Fakta-fakta Biografi Alexander Isak

0
1590
Fakta-fakta Biografi Alexander Isak. Kredit kanggo FC Bayern Munich Forum lan IG
Fakta-fakta Biografi Alexander Isak. Kredit kanggo FC Bayern Munich Forum lan IG

LB mènèhi Kisah Sepakbola Sepakbola Genius sing misuwur kanthi jeneng julukan; "Zlatan Anyar" utawa "Giraffe". Kisah Kita Aleksander Isak Bocah-bocah lan Sejatine Biografi Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, pendidikan, karier, karir awal, dalan kanggo crita-crita, crita-crita, crita-crita, urip pribadi, riwayat urip, lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke wis nggawe ombak ing Eropah lan katon minangka pewaris kanggo Zlatan Ibrahimovic. Nanging, mung sawetara pemain bal-balan sing nganggep Alexander Isak Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Alexander Isak Nyata Anak Untold Biografi Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Alexander Isak lair ing 21st saka September 1999 kanggo wong tuwané jenenge Pak lan Mrs Isak, ing kotamadya Solna, Swedia sing dumunung ing foto ing ngisor iki.

Alexander Isak Birthplace- Solna Municipality. Kredit kanggo
Alexander Isak Birthplace- Solna Municipality. Kredit kanggo sortitoutsi

Alexander ora mung tuwuh piyambak karo tuwane. Dheweke ditangkep ing Solna bareng karo sadulure, Sened Teame. Loro-lorone sedulur kabeh duwe awal urip ing wilayah metropolitan Stockholm, Swedia.

Alexander mbesuk ing latar mburi kulawarga kelas menengah, salah sijine omah sing isih tetep konsentrasi karo budaya migran Afrika Timur sing dhuwur. Iki nggawa kita informasi babagan asal-usule kulawarga.

Ngerti pora?… Orang tuanya Alexander Isak duwe asal-usule sing asalé saka Eritrea, sawijining negara sing mung watara Tandha Afrika, diwatesi déning Sudan ing sisih kulon, Ethiopia ing sisih kidul, lan Djibouti ing sisih kidul-wétan.

Peta iki mbantu kita mangertos Family Origin Alexander Isak
Peta iki mbantu kita mangertos Family Origin Alexander Isak. Kredit kanggo Afrika Timur Monitor.

Kenapa Keluarga Isak Alexander Isyak Pindah ke Swedia: Miturut laporan Human Rights Watch, cathetan hak azasi manungsa pemerintah Eritrea dianggep paling gedhe ing donya. Minangka asil saka kahanan politik lan kekurangan hak asasi manungsa ing negara, wong tuwa Alexander Isak mutusake ninggalake negara kasebut amarga rasa wedi marang urip lan ngatasi mangsa sing luwih apik kanggo anak-anake. Swedia katon minangka panggonan paling apik kanggo Pak lan Mrs Isak, sawijining negara ing ngendi dheweke duwe anak putune Alexander.

Alexander Isak Nyata Anak Untold Biografi Facts- Education and Career Buildup

Tuwuh ing Solna Municipality minangka kulawarga migran ora mandheg misi pendhidhikan awal minangka wong tuwa bisa mbiyantu. Ing kasunyatan, Alexander kaya bocah-bocah liyane sing asalé migran sing nduweni akses menyang pendidikan awal ing Swedia.

Alexander Isak- Pembina Pendidikan lan Karir. Kredit kanggo Voice of Europe
Alexander Isak- Pembina Pendidikan lan Karir. Kredit kanggo Voice of Europe

Sawise mirsani para mahasiswa migrasi kanthi alon liwat sekolah lan akeh sing metu ing tingkat dhuwur, Alexander mutusake kanggo nyuntikna kabeh energi kanggo dadi bal-balan, olahraga sing ditrima. Perkembangan iki langsung mbayar dhuwit nalika dheweke bisa nelpon kanggo uji coba karo pihak lokal kotamadya AIK Fotboll.

Alexander Isak Nyata Anak Untold Biografi Facts- Urip Karir Awal

Gegayutan Alexander kanggo bal-balan nyumurupi dheweke nalika umur 6 entuk cidera lan entuk gelar lokal AIK Fotboll. Nalika Alexander terus diwasa, dhèwèké nyumurupi dhiri pribadiné karo Akademi, nangani tekanan lan ngasilake tentrem liwat kelompok umur.

Alexander Isak- Karir Awal Karir
Alexander Isak- Karir Awal Karir

Nalika Alexander pindhah menyang taun candhake, insting gol dheweke metu. Ing wektu iki, Alex wis ngakoni Zlatan Ibrahimovic minangka idola. Kaputusan iki nggambarake tumindak sing paling apik kanggo nggolek goal.

Alexander Isak Nyata Anak Untold Biografi Facts- Dalan kanggo Fame Story

Kaputusan Bold:

Ing 23 Januari 2017, Alexander Isak mundhut keputusan kanggo ninggalake kulawargane ing Swedia kanggo Jerman kanggo nerusake pematangan bal-balane. Piyambakipun dipunsebut dening Dortmund, klub ingkang misuwur kangge nedahaken bakatipun ingkang enom, misalipun kados pundi Jadon Sancho, Ousmane Dembele lan US lair, Kristen Pulis.

Alexander Isak- Riwayat kanggo Kinanthi
Alexander Isak- Riwayat kanggo Kinanthi. Kredit kanggo mirror

Mesthi wae dikarepake dening klub Jerman ndhuwur minangka dorongan kapercayan kanggo Isak enom sing felt perlu kanggo kapapar budaya anyar, cara latihan lan pakulinan. Nalika ing Jerman, Alexander Isak manggon ing kulawargane.

Alexander Isak Nyata Anak Untold Biografi Facts- Rise to Fame Story

Ing Dortmund, ana dalan sing jelas kanggo Alexander Isak minangka manajer Thomas Tuchel nuduhake yen dheweke ora duwe kepercayaan babagan dheweke. Sajrone musim pertamane, Alexander Isak nggabung ing juara 2016-2017 DFB-Pokal Cup.

Alexander Isak ngrayakake Piala 2016-2017 DFB-Pokal. Kredit kanggo IG
Alexander Isak ngrayakake Piala 2016-2017 DFB-Pokal. Kredit kanggo IG

Alexander Isak tindak nggabungake klompok nom-noman sing paling dhuwur Ousmane Dembele, Kristen Pulis sing kabeh pengin ngetutake dalan Lewandowski.

Kanggo ngasilake pengalaman, Alexander Isak dipinjamkan menyang klub Eredivisie Walanda Willem II, ing ngendi dheweke dadi dhuwur lan kuwat ing gol nyetak kaya ing video ing ngisor iki. Kredit kanggo Cabazaya.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Alexander Isak Nyata Anak Untold Biografi Facts- Urip Hubungan

Kanthi munggah kanggo misuwur ing Eropah, pitakon sing paling kerep penggemar bisa ... Sing dadi pacangan Alexander Isak utawa WAG utawa Wife ?.

Ora ana nyatane kasunyatan sing kagungan Alex, sing dhuwur lan gaya dolanan sing paling apik ora bakal nggawe wong apel sing paling akeh mata.

Alexander Isak Hubungan Urip
Alexander Isak Hubungan Urip

Saiki, nalika nulis, Alex luwih milih fokus ing kariré lan wis ngupaya supaya ora nyolong marang urip pribadine. Kisah romantis sing bisa didhelikake yaiku salah sijine sing bisa nulungi mripate umum amarga urip katresnan iku pribadine lan uga tanpa drama.

Alexander Isak Nyata Anak Untold Biografi Facts- Urip Pribadi

Ngerteni Pribadine Pribadi Alexander Isak bakal mbiyantu nggolek gambaran lengkap babagan panjenengane.

Miwiti, dheweke yaiku wong kanthi pendekatan sistematik dhasar kanggo urip sing njamin yen samubarang sing bakal nggawe dheweke sukses ora ditinggalake utawa ditindakake.

Alexander Isak- Fakta Pribadi
Alexander Isak- Fakta Pribadi

Pangertosan sing jero banget saka Alexander marang manungsa iku ndadekake dheweke dadi pemain bal-balan sing paling tresna saka Afrika Wétan.

Ngerti pora?… Alexander nduweni peran gedhe ing proyek-proyek bal-balan ing Asamara, ibukutha Eritrea. Ing ngisor iki ana foto Alexander sing mbukak ati marang para sadulure Eritrea.

Ana ing Pribadi Pribadi Alexander Isak
Ana ing Pribadi Pribadi Alexander Isak. Kredit kanggo Madote.

Nggoleki video sing kebecikan ing manungsa mesthi ndadekake Eritrean lair Swedia minangka salah sijining pemain bal-balan paling welas asih saka asal Afrika Wétan.

Alexander Isak Nyata Anak Untold Biografi Facts- Lifestyle

Alexander Isak nggawe setengah yuta dolar karo Borussia Dortmund. Saiki nalika kita nulis, dheweke saiki dadi jutawan sing pinter babagan ngatur dhuwit bal-balan. Iki tegese urip seneng lan ora mbuwang kaya edan, utawa ngganti gaya urip.

Pranala Njawi Alexander Isak LifeStyle Facts
Pranala Njawi Alexander Isak LifeStyle Facts

Alexander Isak ora kaya pemain bal-balan sing gampang ditemokake dening sawetara mobil sing cukup apik, booze, swagger lan bocah-bocah wadon. Dheweke luwih seneng mbuwang dhuwit ing lelungan menyang Pulau Maya Bay Thailand.

Alexander Isak Nyata Anak Untold Biografi Facts- Faktor Untold

Ngerti pora?…

Isak tau nyerat sajarah ing umur 17. Ing umur 17 taun, 3 sasi lan 22 dinten, piyambakipun dados pemain paling enom ingkang damel gol kanggé timnas Swedia - ngalahaken rekor 105 taun.

Alexander Isak Untold Facts- Rekaman Nasionalé. Kredit kanggo Bundesliga
Alexander Isak Untold Facts- Rekaman Nasionalé. Kredit kanggo Bundesliga

Jampi rekaman kasebut ora mandheg. Mangkene, Alexander Isak dadi pemain pisanan ing Eredivisie (Liga Belanda) kanggo ngetung telung penalti ing siji pertandhingan.

Alexander Isak Untod Facts- Rekam Klub
Alexander Isak Untold Facts- Ngilangi rekor ngetokake telung penalti ing pertandingan siji.

Ketiga, Alexandar Isak minangka striker manca paling apik ing Liga Belanda sing wis ngetung gol paling ing game 12 sing pisanan. Wong sabanjure sing wis ngrambah feat iki Ronaldo Luis Nazario De Lima.

ngalahake rekaman 105 taun-lawas.
Rekaman Liga Belanda nyetak gol 12 ing pertandhingan 12.

Alexander Isak Nyata Anak Untold Biografi Facts- Urip Keluarga

Alexander Isak misuwur minangka wong tuwa komunitas Eritrea sing kerep digunakake ing Swedia. Kang wong tuwa sing ana ing ngarsane ngupayakake keuntungan saka nyuda mentalitas angel menyang putrane.

Wong tuwa Alexander Isak ana ing antarane Eritrean 321,000 sing saiki manggon ing Eropah lan sing nganggo basa Tigrinya minangka basa ibune.

Alexander Isak Nyata Anak Untold Biografi Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi lan Langganan kanggo kita youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Thanks kanggo maca Cerita Kanak-kanak Alexander Isak lan Fact Biography. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene