Alphonso Davies Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold

Alphonso Davies Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: sportbuzzer lan Vancouver Whitecaps FC
Alphonso Davies Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: sportbuzzer lan Vancouver Whitecaps FC

Paling Keri Dianyari

Miwiti, dheweke dijuluki "Juru masak D". Kita menehi jangkoan lengkap kanggo Alphonso Davies Childhood Crita, Biografi, Fakta Kulawarga, Wong Tuwane, Urip Awal, Gaya urip, Urip Pribadi lan acara-acara penting liyane wiwit nalika isih diwasa.

Gesang lan munggah saka Davies Alphonso
Gesang lan munggah saka Davies Alphonso. Kredit Gambar: Instagram lan Gol.

Ya, sampeyan lan aku ngerti yen dheweke minangka salah sawijining pemain sepak bola sing paling akeh wis metu saka MLS. Nanging, mung sawetara penggemar sing nganggep versi Biografi Alphonso Davies sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti, dhisik karo ToC, ngiring dening Alphonso Davies Wiki, sadurunge Kisah Lengkap.

Fakta Biografi Alphonso Davies (Wiki Enquiries)jawaban
FULL NAME:Alphonso Boyle Davies
NICKNAME:Juru masak D
TARIKH lan TUTUP BUKU:2 November 2000- Buduburam, Ghana
MOTHER:Davies Victoria
WULANG:Debeah Davies
SISTER:Ruth Davies
GIRLFRIENDJordyn Huitema (kaya tanggal Feburary 2020)
ASAL KELUARGA:Liberia (Afrika Kulon)
RELIGION:Kekristenan (Katulik)
PENDIDIKAN SEKOLAH:Sekolah Katulik Ibu Theresa, Edmonton.
Hobi:nari lan main game video
NET KARYA:$ 1 yuta (Ing wulan Februari 2020)
TEKAM KURSUS:Bayern Munich (Nalika ing Februari 2020)
HEIGHT lan umur1.81 m (5 ft 11 ing), 19 taun (kaya ing Februari 2020)
ZODIAC SIGN (HOROSCOPE):Scorpio
OCCUPATION:Pemain Bola Sepak (Winger, Kanan Kanan)

Alphonso Davies ' Crita Bocah:

Foto kanak-kanak sing paling dikenal ing Alphonso Davies
Foto kanak-kanak sing paling dikenal ing Alphonso Davies. Kredit: Instagram.

Alphonso Boyle Davies lair ing dina kaping 2 November 2000 kanggo ibune, Victoria Davies, lan bapakne, Debeah Davies, ing kamp pengungsi Buduburam sing populer ing Ghana. Dheweke minangka anak lan putrane sing pertama saka telung anak sing lair ing Victoria lan Debeah.

Ya, sampeyan wis krungu kita bener!, Alphonso lair ing kemah pengungsi Ghanian, tegese, dheweke adoh saka dadi warga negara Ghanian. Bebener!, dheweke asliné dadi nasional Librarian. lan Ngerti pora?… Wong tuwane Alphonso Davies mlayu saka Liberia (negara Afrika kulon) ing taun 1999, sawise perang sipil Liberia kaloro bubar.

Ora mung wong tuwane, nanging sebagian besar anggota kulawarga Alphonso Davies ngumbara atusan Miles ngliwati Afrika Kulon nganti pungkasane nemokake papan perlindungan ing kem pelarian Buduburam cedhak Accra ing Ghana, nalika lair. Wonten ing kémah sing Alphonso enom nginep nalika patang taun sepisanan urip tuwuh ing papan asing kanggo asal-usul kulawargane.

Alphonso Davies Parent dadi ora mlayu saka perang. Dheweke lelungan ing Afrika Kulon kanggo nggoleki urip sing luwih apik kanggo bocah sing durung lahir
Wong tuwa Alphonso Davies ora mung mlayu saka perang. Dheweke lelungan mil ing Afrika Kulon kanggo nggoleki urip sing luwih apik kanggo bayi sing durung lahir - pahlawan bal-balan mbesuk. Kredit Gambar: Peta Google lan Instagram.

Alphonso Davies ' Latar mburi kulawarga:

Sebutake asal-usul kulawarga Alphonso Davies, wong tuwané tanpa keraguan, yaiku wong Liberia saka latar kulawarga sing miskin. Debeah lan Victoria minangka pasangan enom nalika Perang Liberia kaloro bubar, pembangunan sing ndadekake dheweke dadi pilihan kanggo melu perang utawa ngungsi. Untunge, dheweke milih sing terakhir lan saiki, (gambar ing ngisor iki) urip kanggo milih pilihan urip tinimbang ngrusak wit kulawarga.

Wong tuwané eseman saiki dina amarga njupuk keputusan sing bisa ngindhari perang dhisik.
Wong tuwané eseman saiki dina amarga njupuk keputusan sing bisa ngindhari perang dhisik. Kredit Gambar: Instagram.

"Pancen angel urip ing Liberia nalika perang amarga isih urip sampeyan kudu nggawa bedhil kanggo perang. Kita ora narik kawigatosan kasebut, "

kelingan bapake Alphonso Davies. Ing sisih ibune, dheweke uga kelingan nyabrang mayit supaya golek panganan kanggo anggota keluargane. Pancen, kasebut dudu jinis lingkungan sing dikarepake supaya anake saya gedhe.

Alphonso Davies ' Pendhidhikan lan Karir

Kulawarga Alphonso Davies nganutake tawaran migrasi menyang Kanada minangka bagian saka program penempatan ulang nalika umur limang taun. Dheweke tekan negara kasebut ing taun 2005 lan wiwitane mapan ing Windsor ing Ontario.

Setaun sabanjure, kulawarga kasebut pindhah menyang kutha Edmonton ing Alberta. Ing kutha manawa urip tenan kanggo Alphonso, sing tuwuh dadi bocah sing seneng karo adhine Ruth lan adhine sing kurang dikenal.

Dheweke ora mung tuwuh seneng ing Kanada, nanging ing proses dadi warga Kanada. Kredit Gambar: Youtube.

Nyatane, lapangan suket ing Northmount Elementary ing Edmonton yaiku Alphonso Davies pisanan sinau babagan muter bal-balan minangka olahraga bocah cilik. Iki nalika nasibe bal-balan wiwit.

Minangka kanggo sinau, Alphonso miwiti sekolah ing Katulik Theresa ing kutha sing padha ing Edmonton. Nalika semana, meh ora bisa nyumurupi skillset dribbling alami lan cara dheweke metu karo kanca-kancane nalika main bal-balan ing sekolah Katulik Theresa.

Alphonso Davies ' Taun Awal ing Bal-balan:

Thanks kanggo Melissa Guzzo - pelatih lan pelatih olahraga Alphonso kelas 6 ing sekolah Katulik Ibu Theresa - prodhusen bal-balan dipuntampi ing inisiatif sawise sekolah kanggo bocah-bocah ing kutha sing disebut "Program Footie Gratis".

Bener karo jenenge, Footie Gratis gratis amarga mbantu wong tuwa Alphonso Davies sing ora bisa ngunggahake biaya bal-balan kanggo akademi bal-balan liyane. Inisiatif kasebut uga mbiyantu bocah-bocah ing njero kutha liyane sing ora bisa mbayar biaya registrasi utawa transportasi kanggo njelajah kapentingan ing bal-balan. Alphonso mengko, gabung karo klub Nicholas Academy lokal. Iki diikuti karier awal 8 taun kanthi Edmonton Strikers.

Dheweke ing Edmonton Striker sawise latihan karo klub budak Nicholas Academy
Bocah sing seneng iku ana ing Edmonton Strikers sawise latihan karo klub pemuda Nicholas Academy. Kredit Gambar: Youtube.

Alphonso Davies 'Biografi- Crita Dalan kanggo Fame:

Ing taun 2015, wong tuwa Alphonso Davies setuju kanggo karir karir, tawaran sing bakal njupuk putrane sing kapisan adoh saka dheweke main ing Vancouver. Kanthi pangukuran kita, udakara kira-kira 1,159.5 km (saka dalan) saka omah kulawarga ing Edmonton. Debeah lan Victoria maringi berkah Alphonso lan ngirim dheweke gabung karo pemuda Vancouver Whitecaps.

Wong umur 14 taun banjur kagum ing klub kasebut, mula dheweke dadi pemain paling enom sing pertama nandatangani kontrak USL ing 15 taun, 3 wulan ing taun 2016. Apa maneh?… Alphonso entuk promosi kanggo tim pertama Vancouver Whitecaps FC taun 2016, nggawe debut MLS ing taun kasebut lan uga muncul banget.

Ing umur 15 taun, Alphonso isih enom, ambulansis lan duwe karakter sing cocog kanggo sukses
Ing umur 15 taun, Alphonso isih enom lan ambisi kanthi karakter sing bener supaya bisa sukses. Kredit Gambar: VancouverWhitecaps.

Alphonso Davies 'Biografi- Munggah Crita Fame:

Ing puncak karier Alphonso karo Vancouver Whitecaps FC, dheweke dijenengi Pemain klub Taun 2018 lan uga nampa penghargaan 'Goal of the Year'. Saklajengipun, piyambakipun milih perpisahan menyang klub kanthi nyetak kalih gol ing kamenangan 2-1 tumrap Portland Timbers. Ing wektu iki, prodigy enom bisa ngrasakake nasibe dheweke ngundang dheweke saka Eropa.

Sawetara wulan ing Januari 2019, Alphonso miwiti musim anyar main kanggo raksasa Jerman Bayern Munich. Dheweke ditandatangani menyang klub kanthi biaya £ 9.84m ing taun 2018. wiwit wiwit umur 19 taun gabung ing klub kasebut, dheweke wis pundhak nganggo superstar - kaya Robert Lewandowski, Philippe Coutinho, David Alaba - lan malah menang judhul Bundesliga sing kapisan karo klub kasebut. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Pancen kebangkitane kanggo kemasyuran wis meteoric
Pancen kebangkitane kanggo kemasyuran wis meteoric. Kredit Gambar: ESPN.

Sapa Alphonso Davies ' Gendakan? ... Apa dheweke duwe Bojo lan Bocah?

Dheweke pancen nemokake pertandhingan sing sampurna ing Jordyn Huitema. Apa dheweke ora?
Dheweke pancen nemokake pertandhingan sing sampurna ing Jordyn Huitema. Apa dheweke ora?

Ora adoh saka lapangan dolanan, Alphonso nggawe berita kanggo hubungan karo pacar lair Kanada, Jordyn Huitema. Ora akeh sing ngerti babagan nalika lovebird wiwit pacaran. Nanging, dheweke wis cukup suwe bisa dideleng minangka pasangan Bola Sepak Tenaga Kanada dening pers. Iki amarga Jordyn main bal-balan profesional kanggo Prancis Divisi 1 klub Féminine Paris Saint-Germain lan tim nasional Kanada.

Alphonso ajeg mabur menyang Paris kanggo nglampahi wektu sing apik karo pacare Jordyn sadurunge bali menyang Bayern Munich. Dheweke nandur modal cukup kanggo karir budidaya, pangembangan sing nerangake manawa dheweke ora duwe anak (utawa) anak wadon ing luar negeri. Ewasemono, ora ana keputusan sing bisa ngetrapake hubungane menyang tingkat liyane (perkawinan) ora ana wektu.

Alphonso Davies ' Kulawarga:

Alphonso Davies duwe kasuksesan ing bal-balan kanggo kulawarga sing apik tenan. Lenggah lan santai nalika kita nggawa sampeyan babagan anggota keluargane ing bagean iki. Kita miwiti kanthi mbantu sampeyan njaluk luwih akeh fakta babagan wong tuwa Alphonso Davies.

Babagan Alphonso Davies Bapak lan Ibu:

Wong tuwane winger yaiku Debeah lan Victoria masing-masing. Ing taun 2005, Debeah lan Victoria mutusake keputusan pindhah menyang Kanada saka Ghana tanpa ngerti babagan papan utawa duwe sedulur ing kana. Dheweke mung percaya manawa pamindhahan kasebut bakal mbiyantu bayi Alphonso sing padhang.

Wong tuwané eseman saiki dina amarga njupuk keputusan sing bisa ngindhari perang dhisik.
Ketemu wong tuwa Davies Alphonso. Kredit Gambar: Instagram.

Dadi tanpa ujar manawa keputusan kasebut mbayar luwih akeh tinimbang sing wis dipikirake. Nyatane, winger kasebut nyathet manawa dheweke gampang motivasi kanggo awake dhewe nalika dheweke mikirake keputusan sing wis ganti urip sing ditindakake dening wong tuwane sing isih ndukung.

Babagan Alphonso Davies Sadulur lan Kanca-kanca:

Alphonso duwe adhine sing nomer loro luwih enom tinimbang dheweke. Dheweke kalebu adhine Ruth lan adhine enom sing misuwur. Sadulur-sadulur kasebut lair ing Kanada. Minangka kasebut, dheweke ora kudu ngetutake prosedur entuk kewarganegaraan Kanada kaya Alphonso.

Alphonso Davies karo bapak, ibune lan adhine sing luwih enom
Alphonso Davies karo bapak, ibune lan adhine sing luwih enom. Kredit Gambar: Instagram.

Sanajan ahli winger durung menehi kabar kasebut kanggo ngerti luwih akeh babagan sedulur-sedulure. Dheweke uga ora ngucapake babagan kulawargane lan leluhur amarga ana hubungane karo simbah nenek lan bapak. Kajaba iku, paman Alphonso, lik, sepupu, keponakan lan anak sauntara umume ora dingerteni nalika nulis bio iki.

Alphonso Davies ' Urip pribadi:

Sapa Alphonso Davies?… Apa sampeyan ngerti manawa dheweke duwe sifat pribadine sing dipamerake dening individu sing dipandu dening Scorpio Zodiac Sign? Bebener iku, Juru masak D (julukannya) hasrat, intuisi, luar biasa lan ora angel ngomong kanthi persis apa sing dikarepake.

Ana sawetara pemain sing ngerti carane nganyapake awake kanthi sampurna. Alphonso nggawe dhaptar kasebut
Ana sawetara pemain sing ngerti carane nganyapake awake kanthi sampurna. Alphonso nggawe dhaptar kasebut. Kredit Gambar: Bundesliga.

Ditambahake karo sipat-sipat persona Alphonso minangka kekarepan dheweke amarga ora ngumumake babagan urip pribadi lan pribadi.

Kapentingan lan hobi winger kasebut kalebu tarian, main game video lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca. Dheweke uga apik kanggo masak, hobi sing nggawe julukan "Juru masak D".

Alphonso Davies ' Fakta Gaya Urip:

Babagan carane Alphonso Davies nggawe lan nglampahi dhuwit, dheweke duwe kira-kira regane net $ 1 yuta ing wektu nulis biografi iki. Aliran kasugihan winger asale saka upah lan upah sing ditampa saka muter bal-balan ing ndhuwur.

Winger iki uga bakal ngasilake penghasilan pinunjul saka endorsemen. Kayane ora ana pitakonan babagan kepiye carane bisa nduwe aset mewah kaya mobil endah lan omah sing larang.

Winger iki digambar ing kene nyoba njupuk bungkus bali saka mobil sing diprakirakake minangka Audi
Poto saka winger sing nyoba njupuk bungkus kantong saka mburi mobil sing diramal dadi Audi. Kredit Gambar: Spox.

Alphonso Davies ' Kasunyatan:

Kanggo mungkasi crita lan biografi bocah cilik Alphonso Davies, ing kene ora ana bukti sing ora dingerteni utawa ora ngerti babagan winger kasebut.

Fact #1- Break Upane Saperangan:

Wiwit terobosan ing wulan Januari 2019, akeh fans wis mikir pira hasil Davies Alphonse?…. Nalika taun 2019, kontrak Chef D ndeleng dheweke entuk gaji ucul 1.2 yuta Yuta saben taun. Sing luwih kaget ing ngisor iki, potongan gaji Alphonso Davies saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik.

Wacana GajiPangentukan ing Euro (€)Entuk ing Pounds (£)
Apa sing dheweke entuk Saben Taun€ 1,200,000£ 1,034,559
Apa dheweke entuk Saben Sasi€ 100,000£ 86,213
Apa sing dheweke entuk Saben Minggu€ 24,390£ 21,028
Apa dheweke entuk Per Day€ 5,949£ 5,129
Apa dheweke entuk Per Hour€ 248£ 214
Apa sing dheweke entuk saben Menit€ 4.13£ 3.56
Apa dheweke entuk Per Serconds€ 0.07£ 0.06

Iki meh entuk akeh Alphonso Davies wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur tetep ing (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik. Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Jerman kudu kerja paling ora 1.84 taun kanggo entuk € 86,123, yaiku jumlah Chef D sing entuk sajrone 1 wulan.

Fakta # 2- Sing ora adil ing peringkat FIFA:

Alphonso mung rong taun ngalami main bal-balan ing ndhuwur, sawijining pembangunan sing nerangake manawa dheweke duwe rating FIFA sing murah 73. Kasus kasebut ora bakal beda karo pemain sayap amarga dheweke duwe potensi ngluwihi 90, dadi pemain bal-balan paling apik ing FIFA.

Rating kasebut dicithak kanggo nambah meter ing taun-taun mbesuk
Rating kasebut mesthi bakal nyathet peningkatan meteorit ing taun-taun mbesuk. Kredit Gambar: SoFIFA.

Fakta # 3 - Udud lan Ngombe:

Plapisan sing ngrokok lan ngombe ora tanggung jawab kanggo lambe sing peteng lan asring nganggo hukum. Alphonso minangka lawan sing cocog kanggo loro asil kasebut.

Fakta # 4- Tato:

Apa gunane Tattoos nalika ana bangga dadi peteng? Kajaba seni awak ditarik nganggo garis putih, Alphonso ora butuh sing nglengkapi dhuwuré 5 kaki 11 inci.

Apa sampeyan nemokake tato apa wae sing ngerti ing kothak komentar
Apa sampeyan nemokake tato? supaya kita ngerti ing kothak komentar. Kredit Gambar: Instagram.

Fakta # 4- Apa Alphonso Davies 'Agama:

Apa sampeyan ngelingi sekolah Katulik Ibu Theresa?… Ya, sekolah sekolah Katulik ing Edmonton, Kanada. Kita wis nggunakake cara kanggo nggambarake manawa wong tuwa Alphonso Davies bisa uga ngangkat putra-putrane kanggo ngetutake agama Kristen. Sanajan ngono, bocah cilik durung digawe sacara khusus babagan prekara iman. nanging, rintangan kita luwih milih Alphonso dadi wong Kristen amarga dheweke duwe adhine sing jenenge Ruth nalika ibune jenenge - Victoria.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Alphonso Davies lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

KOMUNITAS 2

  1. Aku seneng banget yen Liberia ndeleng sedulur Liberia sing main bal-balan kaya ngono, aku pengin dheweke pengin. Kabeh Liberians ucapake matur nuwun kanggo sedulur sampeyan Alphanso Davies, sanajan sampeyan asli ing Kanada, kita isih seneng yen Liberian.please mulih lan nindakake prekara sing ora apik kanggo negara kasebut.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene