Alphonso Davies Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold

Alphonso Davies Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold

Miwiti, dheweke dijuluki "Juru masak D“. Kita menehi lengkap babagan Kisah Kanak-kanak Alphonso Davies, Biografi, Fakta Kulawarga, Wong Tuwa, Kehidupan Awal, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan acara-acara penting liyane wiwit isih cilik nganti dadi kondhang.

Gesang lan munggah saka Davies Alphonso. Kredit Gambar: Instagram lan Gol.
Gesang lan munggah saka Davies Alphonso. Kredit Gambar: Instagram lan Gol.

Ya, sampeyan lan aku ngerti dheweke minangka salah sawijining pemain bal-balan sing paling apik sing wis metu saka MLS. Nanging, mung sawetara penggemar sing mikir versi Biografi Alphonso Davies sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Alphonso Davies Crita Bocah:

Alphonso Boyle Davies lair ing dina kaping 2 November 2000 kanggo ibune, Victoria Davies, lan bapakne, Debeah Davies, ing kamp pengungsi Buduburam sing populer ing Ghana. Dheweke minangka anak lan putrane sing pertama saka telung anak sing lair ing Victoria lan Debeah.

Ya, sampeyan wis krungu kita bener!, Alphonso lair ing kemah pengungsi Ghanian, tegese, dheweke adoh saka dadi warga negara Ghanian. Bebener!, dheweke asliné dadi nasional Librarian. lan Apa sampeyan ngerti?… Wong tuwa Alphonso Davies mlayu saka Liberia (negara Afrika kulon) ing taun 1999, sawise perang sipil Liberia kaping loro.

Ora mung wong tuwane, nanging umume anggota kulawarga Alphonso's Davies lelungan atusan Mil ing saindenging Afrika Kulon nganti pungkasane nemokake papan perlindungan ing kamp pengungsi Buduburam cedhak Accra ing Ghana, dheweke lair. Ing kamp kasebut, Alphonso sing isih enom ngentekake patang taun pisanan ing umur kasebut, tuwuh dadi wong asing sing asale saka kulawarga.

Wong tuwa Alphonso Davies ora mung mlayu saka perang. Dheweke lelungan mil ing Afrika Kulon kanggo nggoleki urip sing luwih apik kanggo bayi sing durung lahir - pahlawan bal-balan mbesuk. Kredit Gambar: Peta Google lan Instagram.
Wong tuwa Alphonso Davies ora mung mlayu saka perang. Dheweke lelungan mil ing Afrika Kulon kanggo nggoleki urip sing luwih apik kanggo bayi sing durung lahir - pahlawan bal-balan mbesuk. Kredit Gambar: Peta Google lan Instagram.

Alphonso Davies Latar mburi kulawarga:

Ngomong babagan asal usul kulawarga Alphonso Davies, wong tuwane tanpa diragukan, wong Liberia saka latar kulawarga sing ora apik. Debeah lan Victoria minangka pasangan enom nalika Perang Liberia kaping loro, pembangunan sing ndadekake dheweke bisa melu perang utawa ngungsi. Untunge, dheweke milih sing pungkasan lan saiki, kalorone (gambar ing ngisor iki) luwih bisa ngurmati pilihan urip tinimbang bisa ngilangi wit kulawarga.

Wong tuwané eseman saiki dina amarga njupuk keputusan sing bisa ngindhari perang dhisik. Kredit Gambar: Instagram.
Wong tuwané eseman saiki dina amarga njupuk keputusan sing bisa ngindhari perang dhisik. Kredit: Instagram.

"Pancen angel banget urip ing Liberia nalika perang amarga slamet tegese sampeyan kudu nggawa bedhil kanggo perang. Kita ora duwe minat, "

kelingan bapakne Alphonso Davies. Ing sisih ibune, dheweke uga ngelingi nyebrang mayit kanggo njaluk panganan kanggo anggota kulawarga. Pancen, kahanan kasebut dudu jinis lingkungan sing dikepengini supaya anak-anake bisa diwasa.

Alphonso Davies Pendhidhikan lan Karir

Kulawarga Alphonso Davies nampa tawaran migrasi menyang Kanada minangka bagean saka program pemukiman maneh nalika umure lagi limang taun. Dheweke tekan negara kasebut ing taun 2005 lan wiwitane manggon ing Windsor ing Ontario.

Setaun sabanjure, kulawarga kasebut pindhah menyang kutha Edmonton ing Alberta. Ing kutha manawa urip tenan kanggo Alphonso, sing tuwuh dadi bocah sing seneng karo adhine Ruth lan adhine sing kurang dikenal.

Dheweke ora mung tuwuh seneng ing Kanada, nanging ing proses dadi warga Kanada. Kredit Gambar: Youtube.
Dheweke ora mung tuwuh kanthi seneng ing Kanada, nanging lagi proses dadi warga negara Kanada. Kredit Gambar: Youtube.

Nyatane, lapangan suket ing Northmount Elementary ing Edmonton yaiku Alphonso Davies pisanan sinau babagan muter bal-balan minangka olahraga bocah cilik. Iki nalika nasibe bal-balan wiwit.

Minangka kanggo sinau, Alphonso miwiti sekolah ing Katulik Theresa ing kutha sing padha ing Edmonton. Nalika semana, meh ora bisa nyumurupi skillset dribbling alami lan cara dheweke metu karo kanca-kancane nalika main bal-balan ing sekolah Katulik Theresa.

Alphonso Davies Taun Awal ing Bal-balan:

Thanks kanggo Melissa Guzzo - guru lan pelatih olahraga kelas 6 Alphonso ing sekolah Katulik Ibu Theresa - prodigy bal-balan kasebut mlebu ing inisiatif sawise sekolah kanggo bocah-bocah ing kutha sing diarani "Program Footie Gratis".

Bener karo jenenge, Footie Gratis bebas amarga mbantu wong tuwa Alphonso Davies sing ora bisa ngunggahake biaya bal-balan kanggo akademi bal-balan liyane. Inisiatif kasebut uga ngewangi bocah-bocah ing kutha liya sing ora bisa mbayar biaya registrasi utawa transportasi kanggo nggoleki minat ing bal-balan. Alphonso mengko, terus gabung karo klub lokal Nicholas Academy. Iki diikuti karo karir dini 8 taun sing penting karo Edmonton Strikers.

Biografi Alphonso Davies- Crita Dalan kanggo Fame:

Ing 2015, wong tuwa Alphonso Davies sarujuk karo karir, tawaran sing bakal njupuk putra kaping pisanan saka dheweke kanggo main ing Vancouver. Miturut pangukuran kita, udakara udakara 1,159.5 km (liwat dalan) saka omah kulawarga ing Edmonton. Debeah lan Victoria mberkahi berkah Alphonso lan dikongkon gabung karo persiyapan pemuda Vancouver Whitecaps.

Wong umur 14 taun banjur kagum ing klub kasebut, mula dheweke dadi pemain paling enom sing pertama nandatangani kontrak USL ing 15 taun, 3 wulan ing taun 2016. Apa maneh?… Alphonso entuk promosi kanggo tim pertama Vancouver Whitecaps FC ing 2016, nggawe debut MLS ing taun kasebut lan tampil apik banget.

Ing umur 15 taun, Alphonso isih enom lan ambisi kanthi karakter sing bener supaya bisa sukses. Kredit Gambar: VancouverWhitecaps.
Ing umur 15 taun, Alphonso isih enom lan ambisi kanthi karakter sing bener supaya bisa sukses. Kredit Gambar: VancouverWhitecaps.

Biografi Alphonso Davies- Munggah Crita Fame:

Ing puncak karir Alphonso karo Vancouver Whitecaps FC, dheweke dadi Pemain Terbaik klub taun 2018 lan uga nampa penghargaan Goal of the Year whitecaps. Banjur, dheweke pamitan menyang klub kanthi nyetak loro gol nalika menang 2-1 nglawan Portland Timbers. Ing wektu iki, bocah cilik sing enom bisa ngrasakake nasibe nyeluk dheweke saka Eropa.

Pirang-pirang wulan mengko ing wulan Januari 2019, Alphonso miwiti musim anyar kanggo main kanggo raksasa Jerman Bayern Munich. Dheweke mlebu klub kasebut kanthi biaya rekor £ 9.84 juta ing taun 2018. Wiwit umur 19 taun gabung karo klub kasebut, dheweke wis nyoba nyoba nyoba superstar - kaya Robert Lewandowski, Philippe Coutinho, David Alaba - lan malah wis menang judhul Bundesliga kaping pisanan karo klub kasebut. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Pancen kebangkitane kanggo kemasyuran wis meteoric. Kredit Gambar: ESPN.
Pancen kebangkitane kanggo kemasyuran wis meteoric. Kredit Gambar: ESPN.

Sapa Alphonso Davies ' Pacar?… Apa dheweke duwe Garwa lan Anak? 

Dheweke pancen nemokake pertandhingan sing sampurna ing Jordyn Huitema. Apa dheweke ora?
Dheweke pancen nemokake pertandingan sing sampurna ing Jordyn Huitema. Dudu dheweke?

Ora adoh saka lapangan dolanan, Alphonso nggawe berita kanggo hubungan karo pacar lair Kanada, Jordyn Huitema. Ora akeh sing ngerti babagan nalika lovebird wiwit pacaran. Nanging, dheweke wis cukup suwe bisa dideleng minangka pasangan Bola Sepak Tenaga Kanada dening pers. Iki amarga Jordyn main bal-balan profesional kanggo Prancis Divisi 1 klub Féminine Paris Saint-Germain lan tim nasional Kanada.

Alphonso rutin mangkat menyang Paris kanggo mbuwang wektu karo pacare Jordyn sadurunge bali menyang Bayern Munich. Dheweke cukup menehi perhatian ing karir tunas, minangka perkembangan sing nerangake yen dheweke ora duwe putra utawa putri ing njaba perkawinan. Nanging, ora ana kasunyatan sing bisa njupuk hubungane menyang level liyane (perkawinan) kanthi cepet.

Alphonso Davies Kulawarga:

Alphonso Davies duwe sukses ing bal-balan kanggo kulawargane sing apik tenan. Lungguhan lan santai nalika nggawa sampeyan kasunyatan babagan anggota kulawarga ing bagean iki. Kita miwiti kanthi ngewangi sampeyan njaluk bukti liyane babagan wong tuwa Alphonso Davies.

Babagan Alphonso Davies Bapak lan Ibu:

Wong tuwa sayap kasebut yaiku Debeah lan Victoria. Ing taun 2005, Debeah lan Victoria mutusake keputusan sing bakal ganti pindah menyang Kanada saka Ghana tanpa ngerti babagan papan kasebut utawa duwe sedulur ing kana. Dheweke mung percaya yen pamindhahan kasebut bakal mbiyantu bayi Alphonso dadi mangsa ngarep sing cerah.

Ketemu wong tuwa Davies Alphonso. Kredit Gambar: Instagram.
Ketemu wong tuwa Davies Alphonso. Kredit Gambar: Instagram.

Dadi tanpa ujar manawa keputusan kasebut mbayar luwih akeh tinimbang sing wis dipikirake. Nyatane, winger kasebut nyathet manawa dheweke gampang motivasi kanggo awake dhewe nalika dheweke mikirake keputusan sing wis ganti urip sing ditindakake dening wong tuwane sing isih ndukung.

Babagan Alphonso Davies Sadulur lan Kanca-kanca:

Alphonso duwe loro adhine lanang sing umure luwih tuwa tinimbang. Dheweke kalebu adhine Rut lan adhine sing rada dikenal. Sedulur kabeh lair ing Kanada. Kayane, dheweke ora kudu ngetutake prosedur entuk kewarganegaraan Kanada kaya sing ditindakake Alphonso.

Alphonso Davies karo bapak, ibune lan adhine sing luwih enom. Kredit Gambar: Instagram.
Alphonso Davies karo bapak, ibune lan adhine sing luwih enom. Kredit Gambar: Instagram.

Sanajan pemain sayap kasebut durung menehi pers kanggo luwih ngerti babagan sedulur-sedulure. Dheweke uga ora ngandhani babagan kulawargane lan keturunan amarga ana hubungane karo simbah ibu lan bapak ibu. Kajaba, paman, bibi, sedulur, lan ponakan Alphonso umume ora dingerteni nalika nulis bio iki.

Alphonso Davies Urip pribadi:

Sapa Alphonso Davies?… Apa sampeyan ngerti manawa dheweke duwe sifat pribadine sing dipamerake dening individu sing dipandu dening Scorpio Zodiac Sign? Bebener iku, Juru masak D (julukannya) hasrat, intuisi, luar biasa lan ora angel ngomong kanthi persis apa sing dikarepake.

Ana sawetara pemain sing ngerti carane nganyapake awake kanthi sampurna. Alphonso nggawe dhaptar kasebut. Kredit Gambar: Bundesliga.
Ana sawetara pemain sing ngerti carane nganyapake awake kanthi sampurna. Alphonso nggawe dhaptar kasebut. Kredit Gambar: Bundesliga.

Ditambahake karo sipat pribadine Alphonso yaiku kekarepan amarga ora nyritakake babagan urip pribadi lan pribadi.

Minat lan hobine sayap kalebu nari, main game video lan nikmati wektu karo kulawarga lan kanca-kancane. Dheweke uga trampil masak, hobi sing nggawe julukan "Juru masak D".

Alphonso Davies Fakta Gaya Urip:

Babagan carane Alphonso Davies ngasilake lan ngentekake dhuwit, dheweke duwe regane kira-kira $ 1 yuta nalika nulis biografi iki. Aliran kekayaan pemain sayap kasebut asale saka upah lan gaji sing ditampa nalika main bal-balan paling dhuwur.

Winger iki uga bakal ngasilake penghasilan pinunjul saka endorsemen. Kayane ora ana pitakonan babagan kepiye carane bisa nduwe aset mewah kaya mobil endah lan omah sing larang.

Poto saka winger sing nyoba njupuk bungkus kantong saka mburi mobil sing diramal dadi Audi. Kredit Gambar: Spox.
Poto saka winger sing nyoba njupuk bungkus kantong saka mburi mobil sing diramal dadi Audi. Kredit Gambar: Spox.

Alphonso Davies Kasunyatan:

Kanggo mungkasi crita lan biografi bocah cilik Alphonso Davies, ing kene ora ana bukti sing ora dingerteni utawa ora ngerti babagan winger kasebut.

Fact #1- Pungkasan Gaji saben Detik:

Wiwit terobosan ing wulan Januari 2019, akeh fans wis mikir pinten penghasilan Davies Alphonse?…. Ing taun 2019, kontrak Chef D nyumurupi dheweke entuk gaji paling gedhe 1.2 Yuta Euros saben taun. Sing luwih nggumun ing ngisor iki yaiku alphonso Davies breakdown gaji saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik.

Wacana GajiPangentukan ing Euro (€)Entuk ing Pounds (£)
Apa sing dheweke entuk Saben Taun€ 1,200,000£ 1,034,559
Apa dheweke entuk Saben Sasi€ 100,000£ 86,213
Apa sing dheweke entuk Saben Minggu€ 24,390£ 21,028
Apa dheweke entuk Per Day€ 5,949£ 5,129
Apa dheweke entuk Per Hour€ 248£ 214
Apa sing dheweke entuk saben Menit€ 4.13£ 3.56
Apa dheweke entuk Per Serconds€ 0.07£ 0.06

Iki meh entuk akeh Alphonso Davies wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Apa sampeyan ngerti?… Wong rata-rata ing Jerman kudu kerja paling ora 1.84 taun kanggo entuk € 86,123, yaiku jumlah Chef D sing entuk sajrone 1 wulan.

Fakta # 2- Sing ora adil ing peringkat FIFA:

Alphonso mung duwe pengalaman rong taun main bal-balan paling dhuwur, yaiku pembangunan sing nerangake kenapa dheweke duwe rating FIFA sing kurang saka 73. Kasunyatan sing dingerteni yen wektu bakal pulih lan nambah. Kasus kasebut ora beda kanggo pemain sayap amarga dheweke duweni potensi bisa ngluwihi 90, malah dadi pemain bal-balan paling apik ing FIFA.

Rating kasebut mesthi bakal nyathet peningkatan meteorit ing taun-taun mbesuk. Kredit Gambar: SoFIFA.
Rating kasebut mesthi bakal nyathet peningkatan meteorit ing taun-taun mbesuk. Kredit Gambar: SoFIFA.

Kasunyatan # 3 - Udud lan Ngombe:

Plapisan sing ngrokok lan ngombe ora tanggung jawab kanggo lambe sing peteng lan asring nganggo hukum. Alphonso minangka lawan sing cocog kanggo loro asil kasebut.

Fakta # 4- Tato:

Apa gunane Tattoos nalika ana bangga dadi peteng? Kajaba seni awak ditarik nganggo garis putih, Alphonso ora butuh sing nglengkapi dhuwuré 5 kaki 11 inci.

Apa sampeyan nemokake tato? supaya kita ngerti ing kothak komentar. Kredit Gambar: Instagram.
Apa sampeyan nemokake tato? supaya kita ngerti ing kothak komentar. Kredit Gambar: Instagram.

Fakta # 5- Apa Agama Alphonso Davies:

Apa sampeyan ngelingi sekolah Katulik Ibu Theresa?… Ya, iku sekolah Katulik ing Edmonton, Kanada. Kita wis nggunakake iki kanggo nuduhake manawa wong tuwa Alphonso Davies bisa uga ngasuh putrane kanggo ngetutake agama-agama Kristen. Sanajan, bocah enom kasebut durung terang-terangan terang-terangan babagan prekara iman. nanging, kemungkinan kita luwih milih Alphonso dadi wong Kristen amarga dheweke duwe adhine sing jenenge Rut nalika ibune duwe jeneng - Victoria.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Alphonso Davies lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
7 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Nuh
1 month ago

Alphonso duwe adhi lanang sing jenenge Bryan Davies. Aku sekolah karo dheweke ing sekolah dasar St. Bonaventure. Aku yakin dheweke pindhah menyang St. Albert. Instagramipun yaiku @bryandaviesss

Justin Martor
sasi 4 ago

Aku matur nuwun lan matur nuwun marang Gusti Allah, supaya saya apik kanggo perjuangan sing apik lan sukses kanggo wong tuwa Liberia iki kanggo apa sing ditindakake sadurunge kanggo mupangat sukses dina iki
Langit sing dadi wates kakangku, sampeyan bakal nindakake luwih saka iku
Muga-muga Gusti kalebet ing proyek sampeyan !!!!!!!!!
Kita Liberins kabeh padha karo sampeyan, kaya biyen kanggo mung Donya paling apik ing Liberia lan saiki Dheweke dadi Presiden kanggo Negara Kita.

Godwin
sasi 4 ago

Muga-muga sampeyan bisa nggayuh potensial paling dhuwur kanggo alas
(Yaiku dadi pemenang balon) utawa pemenang).
Ghana dadi omahmu

Larry M. Melling
sasi 4 ago

Aku trampil karo biografi Alphonso iki, lan minangka Liberia, aku malah dadi bangga amarga dheweke mung menang ing Liga Juara-Juara karo klub Jerman. Liberia bangga karo sampeyan, Alphonso !!!! Luwih dhuwur lan sampeyan bakal nggawe prabédan paling gedhe sedina

N Zico Wreh
sasi 4 ago

Aku mung nonton pertunjukan sampeyan nalika final Liga Juara karo PSG. Sampeyan pemain kaya ngono.

sasi 8 ago

Muga-muga Gusti mberkahi sampeyan Alphonso LIB ngelingake bro ing omah sing kita tresnani

Joseph NK Kolleh
sasi 10 ago

Aku seneng banget yen Liberia ndeleng sedulur Liberia sing main bal-balan kaya ngono, aku pengin dheweke pengin. Kabeh Liberians ucapake matur nuwun kanggo sedulur sampeyan Alphanso Davies, sanajan sampeyan asli ing Kanada, kita isih seneng yen Liberian.please mulih lan nindakake prekara sing ora apik kanggo negara kasebut.