Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold

0
120
Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit menyang TheTimes lan WTFoot
Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit menyang TheTimes lan WTFoot

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Anyar Sheva". Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko Kita Fakta Tambahan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan crita lengkap babagan acara-acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Kisah Nyawa Andriy Yarmolenko- Analisis
Kisah Nyawa Andriy Yarmolenko- Analisis

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan lan latar kulawarga, pendhidhikan & karir, awal karir, dalan menyang crita kemasyhuran, mundhak crita fame, hubungan, urip pribadi, urip kulawarga, gaya urip dll.

Ya, kabeh wong ndeleng Yarmolenko minangka pemain bal-balan kanthi target gol. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Andriy Yarmolenko sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Andriy Yarmolenko lair ing dina 23 tanggal Oktober 1989 marang ibune, Valentyna Yarmolenko lan bapak, Mykola Yarmolenko ing kutha plabuhan Rusia Saint Petersburg. Dheweke minangka anak pertama saka rong bocah sing lair kanthi apik seneng-seneng wong tuwa gambar ing ngisor iki.

Andriy Yarmolenko
Bapak lan Ibu Andriy Yarmolenko kanthi mode mesem. Kredit kanggo IG

Loro wong tuwa Andriy Yarmolenko yaiku wong Ukrainia. Dheweke mutusake duwe anak ing kutha Rusia ing Saint Petersburg. Kabeh anggota kulawarga Andriy Yarmolenko duwe asal usul saka Kulykivka Raion, Objek Chernihiv, Ukraina Lor. Saiki ayo ngomong babagan sebabe wong tuwane pindhah menyang Rusia.

Sasampunipun palakrama antuk wong tuwané, ibu Andriy ditawani kerja lumayan ing kutha plabuhan Rusia Saint Petersburg. Dheweke mutusake ninggalake bojone sing mentas nikah ing Ukraina kanggo manggon ing Rusia. Ora suwe sawise Andriy lair ing Rusia, bapake pindhah menyang Ukraina supaya bisa gabung karo ibune.

Andriy Yarmolenko tansaya tuwuh ing latar mburi kulawarga kelas menengah ing ngendi kita bisa nganggep manawa ibune minangka ahli keluarga kulawarga berkat tugas ing Rusia. Sampeyan ing sawetara wektu nalika isih cilik Yarmolenko, wong tuwane nggawe u-turn ing omah. Kanggo sawetara sebab sing ora dingerteni, kulawarga kasebut bali menyang tanah leluhure - kutha Chernihiv, Ukiraine Lor ing sawijining wektu Andriy Yarmolenko isih bocah.

Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Pendhidhikan sepak bola wiwit ing Chernihiv, kutha ing Ukraina yaiku Yarmolenko tansaya diwasa. Nalika semono, legenda Ukrainia lan AC Milan Andriy Shevchenko minangka pemain bal-balan kabeh wong berhala. Kanggo Yarmolenko, yaiku kanggo ngetutake lakune brahala sing wiwit saiki lagi muter lan ngrusak cathetan ing Dynamo Kyiv.

Andriy Yarmolenko Idolized Shevchenko nalika isih cilik
Andriy Yarmolenko Idolized Shevchenko nalika isih cilik. Kredit menyang Radio Gratis Europa

Minangka bocah cilik, Andriy Yarmolenko ora kasengsem ing koleksi dolanan paling anyar. Kabeh sing dikarepake yaiku bal-balan. Hlegenda bal-balan (Andriy) dadi jenenge, mula bocah cilik kasebut seneng banget karo dolanan sing ayu.

Kaya nalika nulis, memori paling apik nalika isih cilik Yarmolenko dijaga minangka tato ing tangane. Ing ngisor iki gambar tato Andriy Yarmolenko sing nggambarake dheweke minangka bocah lanang kanthi bal bal-balan sing ndeleng gerbong bedhil.

Andriy Yarmolenko Pendidikan lan Pambangunan Karir
Andriy Yarmolenko Pendidikan lan Pambangunan Karir. Kredit menyang WTFoot

Yarmolenko minangka jinis bocah sing bakal njupuk bal bal-balan ing endi wae. Tumrap wong tuwané, ora ana sing sangsi manawa dheweke mangkat menyang arah sing bener kaya sing katon ing upaya terus-terusan kanggo ngilangi tandha-tandhane. Nalika dhèwèké njaluk uji coba sepak bola sepisanan, kabungahane wong tuwané ora ana wates.

Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Yunist Chernihiv minangka klub lokal ing kutha kasebut nampi Yarmolenko dadi daptar akademi sawise nyoba sukses karo dheweke ing taun 2002. Yarmolenko banget ambisi sing kepengin banget nggayuh telung klub pemuda liyane yaiku; Desna Chernihiv, Lokomotyv lan Vidradnyi Kyiv antara taun 2002 nganti 2004.

Ing taun 2004, Yarmolenko mutusake bali menyang Chernihiv, klub kasebut miwiti karir nonoman amarga ora bisa nuntut panjaluk latihan latihan saka klub-klub sadurunge. Dheweke tetep karo Yunist Chernihiv kanggo musim 2 tambahan sing ndeleng dheweke wis lulus saka akademisi kasebut sadurunge pindhah menyang klub liyane (Desna Chernihiv) kanggo miwiti karir senior.

Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Nalika ing Desna Chernihiv, Andriy enom wiwit ndeleng kemungkinan main bal-balan ing Eropa. Kanggo dheweke, ana mung siji cara - yaiku; ngetutake dalan karir idolae- Andriy Shevchenko.

Amarga harapan sing dialami dening Dynamo Kyiv, pasien Yarmolenko mutusake mundhak karier kanthi gabung karo tim pemuda klub kasebut, Dynamo-2 Kyiv. Kanthi meksa kurang, dheweke kerja menyang tim senior klub kasebut.

Ing 11 Mei 2008, Yarmolenko ngimpi debut kanggo tim senior Dynamo. Nalika digunakake minangka sisih kiwa lan tengah, dheweke nggayuh gol 99, yaiku prestasi sing ndeleng dheweke dijuluki "Andriy Shevchenko anyar / New Sheva”Dening wartawan. Muncul meteoric Andriy Yarmolenko ndeleng dheweke menang pirang-pirang penghormatan kanggo klub kasebut.

Andriy Yarmolenko Road to Fame Story
Andriy Yarmolenko Road to Fame Story. Kredit menyang FC Dynamo Kiev lan IG
Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Kaya ing 2017, sawetara klub utama Eropa wiwit menehi tekanan marang bintang kasebut amarga sifat-sifat apik, bedhil lan kecepatan sing apik. Borussia Dortmund unggul ing daftar klub ndhuwur sing njaluk dhengkul kanggo tandha tangane. Yarmolenko ora tetep ing klub kasebut sajrone nawakake penawaran tutuk teka sing ora bisa nolak.

Terusake ing 11 Juli 2019, Yarmolenko saiki seneng main bal-balan ing Westham FC ing pundi dheweke dadi kemitraan sing kuat karo para mitra, utamane Mark Noble - pimpinan spiritual klub sing menehi feed dheweke liwat pas nalika ngalahake hak kanggo gol.

Andriy Yarmolenko mengeti kemenangan Westham karo Mark Nobile
Andriy Yarmolenko mengeti kemenangan Westham karo Mark Nobile. Kredit menyang TheFootballFaithful

Sampeyan bisa uga ora wis tekan papan sing paling dhuwur sing ditetepake dening legenda Ukranian Andriy Shevchenko, nanging Yarmolenko yaiku tanpa bagean penting baris produksi telas para pemain penyerang sing luar biasa wis metu saka Ukraina. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Minangka pangandikane bakal; konco wong sukses, ana wong wadon. Ing kasus iki, ing mburi pemain bal-balan sing sukses, pancen pacar utawa Wag. Minangka sukses, taun 2011, nalika Yarmolenko menang pemain Liga Perdana Ukrainia ing Taun iki ora bakal lali.

Iki taun Yarmolenko kawin karo pacare nalika iku sing jenenge Inna. Ngerti pora?… Garwane Yarmolenko minangka spesialis ing urusan luar negeri lan uga direktur Dana American Charity Fund. Kasunyatan iki ngandhani yen dheweke keprungu lan uga sinau sing apik.

Ketemu Istri Andriy Yarmolenko- Inna Yarmolenko
Ketemu Istri Andriy Yarmolenko- Inna Yarmolenko. Kredit kanggo IG

Kaloro lan bojone padha diberkahi karo anak lanang loro sing apik sing jenenge Ivan lan Danylo. Ivan sing dadi anak mbarep lair ing dina 22nd Mei Mei 2013. Ing ngisor iki foto kaloro putra amarga padha seneng wektu ing taman.

Andriy Yarmolenko duwe anak lanang loro - Danylo lan Ivan
Andriy Yarmolenko duwe anak lanang loro - Danylo (Kiri) lan Ivan (Kanan)
Minangka tiyang sepuh, Andriy Yarmolenko nanggung tanggung jawab marang dheweke, tugas kanggo njagani landhesan kanggo ngganteni nalika anak-anake. Bisa uga angel kanggo ngatasi pensiun nalika waktune, mula butuh terus ngimpi liwat salah sawijining putrane.
Andriy Yarmolenko ngrancang putrane Ivan nalika nate dagang
Andriy Yarmolenko ngrancang putrane Ivan nalika nate dagang
Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadi Andriy Yarmolenko adoh saka lapangan play bakal mbantu njaluk gambaran lengkap babagan wonge.

Yadokno, grapyak, eksentrik, semangat lan gampang ngganti kabeh jinis tenaga sing ngubengi dheweke. Para peminat sing ngerti dheweke ing njaba bal-balan bakal seneng karo perusahaan.

Urip Urip Andriy Yarmolenko
Ngerteni Kauripan Pribadi Andriy Yarmolenko ing lapangan play. Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Wiwitane, yaiku babagan relokasi ing Rusia kanggo nggolek panguripan sing luwih apik. Dina iki, Valentyna lan Mykola sing nggambarake ing ngisor iki wis maju kanthi cara mandiri kanggo kamardikan finansial liwat anake.

Andriy Yarmolenko karo bapak lan bapak
Andriy Yarmolenko karo bapak lan bapak. Kredit kanggo IG

Nalika bapak Andriy Yarmolenko Mykola tetep adoh saka media, sing padha uga ora bener karo garwane lan putri. Ing ngisor iki foto saka Valentyna ing ngisor langit sing jelas karo anake wadon siji-sijine.

Andriy Yarmolenko Ibu lan Sadulur
Andriy Yarmolenko Ibu lan Sadulur. Kredit kanggo IG

Wayahe ulang tahun minangka wektu sing nyenengake kanggo kulawarga Yarmolenko. Ing ngisor iki minangka foto saka Terusake Ukrainia karo adhine bocah nalika ulang taun. Pengabdiane kanggo mesthekake yen adhine mung siji sing nyaman padha karo komitmen sing diwenehake ing lapangan.

Andriy Yarmolenko Sister
Andriy Yarmolenko Sister. Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Ditilik saka gagang media sosial, katon Andriy Yarmolenko yaiku juru main bal-balan sing wicaksana sing ngirit dhuwit sawetara dina udan. Ora ana tandha-tandha kanggo mbuwang akeh lan urip gaya urip sing nggumunake kaya sawetara mobil lan omah gedhong sing nggumunake.

Gaya Urip Andriy Yarmolenko. Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Ing Banget Banget: Ing pertandhingan ing 2015 Oktober, Andriy Yarmolenko nindakake tantangan mbebayani sing meh nyuwil sikil saka mungsuh Shakhtar Donetsk sing jenenge Taras Stepanenko. Kaloro padha ngrembug sawise game lan ijol-ijolan jersi, nanging sawise iku, Yarmolenko mbuwang klambi Stepanenko ing teras nalika matur nuwun marang para penggemar Dynamo. Maneh, ing pertandhingan liyane, Yarmolenko nyepak Stepanenko sawise pemain Shakhtar ngambung lencana dheweke lan ngrayakake kanthi kasar ing ngarep penggemar Dynamo sajrone menang 3-0.

Perselisahan kasebut nyebabake brombolan massa antarane tim lan ing wektu liya, kaya kabeh regu nasional Ukrania ana ing perang. Napa skuad Ukranian? iku amarga akeh Euro 2016 gumantung marang pemain saka Dynamo lan Shakhtar Donetsk. Skandal sing diwiwiti saka loro pemain kasebut ngancam ngrusak rencana Euro 2016 negara nganti loro pemain sing nggambar ing ngisor iki kudu nggawe perdamaian, lan negesake dadi negara luwih dhisik.

Andriy Yarmolenko lan Taras Stepanenko kudu nggawe negarane luwih dhisik
Andriy Yarmolenko lan Taras Stepanenko kudu nggawe negarane luwih dhisik. Kredit menyang BBC lan DailyMail

Kepujian Untold: Sampeyan bisa uga wis ngeweruhi Yarmolenko nalika manggon ing Dortmund utawa Westham. Nanging sing ora sampeyan ngerteni yaiku; dheweke dadi alamat legenda ing tanah kelairan. Yarmolenko dadi regu bal-balan bal-balan Ukrainia lan bal-balan Ukrainia kanthi umum sajrone pirang-pirang taun sing ditampilake ing kaurmatan ing ngisor iki.

Andriy Yarmolenko Untold Fakta-Kepujian. Kredit menyang Wikipedia

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Andriy Yarmolenko ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene