Andrey Arshavin Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

0
5376
Andrey Arshavin Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

LB nyritakake crita cekak jenius bal-balan paling dikenal kanthi sebutan; 'Shava'. Kisah Kanak-kanak Andrey Arshavin Kita ditambah Bukti Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Monggo Mulai.

Andrey Arshavin Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts-Awal urip

Andrey Sergeyevich Arshavin lair ing 29 Mei 1981 ing Saint Petersburg dening Sergey Arshavin (bapak) lan Tatiana Arshavina (ibu).

Dheweke lair kanthi kecelakaan sing bisa mateni dheweke nalika ditabrak mobil nalika isih cilik. Wong tuwane pegatan nalika dheweke ana 12, wektu iku dheweke butuh wong loro. Duwe ketangguh karo ibuné nduweni akibat dhewe minangka ibune miskin. Andrey kudu turu ing lantai kanthi cramped karo ibune. Panjenenganipun kagungan impenipun dados pemain sepak bola wiwit cilik.

Untunge, bapake eling marang dheweke lan kudu ngrewangi dheweke terus karo impen dheweke. Iku bapakne sing ngidungake dheweke kanggo nglakokake karir ing bal-balan sawise gagal dhewe dadi pemain bal profesional.

Andrey Arshavin Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold BiografiArshavin wiwit main ing sepak bola lan umur pitung taun. Bapakne nyathet dheweke ing Akademi Sepak Bola Smena of Zenit, klub kuthu asalé. Ashavin digawe kanggo nganggep akademisi minangka prioritas sing luwih gedhe sajrone narik kawigaten babagan bal-balan kanthi pérangan wektu. Amarga iki, dheweke nekani sekolah adoh ing cedhak karo akademi sepakbola. Dheweke pancen maca buku lan dolanan bal-balan.

Minangka wektu ngembangake dheweke nguwasani tumindak game kasebut, katresnane kanggo bal-balan tansaya nalika pendidikan disusub. Ing sawetara panggonan, dheweke ora bisa fokus marang akademisi. Dendam kanggo akademisi asring nyebabake tindak tanduk ala.

Miturut Andrey "Aku tingkah lakune sekolah. Nalika kelas II, aku ngilangi jurnal pendaftaran kelas amarga aku ora pengin nyedhaki kelas. Iku kedadeyan iki sing entuk aku diusir. "

Dheweke kudu bali menyang akademi kanggo gabung marang kanca-kanca bal-balan. Dheweke anak cilik lan uga kapten antarane pasangan. Sasampunipun piyambakipun dados pahlawan bal-balan.

Andrey Arshavin Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts-Karir ing Ringkasan

Arshavin miwiti debut ing sepak bola profesional ing Agustus 2, 2000. Ironis, kedadeyan kasebut ing tanah Inggris. Pemain veteran 19 diganti Andrey Kobelev nalika Zenit menang 3-0 nglawan Bradford City ing Piala Intertoto.

Bocah cilik kudu ngenteni taun liyane kanggo dadi reguler ing tim St Petersburg wiwit 11. Ing wekdal semanten, piyambakipun nelasaken wolung musim kanthi Zenit, nyétakaken gol 71 lan ngirim 100 ing 281 ing kompetisi Rusia lan internasional. Dheweke dadi pahlawan kanggo pembalap St Pete, sing dijuluki dheweke "Shava", lan lambang nyata klub saka Capital Northern.

Dheweke diarani Pemain Sepakbola Rusia Taun ing 2006, nanging ana rong taun sabanjure Arshavin karo klub - nalika pelatih Walanda Dick Advocaat ngurusi - sing dadi paling sukses.

Dheweke wiwit taun-taun awal minangka penggemar FC Barcelona lan ora tau mbantah kasunyatane dheweke bakal main kanggo klub Catalan. Iku Arsenal sing nyolong atine.

Andrey Arshavin Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts-Urip Keluarga

Dheweke lair dadi kulawarga kelas khusus. Bapakne Sergey Arshavin main minangka pemain sepak bola amatir. Tatiana Arshavina minangka ibu pamain bal-balan Rusia Andrei Arshavina. Sergey Arshavin tilar donya amarga gagal jantung ing umur 40.

Andrey Arshavin Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Yulia Arshavina lair ing 3 Juni 1985 (umur 32), yaiku Andrey Arshavin istri sing sepisanan. Dheweke nikah ing 2004 lan pegatan ing 2013. Arshavin duwe anak telu karo dheweke - Arseniy Arshavin, Artem Arshavin lan putri Yana Arshavina. Sawisé pegatan, Ashavin lunga. Sadly, luwih saka telung taun, dheweke meh ora bisa komunikasi lan dheweke ora ndeleng anak-anake. Yulia ora ngalang-alangake dheweke. Nanging, Ashavin sing ora nggawe push. Dheweke mung ngirim duit lan hadiah.

Iki dilapurake yen 3 taun sawise pegatan, Ashavin mutusake nikah maneh. Pamilihane sawise teka bareng karo anak-anake saka bekas garwane. Dheweke ngubengi simpul kasebut kanthi kekasih dheweke, Alice Catimini. Penyayang padha nikah ing September 1, 2016 ing Saint-Petersburg.

Upacara iki dirawuhi dening wong-wong sing paling cedhak, kalebu anak-anak saka pernikahan pertama Alice, ing upacara tamu uga duwe putri cilik lan pengantin lanang mutusake kanggo nindakake kabeh kanthi tenang, ing omah. Sampeyan uga ngerti yen Alice ngganti jenenge, dadi Arshavina.
Andrey Arshavin Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts-Desainer Mode

Arshavin uga ngupayakake sertifikat lan laku ing Desain Mode.

Andrey Arshavin Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts-A Politisi

Ing 2007, dhèwèké njupuk bagéyan ing pemilihan minangka calon Majelis Legislatif St Petersburg kanggo partai United Russia. Pamuter bal-balan menangake pemilihan, nanging mandheg maneh.

Konstituenya ganti jeneng dadi desa kemewahan "Arshavinka" sasampunipun main playmaker Arsenal. Iki minangka asil saka katresnan kanggo dheweke.

Andrey Arshavin Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts-A Writer

Andrey Arshavin minangka penulis, sing nduweni telung buku ing resume: "Euro-2008. Guus lan Tim. Diary saka Andrey Arshavin "; "We did it! Kisah Kemenangan Agung "; lan "Arshavin, kalebu salah sijine pitakonan lan Jawaban 555 babagan Wanita, Uang, Politik lan Sepak Bola.

Andrey Arshavin Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts-charity

Dheweke uga melu kerja amal. Arshavin nampi tawaran dados Duta Anak SOS Anak ing kutha Pushkin cedhak St Petersburg.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene