngetung 99 gol, sawijining prestasi sing nggawe dheweke dijuluki "Andriy Shevchenko anyar / New Sheva”Dening wartawan. Peningkatan meteor Andriy Yarmolenko ndeleng dheweke menang sawetara penghargaan kanggo klub kasebut.

Crita Menuju Kinerja Andriy Yarmolenko. Kredit kanggo FC Dynamo Kiev lan IG
Crita Menuju Kinerja Andriy Yarmolenko.

Andriy Yarmolenko Bio - Crita kanggo Muncul:

Ing 2017 sawetara klub Eropa misuwur wiwit menehi tekanan marang bintang kasebut amarga kualitas fisik, tembakan lan kacepetan sing apik. Borussia Dortmund menang ing antarane dhaptar klub paling dhuwur sing njaluk dhengkul kanggo menehi tangane. Yarmolenko ora tetep ing klub suwi nalika nawakake tawaran sing ora bisa ditolak.

READ
Adnan Januzaj Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Maju menyang tanggal 11 Juli 2019, Yarmolenko saiki seneng bal-balan ing Westham FC, ing ngendi dheweke dadi kemitraan hebat karo kanca-kancane, utamane Mark Noble - pimpinan spiritual klub sing menehi umpan nalika dheweke entuk hak ngetung gol.

Andriy Yarmolenko ngrayakake kemenangan Westham karo Mark Noble. Kredit kanggo TheFootballFaithful
Andriy Yarmolenko ngrayakake kemenangan Westham karo Mark Noble.

Sampeyan bisa uga ora wis tekan papan sing paling dhuwur sing ditetepake dening legenda Ukranian Andriy Shevchenko, nanging Yarmolenko yaiku tanpa bagean penting baris produksi telas para pemain penyerang sing luar biasa wis metu saka Ukraina. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Babagan Garwane Andriy, Inna Yarmolenko:

Minangka pangandikane bakal; konco wong sukses, ana wong wadon. Ing kasus iki, ing mburi pemain bal-balan sing sukses, pancen pacar utawa Wag. Minangka sukses, taun 2011, nalika Yarmolenko menang pemain Liga Perdana Ukrainia ing Taun iki ora bakal lali.

READ
Fakta-fakta Biografi Alexander Isak

Iki taun Yarmolenko kawin karo pacare nalika iku sing jenenge Inna. Apa sampeyan ngerti?… Garwane Yarmolenko minangka spesialis ing urusan luar negeri lan uga direktur Dana American Charity Fund. Kasunyatan iki ngandhani yen dheweke keprungu lan uga sinau sing apik.

Ketemu Garwane Andriy Yarmolenko- Inna Yarmolenko. Kredit kanggo IG
Ketemu Garwane Andriy Yarmolenko- Inna Yarmolenko.

Kaloro lan bojone padha diberkahi karo anak lanang loro sing apik sing jenenge Ivan lan Danylo. Ivan sing dadi anak mbarep lair ing dina 22nd Mei Mei 2013. Ing ngisor iki foto kaloro putra amarga padha seneng wektu ing taman.

READ
Factor Anak Dusan Tadic Plus Untold Biografi Fakta
Andriy Yarmolenko duwe anak lanang loro - Danylo (Kiri) lan Ivan (Kanan)
Andriy Yarmolenko duwe anak lanang loro - Danylo (Kiri) lan Ivan (Kanan)
Minangka tiyang sepuh, Andriy Yarmolenko nanggung tanggung jawab marang dheweke, tugas kanggo njagani landhesan kanggo ngganteni nalika anak-anake. Bisa uga angel kanggo ngatasi pensiun nalika waktune, mula butuh terus ngimpi liwat salah sawijining putrane.
Andriy Yarmolenko ngrancang putrane Ivan nalika nate dagang
Andriy Yarmolenko ngrancang putrane Ivan nalika nate dagang

Andriy Yarmolenko Urip Pribadi:

Ngerteni urip pribadi Andriy Yarmolenko adoh saka lapangan play bakal mbantu njaluk gambaran lengkap babagan wonge.

READ
Kisah Kanak-kanak Dejan Kulusevski Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Yadokno, grapyak, eksentrik, semangat lan gampang ngganti kabeh jinis tenaga sing ngubengi dheweke. Para peminat sing ngerti dheweke ing njaba bal-balan bakal seneng karo perusahaan.

Ngerteni Kauripan Pribadi Andriy Yarmolenko ing lapangan play. Kredit kanggo IG
Ngerteni Andriy Yarmolenko Urip Pribadi ing lapangan game.

Andriy Yarmolenko Kulawarga:

Wiwitane, yaiku babagan relokasi ing Rusia kanggo nggolek panguripan sing luwih apik. Dina iki, Valentyna lan Mykola sing nggambarake ing ngisor iki wis maju kanthi cara mandiri kanggo kamardikan finansial liwat anake.

READ
Kisah Kanak-kanak Josip Ilicic ditambah Fakta Biografi Untold
Andriy Yarmolenko karo bapak lan bapak. Kredit kanggo IG
Andriy Yarmolenko karo mbok lan bapake.

Nalika bapakne Andriy Yarmolenko Mykola adoh saka media, ora padha karo garwane lan putrine. Ing ngisor iki foto Valentyna ing sangisore langit sing cetha karo putrine siji-sijine.

Andriy Yarmolenko Ibu lan Sadulur. Credits: IG
Andriy Yarmolenko Ibu lan Adhine.

Wayahe ulang tahun minangka wektu sing nyenengake kanggo kulawarga Yarmolenko. Ing ngisor iki minangka foto saka Terusake Ukrainia karo adhine bocah nalika ulang taun. Pengabdiane kanggo mesthekake yen adhine mung siji sing nyaman padha karo komitmen sing diwenehake ing lapangan.

READ
Kisah Kanak-kanak Michael Obafemi ditambah Fakta Biografi Untold
Andriy Yarmolenko Sister. Kredit kanggo IG
Andriy Yarmolenko Suster.

Andriy Yarmolenko LifeStyle:

Ditilik saka gagang media sosial, katon Andriy Yarmolenko yaiku juru main bal-balan sing wicaksana sing ngirit dhuwit sawetara dina udan. Ora ana tandha-tandha kanggo mbuwang akeh lan urip gaya urip sing nggumunake kaya sawetara mobil lan omah gedhong sing nggumunake.

Gaya Urip Andriy Yarmolenko. Kredit kanggo IG
Andriy Yarmolenko Gaya Hidup.

Andriy Yarmolenko Fakta Ora Biasa:

Ing Banget Banget: Ing sawijining pertandingan ing Oktober 2015, Andriy Yarmolenko nindakake tantangan mbebayani sing meh mecah sikil mungsuh Shakhtar Donetsk sing jenenge Taras Stepanenko. Kalorone rukun sawise game lan tukar jersey, nanging sawise iku, Yarmolenko mbuwang kaos Stepanenko ing lemah nalika dheweke matur nuwun marang para penggemar Dynamo. Maneh, ing pertandingan liyane, Yarmolenko nendhang Stepanenko sawise pemain Shakhtar ngambung lencana lan ngrayakake kanthi keras ing ngarepe para penggemar Dynamo nalika menang timnya 3-0.

READ
Axel Witsel Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Perselisahan kasebut nyebabake brombolan massa antarane tim lan ing wektu liya, kaya kabeh regu nasional Ukrania ana ing perang. Napa skuad Ukranian? iku amarga akeh Euro 2016 gumantung marang pemain saka Dynamo lan Shakhtar Donetsk. Skandal sing diwiwiti saka loro pemain kasebut ngancam ngrusak rencana Euro 2016 negara nganti loro pemain sing nggambar ing ngisor iki kudu nggawe perdamaian, lan negesake dadi negara luwih dhisik.

READ
Kisah Kanak-kanak Freddie Ljungberg Ora Ana Fakta Biografi
Andriy Yarmolenko lan Taras Stepanenko kudu ndhisik negarane. Kredit kanggo BBC lan DailyMail
Andriy Yarmolenko lan Taras Stepanenko kudu ndhisik negarane.

Kepujian Untold: Mbok menawa sampeyan bisa uga wis ngelingi Yarmolenko sajrone manggon ing Dortmund utawa Westham. Nanging sing sampeyan ora ngerti yaiku; dheweke minangka legenda ing negarane. Yarmolenko nguwasani liga bal-balan Ukraina lan bal-balan Ukraina umume wis pirang-pirang taun suwene kaya diamati ing pakurmatan ing ngisor iki.

Andriy Yarmolenko Untold Fakta-Kepujian. Kredit menyang Wikipedia
Andriy Yarmolenko Fakta sing Ora Dikenal- Akeh Pangurmatan.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

READ
Factor Biografi Luka Jovic
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar