Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahake Fakta Biografi Untold

0
227
Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahake Fakta Biografi Untold dening Lifebogger. Kredit Gambar: Twitter lan Instagram
Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahake Fakta Biografi Untold dening Lifebogger. Kredit Gambar: Twitter lan Instagram

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "Saint Max". Kisah Kanak-kanak Kita Fakta Biografi Untold Biografi Sampeyan nggawa akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan Munggah saka Allan Saint-Maximin
Urip lan Munggah Allan Saint-Maximin. Kredit Gambar: ChronicleLive, 90Min, Twitter lan GetFootballNewsFrance

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti Saint-Maximin iku beda, Jack ing kothak sing jangkah, katrampilan lan trampil ing lapangan nggawe penggemar bal-balan. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Allan Saint-Maximin sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Miwiti, jenenge lengkap Allan Irénée Saint-Maximin. Dheweke lair ing dina 12 tanggal Maret 1997 marang ibune, Nadège Saint-Maximin, lan bapake Alex Saint-Maximin ing Châtenay-Malabry, sawijining komune ing suburb sisih kidul-kulon ing Paris, Prancis.

Kaya sedulur-sedulur liyane; Thomas Lemar, Thierry Henry, Dimitri Payet lan Kingsley Coman, wong Prancis kalebu Klompok etnik Creole Prancis Prancis kanthi akar kulawarga Carribean lan Amérika Kidul. Sanajan lair ing Prancis, Saint-Maximin duwe kulawargane sing asale saka negara Guyana (sisih ibune) lan Guadeloupe (sisih bapake).

Dadi lair dadi wong tuwa sing sugih, menehi Saint-Maximin sing padhang kanggo urip. Dheweke tuwuh ing latar kulawarga kulawarga kelas ndhuwur lan kepenak banget nalika bocah. Wong tuwane Allan Saint-Maximin duwe pendidikan finansial sing paling apik lan ora tau berjuang karo dhuwit. Ngerti pora?… Ibune biyen nyekel posisi 'direktur pendhidhikan'ing sekolah populer sing dumunung ing Paris Suburbs nalika bapake Alex kerja minangka administrator kantor ing Paris Diderot University sing dumunung ing Paris, Prancis. Kalorone wong tuwa loro-lorone nggedhekake bocah-bocah supaya cocog karo agama agama Kristen.

Taun-taun awal: Allan Saint-Maximin digawa dadi bocah enom saka telung anak. Dheweke duwe sedulur tuwa jenenge Kurtys lan adhine sing jenenge tetep ora dingerteni nalika ditulis. Ngembang ing kutha Meudon, enom-enom Saint-Maximin njupuk tarian lan busana minangka hobi. Pendhidhikan modis sing urip kanggo awake dhewe weruh dheweke luwih awal kanggo endhas, pangembangan sing isih ana.

Katresnan Allan Saint-Maximin kanggo headband ora anyar. Foto bocah cilik dheweke ujar kabeh
Katresnan Allan Saint-Maximin kanggo headband ora anyar. Foto bocah cilik dheweke ujar kabeh. Kredit: DailyMail
Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Wong tuwane lan guru Saint-Maximin menehi kabeh nilai sing dibutuhake supaya bisa unggul nalika tuwuh gedhe. Mbalik nalika dadi bocah sekolah cilik, Allan diwenehake dhuwit 10 euro saben ibu nalika mulih sekolah. Dheweke ngenteni dhuwit kanggo tuku permen lan nyengkuyung kanca sing butuh (Tandha saka awal loman). Nalika sekolah, bakat Saint-Maximin ing atletik lan bal-balan wis ditemokake lan luwih bisa digarap awake dhewe tanpa pelatih utawa mentor. Ngomong babagan, dheweke nate ujar;

"Bakatku pancen alami kanggo aku. Aku njupuk bal ing endi wae, ing sekolah, ing omah, lan liya-liyane aku main bola-bali sanajan ora dilatih. Iku pendekatan dhewe, mung kaya sing dakkarepake. Pendhaftaran jangkah lan katrampilan mulang "

Antarane kabeh pilihan olahraga, Iku olahraga sing pertama dadi thanks kanggo siraman alam wiwit dheweke isih bocah. Mengko, dheweke ngetrapake Athletics menyang Football lan dheweke miwiti main game karo sadulure, Kurtys sing nalika semana kepengin dadi pemain bal-balan. Wiwitane, Saint-Maximin dipercaya marang katrampilan, pangembangan sing nggawe dheweke percaya yen dheweke duwe bakat supaya profesional.
Menehi tag ing jejere sadulure, misi pertama Saint-Maximin dadi dheweke sinau babagan nindakake perkara sing luar biasa karo bal bal-balan. Dheweke nindakake kabeh kanthi jeneng ngadeg saka akeh bocah-bocah lanang ing lingkungane - sawijining papan nalika bal-balan diwatesi. Dina awan, wong Prancis wiwit ngetrapake keterampilan babagan konkrit uga suket. Saint-Maximin dolanan karo bocah lanang umur yuswa (umur loro utawa telung taun).
Kacepetan luar biasa Saint-Maximin sing ditambah karo katrampilan dribbling weruh dheweke luwih apik tinimbang bocah lanang liyane ing lingkungane. Pemain bal-balan ing dalan sing paling gedhe ora bisa uji coba kanggo nyoba karo Verrières-le-Buisson, klub lokal- 34 min drive lan 10.8km saka omah omahe. Ing wektu kaloro sadulur (Kurty dadi nomer pisanan) sukses diakoni karo akademi, kabungahan saka Saint-Maximin anggota kulawarga pancen ora ana watesan.
Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Minangka mudha, Saint-Maximin sinau babagan perdagangan ing klub pemuda Verriere-le-Buisson sawetara wulan sadurunge maju menyang klub liyane, AS Ris-Orangis sing luwih 55 min drive / (34.5 km) saka omah omahe ing Meudon. Ing klub kasebut, dheweke dirawat dening loro pendidik, Jean-Louis Lessard lan Didier Demonchy. Saint-Maximin main ing tutor guru Frédéric Ferreira sajrone mantra 3 taun.

Minangka sing dikarepake dening wong-wong, dheweke wis nulungi karir sing apik. Saint-Maximin pancen nyenengake kanggo nonton amarga terus nampilake jangkah lan katrampilan. Bagean iki ndeleng dheweke maju menyang akademi multi-Prancis sing jenenge ACBB (Athletic Club de Boulogne-Billancourt) ing taun 2007.

ACBB ora mung dadi akademisi, nanging minangka merek olahraga ing ngendi kabeh wong tuwa pengin ndhaptar anake. Iki amarga akademi kasebut nduweni reputasi kanggo menehi pemain kanggo klub ndhuwur Prancis. Hatem Ben Arfa, Yacine Bammou, kanggo jenenge nanging sawetara sing ngliwati klub kasebut.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Nalika Saint-Maximin tansaya diwasa, mula dheweke ngimpi main ing Liga premier. Mbalik maneh, bocah Prancis bakal terus nonton Arsenal Thierry Henry kabeh dina ing televisi.

Kisah Allan Saint-Maximin kanggo Fame Story
Kisah Allan Saint-Maximin kanggo Fame Story. Kredit Gambar: poteaux-carres

Nggarap impen kasebut, lintang enom terus nindakake apa sing wis ditindakake kanthi apik ing playune- nyatakake awake dhewe karo dribbles lan jangkep kanthi cara sing unik. Nerangake babagan keunikan antarane pasangan, Saint-Maximin nate ujar;

"Ing akademi, padha nglatih, siji sentuhan, loro sentuhan. Kabeh wong mirsani aku wis beda. Aku dribbled akeh lan didhawuhi main marang bocah lanang sing luwih gedhe lan kuwat. Aku ngerti carane ngalahake dheweke lan ing wektu sing padha, aviod nyedhot "

Pelatih nalika semana, Guillaume Mingguer, dibangun tim ing saubenge. Ing game kompetitif sepisanan, Allan Saint-Maximin nggawe kesan kanthi nyetak target 8. Sing dianggep fenomena nalika isih enom, dheweke entuk reputasi gedhe ing para rekruter ing saindenging Prancis. Ora suwe, Saint-Maximin njupuk keputusan paling gedhe ing karir akademik kanthi gabung karo Saint-Étienne, klub sing menehi dalan aman kanggo lulus akademi ing taun 2013.

At Saint-Étienne B, Saint-Maximin dadi salah sawijining pemain sing paling cerah, sawijining pembangunan sing entuk gelar telpon nasional Prancis. Sayange, maju menyang skuad senior klub kasebut ora weruh jenius Prancis entuk wektu main cukup. Gerakan menyang Monaco uga ora bisa dadi Saint-Maximin ora bisa bangku Bernardo Silva, Anthony Martial lan João Moutinho sing ana ing pucuking kekuwatane.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Rise Fame

Ngalih ing utang menyang Klub Olahraga Bastiais dadi tumindak sing paling dipercaya kanggo Saint-Maximin, sing ora mung mbayar BUT tenanan Nice mlebu dheweke saka Monaco ing musim panas 2017.

Ing Nice, Saint-Maximin miwiti langkah serius, dadi pemain utama klub kasebut ing sacedhake Patrick Viera. Pagelaran kanggo klub kasebut narik kawigaten pengurus Newcastle United, Bruce, sing kepengin nggoleki para penggemar, supaya dheweke mundur saka kursi.

Impen Liga Premier Saint-Maximin pungkasanipun digawe sawise dheweke gabung karo Newcastle ing 2nd Agustus 2019. Langsung menyang musim 2019 / 2020, pemain bal-balan kanthi gaya mawa warna pirang, dreadlocks spiky wiwit para penggemar. Saint-Maximin nesuake para pemain pertahanan Liga Premier kanthi bledosan maju sing hebat.

Allan Saint-Maximin enggal dadi penggemar favorit ing musim liga utama
Allan Saint-Maximin enggal dadi penggemar favorit ing musim liga utama. Kredit Gambar: DailyMail

Kanggo saben-saben Saint-Maximin karo bal, sampeyan bakal ngerti apa sing bakal ditindakake - corak, giliran, ngintip, nguyuh, nglawan mungsuh sing kepungkur lan nyopir maju nganggo bal sing dipasang ing sikilane. Nolak dheweke minangka masalah liyane sing wis ditampilake saka potongan bukti video ing ngisor iki.

Nonton video ing ndhuwur, sampeyan bakal setuju manawa Saint-Maximin, tanpa mangu, 'JACK ing kothak. Asides kemampuan dribbling lan trickery (ing pepeteng ireng lan putih), pemain sayah kuwat uga nduweni tenaga gedhe kanggo nggawe pulih talismanik. Ing ngisor iki minangka potongan bukti video.

Ing wektu nulis, Saint-Maximin mesthi dadi pemain paling penting ing tim Newcastle lan salah sawijining pemain sing paling nyenengake kanggo nonton ing Liga Premier. Tanpa mangu, para pemain bal-balan isih akeh sing weruh bocah enom mekar dadi bakat kelas dunia ing ngarepe. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi kondhang, mula umume para peminat Newcastle kudu mikirake apa Allan Saint-Maximin bener wis nikah lan isih karo bojone utawa duwe pacar. YES! Ora ana sing nolak kasunyatan manawa katon cute dheweke ditambah karo gaya dolanan dheweke bakal nggawe dheweke dadi dhaptar dhaptar wannabe pacar.

Miturut WTFoot, wong Perancis kasebut sadurunge nyariosaken pacar karo bocah wadon sing jenenge Margaux sekitar 2015, nalika ana ing klub Jerman (Hannover 96). Miturut laporan, Margaux (gambar ing ngisor iki) saiki dadi pacare pacare.

Allan Saint-Maximin nate ngaku dadi pacar karo Margaux
Allan Saint-Maximin nate ngaku yen wis pacar karo Margaux. Kredit Gambar: WTFoot
Ing wektu nulis, Allan Saint-Maximin diberkahi karo loro putri sing apik banget (Lyana lan Ninhia) sing diarani dheweke Putri. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, braid kanthi rambut ing bocah wadon loro minangka refleksi citra lan rupa bapake. Gambar kiwa ing sisih kiwa yaiku Lyana (kiwa) lan Ninhia (sisih tengen) amarga seneng karo bapak super.
Ketemu Putri Allan Saint-Maximin
Ketemu Putri Allan Saint-Maximin- Lyana lan Ninhia. Kredit Gambar: TheTimesUK
Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Life Life Allan Saint-Maximin sing adoh saka kabeh dribbles lan tipu daya ing lapangan kasebut bakal mbantu sampeyan ndeleng tampilan pribadine sing luwih apik.

Miwiti, ing kana pancen luwih saka dhiri tinimbang katrampilan, perhiasan lan label desainer. Ya!, Sampeyan bisa uga mikir manawa dheweke mung flashy. Nanging Saint-Maximin iku sejatine wong sing pinter lan wong normal sing ngerti apa sing ditindakake; panggolekan wong liya ing awake dhewe. Ngomong karo BBC, Saint-Maximin ngajari jagad babagan kepinginan supaya kabeh bisa ditindakake, seneng penggemar, nulungi kanca liyane sanajan sampeyan tegese ora nulis gol. Ing ngisor iki minangka potongan bukti video.

Wulan sak wulan sawise gabung karo Newcastle, para penggemar Inggris North East amarga nggambarake cara menehi penghormatan marang bintang bintang kasebut, yaiku pembangunan sing nglairake cuwene. Saint-Maximin nduwe lagu sing populer kanggo jenenge sing dipuji ora mung sajrone pertandhingan, nanging ing endi wae kalebu klub. Rungokake ing ngisor iki;

Kanggo akeh penggemar, duwe pemain sing nyenengake lan nyenengake kaya Saint-Maximin ing generasi iki, iku minangka perkara sing apik kanggo dideleng. Dheweke, tanpa mangu, wong sing disenengi, yaiku wong tuwa sing Newcastle pengin bocah-bocah bisa niru nalika tuwuh. Saint-Maximin entuk akeh penghargaan saka penggemar cilik sing akeh ngelingake cuwilane, nembang kanthi tanpa cacad.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Kaya nalika ditulis, Allan Saint-Maximin wis nyalonake kulawargane dhewe menyang stardom kabeh matur nuwun marang karir bal-balan. Wong tuwane wis ngupayakake supaya ora dipikirake media. Cathetan bojone, adhine lan anggota kulawarga isih tetep didhelikake. Dheweke bisa uga duwe wektu sing paling apik kanggo urip amarga salah sawijine yaiku superstar. Kurty sing ora nggawe bal-balan saiki dadi penasihat karir marang kakunge cilik.

Saint-Maximin seneng nalika anggota kulawargane menehi sedekah kanggo wong sing butuh. Ngerti pora?… Salah sawijining prekara sing sepisanan nalika teka ing Tyneside yaiku nampa undhangan lan menyang NUFC Fans Food Bank - papan sing nggambarake kemiskinan sing nyebabake swaths ing Inggris Timur Lor. Usaha media banget fokus ing putrine; Lyana lan Ninhia nalika golek sumbangane.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Ngerteni Gaya Urip Allan Saint-Maximin bakal nulung sampeyan njaluk gambaran lengkap babagan taraf urip.

Entuk sekitar € 2,000,000 setaun kanthi upah minggon € 38.462 (nalika nulis) mesthi ndadekake dheweke dadi pemain bal-balan jutawan- pratandha gaya urip sing mewah. Pemain bal-balan kanthi gaya seneng seneng gaya urip sing gampang diweruhi sedan mewah sing regane regane $ 151,600 (gajine nganti rong lan rong minggu).

Mobil Allan Saint-Maximin
Mobil Allan Saint-Maximin
Uga gaya urip, you lan aku ngerti Saint-Maximin duwe pangerten busana sing apik kaya sing dideleng saka playune. Ing Wong Prancis minangka mogul busana, sing seneng katon glamour lan ing ndhuwur pitch. Kaya sing ditemokake nalika taun-taun, desainer donning (utamane gulu) minangka penampilan saka tandha tangane wiwit dini.
Gaya Urip Allan Saint-Maximin durung miwiti dina iki
Gaya Urip Allan Saint-Maximin durung miwiti dina iki. Kredit Gambar: Instagram
Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Dheweke didhawuhi nutupi Sticker Desainer Headband: Ngerti pora?… Bintang Newcastle Allan Saint-Maximin sapisan dipeksa nutupi headband £ 180 Gucci kanthi STICKER nalika menang ing Manchester United supaya ora nyingkirake aturan sponsor. Sajrone wektu kasebut, pemain angel kudu nyelehake sepotong putih ing ndhuwur logo Gucci.

Allan Saint-Maximin dipeksa nutupi headband £ 180 Gucci £ 0 nalika main ing lapangan
Allan Saint-Maximin dipeksa nutupi headband £ 180 Gucci £ 0 nalika main ing lapangan. Kredit Gambar: Srengenge

Tato Allan Saint-Maximin kanggo Kipas: gadhah Tato superhero ora kanggo penggemar sing gemeter. Persamaan kanggo Allan Saint-Maximin ndeleng dheweke entuk basis penggemar superhero. Para penggemar mati-mati kaya iki (ing ngisor iki) ora bakal ngerti babagan katresnan kanthi permanen njupuk tato ing rai.

Apa Rutin Daily Saben Kaya: Allan Saint-Maximin yaiku wong sing nggunakake Strategi Workout unik kanggo entuk lan tetep apik. Pemain bal-balan sing apik gayane nggunakake cara sing ora konvensional kanggo nindakake kerja. Saint-Maximin milih milih mundur lan ngencengi undhak-undhakan minangka cara khusus kanggo njaga karesikan.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Liyane Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene