Fakta-fakta Biografi Andre Silva

0
2679
Bocah cilik Andre Gomes ditambah Untold Biografi Facts

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng julukan "Pewaris CR7". Crita Uskup Andre Silva lan Sejatine Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga lan urip sesambetan. Mangkono, akeh liyane OFF-Pitch bukti (sethitik dikenal) babagan wong.

Ya, kabeh wong ngerti babagan penampilan apik. Nanging, mung sawetara nganggep Andre Silva's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Andre Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal lan Keluarga

Miwiti, jeneng lengkapé André Miguel Valente da Silva. Andre lair ing dina 6th November 1995 kanggo tuwane, Pak lan Mrs. Álvaro Silva ing Baguim do Monte, Portugal.

Andre Gomes Family Life- The Untold Story

Andre minggah dhumateng dhasaripun sedaya dados dados dinten punika. Loro-loroné wong tuwané wong sing kerja keras sing njaga Silva lan adhine, Afonso duwe kabeh sing kudu dialami. Ing cathetan pribadine, Andre tansah dadi adhi pinter sing bakal tansah ngupaya marang adhine, Afonso. Ing ngisor iki foto saka rong sadulur nalika taun-taun awal.

Andrea Silva Childhood Story- Personality Facts

Sethitik Afonso Silva digambarake ing saindenge saiki dadi pamain hockey profesional sing main karo blades roller. Afonso lair ing dina 18th Desember 1998.

Aside urip karo tuwané, Andre uga urip bareng seduluré nalika isih cilik. Miturut implikasinya, dheweke nduweni kluwarga gedhe, kulawarga lengkap sing bakal bebarengan saben Minggu.

Andre Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Andre Silva waspada banget, introverted lan banget mbukak nalika dheweke njupuk tantangan kaya dolanan bal-balan ing sekolah. Kaya akeh pemain bal profesional ing jaman saiki, Silva nduweni minat banget babagan bal-balan wiwit cilik. Dheweke kepengin dadi pemain bal profesional sing asal saka wiwitan.

Sawise akeh persuasion, wong tuwané mutusaké kanggo njupuk putrané sing enem taun kepungkur menyang Salgueiros kanggo bal-balan. Iki pilihan kanggo bal-balan lokasi iki instigated dening ibune sing gelem karo bagean putra sulung, isih enom banget.

Kisah Kanak-kanak Andre Silva- Kisah-kisah yang Tidak Dikenal

Alexandre Pereira, koordinator sing saiki dadi pemuda saka Salgueiros, ngelingi yen nalika ketemu karo Andre, dheweke kagungan kesan pertama saka bocah olahraga.

Dheweke yaiku wong sing ora nate nyelehake bola nganti dheweke dipeksa mulih kanggo ketemu karo wong tuwa.

ngandika Alexandre.

Andre Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Kabudayan Anak

Pamrentahan André Silva teka ing taun kang padha karo Salgueiros. Dina gaib nalika yuswa wolung taun ngliwati turnamen Viana do Castelo karo kanca-kancané Salgueiros digambar ing ngisor iki.

Andre Silva Childhood Story- How to Rose to Fame

Andre Silva main minangka gelandang ing saindhenging turnamen. Ing fase kalah nglawan klub pemuda Vianense, pertandhingan isih ana ing pertengahan nalika Magical Silva mencetak gol 15th.

O Ya, piyambakipun damel gol 15 wonten ing Match !!

Iki duweni jenenge "Little Deco". Ing pertandhingan kasebut, pelatihé mutusaké kanggo nindakake apa sing bakal dilakoni saben pelatih liyané kanggo ngurmati marang oposisi. Luís Machado sacara tiba-tiba ngilangaké Silva saka tim kasebut sawisé nyétak gol gawang kaping limalas ing pertandhingan kasebut. Machado mbela tindake kanthi ngucap;

"Aku nerangake marang dheweke yen game wis menang, kita ora ana kanggo nguja marang sapa wae lan becik Andre menehi kanca liya yen"

Andre Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Profesional

Dheweke mung taun 8, nanging dheweke luwih gedhe tinimbang urip. Ing kurang saka rong taun dheweke entuk Salgueiros, Andre Silva aka "Mini Deco"Dadi salah sijine pemain bal-balan sing paling misuwur ing Porto. Iki menarik minat Jorge Mendes minangka agennya Gestifute dikontrak cilik Silva. Iku pamindhahan sing ditambah bahan bakar kanggo geni mung instilled ing bocah cilik.

Jorgie Mendes 'Hubungan karo André Silva

Kanthi Jorgie Mendes, Silva nduwe prestasi sukses ing karir remaja karo Porto sawise Boavista lan klub pemuda Padroense. Thanks kanggo ketukane para remaja, dheweke uga nyekseni wahana sampurna saka bal-balan muda menyang sisih senior nalika umur 16.

https://www.facebook.com/lifebogger/videos/2169872566597821/

Ing umur 18, Silva dadi pemain bal-balan Portugis sing wis nunggu wektu suwe. Dheweke dadi nomer 9 sing dikarepake lan paling penting, pewaris Cristiano Ronaldo.

Andre Silva - Kisah Pengganti Ronaldo

Andre Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Milan DownFall

Ing 12 Juni 2017, Silva pindhah menyang AC Milan ing kontrak limang taun kanthi bayaran € 38 yuta. Piyambakipun dados pemain kaping papat saking Portugal kanggé main kanggé AC Milan sasampunipun Paulo Futre lan Rui Costa. Sing luwih penting, Silva uga dadi penandatangan paling larang ing sejarah raksasa Italia.

Silva berjuang kanggo form ing musim pertamane ing Italia. Iki kedadeyan nalika dheweke ngakoni yen ana masalah manggon ing Milan lan Serie A.

Andre Silva Childhood Story- The Fall Milan

Sawise diselidiki, diamati yen masalah paling gedhe ing Silva yaiku dheweke ora bisa beradaptasi karo gaya urip lan cuaca Italia. Miturut laporan;

Iku adaptasi angel kanggo basa anyar, wong anyar, budaya anyar lan tim anyar.

Silva bisa ngasilake loro gol ing 24 Serie A penampilan. Bentuke miskin iki mundur amarga dheweke ditarik mudhun ing urutan pecking.

Andre Silva Childhood Story- The Days of Fall Milan

Andre Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ing Restorasi

Sanajan musim angel ing Milan, Andre Silva fokus marang pikiran ing Piala Donya 2018. Ing Rusia, dhèwèké nyipta rekor minangka salah siji saka limang pemain (paling enom) kanggo mencetak paling ora enem gol.

Andre Silva Ngadhepi Bebungah - Piala Donya FIFA 2018

Wiwit Piala Dunia 2018, Silva dadi luwih saka mung Immobile no.9 sing mung ngetokake bal ing jaring. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Andre Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Kisah Cinta Andre Silva

Tanpa mangu-mangu, Silva wis mencetak gol sing apik. Nanging, gol sing paling apik sing dicetak dening André Silva yaiku salah sijine sing ngasilake hubungan karo Sara Rodrigues, model Portugis 21 taun sing lawas.

Andre Silva Relationship Life- The Untold Story

Sara minangka lulusan Teknik Kimia sing artine kaendahan karo otak. Dheweke nduwe dhasar kanggo model lan lelungan antarane Milan, Roma, Porto lan Lisbon. Pasangan iki diyakini bebarengan amarga wektu ing Porto. Minangka nalika nulis, Sara saiki ngetokake Instagram babagan wong-wong 58,000, sing ora bisa cekap saka bikini dheweke (ndeleng ngisor).

Andre Silva Relationship Life- Facts About her Girlfriend Sara

Senadyan Silva aktif ing situs jejaring sosial nanging nganti tanggal, nolak ngirimake foto siji saka Sara, tresna marang urip. Iku mung wektu sadurunge loro penyayang ngganti dering.

Andre Silva's Facts Relationship

Andre Silva dikabarake duwe putrane ditemokake ing tangane ing ngisor iki kayane katon ing foto ing ngisor iki. Minangka nalika nulis, ora ana bukti sing jelas babagan sing diwasa putrane putrane.

Son Silva kang dikabarake - The Biography of Untold

Andre Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Pribadi Pribadi

Silva minangka karir karir kanthi pola pikiran banget. Dheweke minangka wong sing bisa nemtokake lan nemtokake sing bakal terus perang nganti dheweke entuk paling apik saka dheweke. Sampeyan bisa uga yakin yen Silva bakal njaga rahasia sampeyan, apa wae sing bakal dadi. Sajrone liburan, Silva seneng go hockey karo sedulure, Andre.

  • Unsur Banyu digandhengake karo tandha zodiak Andre Silva. Watery deskripsi sing uga cocog kanggo atribut Scorpio.

Cinta Cinta Andre Silva kanggo Banyu - Dijlentrehake

The Water Lover: Andre Silva ngakoni yen dheweke duwe masalah manggon ing Milan lan ing Serie A, utamane nalika teka "pantai lan segara. "Sasampunipun gabung karo raksasa Italia, dhèwèké tau ngandhani majalah resmi Forza Milan;

"Iki sepisanan aku urip adoh saka omah, kulawarga lan pantai. Aku wis biasa kanggo napas ing udhara segara, "

Foto Air Andre Silva

Ngerti pora?? Katresnan karo banyu tegese duwe fluidly, mili, emosi wavering. Minangka banyu mesthine bakal ngasilake pangaruh sing kuat, saéngga Silva kaya urip ing kariré. Silva minangka wong intuisi lan sensitif sing bisa njupuk perasaan liya, ngolah, lan nggawe rencana utawa solusi sing bakal ditindakake.

  • Minangka nalika nulis, dheweke isih nglakoni backflips lan durung nyampurnakake skill kasebut.

https://www.facebook.com/lifebogger/videos/349623618965300/

  • Iku lumaku ing kulawarga. Kegiatan banyu nemtokake wektu kanggo Silva lan Afonso.

Pribadi pribadi Andre Silva

  • Aside duweni kontak karo banyu, Silva uga seneng ndeleng ing seaside. Iki njlentrehake alesan kenapa dheweke entuk omah nalika dheweke ninggalake negarane kanggo pisanan.Bukti pribadi Andre Silva

Andre Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Katon sing lucu

Ngakeni: Cristiano Ronaldo wis uga wis miwiti nglewati obor tangane menyang Silva. Kanggo akeh fans bal-balan, Andre Silva katon cuter saka mentor.

Andre Silva - Pemain paling apik ing donya

Mriksa: Thanks kanggo maca crita Uskup Andre Silva lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene